mer död än levande

jag är så nära döden jag kan bli. pollenhalterna är tydligen rekodhöga i år, "vi-har-aldrig-tidigare-sätt-dessa-halter-style". dåsiga röda ögon, går & drar i näsan hela tiden, dessutom blir jag trött & frånvarande, så man kan säga att jag ser ut som en tvättäkta pundare. så efter jobb tyckte jag att jag var förtjänt av en kycklingsoppa & en phad thai från phuun thai. det satt riktigt fint kan jag lova, lite choklad fattas dock att skölja ner det med..
 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

yoga pants
 

hunt

ledig idag, LOVE IT. så jag är nerbäddad i soffan med mina tre små älsklingar. hade hoppats på strålande sol idag, men så blev inte fallet. hundarna älskar vår lilla trädgård & tycker allt är superspännande, nu ska bara holly & lincoln katt-tränas. grannen har nämligen två utekatter & det är inte så populärt hos mina två extremt jaktdrivna vovar, så vi kör på munkorg på båda i trädgården, ifall katten skulle komma över (icke troligt då den är livrädd) men det känns säkrast för oss & våra grannar uppskattar det! rather safe than sorry. man har ett ansvar när man har djur & speciellt när man har jakthundar & jag är hellre extra säker. dessutom är mina hundar rescuehundar med förflutet vi inte vet något om, så man får hitta sina vägar till bästa träning. men med hård träning så slipper dem nog munkorgarna snart. nu ska jag & mina jägare ta en powernap!


 

bbq-night med fina 

hej svensson

staketet är klart & vi har grillat årets första köttbit. pappa är bäst & har gjort världens snyggaste staket, så sjukt bra blev det. nu har vi varit på flower team & köpt buskar som jag ska plantera i eftermiddag, vi har också köpt solcellslampor & en skohylla. nu är bara storhandlingen på ica maxi kvar. kan vi bli mer svensson?

 

wiped off

all glamour är wiped off, idag ska staketet bli klart!


 

staket

hela dagen har gått till staketet (ok, jag har inte rört en fena). men det börjar bli RIKTIGT snyggt & jag känner en enorm lättnad. nu börjar dem bli klara för ikväll, så vi ska köpa hem pizza & hälla upp ett glas vin. sedan ska jag tvinga männen i mitt liv att se på let's dance.


 

supermysigt

mår fortfarande väldigt konstigt - yrsel, huvudvärk & allmänt dåsig. haft en mysig kväll i alla fall, mamma & hennes man var här & åt. jag bjöd på egengjord sparrissoppa med vitvin & mamma hade med sig färskt bröd & goda ostar. nu ska jag se klart ett avsnitt av en ny serie vi börjat följa, sedan ska jag hoppa i säng. imorgon kommer pappa & en av mina bröder hit, pappa ska hjälpa oss att sätta staket & min bror ville hänga med sin syrra lite! supermysigt.
 

havaianas

hej jag heter charly & jag är en flip-flop-oholic!
alla behöver ett par rosa havaianas i sin garderob.

 

kontakt: charlybogren@hotmail.com