Makeover

på tisdag kommer jag att besöka min frisör för att göra en makeover..
gissa om jag längtar? 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

klagomuren

idag kommer jag att använda bloggen som ett bollplank för min klagan. jag har en sån otrolig värk i mina knän, dem börjar alltid att bråka när kallare tider kommer. jag är superförkyld, alltså dundersuperförkyld. bihålorna, snorig näsa, feber som kommer & går, huvudvärk - you name it. min ena hund har börjat att halta efter lössläpp, så ångest över hennes smärtor & en av min andra var med om en nära döden upplevelse idag (har gått & hyperventilerat sedan dess). jag har dessutom en påbörjan till magsår. som grädde på moset är det löjligt mycket på jobb & det gör inte det hela bättre att vi är fyra man kort på jobb. jag är egentligen i skick att sjukskriva mig, men då vi som sagt är fyra man kort på jobb så kan jag inte, hur mycket jag än behöver det. stannar jag hemma vet jag inte vad som händer & det vill jag inte utsätta mina kollegor som är kvar för. ångest. stress. fysisk smärta. men en sak är säker, när jag tar helg på fredag så väntar fem dagars ledighet. jag har nämligen tagit ut några dagar ledigt för mitt välmåendes skull, SOM jag ska njuta.

 

for colder days

jag ska beställa hem ett par UGGs nu när vädret börjar bli kyligare tänkte jag. men jag är kluven om jag ska beställa hem
mini eller short modellen? sedan är jag lite kluven på om jag ska beställa dem i svart eller i grått? tåls att tänka på..

 

obsessed

ingen kan väl vid det här laget ha missat mitt enorma obsession för animal print?
så ni kan ju då också gissa HUR nöjd jag är över min nya pall!
 

friskvård & rehabilitering

jag har letat efter en bra friskvård & rehab-behandling till holly. pensionerade kapplöpningshundar, speciellt från länder som irland där man fortfarande tjänar ofantliga summor på hundkapplöpning, har ofta varit väldigt hårt drivna. vilket kan resultera i att dem har gamla förslitningsskador & gamla sträckningar. holly var väldigt stel, mager & omusklad när hon kom till oss. muskler har hon byggt & hullet har hon fått. även hennes stela gång har förbättrats något otroligt, men jag vill ändå att någon känner igenom henne ordentligt & ger henne en genomgående behandling. för behandlingen är ju inte bara för att hitta eventuella "fel" utan för att faktiskt framförallt ge henne en behandling som kanske får henne att släppa eventuella spänningar. likaväl som vi människor behöver gå till kiropraktorn, massören etc då & då.

jag har blivit varmt rekomenderad en kvinna i helsingborg, som förövrigt håller till på min favorit djurbutik. det ska bli jättespännande & jag ser verkligen fram emot att min lilla skorpa ska få en genomgående behandling. jag hoppas verkligen hon är duktig & att jag känner att det gav holly något. kommer självklart återkomma hur jag tyckte att det var.
 

UNICORN

!!!!!!


 

BIG WANTIE


 

i've got skills

jag är sjuuuuukt bra på att övertala folk (läs: tjata). det är nog en av mina största skills. igår på jobb så började jag snacka om helgen & vad som sker. min ena kollega började prata om att han skulle hålla i sina pengar & det minsann inte skulle bli någon utgång i helgen då han hade varit ute flera helger i rad. blah blah blah. efter ett tag så hade jag inte bara övertalat honom, utan dragit ihop ett stort gäng med oss ut på lördag. jag är bäst! & det ska bli så jäkla kul! första gången på länge jag ser fram emot en utgång då jag verkligen älskar mina kollegor. vi har så sjukt kul ihop!

 

off to work

igår när jag gick & la mig så hade min migrän nästan brytit ut helt & jag kände mig feberfrossig. jag var stensäker på att jag
skulle få stanna hemma idag, men istället vaknade jag som en helt ny människa. minus lite snorig näsa då, men det är ju standard!


 

for late nights

jag är en riktig pyjamas & myskläder-tok, speciellt på hösten! finns inget bättre än att kura upp i soffan med ett välmatchat
pyjamas-set. & eftersom mina favvisbrallor gick sönder häromdagen (väl använda om vi säger så) så blev behovet genast stort efter
ett par nya favoriter. H&M är bäst på pyjamaser, sådär löjligt söta & löjligt billiga. setet nedan kostar 199:- & är sådär lagom urgulligt.

 

Instagram: charlyyork

kontakt: charlybogren@hotmail.com