total avkoppling

snart slutar jag & med andra ord: tar helg! pierre hämtar upp mig med packade väskor & bagaget fyllt med hundar.
sedan drar vi till stugan i småland med ett gäng vänner. kräftskiva & total avkoppling väntar oss!


 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

en prinsessa

när vi var uppe i göteborg var vi också på barnkalas för lilla saga!
som är min kusins dotter, en liten prinsessa. här duger bara unicorns & rosa vingar!


 

internationella hunddagen

idag är det internationella hunddagen! har ni pussat extra på era svansbarn idag? själv så har vi rensat ur ett av våra rum & gjort hela rummet till ett "hundrum". vi har lagt in deras bäddar, skålar & ska fixa en korg till deras leksaker & en matta till dem. det blev supermysigt & hundarna verkar tycka detsamma då dem gick in nyfiket & somnade bums i sina sängar. 

in rehab mode

jag har varit utan onyttigheter i 3 dagar nu & jag håller på att go crazy! 3 dagar?! det är ingenting. det är så jäkla skrämmande vad socker gör med kroppen & vilket beroende jag faktiskt har. dessa dagar börjar att bli ett helvete: huvudvärk & humörsvängningar ingen människa bör utsättas för. jag är hemsk & har varnat mina kollegor på jobb, det är precis som att jag går igenom en avvänjning på rehab. helt loco. så till tvn idag när suget kom fick jag äta lite gurkskivor & några bitar fetaost. YEY, tråkigaste snaxet i mitt liv. men vi hade inte mycket roligare saker hemma. jo, det ligger en påse polly i skåpet & hånar mig, men jag vägrar att falla för frestelsen denna gången.

med onyttigheter menar jag alla former av godis, kakor, chips etc. även läsk, saft osv. STRIKT enbart vatten. min kosthållning är helt sinnessjuk & behöver verkligen ändras, inte för att jag gått upp något speciellt i vikt (även om det är en fet bonus att gå ner något kilo) utan för att min kropp tar stryk inifrån långsiktigt. för jag mår inte bra, jag får inte i mig någon näring alls & jag är alltid trött. jag har under årens lopp åkt in några gånger på sjukhus för att jag är undernärd & uttorkad, pga jag äter helt fel. men nu har jag satt stopp för det, new me is coming! det är ingen diet utan sunt jävla förnuft. mindre portioner, nyttigare mat & inget godis/onyttigheter på vardagarna. på helgen får jag lov att unna mig en godispåse, men på veckorna är det BIG no. jag hoppas verkligen att jag kan börja märka skillnad på mitt mående!

 

mini weekend

hade en supertrevlig weekend med min mami i göteborg. vi checkade in på posthotellet samt
åkte på kallas för en liten fyraåring. efter det åkte vi tillbaka till hotellet, gjorde ordning oss & gick
ner på stan & tog några drinkar & en middag. dagen efter blev det en stor hotellfrukost & en
shoppingrunda innan vi tog en starbuckslunch med oss på tåget hem.
 

la pizza

jag har aldrig gillat la pizza's pizzor, men då jag inte ätit där på länge så gav jag dem en ärlig chans igen. vi beställde en med ruccola, chevre, kycklingfilé, honung, mozzarella & cocktailtomater & en med potatis, kronärtskocka, rödlök, mozzarella, fetaost & tzatziki. men jag är fortfarande inte imponerad! torra, allmänt tråkiga & inte alls goda. det roligaste med pizzan var tzatzikin & fetaosten man fick vid sidan om..

 

visiting my old hometown for the weekend

nu sitter jag & mamma på tåget mot göteborg, mamma ville inte köra så vi bokade två platser på tåget. vi ska upp & fira min kusins dotter
som fyller år, sedan ikväll ska vi ut for dinner & drinks in town. SÅ mys! nu är vi snart framme så ska börja packa ihop mina saker.

 

busy girl

vi har en riktigt tuff vecka på jobb, men nu är den över, nu är det helg. min man överraskade mig härom dagen med candle light dinner & en inslagen present för att få mig att varva ner i stressen. världens bästa, i särklass. men som sagt helg nu, men jag ska upp tidigt imorgon. off to göteborg igen! mer om det imorgon.. 

Instagram: charlyyork

kontakt: charlybogren@hotmail.com