Presentation picture
wikiz
Amanda, 19 år
I min blogg kommer ni få följa min vardag, mina intressen som är cheerdance, ridning, va med kompisar, ha kul och massa annat. Ni kan kontakta mig på amanda95_95@hotmail.com

 

Lunchpaus

Har precis hafg en grupp o nu har jag paus. Första gruppen tyckte jag gick bra, var inge nervös o de vdrkade ha roligt så det var bra. Efter pausen har jag två grupper på rad, fortsättning och nybörjare.

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Sista matchen


Hej på er! Just nu är jag i Bergshamra norr om Stockholm. Det är sista matchen för 86:ers denna säsong. Hoppas på vinst som förra helgen.

 

Polisanmälan och dansträning

Hello!

Jag inledde denna vecka med en polisanmälan innan jag åkte vidare till Gränby med mamma. Det är så att det har dragits pengar från mitt konto från två utländska, okända företag. Såg det när jag kollade mina transaktioner förut. Jag har inte köpt något av de företagen och har aldrig sett eller hört talas om dem förut. Jag spärrade mitt kort förut såklart innan jag åkte till norrland. Hoppas bara jag får tillbaka alla pengar de har berövat mig på. Att det finns så falska och egoistiska människor....!

Var nyligen på dansträning och fick lära mig en ny dans. Skönt att få koppla bort sig från tråkigheter som händer i livet förövrigt. Alltid kul att lära sig nya koreografier men lite utmanande ibland. Det är match på söndag igen men då är det hemmamatch så då får vi dansa. Hoppas på vinst den gången!

 

Spenderat dagen i Örebro

Hej på er!

Idag har jag varit i Örebro och är det fortfarande fast i bussen som snart ska åka mot Uppsala. 86:er hade match mot Örebro Dark Knights men det blev förlust dessvärre. 30-20 till Örebro men tycker att dommarna bedömde lite orättvist. Nästa helg på söndagen har 86:er match igen men då är det hemmamatch på studenterna vilket är skönt. 

Vi fick inte dansa något alls idag för Örebro är dumma och lät oss inte. De hade sagt innan att det skulle vara fullt upp i timeouterna med intervjuer, kortfilmer m.m. men det var ju inget sådant... dålig stil av dem! 
 

American football

Klockan 16.00 börjar ännu en match som 86:er spelar. Hoppas på vinst denna gång också! Denna dag och kväll spenderas alltså med danslaget Phantoms som jag är med i. Men vi är inte full styrka idag och jag har lärt mig en dans idag men hoppas det går bra ändå.

Just nu sitter vi på läktaren slappar och käkar lite grann innan det är dags att ställa sig på planen och vara med och inviga matchen.
 

Förberedelser

Vi är på Studiefrämjandet och förbereder oss inför kvällens föreställning på Musikenshus, UKK. Blivit sminkade, gått igenom lite danser och övat på lite hopp. Ni vet toetouch( splitthopp). 


 

Vinst till Sverige!

Blev inte av att jag uppdaterade innan matchen. Idag var det nästsista matchen i Amerikansk fotbolls VM och det var mellan Sverige och Finland. Roligt att Sverige vann denna match, det är de värda! De vann rätt överlägset också, Sverige kammade hem 28 om inte mer och Finland 6. Imorgon står det mellan Mexico och China tror jag vilket kan bli en spännande match då båda lagen är grymma(duktiga) speciellt Mexico förvånansvärt. Dock dansar jag inte imorgon för jag kan icke men det kommer vara många dansare då ändå för både nybörjarna och fortsättningsgruppen ska dansa lite.

Ska bli skönt att komma hem, nästan hemma. Det blev kallt efter ett tag men det var inte så illa som det var i torsdags då man stod och skaka för det var så kallt...
Äkta cheer-face jag hade då ^^
 

Ofrivillig bloggpaus

Hej på er!

Det var ett tag sedan sist. Har haft en väldigt fullspäckad vecka så det har dessvärre inte blivit någon uppdatering. Har haft något i skolan varje dag, tillexempel i måndags hade jag två redovisningar och i tisdags hade jag Naturvetenskaplig Specialisering Fysik prov. Det är dessutom VM i amerikanskfotboll den här veckan så har dansat på det några kvällar. Det är en match nu som jag egentligen skulle ha dansat på men det blev inte så pga att jag fick kraftig huvudvärk under dagen idag... Väldigt tråkigt och det känns som att jag sviker laget. Jag har fortfarande ont efter tabletter och sömn men det är bättre i alla fall. Hoppas jag kan vara med på matchen imorgon!

Ni förstår att denna fredag var speciellt efterlängtad dock inte huvudvärken..

Just nu ligger jag i badet uppe. Vi brukar aldrig bada men jag tänkte unna mig det nu och jag kände mig lite frusen också.

 

VM i Amerikansk fotbollIdag på eftermiddagen körde första matchen i VM i amerikansk fotboll igång. Första matchen som var mellan Kina och Finland är avgjord. Nu äter vi middag innan nästa match kör igång. Då är det mellan Sverige och Mexico. Usch vad kallt det är ute! Vi dansar i kjolar och magtröja... Hoppas jag inte blir krasslig efter det här. Veckan som kommer är en jobbig skolvecka och VM så har verkligen inte tid för att vara dålig.

Hoppas matchen som börjar om en halvtimme inte håller på i tre timmar. Vi helst komma hem innan halv elva ikväll.