wikiz
Amanda, 18 år
I min blogg kommer ni få följa min vardag, mina intressen som är cheerdance, ridning, va med kompisar, ha kul och massa annat. Ni kan kontakta mig på amanda95_95@hotmail.com

 

Basketmatch

Klockan 16.00 kör matchen mellan Uppsala och Södertälje. Idag måste U vinna om annars åker de ut ur serien.

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Ingen dag är sig lik

Igår dansade jag i Stockholm på en boxningsgala, denna kväll dansar jag på Fyrishov i slutspel i basket. Kom och kolla vettja! Dock känenr jag mig osäker på några nya danser men men.

Idag är det rött som gäller då det är basket.

 

Dance numero dos

Hej på er!
Nu mår jag bra och är glad, kanske för solen skiner, käkat god middag och på väg till dansen. Blir dansträning nummer två för mig idag men det är bara roligt. Denna gång är det hela laget Phantoms och ska lära mig en ny dans som vi kanske kommer dansa i slutspelet på fredag. Pappa skjutsar mig denna gång för sedan åker han vidare upp till Sundsvall.

Ni ser vad fin solnedgången var när jag åkte in till stan. 

Studiefrämjande

Nu har jag precis kommit till studiefrämjandet. Träffade Agnes och Jenny på vägen hit så nu väntar vi på de andra bara. Dock har vi den lilla salen...

 

Dansträning

Sitter på bussen nu och ska strax kliva av. Ska hem till coacherna för dansträning så jag skippar den ordinarie träningen ikväll för det blir så mycket fram och tillbaka och jag har inte riktigt den tiden. Dessutoö så är detta viktigare för några av oss i Phantoms ska uppträda i Stockholm medan uppträdande och uppvisning med hela laget är längre fram.

Igår var det trevligt dock är jag lite trött i kroppen haha. Det är kul att man träffar så mycket människor som är trevliga och sociala. Känns bra att jag fick vissa killar som var lite stela att släppa loss mer på dansgolvet hehe. 

Cheerdance

Just nu är jag i danssalen och väntar på att lektionen ska börja. Ska bli kul att få dansa två timmar. Först med hela Phamtoms och sedan några i Phantoms. Bjussar på en bild från bussen.

 

Stor match ikväll

Är just nu på Fyrishov i A-hallen och inväntar en viktig basektmatch. Det kan bli publikrekord så hoppas alla danser går bra! 

Första dansen för iår

Nu sitter jag på bussen påväg in till stan. Ska ha dansträning med laget inför matchen som vi ska dansa på fredag. Det var ett tag sedan jag gjorde danserna så får se hur det går men jag kommer nog in i det efter ett tag förhoppningsvis.

Bjuder på en dålig mobilbild...

 

Veckan lider mot sitt slut

Hej!
Uppdateringen har inte varit så bra under helgen men nu har inte missat mycket. Den har mest ändå bestått av plugg.

Nu sitter jag här i min badrock, nyduschad framför datorn och äter lite kvällsfika. Kollar på lite bloggar och små korta serier som underhållning. Ska väl sedan plugga lite mer fysik innan det blir sängen för mig.

Hade cheerdance ikväll och vi fick lära oss två nya danser idag. Riktigt kul men lite svårt för hjärnan höhö. På fredag är det match som vi ska dansa på och en av de danserna ska vi göra då och jag dansar på första raden.

 

Halvlek

Sitter just nu i omklädningsrummet med den andra dansarna i Phantoms. Vi dansar på en basketmatch denna kväll. Uppsala mot Solna och vi leder just nu. Hoppas det håller i sig!