wienerbullen
Camilla, 25 år, Malmö
Jag är en glad tjej på 24 år som står med båda fötterna på jorden och kan vingla till lite ibland :) Jag är utbildad undersköterska sedan 2009, jag är arbetslös men njuter av att vara hemma med min blivande man & våran Bosse :) Kan tilläga en sak, om du inte tycker om det jag skriver så läs inte. Jag är den jag är och kan du inte acceptera det så gå här i från.

 

Hemsidan

Jag är klar med min hemsida :) Jag är väldigt nöjd :) 

Så nu kommer jag inte blogga här mer utan det kommer ske på min hemsida där jag har allt nu :) 

 

Så välkommen till http://wienerbullen.comyr.com/


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Fotosessioner :)

Fotosessioner genom tiderna :) 

Här Manella & jag i julas


En icke planerad session i höstas


Planerad session i somras :) 

Från i somras

Höstas

Höstas

Höstas

 

Home

Sitter hemma och tittar på Gossip Girl och funderar på att hoppa in i duschen. Eller funderar gör jag inte för jag ska göra de :P 


Var ute och gick innan :) Älsklingen gick med mig halva vägen till biblioteket, sen gick jag resten själv. När jag lämnat böckerna så blev det faktiskt power walk hem på 30 minuter :) Kändes skönt och ännu skönare när man kom hem :) 

Imorgon ska jag ut och ta höstbilder sen blir det framkalla (old school) lite bilder :) Höstbilder är ett måste innan det är försent :) Sen kommer ju vinterbilderna :) Kanske en julklapp? :) Önskar det fanns någon som kunde vara modell. Har frågat mig för innan men inte fått svar så antar att intresset inte är så stort. Men jag nöjer väl mig med naturen som modell :) 

 

Jag ska sluta skriva nu och hoppa in i duschen och drömma mig bort till en större lägenhet :) 


Bild tagen innan min kamera på mobilen slutade funka :) 

 

Dagens bild :)


Gud vad jag saknar min gosse ibland! 

 

En dag så kommer jag skaffa en till :) Det finns ingen som han! <3

 

Jul?

Det kanske känns tidigt, men det är faktiskt inte lång tid kvar tills det är jul. 

Jag tycker att julen är den stressigaste tiden på året med alla julklappar som ska köpas och innan man kan köpa julklappar ska man ju veta vad man ska köpa också, det är inte det lättaste :( Jag är den som ALDRIG vet vad jag önskar mig, varken i födelsedagspresent eller julklapp. 

Snart är det dags att pynta och sätta upp julstakar mm :) Jag ska till och med se om jag kan sätta upp min julstjärna på något viss :) (Vi får inte spika i väggarna!)


I år blir det jul hemma hos mamma, tyvärr utan älsklingen detta året också för han ska till sin mamma. När jag var hos mamma idag så blev det planerat vad som ska köpas i matväg och så, jag ska få äran att göra köttbullarna detta året :) Ska bli en mysig jul :) Synd bara att jag inte är med älsklingen men jag har morgonen och kvällen med honom så lite får jag vara med honom iaf :) 

 

Det närmar sig med stora steg och planeringen är i full gång, men jag har INGEN aning om vad jag ska köpa till alla :( Får se vad jag hittar på för knasigt :) Får begära önskelistor snart :) 

 

 

 

Glömska

Efter mitt förra inlägg så kollade jag på mina andra inlägg och kom då på att jag missade Ensam mamma söker i måndags :( Ibland undrar jag vad jag har en kalender till när jag ändå inte skriver upp saker som jag måste komma ihåg och inte vill missa. Även om jag skriver upp de så glömmer jag titta i den :( 

Någon som har förslag på förbättring? :) 


Hittade denna bilden i en app på mobilen :) 

Riktig höstbild :)


 

Because?

Inte för att detta inlägget kommer ha någonting med rubriken att göra. Jag har rubrik torka så därför blir de lite knasigt ibland :P 

 

Jag har inte uppdaterat bloggen på ett bra tag. De är lite upp och lite ner. Jag har inte ens fixat min hemsida ännu :( Ska ta tag i den nu i dagarna :) 

Jag kom och tänka på en sak, hur kommer de sig att den enda gången man hörs av är när man behöver något? Jag är med om det rätt ofta faktiskt. Ni kanske nu tänker, ja men varför annars höras av? Jag menar alltså att man kan höra av sig annars också och t.ex. fråga hur det är eller liknande och inte bara när man behöver hjälp med något. Jag har inget emot att hjälpa människor om jag kan det är inte det jag menar. Men men, tänker inte skriva en hel roman om det för den kan bli lång och inte många som orkar läsa då så jag håller mig kort :) 

Familjemiddag

Idag har jag varit hos mamma och ätit middag, hela familjen var där :) Alltid lika trevligt när vi samlas alla :) Det händer inte ofta men när det händer så är det mysigt :) Vi får göra de oftare :) 

 

Nu sitter jag hemma och har sjukt ont i magen (ovanligt?). Ska snart titta på Ensam mamma söker :) Är lite trötter så det blir nog sängen tidigt idag, för en gång skull. 

Nej det blev ett kort inlägg, men det är väl bättre än ingenting :) 

 

Dagens bild :)

Bilden är dock tagen för ett par dagar sedan när jag och älsklingen var ute och gick och satt vid vattnet och njöt av tillvaron :) 

 

För att vara tagen med en mobilkamera så tycker jag att den blev skit snygg :) & nej jag har inte redigerat den! 

 

On the road

Ja då var man på väg hem med min älskade hamster som tyvärr inte kunde stanna hos min mamma.
Så han ska hem till mig igen i hopp om att hitta ett annat boende till honom, håller tummarna!

Så sitter på bussen nu är snart hemma :) Busschaffören (stavning?) snålar inte med värmen iaf, svin varmt är här :( Blir kallt som fan när jag kommer av bussen :(

Hörs sen :)