Presentation picture
veronicas
spontan och glad tjej som älskar livet, träning, min hund och min fina pojke.

 

Instagram: veronicalovall

Revenge

Måste tipsa om en serie som min mamma följt slaviskt och själv har jag aldrig gett den tid - tills nu. 
Bara sett några avsnitt än så länge men överlycklig över att det finns några säsonger av den så att jag har mer att se. Det är just vad man vill, se mer och mer och mer.  

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

såhär i höstrusket

Köpte dessa två böcker på netto för 12 riksdaler per bok. Ett klipp och jag ser framemot att läsa dem någon regnig dag med en stor kopp te, en värmande filt och levande ljus. 


 

like a boss

Efter en lång och rolig dag med modeloppis, kvalfotboll med vinst och hundmys blev det kvällslöpning på fem kilometer med två stopp för 20 bulgariska utfall och 100 trappsteg. Hemma igen blev det son avslut en minut jägarvila och trettio squats. Nu njuter jag av lördagskvällen som en champion.

motivationen idag var bristande och jag var inne på att bara skita i alltihopa men nu är den på topp igen och jag är glad att jag struntade i tanken på att ge upp.

 

inspiration, motivation och pepp behövs

Ledig dag. Skulle egentligen jobba ju men sjukade mig och skönt nog så vaknade jag pigg, frisk och utan halsont! På ett bra humör har sen dagen erbjudit morgonpw, gym, städning och bara tagit det lugnt. Jag har försökt boosta motivationen genom bloggar, musik och instagram. 5 dagar avklarade och det går ändå helt okej. Nu i kväll blev det middag hos mamma och hennes man - supergott trots dieten. Tror det satt lite i att det var någon annan som lagat det hela. Blir sova nu för en tidig morgonpw väntar imorgon innan färden styrs till ystad och modeloppis. Hoppas på att bli av med en del och tjäna lite pengar. 
 

pw, halsont och ömma musklerBilder från morgonens pw med hunden. 
Sitter med halsont och haft det sen efter träningspasset jag körde på gymmet vid ett. Mosade sönder rygg och axlar så träningen hann bli avklarad. Kurerar mig med massvis med te, apelsiner, citron och liniment på ömma muskler. Hoppas på att sömnen ikväll kan göra mig frisk tills morgondagen, valde att sjuka mig på extrajobbet imorgon för att inte riskera att jag blir mer sjuk och inte kan jobba på ordinarie jobbet på söndag. 

 

Fuck cancer

Nu är jag också en stolt användare av detta armband. Denna organisation önskar jag så mycket fanns då jag var så inblandad i cancern. När min bror låg i smärtor och när jag inte förstod vad som hände. Ensam stod jag femton år gammal kvar i en värld som körde i väg snabbare än jag kunde hänga med samtidigt som jag varit med om saker ingen människa ska behöva och speciellt inte femton år gammal. 

Det finns så mycket jag hade velat säga till mig själv som jag vet idag och speciellt skulle jag vilja säga att det är okej att känna på alla möjliga sätt. Min handled pryds av detta armband och ingen kunde vara mer stolt än jag! 

 

kvinnan i mitt liv

Kvinnan i mitt liv som ständigt inspirerar mig konstant. Varje dag så är jag så tacksam över att vara hennes dotter. 
Min fina hjälte, förebild och mamma. Hon har gått ner massvis med kilo sen denna bild och det är en av alla saker som inspirerar mig nu när jag med ska göra en livsstilsförändring.  Hon har min rygg i alla lägen och jag stöttar henne i allt hon gör. En ovärderlig kärlek!

 

en trogen vän som jag älskar
min fina lilla prins när han var liten. Nu är han ju en stor kille på lite mer än ett år. 
Troget följer han med oss vad vi än gör och han är min bästis som följer med på varje pw jag gör. Grym är han! 

 

grow ass grow

Bild från morgonens pw med hunden

Hela kroppen är träningsvärk efter gårdagens pass och dagens ben&rumppass + spinning. 
Körde ett ordentligt pass för att sen tjugo minuter senare köra ett spinningpass. Benen var som spaghetti efteråt och maten var välbehövlig efteråt. Nu kollar jag bigbrother-avsnitt innan sovdags sen blir det jobb imorgon. 

dagens pass

Squats med stång 
2 sets * 12 reps    -25kg
2 sets * 12 reps      - 45kg
1 set * 12 reps       -25kg

Legcurl
2 sets * 12 reps    - 18kg
2 sets * 12 reps    - 30kg
2 sets * 12 reps    -24kg

Benspark
2 sets * 12 reps     - 18kg
2 sets * 12 reps     - 15kg
2 sets * 12 reps     - 12kg

Utfall med säck på axlarna
- 15kg
3* 6 på varje ben.

Sen avslutade jag med olika ben och rumpövningar med enbart kroppsvikt. 
Bland annat bulgariska utfall.

 

all kärlek till dig

Mannen i mitt liv.
Tack för allt du ger och för allt du låter mig vara. 
Tack för allting du gör utan att förvänta dig någonting tillbaka.
Tack för att du älskar mig helt villkorlöst.
Tack för att du alltid stöttar mig i allt jag gör.
Tack för att du är du och för att du väljer att vara min