Presentation picture
veronicas
spontan och glad tjej som älskar livet, träning, min hund och min fina pojke.

 

Instagram: veronicalovall

Move your body

Skitrolig tävling som de har på mitt gym, Friskis och Svettis. Move your body heter det och varar fram till sista januari. Jag nappade på det direkt då det passar mig perfekt nu när jag tränar så mycket som jag gör så jag får stor variation på träningen. Har hunnit en del på bara två veckor och senare idag blir det skivstång och på lördag är cirkelgym inbokat. Har redan hittat några favoriter men skulle nog vilja påstå att alla passen är grymma. Trivs som fisken i vattnet på mitt gym. 

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

grymmaste miljön

det är så ofta nu som jag kommer på mig själv med att uppskatta naturen här där jag bor. på alla pw med santos hittar vi ställen vi inte märkt av innan. ute på pw nu och går i denna miljö!

 

Ibland är det simpla det bästa


Allt som behövs för ett grymt träningspass. Just nu sitter jag med en grym fruktansvärd träningsvärk i rumpa och ben. 
Körde slut på dem i måndags med ett gympass och ett spinningpass. Igår blev det biceps och mage med ett jympapass efteråt som hette Intervall Flex. Stor fokus på benen i detta pass och mina ben var helt slut så det blev bara ännu värre. Ska dock köra det passet om två veckor igen men måste komma ihåg att inte träna ben innan dess. 

 

genom en kameralins
Några foton som jag tog för flera år sedan. Ägde en Nikon och var den lyckligaste i världen över detta. Jag älskade att ge mig ut i naturen och fånga det som gav mig ro genom kameralinsen. Än idag kan jag sakna det och har bestämt mig nu när jag gått igenom gamla bilder att ge mig ut med min nya kamera. 

 

rosalila nejlikor

Jobbar dygn idag men ville visa mina fina blommor som står på vårt köksbord. 
Älskar att ha nya fräscha blommor på köksbordet eller vardagsrumsbordet. Det ger en härlig känsla och ser fint ut. 
Rosalila nejlikor blev det denna gång och nejlikor är min favoritblomma. Min sambo får bara hänga med på att vi har nya blommor varje vecka men jag tror inte att han har någonting emot det. 

 

världens bästa avslut med nyttig efterrätt

Avslutar denna underbara vecka som har varit fylld med jobb, träning, pws, kärlek och mys. 
Laddar upp för en ny vecka fylld med fokus, träning, jobb och livet helt enkelt. 
Världens godaste efterrätt. 
-smälta hallon underst, caseinpudding i mitten toppat med granatäpplen. 
Caseinpuddingen är superlätt att göra, jag har köpt mitt från MMsports med chokladsmak. 
1 dl pulver som jag blandar med vatten, mängden vatten beror på hur tjock eller lös du vill ha puddingen. In i kylen så den blir lite kall för då är den som godast enligt mig. Sen bara att njuta! 

 

så himla glad

Det var en grymt glad tjej som gav sig ut på morgonpwn med Santos i morse. Vågen visade -5,1kilo på två veckor och det känns så fruktansvärt bra. Hela jag känns piggare, gladare och jag mår bättre än på länge. Imorgon är det sex veckor kvar tills luciaformen-tävlingen är klar och det gäller nu att lägga i en växel högre. Snart blir det att köra igenom bröstet och sen spinning och därefter en timmes gympa. Blir snart lite mat så kroppen fylls med energi för träningen. 
 

det är dessa stunder jag tar vara på.

Träningen idag blev ett pass för biceps och axlar följt av två timmar spinning. Stennöjd tjej checkade ut sen för lördagskväll. Blev bjuden på mat av fina svärmor och kvällen har varit en ren myskväll med sambo. 

Så ofta kommer jag på mig själv med att vara sådär löjligt lycklig. Jag blir ständigt överraskad av min fina sambo med saker som förgyller livet. Ikväll medan jag la i sängen och gosade med Santos fixade han till en hörna i vårt vardagsrum med filtar, kuddar, vattenpipa, "ostbricka" och te. Vi hade balkongdörren öppen och en värmelampa igång och njöt av varandra, mös och rökte vattenpipa. Älskade älskade sambo. 

 

600 blev 700 - så jävla nöjd

Efter en förjävlig natt på jobbet kom jag hem och körde den dagliga pwn med Santos. 4 kilometer och jag är över veckans mål på 20 kilometer pw med två dagar tillgodo. Sov någon timme då det blev två timmar sömn bara på jobbet, sen körde jag ett mördarpass på gymmet för ryggen och avslutade med 60 minuters trapp/crossmaskin. Genomblöt av svett och jag hade som mål att sätta 600 kalorier men kände att jag kunde mer så det slutade på 740 någonting. Nöjd tjej som gick in i duschen och bastade lite. Nu ska jag stänga datorn, ta min tiger och sticka till mamma för tacos och kvalitetstid. Checkar ut från denna fredag och tar kväll nu.


 

första helgen då njuter vi

Åh, sitter och drömmer mig bort till en underbar spavistelse som vi kommer att unna oss i början av nästa år. Det passar oss bäst första helgen på nya året och känner att det kommer att vara ett härligt sätt att kickstarta nya året på. Ladda om batterierna och bara njuta. Längtar så mycket till en helg bara för oss. 


(bilder från ystad saltsjöbads egna hemsida)