Presentation picture
veronicas
spontan och glad tjej som älskar livet, träning, min hund och min fina pojke.

 

Instagram: veronicalovall

det är dessa stunder jag tar vara på.

Träningen idag blev ett pass för biceps och axlar följt av två timmar spinning. Stennöjd tjej checkade ut sen för lördagskväll. Blev bjuden på mat av fina svärmor och kvällen har varit en ren myskväll med sambo. 

Så ofta kommer jag på mig själv med att vara sådär löjligt lycklig. Jag blir ständigt överraskad av min fina sambo med saker som förgyller livet. Ikväll medan jag la i sängen och gosade med Santos fixade han till en hörna i vårt vardagsrum med filtar, kuddar, vattenpipa, "ostbricka" och te. Vi hade balkongdörren öppen och en värmelampa igång och njöt av varandra, mös och rökte vattenpipa. Älskade älskade sambo. 

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

600 blev 700 - så jävla nöjd

Efter en förjävlig natt på jobbet kom jag hem och körde den dagliga pwn med Santos. 4 kilometer och jag är över veckans mål på 20 kilometer pw med två dagar tillgodo. Sov någon timme då det blev två timmar sömn bara på jobbet, sen körde jag ett mördarpass på gymmet för ryggen och avslutade med 60 minuters trapp/crossmaskin. Genomblöt av svett och jag hade som mål att sätta 600 kalorier men kände att jag kunde mer så det slutade på 740 någonting. Nöjd tjej som gick in i duschen och bastade lite. Nu ska jag stänga datorn, ta min tiger och sticka till mamma för tacos och kvalitetstid. Checkar ut från denna fredag och tar kväll nu.


 

första helgen då njuter vi

Åh, sitter och drömmer mig bort till en underbar spavistelse som vi kommer att unna oss i början av nästa år. Det passar oss bäst första helgen på nya året och känner att det kommer att vara ett härligt sätt att kickstarta nya året på. Ladda om batterierna och bara njuta. Längtar så mycket till en helg bara för oss. 


(bilder från ystad saltsjöbads egna hemsida)

 

det är det där speciella med hösten

Älskar hösten med alla dess färger. Rundorna med Santos är sådär perfekt kyliga men när man går snabbt så blir man varm. Man är alldeles kallbiten om kinderna och näsan när man kommer innanför dörren. Lövens alla färger känns lika underbara som när blommorna tittar fram på våren. 

 

Stay with me

En helt underbar låt som jag aldrig tröttnar på! 

 

den säger så mycket

En låt som säger så himla mycket. Den är helt fantastisk och ger mig lite gåshudskänsla.

 

En egen belöning

Nu under min resa både hälsomässigt och viktmässigt så har jag satt upp ett mål att när vikten blivit -10 kilo ska jag unna mig själv ett par ordentliga skor. Jag tycker att jag kan vara värd det efter allt slit jag lägger ner. 

 

kroppen är så grym

Dagens frukost som intogs efter en härlig pw med Santos.
Omega 3, fatburner & c-vitaminer tillsammans med naturell fil, paulins musli och kanel. En clementin slank också ner, härligt med specialpris på dem denna vecka på ica! Tillbaka på träningen idag efter vilodag i söndags och igår. Blev pw i morse, magpass och spinning som avslut. Grymt och jag känner att kroppen är lite förkyld men ändå sjukt pigg. 

 

grym rea denna gång

Kollat genom Nellys rea och var skeptisk men ack så fel jag hade. Hittade massvis med plagg jag gärna skulle vilja ha i min garderob. Dock väljer jag att enbart titta på dem då jag nyss sålde kläder på en modeloppis. Känns dumt då att köpa nya kläder när man redan har garderoben full. Försöker lite med shoppingförbud rent klädesmässigt tills strax innan jul ungefär. 

 

Nu lägger vi i en växel till

Motivationen är på topp! 
Trodde aldrig att det skulle kännas såhär skönt men då vågen visade att tre kilo är borta på första veckan blev man mer peppad. Det blev ingen träning idag utan körde på en lång pw nu ikväll, enbart för att spara kroppen då min hals inte är som den ska. Hes som bara den är jag. Stolt över mig själv och nu kör vi på denna vecka, en tuffare växel. Tänkte försöka sätta ett mål på att ha avverkat minst tjugo kilometer pw när veckan är klar.