veronicas
spontan och smått galen tjej som älskar livet, träning, min hund och min fina pojke.

 

när allting kan vända så snabbt

kände för att ta och sätta igång bloggen igen. 

Ligger i soffan i vår nya lägenhet. trött men lycklig för att allting känns så bra. 
Mycket ha hänt sen jag skrev här sist och jag känner fortfarande att så fort jag tror att någonting löser sig så händer någonting annat.

Imorgon fyller min pojkväns syster år och på torsdag får vi reda på lite mer om saker som hänt. I slutet av september påbörjar jag också min fasta tjänst som personlig assistent och det känns toppenbra! 

 

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

sommarens soltimmar

sommarens första dag på stranden igår. blev bara två-tre timmar men det var så välbehövligt. skrev också in mig på lr och ska börja sälja för dem. spännande och kul med nya projekt.

 

min älskade familj

min fina prins. Jag förstår inte hur mycket glädje denna lilla varelse skapar i våra liv.
Jobbar dygn nu, 24 timmar alltså, vilket gör att jag är i från honom fler timmar i streck men lyckats oftast träffa honom mitt på dagen då vi hälsar på hemma. Men jissus vad jag saknar honom och min man när jag jobbar. Jag ska jobba dygn i morgon så just nu bara njuter jag av deras närhet. min lilla älskade familj! 


 

orange is the new black

vill tipsa om en skitbra serie. Nu när sommaren drog igång blev jag helt fast i denna serie, säsong 2 släpptes och jag fick upp ögonen. Snart är säsong 1 avverkad och du vill bara se mer och mer. Ett stort tips och du kan se den på swefilmer.


 

underbar dag i köpenhamn


bildbomb från torsdagens tripp till köpenhamn. En heldag på tivoli och ströget. En dag med andan i halsen efter berg och dalbanan Demonen, god mat och härligt väder. Fina vänner var vårt sällskap och vi rullade hem med tåget så vi var hemma vid halv 11. Underbar dag! behövs fler sånna i livet.


 

en idyllisk pärla

Efter en helvecka med jobb, malmö & Köpenhamn blev det idag en supermysig dag.
Vi sov väldigt länge och var helt slutkörda så kroppen behövde det verkligen! 
Vi åkte sen till två av mina tjejkompisars nyöppnade cafe, så himla mysigt och de borde verkligen öppna det på riktigt för det hade blivit en riktigt österlenpärla. Vidare sen till vårhallarna och badade med Santos, in till Simrishamn och köpte baguetter för att köra till Forsemölla och avsluta dagen där. Vi njöt av de sista soltimmarna, käkade och mös med fågelkvitter och vattenfallet. En sån dag man ofta hör eller läser om men idag upplevde vi det och min kropp är i alla fall nyladdad med energi inför en jobbvecka och ledig helg inför födelsedag på måndag nästa vecka. Nu blir det ett avsnitt PLL, pretty little liars, innan ögonlocken blir alldeles förtunga. 

 

min kärlekshistoria

Ville skriva lite om min och min pojkväns väg till att finna varandra. 
Jag hade vid våren 2013 precis gått ur ett väldigt långt förhållande, ett förhållande som inte var rätt på något håll. 
Jag hade varit i detta förhållande i nästan 4 år och var väldigt nedbruten.
Dock var jag väldigt glad och lycklig inför sommaren 13 och kände att ingenting kunde stoppa mig. 
Min pojkvän var en del av ett stort kompisgäng som jag hängde med och jag var egentligen fast besluten om att vara singel ett bra tag. 
Jag hade alltid tyckt att min pojkvän såg bra ut men det faktum att han är fem år yngre gjorde att jag inte tänkte mer på det. 
MEN, det var en sommardag i juli som vi planerade förfullt för strandfest. Kvällen kom, alkoholen dracks, skön musik spelades och där stod han. Det kändes som det mest självklara i hela världen att kyssa honom där och då, på en strand med solnedgången i ryggen. Jag stack vidare till utestället som låg bredvid men trots att jag hade druckit ville jag tillbaka till stranden. Jag var fast i hans armar resten av kvällen och somnade hos en killkompis. 

Morgonen efter mindes jag allt men trodde att det skulle bli så konstigt mellan oss. Det finns alltid en risk när man går över kompisgränser. Vi skulle alla ses på stranden och där kom han, 5 år yngre och la sig bredvid mig som den mest självklara saken. Ingenting var konstigt och det var där vårt äventyr började. Dagar gick, vi pratade långt ut på nätterna, vi upptäckte att vi var mer och mer lika. Vi bråkade, vi tänkte avsluta allt på grund av vår åldersskillnad men han var så säker på oss att han övertygade mig med. Vi fick utstå väldigt mycket skit och miste kompisar på grund av att vi ville vara tillsammans men någonstans kom vi överens att detta var inga vi ville ha i våra liv. 

Det enda vi ville var att vara tillsammans. fem års skillnad var någonting som gjorde mig väldigt rädd men kärleken har ingen ålder och nu skulle jag inte byta oss mot någonting. Jag längtar tills han slutar gymnasiet och vi kan bilda familj, gifta oss och skaffa hus. Jag vill vara resten av mitt liv med honom, med det självklara valet för mig. 


 

london it is

Igår då jag jobbade hittade jag mina presentkort på ticket.se och såg att de gick ut idag med ett värde på 2000:-
Resultatet av detta blev att vi bokade en resa till london i höst, som en belöning av det hårda arbete vi kommer att göra i sommar. 
Fyra dagar fullproppad med London kommer sitta perfekt och jag ska spara varje sommarlön så man kan shoppa ordentligt. 

mammas dag, du är värd allt

jag hade en supermysig dag i söndags. började med amerikansk fotboll i några timmar på eftermiddagen med strålande sol för att avslutas med en tur med mammas & ingemars buick. åt middag vid jakten och avslutade med en glass. 

sommar

helt underbart väder idag igen,
kommer aldrig vilja jobba igen med denna sol. blir tillbaka till jobb på måndag igen, så får njuta hela helgen.

jobbar på brännan idag med Santos, jordgubbar och veckorevyn.