Presentation picture
veronicas
spontan och glad tjej som älskar livet, träning, min hund och min fina pojke.

 

Instagram: veronicalovall

Stay with me

En helt underbar låt som jag aldrig tröttnar på! 

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

den säger så mycket

En låt som säger så himla mycket. Den är helt fantastisk och ger mig lite gåshudskänsla.

 

En egen belöning

Nu under min resa både hälsomässigt och viktmässigt så har jag satt upp ett mål att när vikten blivit -10 kilo ska jag unna mig själv ett par ordentliga skor. Jag tycker att jag kan vara värd det efter allt slit jag lägger ner. 

 

kroppen är så grym

Dagens frukost som intogs efter en härlig pw med Santos.
Omega 3, fatburner & c-vitaminer tillsammans med naturell fil, paulins musli och kanel. En clementin slank också ner, härligt med specialpris på dem denna vecka på ica! Tillbaka på träningen idag efter vilodag i söndags och igår. Blev pw i morse, magpass och spinning som avslut. Grymt och jag känner att kroppen är lite förkyld men ändå sjukt pigg. 

 

grym rea denna gång

Kollat genom Nellys rea och var skeptisk men ack så fel jag hade. Hittade massvis med plagg jag gärna skulle vilja ha i min garderob. Dock väljer jag att enbart titta på dem då jag nyss sålde kläder på en modeloppis. Känns dumt då att köpa nya kläder när man redan har garderoben full. Försöker lite med shoppingförbud rent klädesmässigt tills strax innan jul ungefär. 

 

Nu lägger vi i en växel till

Motivationen är på topp! 
Trodde aldrig att det skulle kännas såhär skönt men då vågen visade att tre kilo är borta på första veckan blev man mer peppad. Det blev ingen träning idag utan körde på en lång pw nu ikväll, enbart för att spara kroppen då min hals inte är som den ska. Hes som bara den är jag. Stolt över mig själv och nu kör vi på denna vecka, en tuffare växel. Tänkte försöka sätta ett mål på att ha avverkat minst tjugo kilometer pw när veckan är klar. 

 

Revenge

Måste tipsa om en serie som min mamma följt slaviskt och själv har jag aldrig gett den tid - tills nu. 
Bara sett några avsnitt än så länge men överlycklig över att det finns några säsonger av den så att jag har mer att se. Det är just vad man vill, se mer och mer och mer.  

såhär i höstrusket

Köpte dessa två böcker på netto för 12 riksdaler per bok. Ett klipp och jag ser framemot att läsa dem någon regnig dag med en stor kopp te, en värmande filt och levande ljus. 


 

like a boss

Efter en lång och rolig dag med modeloppis, kvalfotboll med vinst och hundmys blev det kvällslöpning på fem kilometer med två stopp för 20 bulgariska utfall och 100 trappsteg. Hemma igen blev det son avslut en minut jägarvila och trettio squats. Nu njuter jag av lördagskvällen som en champion.

motivationen idag var bristande och jag var inne på att bara skita i alltihopa men nu är den på topp igen och jag är glad att jag struntade i tanken på att ge upp.

 

inspiration, motivation och pepp behövs

Ledig dag. Skulle egentligen jobba ju men sjukade mig och skönt nog så vaknade jag pigg, frisk och utan halsont! På ett bra humör har sen dagen erbjudit morgonpw, gym, städning och bara tagit det lugnt. Jag har försökt boosta motivationen genom bloggar, musik och instagram. 5 dagar avklarade och det går ändå helt okej. Nu i kväll blev det middag hos mamma och hennes man - supergott trots dieten. Tror det satt lite i att det var någon annan som lagat det hela. Blir sova nu för en tidig morgonpw väntar imorgon innan färden styrs till ystad och modeloppis. Hoppas på att bli av med en del och tjäna lite pengar.