veronicas
spontan och glad tjej som älskar livet, träning, min hund och min fina pojke.

 

en enda känslostorm

rättegången är avklarad och vi sitter som utslagna människor som just nu inte känner någonting, som inte orkar känna någonting. Nerverna var utanpå kroppen hela dagen och det har varit så mycket känslor och tankar idag att man nu inte orkar någonting. Vi blickar nu framåt och ska försöka lägga allting bakom oss, se om relationer som varit brustna kan repareras och fokusera på oss. Vi är en familj, jag min fina sambo och vår hund. Vi tillsammans mot världen och jag skulle inte byta oss mot någonting. Jobbets första dag som fastanställd är också avklarad då jag gick av mitt dygn i morse så nu kan jag sätta check på fast anställning med. känns toppen! Nu blir det popcorn och PH.
 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

en av de mest overkliga dagarna

Sitter på jobbet nu, min första dag på fast anställning, med en klump i magen. Imorgon kommer en av de mest overkliga dagarna i mitt liv att vara. Jag ska upp i rättegång som vittne och det kommer att vara något av det värsta jag varit med om. Jag försöker tänka positivt och framåt men jag trodde aldrig att jag skulle behöva stå och göra det jag kommer behöva göra imorgon. det känns ofattbart och overkligt. mår illa av tanken bara men det ska gå.

utan min fina sambo hade jag aldrig orkat, detta är någonting som är miljoner gånger så jobbigt för honom men ändå så stöttar han, låter mig vara ledsen och ta mig samman. åh jag älskar honom så mycket.

 

Samsung NX2000

Sista lediga dagen innan fast anställning skrivs på jobbet imorgon. Känns både spännande och kul samtidigt som att det är någonting seriöst som verkligen händer nu. Kanonskönt att ha något säkert varje månad, säker lön och ett schema så att man vet när man jobbar och när man är ledig. Hade ett lunchmöte idag efter att jag tagit HPV-vaccinet om LR. Kändes bra och jag ska nu ta tag i detta projekt, superkul! 
Suttit ikväll med egentid då mannen är på spelarfest med sitt fotbollslag, trisst nog förlorade de idag med 4-3. Vill investera i en bra och ordentlig kamera som är grym samtidigt som att den är lätt och ta med sig på ett smidigt sätt och jag tror att jag har funnit den! 

Samsung NX2000. 
 

fotbollsfru

kollar bra match där min pojkvän spelar match. 1-1 än så länge.

 

Feminism, så bra, så rätt.

Detta är allt jag någonsin ansett om feminism. Så länge jag kan minnas har feminism för mig varit ett ord för jämställdhet. Något som får mig att tänka på att män och kvinnor är lika mycket värda. Det är ingen skillnad på oss. Emma Watson gör det så bra. Feminism är ingenting dåligt och för er som fått det för er får gärna fråga, leta på internet, sök på fakta så att ni faktiskt förstår vad ordet innebär. 

 

HPV- glöm inte alla fina tjejer.


ledig dag idag - tvätta, laga mat, mysa med hunden.
I övrigt en väldigt lugn dag, en sån dag man behöver emellanåt för att hämta ny energi. 
Planerat för kommande dagar och imorgon blir det HPV-vaccination. Hoppas att alla tjejer födda 87-97 eller vilka år det var tar chansen och vaccinerar sig. Funderat på det länge och nu när det är gratis då är det bara att köra. M följer med och håller mig i handen innan hans match så det ska nog gå bra! nu blir det att titta på match där Ms gamla fotbollslag spelar. Annars en lugn fredagkväll med en sovande hund bredvid, datorn i knät och lite godis.  

LR- är ni sugna på extrajobb med bra chans till ökad kassa?

Skrev in mig som återförsäljare på LR, ett tyskt företag inom hälsa och skönhet.
De fångade mig genom deras breda utbud, shyssta priser och grymma återförsäljare. De har ett bra bonussystem och den som jobbar hårdast är den som tjänar mest. I många liknande företag kör de med pyramid att den som får in dig i företaget tjänar mest på det. Men om jag jobbar hårdare än tjejen som skrev in mig - då tjänar jag mer än henne. Har alltid uppskattat när hårt arbete lönar sig. Tyvärr har tiden inte funnits till för detta projekt innan men känner att nu när det lugnat sig med flytt och så att jag ska tag i det. 
Ett plus i kanten är ju att tjejen som skrev in mig nu efter fyra-fem månaders extrajobb har idag hämtat ut en bil inom företaget. HUR SJUKT?! 

Är någon intresserad av ett shysst extraknäck med grym bonus, lättsålda produkter, man kan jobba var som med det och möjligheter till att utöka din kassa bra så är det bara att kommentera inlägget med din mail eller lättast att kontakta er så hörs vi! 


(lånade Bilder från internet) 

 

allting börjar bli klart

dagen har varit grymt effektiv, skön sovmorgon, hjälpt svärmor att sälja av gymsaker och hämtat vår nya byrå.
Morgondagen går åt till att ställa allting i ordning här i lägenheten sen är vi helt inflyttade. Köpt allt vi vill ha och behöver, enda saken som inte kommer vara helt klar är ett glasskåp som ska bli vitmålat. 

 

min fina svärmor

Har varit och firat min pojkväns mamma idag som blev 41 år. En fantastisk kvinna med ett hjärta som är enormt och av guld. 
Hon förtjänar allt fint i världen och jag önskar att hon kunde se sig själv genom våra ögon. Jag tycker det är så mysigt och se min pojkvän och hans mammas relation för den är så fin. Vi gav henne en spabehandling som hon ska njuta av på torsdag och sen hämtar vi henne och kör hem hit till oss och avslutar kvällen med god mat och vin. Hoppas och tror att det blev och blir väldigt uppskattat. vi älskar dig så mycket nadja. 

 

tunga kvällar ibland

vissa kvällar är sådär ofantligt tunga. man tänker, funderar, reflekterar och tänker lite till, alla tankar och känslor exploderar och jag blir så ledsen. Att då ha världens vackraste människa vid min sida som bara håller om, som kramar lite extra för att jag vet att han vill att smärtan och tårarna ska försvinna. Han vet att inga ord behövs utan att lukten av honom, känslan av hans närhet och vetskapen om att han älskar mig och alla sidor av mig det gör mig löjligt lugn. Kvällar som dessa behövs och jag får acceptera att vissa dagar är tyngre än andra.