Presentation picture
theywatchus
jessica, 19 år, Stockholm
Hej!
Vi är tre personer som bloggar på theywatchus. Vi skriver om allt möjligt som rör vårt liv.

 

TIPS: Arrow

Ute efter en ny serie? Började precis kolla på Arrow och ångrar mig inte. En intressant handling som både är spännande, underhållande och lite kärlek. Huvudrollen är skitsexig också och det gör serien lite bättre ;)

Handling:
Oliver Queen (Stephen Amell) är en playboymiljardär, som tillbringat fem år strandsatt på en ö, efter att familjens yacht gått till spillo. När han återvänder till Starling City återförenas han med sin familj och vänner. Den första säsongen spenderar Oliver under nattetid att ta kål på de som svikit staden. Han blir en vigilant med grön huva. Till hjälp har han John Diggle (David Ramsey) och Felicity Smoak (Emily Bett Rickards). Säsongen har också tillbakablickar som visar Olivers tid på ön; hur det förändrat honom. Detta fortsätter i de efterföljande säsongerna.

tips från coachen!

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Fix the hair

Jag har precis slutat jobbat as skönt!. Så jag mötte upp Jessica och Hanna som skulle klippa sig hos våran kära vän Helen. Så nu sitter vi här och dricker lite kaffe och dom ska bli vinter fina 💆💇❄️.

Kevin 

Kim Kardashian #breaktheinternet

Hola bloggen👋 varit ett tag sen nu!. Men men låt oss nu prata om något mycket intressantare!. Hur awsome är inte Kim Kardashian som själv väljer att vika ut sig naken och gör det dessutom gratis!. Har läst mycket saker om bilderna för magasinet PAPER och det mesta är negativt... Tycker att hon är grymt cool och utan talan vet hur man får uppmärksamhet och seriöst #breaktheinternet. You go Kim👏👍.


OBS NAKNA BILDER!

-Kevin


 

Tv-showsEn av serierna jag följer just nu är Supernatural. Har kommit till säsong 5 nu och serien blir bara bättre. I början gick det segt men nu flyter de på! Säsong 10 kommer nästa fredag (svenskt datum) så har lite kvar haha!


Sen har jag kollat första säsongen av faking it, inte värsta serien och det var bara 8 avsnitt så gick riktigt fort. Lite underhållande och inte så intensiv serie där man behöver hänga med så mycket. Teenage drama om man är in to that shit!

Är glad att tvd kommer tillbaka nästa vecka också, samma dag som super. Har längtat efter mina gamla serier som man hela tiden får vänta på! Haha.

 

Thinking out loud

Har blivit besatt av Ed Sheeran, hans röst är så jävla skön! Och hans låtar är alltid på topp liksom 👏

Igår köpte jag och Tori pizza och tog med hem till mig för lite Idoltittande! Mys! Idag vet jag inte vart vindarna vänder men något lär man hitta på! Imorgon blir det kolla bajen iaf!


 

Fika innan skolan

Sitter på Waynes inne på söder och tar en fika innan skolan, eller aa redan varit i skolan och skrivit prov men har håltimme i 3 timmar... Så då fick det bli att ta en fika med vänner👌


 

Random


 

#Richkids

Hello people👋, Jag låg under söndags kvällen och hade så tråkigt och samtidigt undrade varför min hals är helt fuckt up, det är inte så att jag har ont i den men känns som att nått sitter i vägen som verkligen inte ska sitta där... Aja what ever svårt att förklara. Men iaf jag låg och hade såååå tråkigt så jag började tänka på vad den nya reality serien man ska börja kolla på medans man väntar på nya avsnitt av det amazing KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS!!!. Så slog det mig att jag har sett på reklam om ett Pogram som heter Rich kids in Beverly Hills så det sökte jag upp och började kolla på och now guess what? Jag älskar det! Typiskt sånt fjoll program jag gillar. tycker ni ska GIVE IT A TRY! 💋

Kevin