Instagram: superfelle
superfelle
Felicia Börjesson, 18 år, Gråbo
Heeeej jag heter Felicia men alla kallar mig felle. jag är 17 år och ganska söt Jag bor lite utanför Göteborg, i Gråbo. Jag gillar att kramas och jag hatar ormar. Följ mig på Insta också: superfelle heter jag där. Fortsätt läsa min blogg hejdååå

Sista dagen

Nu har mina fans (carro) klagat på att jag inte bloggar, vill ni läsa tråkiga mobilinlägg så visst:D

Har precis lagat mat till familjen och nu ligger jag och dör i soffan, idag är min sista dag på sommarlovet för imon ska jag till skolan 08.20 igen. Har aldrig varit så otaggad. Dels för att massa små 98or har börjat, 98or är nog den värsta sortens människor, och sen gav min lärare mig och joanna f i ett ämnen så vi ska skapa hets.
Och så är det höst? Det blev det på en natt, hatar hösten mer än mens på fredagar typ, det är inte mysigt, det är kallt, regnigt och tråkiga kläder.
Men denna hösten ska jag bli en fitnesstjej med micha och kanske jojjan om hon hoppar på det tåget, ska faktiskt bli kul, så har jag något att göra också haha....
Ikväll är det PH och alicias lös från magaluf kommer in haha! Längtar, pusspuss<333
 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Kräftor är nog mitt allt

Har nyss ätit de med familjen, asså dör de är så gott haha! Längtar tills kräftskiva;))
Annars har jag bara sovit hela dagen typ, kollat friidrotts em, har inte missat något för det är det enda som man har fått se på här hemma:D..
Snart kommer nog jojo hit och vi ska mysa ikväll, ska berätta om dessa dagar när jag får internet igen! 👏


 

Födelsedagsfest

Igår hade jag och joanna en gråbofylla, hände inget speciellt alls men hade kul ändå!
Är så trött idag bara, och jag måste snart börja fixa mig för ikväll ska vi fira micha med hennes familj + släkt, kommer nog bli jätte bra, skriver mer ikväll eller imon, puss 🎉💗


 

Fredagkväll

Igår firade vi micha och hade det riktigt bra, skriver om de när jag får tillbaka internet haha..

Ikväll är det fredag och det betyder fest;);) Puss
 

GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN MITT AAAAALLT

Åh nu är du också 18 och kan hänga med till Basic på riktigt utan fakelegg<3 Eftersom jag har varit bögig mot de andra med långa inlägg ska jag såklart vara det med dig också;)
Du är den av oss jag har känt längst, när du började i min klass i 3an hängde vi kanske inte lika mycket, men vi har ändå varit vänner. Bästisar blev vi la i 5an? Minns inte helt, vi har iallafall alltid hållit ihop och du är min bästabästa kompis och mitt jävla allt.
Det va dig jag hängde mest med under fjortistiderna, då va man snygg;)) Har så mycket minnen med dig så jag vet inte vart jag ska börja haha, kanske när vi va i Branäs 2009? Eller Varberg 2010?
Skitsamma, jag älskar dig min bästa mife, nu kommer massa bilder istället för att jag skriver ner allt vi gjort, GRATTIS IGEN!!! 


 

Idag suger livet

Vaknade upp med ögoninflammation? Eller en infektion, ingen vet, gör ont, svider och är svullet haha 😔
Och internetet hemma är slut (!?) så får blogga från mobilen..
Idag har jag och mamma övningskört i stan, gick jätte bra som alltid 😉

Skriver när jag orkar, sista sommarlovsveckan så..