Instagram: superfelle
superfelle
Felicia Börjesson, 17 år
Heeeej jag heter Felicia men alla kallar mig felle. jag är 17 år och ganska söt Jag bor lite utanför Göteborg, i Gråbo. Jag gillar att kramas och jag hatar ormar. Följ mig på Insta också: superfelle heter jag där. Fortsätt läsa min blogg hejdååå

Ute och tränar med joanna

Cykla till sjövik och tillbaka blir bra 👏
 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

4 q/a

Vart satte du i ditt löshår? Det du hade innan du tog ir det! Kan du antingen länka något inlägg där du skrivit om det eller skriva om det? Vart du gjorde det och vad det kostade och så!
Svar:
Hos en tjej i Alingsås! Det kostade 2000kr för löshåret och "isättningen", håret är inte de finaste men ändå helt bra och höll länge!

ska du jobba på rhodos i sommar ? :)
Svar:
Nej. Det får vänta något år kom vi fram till 🌟

asså skit i att banta......... börja träna istället du ser redan snygg ut men du skulle se snyggare om du hade ett sex pack=) btw du e redan smal
Svar:
Haha asså jag ska inte banta, bara inte äta lika onyttigt? Jag vet la att jag inte är tjock, men jag vill ändå bli smalare liksom haha.

Vad är de för spray du använt? Eller gjorde du de på en sån salong?
Svar:
Den som är på bilden tror jag, hittade massor... Använde den brunaste, den för svarta människor typ haha. Dom finns att köpa överallt tror jag, kostar la runt 50kr så de är värt! Hade ju aldrig gjort de förr och gick och la oss i sängen efter, därför de blev fläckigt. Men i ansiktet blev de faktiskt skit bra! 

 

1 år sen

 

Så jävla oskönt


 

Fotboll och keso???

Usch sitter och äter torra knäckebröd med keso och räkor??? Och kollar på fotboll med min familj.
Va as mycket att göra på jobbet idag så är helt slut 😔


 

Onsdag

Chacha alla fans, är i skolan idag för jag är så himlans duktig:)
Har typ 2 lektioner kvar men ska gå tidigare från sista för jag ska jobba idag 💰 Börjar 4 idag eftersom ah jag går i skolan<333 Slutar la runt halv 9 som vanligt, och då ska jag övningsköra lite.
Ska ju på körlektion på Fredag och är liiiite nervös, så vill köra så mycket som möjligt nu innan.

Började halv 10 imorse, kollade på en film i 2 timmar och sen hade vi håltimma så jag och Emma gick och åt sushi en stund och sen har vi ba hängt:)
Har fortfarande hittat mina jävla kort, känner mig handikappad utan mitt bankkort... Men heido

 

Måste bli smal nu

Heeeeej 😄
Har precis ätit en jätte god middag, är as mätt och vill spy. Hos tandläkaren gick allt bra, inga hål eller något??? Har alltid hål för mina tänder och djupa och jobbiga.
Ahja sen efter det mötte jag Joanna och vi gick hem, typ 6 km, sen övningskörde jag min syster och hennes kompis till deras träning, sen till bonum och hem och lagade mat!
Och när jag skrivit klart detta så ska jag upp och städa mitt sviniga rum haha helvete de kommer ta hela kvällen:(

Igår så åkte jag och Joanna ner till Gråbo en snabbis, köpte thai och åt ute. Så himla mysigt, det är snart sommar känner man!
Orkar dock inte skolan nu ba, orkar inget. Vill ba hänga hela dagarna haha. Men imorgon måste jag till skolan, börjar 08.20:D
Och har en 2 timmars håltimma:D Och slutar typ 4:D

 

Tandläkaren

Sitter hos tandläkaren nu, va inte i skolan idag för jag SUGER.
Joanna hade tydligen tid hos doktorn 20 över och jag kvart över, så efter de ska vi gå hem. Ska börja smygträna lite nu haha, fan snart sommar 😔


 

Just nu

Kollar på kogänget haha och äter glass. Kom hem 9 imorse men va tvungen att vakna rätt tidigt så jag kan somna inatt:( Puss

 

Fint

Ta mig hem