Presentation picture
stonetag
Petra, 38 år, Karlshamn
Jag tycker om gratissaker och riktigt bra erbjudande! Tipsa mig petra_stentagg@hotmail.com

 

Besökstoppen

Lyxigt kosttillskott

Som medlem i Shesocial hos Reddville.se fick jag idag ett mycket spännande paket. Det är ett nytt kosttilskott som vunnit fina priser.

Det ser lyxigt ut och luktar gott och googlar man på nätet verkar det dessutom ge makalöst resultat.

Sheroshop.se erbjuder 40% rabatt på dessa produkter till och med 30 november.

Foutain The Beauty Molecule är ett kosttillskott med vattenlöslig reservatrol och vegansk hyaluronsyre som är välkända ingredienser från skönhetsindustrin. En tesked av The Beauty Molecule varje dag hämmar hudens åldringsprocess och ger huden mer elasticitet och lyster.

Ta en tesked (5 ml) per dag, antingen i ren form eller blandat med din favoritjuice eller smoothie. Skall inte blandas med mejeriprodukter. Denna produkt är ett komplement och inte en ersättning för vanliga hudvårdsprodukter. The Beauty Molecule innehåller inga konstgjorda färgämnen eller smakämnen. Passar för vuxna kvinnor och män.
 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Bonusköp

Äldsta sonens fötter har växt med raketfart. I somras hade vi samma storlek (35) nu har han strl 38!!! Hur gick det till lixom?!
Många nya skor blir det men jag får ha foppan för mig själv framöver.
På Stadium köpte jag ett par tuffa Nike med 20% rabatt och med 50 kr innestående bonus. De passade tyvärr inte. Istället blev det ett par andra Nike på Intersport och där hade jag innestående bonus på 100 kr och resten betalade jag med Gekåskortet.
 

Gratis Fjällbrynt

Det krävs inte så mycket för att jag ska bli hellycklig. Är ju galen i miniprodukter av alla dess slag, särskilt när de är gratis😃. Dessa små söta Fjällbrynttuberna fanns att få gratis på Citygross idag.


 

Det kom ett paket

Idag kom min senaste beställning från Yougov. En svart sittpuff från Fatboy. Den kostar runt 1000 kr. Perfekt att få den gratis. Ska bli en julklapp.

 

Få en tygkasse från Wows

Handlar du för minst 400 kr på Hemtex blir tygkassen din.


 

Månadsspara och få biobiljett

Ett bra spartips från Elly. Börja månadsspara och få 2 biobiljetter. Fast fondspar är jag för feg för. Vill veta exakt hur mycket jag får och att pengarna inte minskar. Dessutom är sparande inte min starkaste sida.


 

Få Melitta gourme gratis

Vill du prova Melitta Gourmet kaffefilter?


Upptäck en mer aromatisk smakupplevelse med
Melitta Gourmet® kaffefilter. Skicka ett
facebook-meddelande
 till oss med ditt namn
och adress så får du ett varuprov Gourmet kaffefilter
på posten. Meddela oss innan nästa veckas slut så kommer ett paket hem till dig!

 

Få fina premier när du prenumerar

Jag har börjat tröttna på att gå med på prenumerationserbjudande där man måste komma ihåg att säga upp prenumerationen och därför föredrar jag Tidningskungen.se Där köper man bara just så många nummer man vill ha sedan avslutas prenumerationen automatiskt. De har dessutom ändå väldigt fina premier. Just nu lockas jag av den fina dessertskålen från Iittala Kastehelmi. Man får skålen och 3 nr av Allt i hemmet för 99 kr. Ingen extra frakt tillkommer för premien till skillnad mot vad andra företag brukar erbjuda. Du kan dessutom gå via Refunder.se och få 7,5% av köpet tillbaka.

 

Gratis bio, popcorn och läsk

TNT smygstartar Stockholms Filmfestival och vill bjuda dig som är Boxerkund + 1 vän till en exklusiv förhandsvisning av filmen Unga Sophie Bell, onsdagen 29/10 kl 21.00 på Skandiabiografen i Stockholm. Till bion bjuds det på popcorn och läsk. Först till kvarn gäller så anmäl dig redan nu om du vill vara med! Vi mailar dig som får en plats på förhandsvisningen. http://www.boxer.se/tv/tavlingar/bio-med-boxer/

  • Datum: 29/10
  • Tid: 21:00
  • Plats: Skandiabiografen, Stockholm

Sista anmälningsdag till förhandsvisningen är t.o.m 26/10-2014

 

Få 25 kr


Att bli medlem i Apo+ (apotek) är gratis och ger 25 kr i välkomstbonus. Lämnar du in gammal överbliven/utgången medicin får du just nu 250 poäng. Det krävs 1000 poäng för att få en bonuscheck.

Du kan lämna in alla läkemedel. Det gäller både receptförskrivna och receptfria läkemedel för människor och djur, exempelvis tabletter, kapslar, stolpiller, salvor och flytande läkemedel.