stonetag
Petra, 38 år, Karlshamn
Jag tycker om gratissaker och riktigt bra erbjudande! Tipsa mig petra_stentagg@hotmail.com

 

Besökstoppen

Få Bonaqua nästan gratis

Svara rätt på 3 frågor och fyll i ditt mobilnummer så får du 10 kr rabatt på Bonaqua.

Kampanj.bonaqua.se


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Gratis varor genererar MER gratis!Imorgon 1 oktober börjar Coop sitt nya medlemsprogram. Poängen byts till valfria premier från 3000 poäng och uppåt. Det finns matvaror, biobiljetter mm. Man kan också konvertera över Cooppoäng till SASeurobonuspoäng. För 10.000 SAS eurobonuspoäng får du ju en hotellnatt till exempel. Just nu har jag bara 2000 poäng då jag sällan handlar på Coop.

Nu kommer vi till det BÄSTA. När du löser in dina gratiskuponger på Coop generar de poäng motsvarande kupongen/produktens värde..... Gratis ger mer gratis. I love it!!


 

Gratis tv-inspelning och tilltugg

http://studiopublik.se/jennystromstedt  

Jenny Strömsteds nya debattprogram söker tvpublik. De bjuder på lättare tilltugg.


 

Få Linas matkasse

Idag blev jag inbjuden till en kampanj på  Buzzador som vänder sig till just bloggare. Blir man utvald får man prova Linas matkasse gratis och blogga om den. Det hade verkligen varit kanonkul. I vår familj har vi provat lite olika matkassar, men just nu har vi ingen.


 

Sista chansen

Idag är det sista chansen att få tag i en gratis septembervara från Coop. Jag fick pasta. Hoppas på nya roliga gratisvaror i oktober. www.coop.se/smaktestarna

Glöm inte utvärdera er vara så ni kan få en ny imorgon.


 

Drottningen av eventIdag fick jag veta att bloggnätverket Sojka och Walles byter namn till Walles PR och Event. Det blir Emelie Walles som som på egen hand driver företaget och står för alla fantastiska event framöver. Kika in på hemsidan http://www.wallesevent.se/

Som bloggare här på Nattstad vet jag att olika företag hör av sig och vill göra reklam för sina varor/butiker mm. Istället för att lägga tid på att maila varje enskild bloggare uppmanar jag er att vända er direkt till Walles PR och event på info@wallesevent.se

Emelie är superproffsig och duktig på att ordna underbara event. Walles event har flera toppbloggare från olika portaler bundna till bloggnätverket. När Wallesevent skickar ut en inbjudan så kommer man! Bloggare från södra Sverige vallfärdar för att delta på eventen och för att blogga och instagramma, vilket ger snabb spridning. Senaste eventet var när Maxomorra invigde sin första butik på Triangeln i Malmö. 


Jag har varit på 3 event i Malmö och ska gå på höstens största bloggevent i Malmö. Bloggare är välkomna att anmäla sig för att medverka i bloggnätverket Skicka in din ansökan med bloggadress, unika besökare per vecka, stad, instagramnamn och en kort beskrivning av din blogg till info@wallesevent.se och märk ansökan med "bloggnätverket"

 

Dagens gratis

Postlådan gapade tom idag bortsett från nya HMkort ( tappade bort mitt förra). En tur till butiken gav 2 piggelin och 1 skinka med seqr. Felix thai och hundmaten hittade jag tyvärr inte på Willys.


 

1000 gratisprov delas ut

Lipivir delar ut 1000 gratisprover, frakt på 39 kr tillkommer dock http://lipivir.se/


Lipivir® är ett läppgel som kan användas för att förebygga munsår orsakad av viruset herpes simplex 1. lipivir® tillverkas av det schweiziska företaget Devirex.

 

Gratisutdelning i Göteborg

Maria tipsar om att Kesoyoghurt delas ut gratis på Drottningtorget och Krisprolls skorpor i Brunnsparken.
 

Gratis juice från Rynkeby

400 kuponger på Rynkeby juice delas ut här