stonetag
Petra, 38 år, Karlshamn
Jag tycker om gratissaker och riktigt bra erbjudande! Tipsa mig petra_stentagg@hotmail.com

 

Dagens vinst

Jag vann tydligen en biobiljett på äggletartävlingen från Karamellkungen. Fick kod via mail idag. Oväntat och kul. Den klart roligaste tävling jag deltagit i. Resan från Ullared o hem gick som en dans när jag leta ägg.

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Ny provningIdag blev jag inbjuden av Buzzador att prova gelesocker. Det låter spännande, ska tydligen vara perfekt för panacotta. Utmärkt då det är en av mina absoluta favoritdesserter. Jag har anmält intresse att få prova så nu får vi se. Vill du också få inbjudningar att prova olika produkter tillsammans med dina vänner? Bli en buzzador du också.

 

Få 100 kr rabatt på barnkäder

Lindex har ett bra erbjudande just nu.

 

Gratis kexchoklad

Har du provat nya Kexchoklad Yoghurt? Nu har du möjlighet att hämta en gratis! Vi har placerat ut 100 stycken på en karta som du kan fånga med hjälp av din mobil. Besök hittakexchoklad.se i din mobil och rör dig till samma område som Kexchokladen för att ta den. Det är först till kvarn som gäller, lycka till!

 

Fota och få en värdecheck

 De första 25 som delar en bild på sin måltid med Quorn på deras Facebooksida får en värdecheck på en Quorn-produkt. 

Gör så här: Ta en bild, lägg upp via din egen Facebook eller Instagram och dela den sedan på vår Facebooksida. Använd‪#‎QuornSverige‬.

 

Få 200 kr för dina gamla skor

I helgen kan du byta in dina gamla skor på Freeport i Kungsbacka , vilket då tydligen INTE är Göteborg haha.

 

Gratis kryssning och lunch

Låter som guldläge för er som har tid och möjlighet.

 

Rosa, glittrigt och till specialpris

Idag har jag provat produkter från Fleur de Sante. Detta var verkligen helt i min smak. Lyxigt rosa och glittrigt. Bara förpackningarna fick mig att le lyckligt.

Dagkrämen är fuktgivande och rynkförebyggande. Om den förebygger rynkor är för tidigt att säga efter någon dags testning. Men konsistensen är mjuk och skön, fräsch och fuktig och inte oljig som en del kan kännas. Doften är diskret och fräsch.

Lipgloss använder jag istället för läppstift under sommarmånaderna. Färgen passar mig bra, glittrar fint och och smakar gott på läpparna. Den känns lite kladdig tyckte maken när han provpussade. Jag däremot konstaterade att den var pussvänlig, dvs mjuk o glittrig även efter pussandet😜.Vill ni prova så finns just nu ett supererbjudande till er bloggläsare, med fri frakt, kolla här . Glöm inte att önska er till mors dag! 

Smartsontest

Idag provade hela familjen den nya jordgubbsglassen från Cartedor. Glassen fick vi gratis genom Smartson.

Minstingen var först ut....Mmmmm sen den store sonen som utbrast Den va god. Jag är ingen glassfantast och äter bara lite glass och inte så gärna. Men denna glassen passade mig bra. Smarkrik och god. En glass för hela familjen helt enkelt.

 

Köp glass få godis

Köp glassbåtar i glassbilen och få ahlgrens bilars nys glassbilsgodis på köpet. Jag hittade kupongen i vår lokaltidning.