Presentation picture
stonetag
Petra, 38 år, Karlshamn
Jag tycker om gratissaker och riktigt bra erbjudande! Tipsa mig petra_stentagg@hotmail.com

 

Besökstoppen

Dagens gratis från butiken

Maken var på Coop idag. Det blev gratis Bumla och Felix thai.


 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Få en kuvertväska på MQ

Köp ett utvalt plagg på MQ från Esprit och få en kuvertväska på köpet.


 

Nya premier på GFK

Nu har det ramlat in lite nya premier i GFKs premieshop inför helgens öppning. Inget direkt som lockar mig utan jag satsar nog på Iittalaglas och biobiljetter denna gången.


 

Dagens gratisbeställning

Idag är jag hemma för vård av barn med min yngsta son Linus som är 9 år. Han roar sig själv ganska bra, så jag kan pyssla med mitt mellan varven. Idag klickade jag hem gratis papper från Serlas klubb. På pappret finns en ny kod värd 100 poäng. Pappret kostar 300 poäng att beställa.

Blir du medlem får du 100 poäng och sen kan du svara på en undersökning som ger 200 poäng och vips har du gratis papper.Vill ni bli värvade dit kan ni maila ert namn till Petra_stentagg@hotmail.com

 

Jul på Ikea

I samband med Ikeas julevent blev det lite snabbshopping för mig.


 

Fuskare

Att fuska för att vinna? Det måste ju förstöra hela charmen med att vinna? Hela grejjen med att tävla är ju spänningen och glädjen och överraskningen med att få chansen att vinna. Jag tävlar inte särskilt ofta, men tävlar gärna när vinstchansen är stor. Vinsten i sig är sällan det viktiga för mig utan spänningen, förväntan och förhoppningen om att vinna. Jag spelar sällan om pengar och köper väldigt sällan lotter. Ska jag köpa en lott ska vägen till vinst vara rolig och vinstchansen stor. Hellre många små vinster än en stor. Min bästa vinst var nog de 10.000 kr vi vunnit i hotellcheckar på Scandic hotell. 

Inom idrotten fuskas det massor inom olika sporter. Det finns ju bodybuilders som öppet gått ut och deklarerat att det är okej med doping. Hur kul är det att vinna en tävling i att "jag har dopat mig bäst"? Vilket självbedrägeri.

Inom kasinobranchen förkommer fusk och bedrägeri då och då. Visst kan det vara stora pengar, men för de flesta storspelare är ju spelet det intressanta inte antalet nollor på vinsten. Unibet har skrivit en intressant artikel om spelfusk, ni kan läsa den här


 

Gratis provsmakning

Detta vill jag inte missa. Jag bara älskar moussetårtorna på Ninas konditori. Måste va världens godaste.


 

Julevent på Ikea

Ikväll var jag på Ikea Malmös julevent. Jag har inte varit på deras "vipkvällar" tidigare. Kvällens event kändes tyvärr varken lyxigt eller inspirerande. Mycket trevlig och duktig personal och fin glögg i julpåse uppskattades. Hade nog väntat mig julmys och lite gemensam shopping eller nåt. Tiden för shopping blev väldigt knapp. Det blev en julstjärna, glögg, doftljus, ljusunderlägg.
 

Gratis glögg

Smarston.se söker 300 glöggtestare till Kivik varm och kall. Ansök på Smartson.se
 

Gratis kvarg

Lindahls bjuder på kvarg till de som tränar och använder Runkeeper.