stonetag
Petra, 38 år, Karlshamn
Jag tycker om gratissaker och riktigt bra erbjudande! Tipsa mig petra_stentagg@hotmail.com

 

Besökstoppen

Bonuscheck

25 kr i bonuscheck på Ica. Det lönar sig att ha medlemskort.


 

Gratis tidning

Herrmagasinet har vi fått gratis i flera prenumerationsomgångar. Nu har vi den igen gratis.


 

Dagens gratisbeställning

Jag har varit medlem i Gratisbio sedan 2008. I början var jag aktiv och samlade poäng och löste in minst 1 presentkort i månaden. I år har jag haft fullt upp med annat och inte ägnat Gratisbio så mycket uppmärksamhet. Jag löste in 50 kr i presentkort idag och har totalt i år bara löst in 150 kr.

 

Garants höstresa

Garant foodtruck börjar sin höstresa på Hemköp i Örnsköldsvik imorgon 21/8. De bjuder på mat. Följ resan och hoppas de dyker upp där ni bor.


 

Dagens vinst

Fick just mail från Rabble att jag vunnit 2 trisslotter i deras Rambatävling.....kul!


 

Dagens gratisinskick

Idag skickar jag in 15 Santa Maria streckkoder i utbyte mot en biobiljett. Maken och jag har fått vars 2 tidigare och nu är det äldsta sonens tur. Sen är streckkoderna tokslut...... Äter väldigt mycket tex mex mat och sparar alltid streckkoderna när det är Santa Maria. Så jag har inte behövt äta mer för att delta i kampanjen.
I höst är det flera filmer jag ser fram emot att se på bio tex Medicinen, Hallonbåtsflyktingarna, Hunger games. Man och barn längtar mest efter Hobbit.


 

Nya gratissaker

Idag är sista dagen att spela Statoils memoryspel och runt kl 10 idag släpper Libresse nya gratis tamponger på Facebook.