stonetag
Petra, 38 år, Karlshamn
Jag tycker om gratissaker och riktigt bra erbjudande! Tipsa mig petra_stentagg@hotmail.com

 

Besökstoppen

Gratis Brunch

Ikea i Malmö bjuder på brunch i samband med lanseringen av sin nya katalog. http://www.ikea.com/se/sv/store/malmo/activities
 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Billig lunch

Ute på vägarna under semestern? Stanna på ett Ikea och käka billig lunch.


 

Superbilliga Björn Borg kallingar

Jag köpte 2 par Björn Borg kallingar till min äldsta son på Björn Borg. Det var reafynd som
Jag dessutom fick 50 kr rabatt på genom att anmäla mig till deras nyhetsbrev. Ingen fraktkostnad och pengar tillbaka på köpet genom Refunder.se och poäng på Gekåskortet. Med i paketet var även en gul tygkasse, den får vara med på jobbets julklappslek.
Totalpriset per kalling ca 45 kr


 

Superfynda på MQ

Nu har MQ höjt rean till upp till 70%. Beställer ni på nätet till butik slipper ni köer och det är fri frakt. Men det bästa av alllt är att går ni till MQs hemsida via plusikassan får ni dessutom 6 % av köpet tillbaka. Glöm inte MQ kundkort. Är ni inte medlemmar får ni 50 kr när ni blir det.

Reatips på herr; Dobber boxer 39 kr och Björn Borg boxer 79 kr. 

Tivoli

Då är det dags att avverka sommarens tredje tivoli. Åkband/inträde till Gröna lund vann jag, Liseberg var vi med Cooprabatt och nu tivoli i Köpenhamn med 25% på inträde och åkband genom mina sidor på Skånetrafiken.

Man och barn åker med vänner medan jag ska jobba. Jag åker inte karuseller längre så 2 dagar på Liseberg en sommar räcker ju.

Vi har sommarkort skåne så resan till Malmö blir gratis sen delar de på en duobiljett över till Köpenhamn.


 

Kvällens gratis

Ikväll har barnen en kompis på besök, de vill såklart sova ute i daybeden. De ska mysa med filmen Yoko (gratis med kod på film2home) och en påse kinapuffar (gratis med seqr).


 

Massa gott och gratis

Maken och jag var på Willys och handlade gratis varor med appen Seqr. Jag ser särskilt fram emot att prova Kina snacksen.
Vi hittade tyvärr inte potatishalvorna.


 

Hummel

Idag kom yngsta sonens nya Hummelkängor. De var rea och sen fick jag 100 kr rabatt med appen Rabble så 350 kr istället för 599 kr. Betalt med Gekåskortet för poäng.


 

Gratis pizza

Äldsta sonen var ensam hemma idag och fick instruktioner om att sätta in le creusetgrytan med pulled pork i ugnen på 125 grader. När maken 3 timmar senare ringde och kollade läget hade sonen satt ugnen på 225 grader.....,ingen hit. Det fick bli pizza ikväll. Vi löste in 10-kortet och fick en av pizzorna gratis.