stonetag
Petra, 38 år, Karlshamn
Jag tycker om gratissaker och riktigt bra erbjudande! Tipsa mig petra_stentagg@hotmail.com

 

Besökstoppen

Superspararna ikväll

Ikväll kl 20 på Kanal 5 är det Superspararna. För tredje avsnittet är jag och min familj med. Ikväll visas när vi äter gratis frukost på Scandic och åker till Skånes djurpark.


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Gratis att vänta på

Idag hoppas jag verkligen att superpresentkorten från Middagshjälpen på 400 kr dyker upp. De ska vara skickade 15/7 så kommer de inte indag måste de ju ha kommit bort😁. I veckan ska Glossyboxen också dyka upp, vilket jag med spänning ser fram emot. Jag hoppas också att rakhyveln från gilette dyker upp.

 

Första utbetalningen

Idag har jag begärt ut min första utbetalning från nya appen Earnd it....56 kr. Jag laddade ner den nu i veckan. Tycker den är kanonbra. Smidig och enkel. Man köper en vara, gör uppdrag typ svarar på nån fråga eller läser ett recept. Man fotar kvittot o scannar streckkoden och får pengar tillbaka på köpet. Inga stora summor, än så länge max 10 kr, men kul o lätt. Varorna man ska köpa är sådana jag ändå köper såsom mjölk, ägg mm.
Pengarna betals ut när man fått ihop minst 50 kr och de kommer in på det bankkonto man anger.


 

Gratis choklad

Hämtade ut ett gratis choklad på Statoil från Statoils memoryspel. Gratis är gott.


 

Scandic rabatt - sista chansen

Glöm inte att gå in via Refunder.se o boka. Registrera scandic och SJ prio poäng.


 

Idag öppnar premieshoppen

Idag öppnar GFKs premieshop. Den har öppet 4 gånger per år. Jag gick med i slutet av förra året och gjorde min beställning förra gången hade öppet. Då blev det 4 biobiljetter och 4 Iittalaglas.
Jag vet inte vad jag ska beställa nu. Funderar på handdukar eller extra mobilbatteri. Eller sparar jag till nästa gång premiebutiken har öppet och tar då superpresentkort.

Man får poäng genom att scanna och registrera matvaror varje vecka. Vill du bli värvad så maila;

Petra_stentagg@hotmail.com med;
För+ efternamn
Gatuadress
Postnr o stad
Mobilnr
Mail

Inbjudan skickas ut v 33
 

Få en badboll på köpet

Trodde man på 2000-talet kunde komma på roligare premier.....
 

Gratis från butiken

Lördag och dags för lördagsgodis. Vi löste in var sin godischeck från Karamellkungen idag när vi var och handlade, det blev 45 kr. Sen köpte jag mjölk för 8 kr och får 10 kr tillbaka från Earn it och bilar 10 kr, vilket ger 7 kr tillbaka med earn it. Jag köpte lite annat smått och gott och löste in 2 livbojscheckar för 50 kr.


 

Heldag på badet

Idag jobbar min man så jag tog barnen åkte till Brunnsbadet. Det ligger i Ronneby intill Brunnsparken där det är loppis på söndagar. Familjeinträde med rutchkanor 200 kr. Ett litet men trevligt utomhusbad.
 

Ett gratis paket

Idag fick jag ännu en pocket från Adlibris där vi fått 25 kr rabatt med Wrapp presentkort och återbäring med Refunder och poäng med Gekås.