spencer
Mitt namn är Sara Spencer, jag är 17 år och bor i den lilla underbara staden Strömstad. I min blogg hittar du mycket mat och träning.
Jag är en tjej med vinnarskalla och ordet lagom har vell aldrig riktigt funnits för mig.
Instagram: spencerworkout

blogg paus

Hej mina fina. Först vill jag tacka er för allt pepp och söd med träningen. Men nu är det sommar och jag är otroligt stressad för blandade saker och detta har till och med börjat påvärka min hälsa negativt. Så för att mina stress faktorn så tar jag en paus med bloggandet. Men vi ses igen till höst om det går som planerat! ;*


 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

My hair is goneLöshåret är nu ute. Trivs inte alls bra i kort men det var bara tvungen att åka ut för har lyckats att slita av håret ordentligt.. Usch! Men tur det växer ut igen, kanske blir att sätta in nytt om ett par veckor igen!

 

Ledig morgon

Ååh älskart! Vaknar och inser att jag är helt jäkla ledig idag, kan verkligen behövas efter all stress!

Min frulle idag ser ut så hör för dom som ville se den. En god omelett med avokado och en svart kopp kaffe på de.

Inga planer alls isf så blir en sväng till gymmet och vara massa chill förhoppningsvis, ha en bra Fredag folket!


 

Jobb, jobb, jobbDålig uppdatering pga jobb och stress! Vaknade imorse och mådde skit och nu ser jag även att jag börjat tappa hår!? Say what, vad är detta egentligen!? Ska till läkaren på måndag så hoppas på att få hjälp!

Annars då? Jo jag jobbar och sliter 10h 5 dagar i veckan. Fatta najs när lönen kommer, men än så länge känns det bara som tufft arbete. Jag lyckades springa imorse men Grit blev det ej. Tack och hej !

 

Kvälls jogg

Ist för en promenad satte jag på mig löpardojorna och sprang mig igenom 4km! Så jäkla skönt att få ta ut sig ordentligt. Körde även mina rehabövningar för rygg/nacke ikväll kan jag sova gött efter allt slit!

Klockan är ställd på 06:00 då blir det upp och köra grit cardio & sedan PW med Frida! Taggar!!!


 

Sommar maten

En vilo morgon idag! Himla skönt måste jag säga att vara få vakna och gå ner och äta frukost ibland! Men blir en lång PW efter jobb!!

Gårdagen spenderades med min fina vän Asha, massa tjejprat och melon mys! Det är dessa kvällar som gör att man pallar jobba 10h 5 dagar i veckan...

Denna bild är tagen för en månad sedan exakt. Haha galet vilken bov sommarmaten är. Men I'll be back. Ska kämpa skiten ur mig.


 

Ny vecka

Yes så var man vaken och peppad på en ny dag. Ska börja dagen med att köra all in på ett gritpass och sedan blir det upp mot jobbet.

Hoppas ni får en bra start på den nya veckan! Glöm inte att följa mig på instagram, @spencerworkout


 

Golf Time

Började dagen med en portion proteingröt för att ladda upp ordentligt till en dag på golfbanan.

Mår en del bättre nu, fortfarande ostabil i magen men ska försöka att ha en bra dag idag endå! Man måste ju njuta av sommaren!


 

Pepp

Igår fick jag 4km löpning + 5km pw i benen. Och startar även denna morgon med 4km pw. Feeling great.

Dock har jag sjukt ont i min mage.. Vad fan är det för skit lixom!? Vill ju komma igång inte få mer hinder.. Så vet ärligt inte vad jag ska göra denna dag, antingen blir det full fart eller så blir det en riktigt seg vilodag. Ska äta frukost och vara vila en timme nu sen får kroppen avgöra.