spencer
Mitt namn är Sara Spencer, jag är 17 år och bor i den lilla underbara staden Strömstad. I min blogg hittar du mycket mat och träning.
Jag är en tjej med vinnarskalla och ordet lagom har vell aldrig riktigt funnits för mig.
Instagram: spencerworkout

Mellis

Nu ska jag bege mig mot Uddevalla! Men först ska jag njuta av dessa pannkakor. Bananpankaka är ju verkligen det perfekta mellanmålet/kvällsfikat! Fort, gott och enkelt! 👌
Har tappat min mobilladdare så några bilder från det blir det inte.. Tar mig dessutom en vilodag idag, känns skönt efter gårdagens 2 hårda träningspass!1 banan
2 ägg
Lite salt
Stek i kokosolja

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

grit styrka

Godmorgon! Startar dagen med gröt och kaffe. Kan säga att jag är helt slut efter gårdagens grit pass!! Var första gången jag körde det och ist för cardio som jag skrev i tidigare inlägg så körde vi grit styrka. Jäklar vad kul och jobbigt det var! Älskar känslan när man verkligen är så trött i hela kroppen och man bara inte får sluta! Även kul med en instruktör som går runt och peppar!

För er som inte vet vad grit är så är det ett tränings pass med en instruktör. Man kör olika övningar i en viss tid med hjälp av stång, vikter, och platta. Kan lika lite militär träning? Riktigt roligt var det, så har ni möjlighet att testa så gör det! 😃

 

chest and triceps

Dagens första pass är nu gjord! Bröst och triceps. Tog 12,5eri hantelpress vilket för mig är ett framsteg! Sjukt nöjd! Nu blir det en chill promenad i solen och en protein shake sedan in i gymmet för ett Grit cardio pass! Pepp!!!


 

dreams

Ni som känner mig vet att jag är en riktig drömmare! Jag har stora drömmar och många mål, ändrar mig och ändrar mig igen fram och tillbaka men siktar alltid högt. För mig är det viktigt att ha mål,  idéer och planer. Det gör mig glad och det får mig att vela kämpa ännu hårdare. Det får mig att alltid tänka på något positivt även i stunder när saker känns tungt. Jag tror det är viktigt att ha mål och en plan för att man ska få tid att känna vad man faktiskt vill själv så att man inte bara gör för att göra. Alltså att du heltiden är medveten om vad du gör och varför. 

Jag tränar för att jag mår bra av det, jag reser för att se världen, bloggar för att inspirera och motivera andra, går i skolan för att få en bra grund att bygga på! När jag kommer på att jag gör en sak som jag egentligen inte vet varför då ändrar jag plan så som den passar mig just där och då. För man ändras ju hela tiden som person och då måste man ju få ändra drömmar och planer?

Många brukar skratta åt mig när dom vet hur min morgon ser ut eller  hur välplanerad mina dagar kan vara en hel månad framöver.. haha! Men det är inte det att jag inte kan ändra planer om jag vill det. För mig känns det bara bra att ha en grundplan. Något att heltiden sträva efter att nå. Det får mig att tänka i nuet men även framåt. 

Med detta långa inlägg vill jag bara säga, följ era drömmar och var inte rädd för att ändra den. Gör det du själv tycker är kul och du själv mår bra av. 

 

Good day

En härlig dag med två träningspass och promenad med mina bästa tjejer! Första passet körde jag biceps gick riktigt bra måste jag säga efter det tog jag mig en shake ute i solen och sedan in i gymmet för PT tid med Henrik. Idag gick vi igenom mycket teknik tänk i ben styrka. Avslutade passet med 40 min cardio. Feeling proud of myself säger jag bara! Nu mat och sen sova!!!


 

New in!Jajjemen då har man gått emot sig själv och införskaffat gymhandskar! Shit vilken tönt jag är, haha! Har alltid tyckt att handlar ser så klent ut men självklart har lilla Sara fått så ont i händerna och köpt sig ett par i färgen rosa!.. Ska testa dom idag då biceps står på schemat! 💪

 

Don't stop

Har blivit 2 dagars vila från träning och bara massa jobb.. Känner mig helt slut i huvudet så kände att jag behövde komma ut, så tog mig faktiskt en kvälls jogg på 5 km. Himla skönt att andas friskluft och bara rensa huvudet!
Sprang längs vattnet och in till stan så vackert och det sjuka var att det fortfarande var varmt!!? Känns ju faktiskt som att det är sommar, helt underbart! Godnatt på er, imorgon blir det tillbaka till den normala vardagen!

Kvällsfikat!


 

@spencerworkout

Nu har jag fixat så att jag har ett instagram konto som jag uppdaterar med min träning mat och motivation! Den kommer uppdateras mycket mer än vad min "privata" gör! Ni får självklart följa mig på båda😘

Tränings & mat - @spencerworkout
Privat & vardag - @spencersaraa


 

morning motivation

 

navelpiercing!

Där satt den! Som jag berättade tidigare var jag och pierca mig i Fredags och här har ni resultatet! Gjorde inte alls så ont som jag trodde det skulle göra! Jag valde ett ställde som tog med nål eftersom jag hört att det är "renare" och mindre risk för infektion! Sjuk nöjd anyways! ☺