spencer
Mitt namn är Sara Spencer, jag är 18 år och bor i den lilla underbara staden Strömstad. I min blogg hittar du mycket mat och träning.
Jag är en tjej med vinnarskalla och ordet lagom har vell aldrig riktigt funnits för mig.
Instagram: spencerworkout

bröst & triceps

Igår körde jag och Josefine ett härligt bröst och triceps pass! Roligaste passet i veckan enligt mig. Bra klen man har blivit men ja det är ju bara att köra på, man måste ju börja någonstans!?

Tips på bra bröst övningar!

Bänkpress:
Hantelpress lutande bänk:Flyes i cablecross:Armhävningar:

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

morning inspiration

Good morning! Igår körde jag första ben passet sedan mitt brake. Jäklar vad det tog och vilken träningsvärk man har idag. Men det är ju så det ska vara! Så roligt att vara tillbaka i gymmet på riktigt har verkligen saknat det. Så jag känner mig galet pepp på att bygga upp min lilla kropp.

Morgonen spenderas med en kopp svart kaffe och massa inspiration!


 

min sommar?

Yes efter som att det var ett bra tag sen tänkte jag dra en snabbspol av vad jag gjort under dessa månader. Haha ja det finns ju en anledning till varför min kropp tagit mycket stryk i sommar. MEN ATT HA KUL ÄR SÅ JÄVLA BRA OCH VIKTIGT FÖR DIN HÄLSA MED!

Varit på resande fot 3 gånger och nästintil varit alkoholist samtidigt som jag stressat runt uppe på jobbet och torkat bord. På detta har jag njutit sönder av sommaren, tatuerat mig och ätit en massa god mat.

Norge med min galna brud


efter en dag nykter var det dags att dra en vecka i Magaluf


midsommar firades i magaluf med detta goa gäng

18 barre, efter detta har det spårat på krogen

2 dagar efter 18 årsdagen, äntligen fick jag min gadd!

paintboll med härligt folk som gjort min sommar på alla olika sätt!

wiskey provning i Skottland

UK i 10 dagar

 

I'm back!

Hej! Första skoldagen igår och som jag lovat er så är jag nu tillbaka och redo för att fightas!! Så jäkla pepp på att både köra stenhårt i gymmet och uppdatera er här på bloggen om allt och lite till! 

Jag har planerat nya goingar för er här på bloggen som ni kommer upptäcka innom en snarframtid. Har planerat att verkligen få min blogg precis som jag vill ha den för att förhoppningsvis kunna inspirera er till max. Så back on track nu kör vi!

btw, ny kamera oxå, vilket betyder 1000 gånger finare bilder och bättre kvalitet!

 

blogg paus

Hej mina fina. Först vill jag tacka er för allt pepp och söd med träningen. Men nu är det sommar och jag är otroligt stressad för blandade saker och detta har till och med börjat påvärka min hälsa negativt. Så för att mina stress faktorn så tar jag en paus med bloggandet. Men vi ses igen till höst om det går som planerat! ;*


 

Ledig morgon

Ååh älskart! Vaknar och inser att jag är helt jäkla ledig idag, kan verkligen behövas efter all stress!

Min frulle idag ser ut så hör för dom som ville se den. En god omelett med avokado och en svart kopp kaffe på de.

Inga planer alls isf så blir en sväng till gymmet och vara massa chill förhoppningsvis, ha en bra Fredag folket!


 

Kvälls jogg

Ist för en promenad satte jag på mig löpardojorna och sprang mig igenom 4km! Så jäkla skönt att få ta ut sig ordentligt. Körde även mina rehabövningar för rygg/nacke ikväll kan jag sova gött efter allt slit!

Klockan är ställd på 06:00 då blir det upp och köra grit cardio & sedan PW med Frida! Taggar!!!


 

Sommar maten

En vilo morgon idag! Himla skönt måste jag säga att vara få vakna och gå ner och äta frukost ibland! Men blir en lång PW efter jobb!!

Gårdagen spenderades med min fina vän Asha, massa tjejprat och melon mys! Det är dessa kvällar som gör att man pallar jobba 10h 5 dagar i veckan...

Denna bild är tagen för en månad sedan exakt. Haha galet vilken bov sommarmaten är. Men I'll be back. Ska kämpa skiten ur mig.


 

Ny vecka

Yes så var man vaken och peppad på en ny dag. Ska börja dagen med att köra all in på ett gritpass och sedan blir det upp mot jobbet.

Hoppas ni får en bra start på den nya veckan! Glöm inte att följa mig på instagram, @spencerworkout