Presentation picture
nisvetsuljic
Nisvet Suljic
Välkomna till min blogg! Mitt namn är Nisvet Suljic och jag är en 21 år gammal kille från Halmstad som kör sitt eget race och inte följer modet utan låter modet följa honom. I min blogg kommer ni inte få läsa om vad jag äter om dagarna, snarare tvärtom. Läsvärda inlägg, musik jag diggar, följa mitt företag och delta i coola tävlingar. Jag försöker inspirera alla såväl tjejer som killar. Kontakt & Samarbete: NisvetSuljic@hotmail.com

She Loves My Tattoos


 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Nisvet Suljic

 

Nisvet Suljic








 

Jag svär när jag gifter mig..

Jag svär när jag gifter mig...jag bryr mig inte, jag kommer att ha morgonsex, middagssex, hämta kameran så filmar vi sex, efter vi bråkat sex, semestersex, efter att barnen stuckit till skolan sex, rast på jobbet sex, snabbis sex, sex i duschen, älskling var är fjärrkontrollen sex, 24/7 sex, våldsamt sex, sväng in på motorvägen sex, nattetid i parken och rör varandra sex, sex på stranden, sex på flyget, barnen kommer på oss sex, WE DONT GIVE A FUCK SEX!

 

Nisvet Suljic






 

Är det bara jag som tycker såhär?

Ärligt talat, tjejer blir dömda på ett dåligt sätt för varje liten sak dem gör. Om en tjej vill bli hög, så låt henne bli det. Tycker du att tjejer som röker är oattraktiva? Dem röker inte för att se söta ut för dig, dem gör det för att lindra stressen och för att koppla av från allting. Om en tjej vill dricka, så låt henne. Tycker du att tjejer blir slarviga när dem är berusade? Dem dricker inte för att vara konservativa för dig, dem gör det för att släppa loss och sätta sig själva på ett gott humör. Tycker du inte om när tjejer har för mycket smink? Dem sminkar sig inte för att behaga dig, dem gör det för att hantera sin osäkerhet och för att känna sig vackra. Det är hennes liv, hennes val, oavsett om du tycker att det är rätt eller fel, så låt henne lära sig på egen hand och sluta när hon vill.

 

Din nya flickvän är vacker..

Tjej: Din nya flickvän är vacker. (Jag slår vad om att hon stal ditt hjärta)

Kille: Ja..Det är hon. (Men du är fortfarande den vackraste tjejen jag vet.)

Tjej: Jag hörde att hon är rolig & otrolig (Allting jag inte var.

Kille: Det är hon säkert. (Men hon är ingenting jämfört med dig.)

Tjej: Jag är säker på att du vet allting om henne nu. (Som du visste allting om mig.)

Kille: Bara dem sakerna som räknas (Jag minns inte ens hälften av sakerna hon har sagt eftersom jag är upptagen med att tänka på dig...)

Tjej: Jag hoppas att det varar. Eftersom vi aldrig gjorde det.)

Kille: Det hoppas jag också. (Vad hände med oss?)

Tjej: Jag måste gå.. (Innan jag börjar gråta.)

Kille: Ja, jag med. (Hoppas du inte börjar gråta.)

Tjej: Hejdå. (Jag älskar dig fortfarande.)

Kille: Vi hörs... (Jag slutade aldrig.)

 

Varje tjej har haft minst.....

Varje tjej har haft minst en kille som varit i hennes huvud, som manipulerade henne att tro att han var den rätta, som lekte med hennes känslor för att hålla henne intresserad, som fick henne att tro att hon inte kunde få bättre, som fick henne att ta itu sina problem genom att dricka eller röka, som undvek henne bara för att få henne att försöka ännu mer för att vara nära honom, som spelade spel med hennes känslor så att blev allergisk mot skitsnack, som orsakade hennes osäkerhet som hon än idag har, som fick henne att känna sig värdelös och tillräckligt bra oavsett vad hon gjorde för honom, som fick henne att känna sig oattraktiv när hon slutade vara tillgiven som han en gång i tiden var, som fick henne att tro att alla killar är likadana och att inget varar förevigt, som lärde henne hur man är den starka och klarar sig själv nuförtiden.

 

Ay ay maria ;)

 

Like A Boss.