Virgin mary tattoo!

torsdag den 20 september 2012, kl 15:22

Jag skulle ju tatuera ett par vingar den 4 oktober men jag ändrade mig för jag var inte helt 100 % säker på hur jag vill ha vingarna! Och man kan ju inte precis ångra en tatuering haha.. så jag väntar med att tatuera in dom! Istället ska jag göra en virgin mary tatuering på armen!  Vill ju ha en halv sleeve grymt snyggt! Dock kommer inte denna tateuring täcka hela halva armen men det är en början iaf! Sen ska jag bygga på mer.

Ska inte ha min tatuering som dom på bilderna! ska lägga till några extra saker på mig! Gillar när det är mycket detaljer osv! ;) Har bokat en tid hos kröli, han som gjorde min drak tatuering! Han är helt klart bäst på att tatuera!! 

längtar tills jag har tatueringen på min arm! NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
The life of niiisan, Piercing/tatuering
 ·  44890 läsare
 ·  

Carpe diem

torsdag den 13 september 2012, kl 00:51

Fånga dagen! 
The life of niiisan, Piercing/tatuering
 ·  25000 läsare
 ·  

Tatuerat mig :)

onsdag den 12 september 2012, kl 23:49

Nu har jag gaddat mig! :) min andra tatuering haha.. men de kommer lätt fler! ska tatuera stjärnor på halsen ner till axeln i slutet av månaden! de kommer bli awesome ;-) sen vill jag tatuera halva armen men vet inte riktigt vad jag ska tatuera in ännu haha.. får se vad de blir. 

blev iaf skit nöjd med tatueringen som julle gjorde! om ni ska gadda er någonstans gå till han ;-) han heter julle renaudo! checka hans gaddar han har gjort på facebook! 

www.facebook.com/julien.renaudo


 


The life of niiisan, Piercing/tatuering
 ·  23878 läsare
 ·  

Jag är drakstämplad..

torsdag den 30 augusti 2012, kl 23:03

 
Piercing/tatuering, The life of niiisan
 ·  18418 läsare
 ·  

skissat mina vingar!

onsdag den 29 augusti 2012, kl 00:37

Snyggt?!

vart hos tatueraren idag och skissat lite på mina vingar jag ska göra den 4 oktober :D ungefär så här kommer vingarna se ut fast de kommer se mycket snyggare ut när de är skuggade osv! på bilden är de ritade;* och jag ska ha två st vingar inte en hahah. 

vad tycker ni? 

hon som svara rätt först på förra inlägget var www.nattstad.se/mollyhantosi


 


gissa vad jag ska göra den 4 oktober?

tisdag den 28 augusti 2012, kl 18:57

ska tatuera mig igen! :D kommer bli 10 tusen kr fattigare men det är värt de! vill inte säga vad jag ska göra ännu..  utan ni får se när jag har gjort den! Det är inte en liten tattoo heller så de kommer ta minst 2 sittningar! jag bara älskar smärta... nää men vill man va fin får man lida pin så äre! och om man ska tatuera sig ska man köra stort inte såna små text tatueringar som alla gör nuförtiden. sooo boring? ;-)

Den som gissar rätt får en länk!
Piercing/tatuering, Svar på tal bitches!
 ·  16040 läsare
 ·  

nya trosor!

torsdag den 17 maj 2012, kl 18:40
Köpt lite nya trosor idag när jag var med natta i stan.. Tänk niiisan i dom! Hihi ;) mjaouw!

Nä men nu ska jag fixa mig sen dra vidare på förkrök! Blir nog krogen idag igen! Awesome :) synd att det inte är sol idag bara.. Hatar regn! Tur att jag ska till magaluf snart då ;) åker den 28 maj! Är sjukt Taggaaaad :D

Piercing/tatuering, Shopping, The life of niiisan
 ·  38455 läsare
 ·  
 ·  Mobilblogg

Kroppen stötte ut min dermal anchor..

måndag den 14 maj 2012, kl 21:36

Jag gjorde ju två st dermal anchors brevid naveln för några veckor sen och nu har kroppen puttat ut den ena.. så jag måste gå dit där jag gjorde dom på onsdag eller torsdag så får de göra om den på mig gratis isf. För jag tänker inte ha ett sånt fult sår på magen nu när sommaren kommer! tror hon träffade en nerv eller något när hon tog hålet för de bara spruta blod haha.. det måste vart de som gjorde så piercingen blev infekterad! för min andra dermal läker fint utan problem lixsom!

Ska kanske göra en dermal anchor på handen imorgon.. bryr mig inte om vissa tycker det är fult! jag tycker det är snyggt så jag ska nog göra det!;) Vart tycker ni det är snyggt att ha en dermal anchor på kroppen?

Före

Efter


 


Piercing/tatuering, The life of niiisan
 ·  33656 läsare
 ·  

Pierca handen?

torsdag den 10 maj 2012, kl 15:34

www.commenthaven.com

Jag sökte lite på nätet och såg en tjej som hade gjort två st dermal anchors på handen! Tväär snyggt asså! Jag vill lätt ha en sån på högra handen, tycker det räcker med en bara! Vet att ni tänker typ ''skojar du med mig? piercing på handen?! du överdriver..'' osv blabla! Men jag tycker det skulle va fint med en liten glittrig sten där ;) ska nog ta och göra en sån faktiskt.. eller vad tycker ni?

Awesome med dermal anchors på handen 4 sure!


Piercing/tatuering, Svar på tal bitches!
 ·  36993 läsare
 ·  

Mina dermals är läkta nu! :)

tisdag den 8 maj 2012, kl 20:42

www.commenthaven.com

Mina dermals som jag tog för ett tag sen har läkt nu! iaf dom på höften! dom brevid naveln är fortfarande lite blå runt om men de börjar läka bra :D  längtar till den 22 juni då komemr jag tatuera revbenet också! Det känns tömt på höger sida av magen.. eftersom jag inte har något där haha! Det kommer bli as snyggt när jag har gjort klart min tattoo! Just so u know, niiisan är typ galen i piercings och tatueringar.. jag vet inte vad det är men jag älskar sånt! Jag tkr det är snyggast när tjejer och killar har tatueringar och piercingar! Awesome ;) Man ska dock inte överdriva och täcka hela kroppen med sånt! Men det räcker med några stycken. Sen beror det också på vart man har de på kroppen! Man får ju inte se ut som en emo.. så det gäller att sätta piercingarna och tatueringarna på rätta ställen. döskallar och sånt är ju emo? blommor, drakar och vingar osv är såå niiisan hihi!

Snart får jag byta sten på mina dermals! Vet inte om jag vill byta färg eftersom silver passar min bruna hud bra! Rosa skulle dock inte synas så jätte mycket? hahahPiercing/tatuering, The life of niiisan
 ·  37518 läsare
 ·  

niiisan
Denise Fagerberg Stenungsund
Jag heter Denise Fagerberg, men kallas för niiisan! Är en skön Party brud på 18 bast som bor i Göteborg! Jag älskar shopping. Kan inte leva utan det! modellar även ibland! och nej mina läppar är äkta så fråga inte! Just so u know, i'm all natural baby! kontakta mig: niiisankontakt@hotmail.se eller följ mig på instagram: denisevonfagerberg

Följ mig

Bloggarkiv
Statistik