Nicen
Denice Löfstedt, 24 år
Är en mamma på 24 härliga år åt tre små troll ungar och gift med min själsfrände. I min blogg kommer ni att till största del få följa med lite smått i min vardag, samt alla tankar som flyger runt i mitt huvud. Mitt motto: "Jag är inte idag, jag är inte igår, jag är jag och jag är nu".

 

Instagram: frulofstedt
Videofy.Me

Dumlekakor med noblesse

24 st - 175grader i ugn

200g smör
1dl socker
3dl mjöl
1tsk bakpulver

Fyllning: 24st dumlekolor
Topping: 24st noblesse

1. Blanda alla ingredienser.
2. Rulla degen till kulor och lägg i folieformar, ställ på en plåt.
3. Tryck ner dumle i varje form.
4. Grädda mitt i ugn i 10 minuter.
5. Lägg på noblesse eller annan tunn choklad på toppen av varje kaka.
6. Låt svalna.

Går att frysa in!


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

True story..


 

Att vara sig själv är bättre än att vara någon annan

Den här dagen tog slut rätt fort den också, men Gud vilket underbart väder det var idag dock! Imorgon blir det till att gå till optikern för att se om dom antingen kan laga mina bågar eller om jag måste köpa/beställa nya.

Varför jag måste göra det är för att en liten snorunge sparkade en hård jävla boll rätt i ansiktet på mig så dom delade sig så fint på mitten (kanske därför man ej ska ha plastbågar, men mina är/var så jävla snygga!!).

Håll tummar och tår på att kostnaden inte blir allt för hög 😔


 

Tänkvärt..
Att vara glad över det man har är något som väldigt många glömmer bort  och framför allt tar för givet eftersom att man hela tiden strävar efter mer än vad man egentligen behöver. Kanske ska man stanna upp mer än vad man gör och andas en gång extra för att finna lugnet som kan infinna sig, men när ska man hinna stanna upp?

Ibland har man många frågor, men få svar på dom och den som fanns där för att svara på dom kan ha försvunnit och då får man tänka efter själv och det mina vänner kan vara svårt. 

"Om personen du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat. - Nalle Puh"

 

1år som gifta

Säger man grattis till någon som "firar" sin ett års dag som gifta?
Äsh, i sådana fall säger jag grattis, grattis och massa grattis till min käre make som under tvång och fast bunden med ögonbindel under pistolhot sa JA på den stora frågan.
Hahaha, nä inte riktigt så gick det till, men det hade kunnat gjort de om det hade varit en bra action film 😜😝.
He is a pain in the ass, but he is MY pain in the ass and i love him ♥️👊

 

För jag har himlen runt hörnet..

Denna vecka har gått på tok för fort tycker jag faktiskt! Har haft det så himla mysigt faktiskt med mina svärpäron och barnen har även dom varit helt tok mysiga eller ja dom har haft sina små utbrott, men sådant hör till vardagen 😙.

Imorgon åker min svärmor hem och det känns så himla tråkigt för en finare svärmor finns inte och sen så vet man aldrig riktigt när man får träffa henne igen, men lär bli till sommaren och tur så är den ju endast bakom hörnet 👊.

Annars så ska min svärfar stanna lite extra och det känns skönt för då får man lite extra avlastning med barn, disk och matlagning haha. Annars så har påsken varit helt överförväntan även om vädret inte varit den bästa alla dagar, så har vi alla sett till att göra det bästa.

Jag känner att livet rullar på i vanlig ordning och att jag har ett lugn i kroppen där stressen får komma, men jag försöker ta tag i det innan de över går till ångest, så är på den rätta vägen äntligen till att bli mig själv igen 😉.

Pussilago vänner och fiender


 

Känslan av att älska sig själv

Idag har jag en sån här dag då jag faktiskt älskar mig själv mer än mest. Typ en liten ego dag helt enkelt hahaha. Eftersom att jag anser mig själv som jävligt söt så kommer mina tre favvo ego bilder ifrån idag 😝.

Pussilago alla finisar och innan du kan älska någon annan måste du se till att älska dig själv 💋


 

Otrött

Känner mig så där lagom otrött och ja, det får bli ett nytt ord för det är precis vad jag är haha. Moa har en hosta ifrån en annan planer som tänkt stanna ett par dagar eller två till, killarna sover, maken är på jobbet, svärmor sover och svärfar ser på tv medan jag sitter här och bloggar.
Har inte hänt sådär mega mycket i mitt liv det senaste mer än att jag färgat brynen och håret. Myst med barnen och typ börjat orka mig ut varje dag samt gå i affärer :).

Nää, ska kolla vidare på tvn för imorgon så blir det till att eventuellt äntligen få träffa min bvfa.

Pussilago


 

Hahaha dagens hemska sanning


 

Kärlek, men..

Jag tok älskar verkligen mina barn och man, men (och ja man får skiva men) ibland så rinner liksom humöret ner i sanden och där speciellt natte tid då jag helst vill sova. Då ser dom alla fyra till att göra liv och ha för sig och jag är den som vaknar av det minsta lilla natte tid 😔 så sömn har inte varit riktigt på min sida, men passa på att vila lite under dagen får jag göra så är man pigg för resten av dagen eller ja man kan alltid hoppas haha.

Pussilago 💋