Nicen
Denice Löfstedt, 24 år
Är en mamma på 24 härliga år åt tre små troll ungar och gift med min själsfrände. I min blogg kommer ni att till största del få följa med lite smått i min vardag, samt alla tankar som flyger runt i mitt huvud. Mitt motto: "Jag är inte idag, jag är inte igår, jag är jag och jag är nu".

 

Instagram: frulofstedt
Videofy.Me

För jag har himlen runt hörnet..

Denna vecka har gått på tok för fort tycker jag faktiskt! Har haft det så himla mysigt faktiskt med mina svärpäron och barnen har även dom varit helt tok mysiga eller ja dom har haft sina små utbrott, men sådant hör till vardagen 😙.

Imorgon åker min svärmor hem och det känns så himla tråkigt för en finare svärmor finns inte och sen så vet man aldrig riktigt när man får träffa henne igen, men lär bli till sommaren och tur så är den ju endast bakom hörnet 👊.

Annars så ska min svärfar stanna lite extra och det känns skönt för då får man lite extra avlastning med barn, disk och matlagning haha. Annars så har påsken varit helt överförväntan även om vädret inte varit den bästa alla dagar, så har vi alla sett till att göra det bästa.

Jag känner att livet rullar på i vanlig ordning och att jag har ett lugn i kroppen där stressen får komma, men jag försöker ta tag i det innan de över går till ångest, så är på den rätta vägen äntligen till att bli mig själv igen 😉.

Pussilago vänner och fiender


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Känslan av att älska sig själv

Idag har jag en sån här dag då jag faktiskt älskar mig själv mer än mest. Typ en liten ego dag helt enkelt hahaha. Eftersom att jag anser mig själv som jävligt söt så kommer mina tre favvo ego bilder ifrån idag 😝.

Pussilago alla finisar och innan du kan älska någon annan måste du se till att älska dig själv 💋


 

Otrött

Känner mig så där lagom otrött och ja, det får bli ett nytt ord för det är precis vad jag är haha. Moa har en hosta ifrån en annan planer som tänkt stanna ett par dagar eller två till, killarna sover, maken är på jobbet, svärmor sover och svärfar ser på tv medan jag sitter här och bloggar.
Har inte hänt sådär mega mycket i mitt liv det senaste mer än att jag färgat brynen och håret. Myst med barnen och typ börjat orka mig ut varje dag samt gå i affärer :).

Nää, ska kolla vidare på tvn för imorgon så blir det till att eventuellt äntligen få träffa min bvfa.

Pussilago


 

Hahaha dagens hemska sanning


 

Kärlek, men..

Jag tok älskar verkligen mina barn och man, men (och ja man får skiva men) ibland så rinner liksom humöret ner i sanden och där speciellt natte tid då jag helst vill sova. Då ser dom alla fyra till att göra liv och ha för sig och jag är den som vaknar av det minsta lilla natte tid 😔 så sömn har inte varit riktigt på min sida, men passa på att vila lite under dagen får jag göra så är man pigg för resten av dagen eller ja man kan alltid hoppas haha.

Pussilago 💋

 

Ååh gosigt..


 

Om kärlek vore en tid skulle jag ge dig en evighet..

Jag kommer för alltid att bära med denna text djupt in i ♥️:at för det är de absolut finaste jag fått ever!!!

Säga att man älskar någon är ett väldigt starkt ord som missbrukas väldigt ofta! Man säger det när man lägger på luren och i sms osv bara för att säga det.. Jag själv har missbrukat det flera gånger om och till slut så betyder det inte så mkt när man säger det.. Jag är kär och förälskad i världen finaste och mest underbara människa jag nånsin träffat! Hon får mig att skratta, gråta, längta, le, bli förbannad ja allt och lite till men ändå så brinner mitt hjärta för henne för varje millisekund som går. Då undrar jag bara va denna känsla och spratt i kroppen spelar? Ljuger jag för mig själv eller är det bara som så att jag är förälskad i denna fina och underbara tjej som tagit vartenda partikel i min kropp och befruktat den med hennes gift? Det spelar lixom ingen roll hur jag gör för det ända som jag känner är saknad och längtan att få hålla om och att få känna att du är i min famn. Vi har båda fått ett kluvet hjärta men tillsammans så blir vi ett och det är de som är min drivkraft dag in och dag ut. Du vet vem du är och du är helt underbar!!

 

Kärlek i sms form

Blå ruta är jag och grå är mannen i mitt liv. Sånna här sms skickar vi till varandra varje dag minst 2-5 gånger haha, men jag ääääälskar han och aldrig att någon kommer någonsin kunna ta den platsen han har! Min bästa vän/själsfrände/pappa till mina barn/mannen i mitt liv.

I just fukkin lööööööööv ya more every day 💋
 

Bebis regn mys

Vädret mer eller mindre suger idag och helat så ska jag väl städa, men har ingen ork eller faktiskt lust till någonting idag förutom tok mysa med min lilla bebis Max 😍. Fast jag kanske hittar lite motivation någon gång eller så, sen har jag galet ont i ryggen 😖.

Blablabla nu mysan mys med bebis och lite DH.

Pussilago