Outfit

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Tisdag

Idag var både jag och Pyk lediga, så vi åkte in tidigt till kungsmässan för att köpa julklappar, fick köpt några stycken men även lite grejer till mig själv ;)

Sedan var vi och tränade, körde 20 min pw, styrka för mage och 20 min crosstrainer, samma som igår! Nu är vi hemma hos Pyk, börjar jobba imorgon igen men träning innan jobbet står på schemat, skönt att man börjar kl 2!

 

Måndag

Var och tränade innan, blev 20 min pw, styrka mage och lite axlar och sen avslutade jag med 20 min crosstrainer! Och när jag kom hem gjorde jag dessa goda smörgåsar, Parma skinka, fetaost, valnötter och honung på! Ska strax göra något att äta och sedan ikväll ska jag hen till pyk

 

3

3 saker som står högt upp på önskelistan

New balance skor, berlocker till mitt Pandora armband och uggs 

 

Godmorgon


Sov hos mitt hjärta inatt, blev lite sovmorgon då han började kl 12!
Har precis ätit bananpannkakor och ska snart göra iordning mig lite och gå och träna.

 

Söndag

Igår var vi på arbetsledar-middag hemma hos Ella, jätte mysigt och god mat! Vid tolv någon gång så drog vi ut en sväng i Kungsbacka, kul!

Och idag har jag, Elin och Anton varit på donken och käkat och sen har jag städat mitt rum, bytt lakan osv.. Så ligger i sängen nu med tända ljus. Om ett tag ska jag ta en dusch innan mitt hjärta hämtar upp mig så ska vi ha söndagsmys!

 

Godmorgon

Igår jobbade jag 14-23, och samma blir det idag! Från och med imorgon är jag ledig 5 dagar framåt, riktigt skönt!

Så imorgon på morgonen ska jag sätta in pstav, och sedan ska jag och mitt hjärta mysa runt på kungsmässan, käka osv innan vi ska till Tjolöholms julmarknad, och sen blir det bara en lugn hemmakväll.

 

Tisdag

Idag är jag ledig så vid 12 var jag och fyllde på mina fransar, och nu ska jag göra lite mat innan jag ska till kungsmässan en sväng snabbt och sedan gymma.

Igår var de jättemycket på jobbet trots man trodde att de skulle bli en lugn dag, och på de slog brandlarmet igång mitt i all kaos.. Dock var de tur att de inte brann någonstans utan att de va något annat som fick det att gå igång. Men man fick ju lite panik! Men tillslut löste allt sig haha.

Men när Victor och Nike slutade vid 00 fick vi för oss att åka till Göteborg och äta på MAX, så de fick bli ett litet äventyr haha.

 

Måndag

Igår var de rätt lugnt på jobbet, kvart över 8 dock så kom det ett busslast men då var det bara att kötta så var de över rätt snabbt, skönt de!

Sitter i soffan och äter frukost med massa tända ljus. Jobbar 14-23 idag med!

 

SöndagIgår jobbade jag 14-23 som vanligt ;) hade dock en väldigt lugn lördag så det var skönt. Sedan kom mitt hjärta och hämtade mig så sov jag hos honom. Och idag var vi ute på morgon pw innan frukosten. Men är nu påväg till jobbet igen, samma tid idag igen!