Helt slut

Har stått i Bop och köket hela dagen, skit kul! Dock nu på efter middagen smällde de på som bara den, det tog aldrig slut... Så jobbade över 40 min för kände att jag inte bara kunde gå när de va så mycket! Men nu är jag hemma och ska duscha och så innan mitt hjärta kommer och hämtar mig så ska jag sova där!

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Torsdag

Nu är jag så trött att jag snart slocknar.. Tvingade upp mig själv ur sängen för att göra matlådor! Har bestämt att jag inte ska äta donken mat när jag jobbar varje dag för de har blivit för mycket på senaste.. Så får se till att ha med matlåda nu :) imorgon jobbar jag 09-18 och har ingen skift så det är rätt skönt, får hoppas jag står i bop eller kök! Men nu ska jag sova så man kan ta igen lite sömn från veckan.


 

Hos Ella

Jobbade frukost idag också, jag & Ella! Så efter jobbet var vi faktiskt och tränade, körde lite mage, axlar och triceps! Sedan har vi ätit lax här hos henne och även lite kladdkaka lyxade vi till de med. Men nu ska vi sova och ladda för ännu en morgon tillsammans på jobbet!

 

Morgon jobb

Igår gick jag & Jennifer på en pw, sedan var vi hemma hos henne en stund. Och när jag kom hem gjorde jag lite matlådor och sedan åkte jag hem till Ella och har sovit här så nu ska vi åka till jobbet!


 

BioIgår kväll var jag och mitt hjärta på bio,
Såg Let's be cops. Den var faktiskt väldigt bra & rolig!

 

Training


Sov ut idag & vaknade utav mig själv. Nu har jag & Pyk varit inne I Kungsbacka, solade, tränade på Nordic Wellness, dem har gjort om väggarna sen sist jag var där så de vart längesen haha. Körde mycket stretch, mage och rygg idag, dock med lätta vikter. Sedan var vi även förbi hälsokosten så köpte jag lite vitaminer som är bra för imunnförsvaret och två teer.
 

Middag

Gjorde kyckling och ris till mig och Johanna som vi åt precis, gottit! Men nu ska jag ta en dusch innan Pyk kommer och hämtar mig, båda är ledig imorgon vilket är väldigt skönt.


 

Söndagshäng
Efter att vi varit & röstat så cyklade jag och Johanna ner till stan så att jag kunde sola. Därefter till Coop och handlade lite och nu är vi hemma hos mig och har ätit lite mellanmål.

 

Söndag

Igår jobbade jag 11-20 så hade ett medarbetar pass igår vilket var skönt, slipper man hålla koll på massa grejer och kan istället bara kötta. Stod iaf i Bop hela dagen igår, skit kul! Och sen på slutet blev de även både Bop och kök då vi var så få på eftermiddagen.

Idag är jag ledig, så skönt! Är ledig 3 dagar nu så ska bara ta de lugnt gå lite promenader osv, får se om jag vågar börja träna igen denna vecka.

Men strax ska jag, mamma och Johanna gå iväg och rösta, sedan ska vi dricka lite kaffe, sen ska jag sola hade jag tänkt!


 

Fredag

Igår var jag ledig så var ute på en promenad, gick och solade, träffade Alicia en stund och sedan drog jag, Lollan och Alice för att käka thai! Och efter de hem till Ella, sen sov jag hos henne då vi både skulle jobba 06 idag :) så nu efter jobbet har jag varit med Cecilia, så full rulle. Och om ett tag kommer även mitt hjärta och hämtar mig så ska jag sova där!