Godmorgon

Igår var jag och gjorde fransförlängning på dagen, som förövrigt blev jätte bra! Har länge velat testa på men aldrig gjort de.
Efteråt följde jag med Elin och Jasmine och handlade mat och sen åkte vi hem till Elins nya lägenhet och drack kaffe! Vid halv 8 plockade mitt hjärta upp mig så hade vi myskväll igår och kollade på film. Nu sitter vi och äter frukost, skönt när båda har ledig helg samtidigt!

Men kvällens planer är utgång med tjejerna!

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Torsdag

Igår jobbade jag morgonpass igen, och efteråt kom Jennifer och hämtade mig så åkte vi till Tullen och käkade och snackade lite skit!

Och på kvällen åkte jag hem till mitt hjärta och sov, upp tidigt idag då han skulle jobba,
Så Alicia kom hem till mig innan och hängde. Men ska strax cykla iväg till jobbet, 14-23 och sedan är jag ledig fre-sön, underbart!


 

Tisdag

Igår var jag ledig så då åkte jag och Pyk in till Göteborg, kollade lite kläder och åt lunch!

Och på kvällen var jag bara hemma och kollade lite big brother avsnitt. Idag jobbar jag morgon så sitter nu på min rast och äter!

 

LördagIgår jobbade jag till 19 sedan hämtade Johanna mig på jobbet så köpte vi lite gott och bara tog det lugnt!

Och idag har jag jobbat 14-23, så hämtade mamma mig när jag slutat så slapp man cykla hem i regnet. Så har tänt ljus och ligger nu i sängen och ska kolla några avsnitt big brother innan jag ska sova, jobbar samma tid imorgon och så är jag ledig måndag!

 

Torsdag

I tisdags efter jobbet åkte jag hem till mitt hjärta, vi köpte lite gott och myste! Och igår var vi bara hemma hela dagen då båda var lediga och de va dåligt väder ute, och jag började känna mig lite dålig igen så sov rätt mycket! Orkar inte bli sjuk så fort jag blivit frisk..

Men imorse när Viktor skulle till jobbet så åkte jag hem, har städat och fixat iordning mitt rum, så nu ligger jag i sängen med tända ljus. Och ska snart upp och göra lite matlådor för veckan!


 

MåndagIgår var jag och Ella på bio, Gone girl! Skit bra film.

Sedan sov jag hos Ella och idag jobbade vi frukost, sedan var jag och tränade med Cecilia och nu på kvällen har jag bara varit hemma och kollat på tv i mina glasögon, äntligen kan jag se något haha!

Nej nu ska jag sova, börjar 06 imorgon så.

 

SöndagIgår var jag hemma hos Alicia, vi åt middag, kollade på Fångarna på fortet. Sedan skulle hon ut och då kom Cecilia och hämtade upp mig så åkte vi och käkade lite och sedan så sov jag hos henne, och idag har vi bara tagit det lugnt!

Mitt hjärta var precis förbi här och hjälpte mig att sätta ihop min hylla och ikväll ska jag och Ella på bio och ha sleepover, vi jobbar frukost tillsammans imorgon så det blir kul!

 

Lördag

Jobbade både ons & tors 14-23, och igår var jag ledig så då passade jag Pariz en stund medans Ella jobbade och sedan kom Cecilia hit på lite kaffe häng. På eftermiddagen tränade jag med Ella och sedan kom mitt hjärta och hämtade mig så åkte vi och käkade thai och sen hem till honom och kollade på film!

Tänkte snart åka och träna och ikväll ska jag träffa Alicia!
 

GymBlev 20 min svettig pw och 15 min svettigare crosstrainer idag. Skulle egentligen gått lugnt på bandet men hade sån bra energi så körde hårdare!

Nästa gång de blir träning blir på fredag för då är jag ledig igen👏

 

Ikea

Jobbade 14-23 igår och imorse åkte jag och Pyk till Ikea, åt brunch, bytte en trasig grej till min byrå, köpte lite smågrejer.

Har precis solat på gymmet och nu går jag lite på rullbandet, får se om de blir lite styrka sen, har precis blivit bättre igen så får ta de lugnt nu så jag inte åker på något igen!