TisdagIgår var jag och mitt hjärta på lägenhetsvisning, men jag tror inte de blir något med den, var rätt mycket att fixa och själva lägenheten tyckte vi inte var värt priset om man ändå måste fixa så mycket.. Så de är bara att vänta tills någon ny dyker upp!

Sen på kvällen drog vi in till Esters på måndagsklubben, och mötte Alicia och Jasmine! Var dock inte där så jättelänge. Började ju 09-18 idag!

Nu ska jag ta en dusch sen antagligen till läkarn och kolla upp varför jag fortfarande inte blir helt bra.. Och sen ska jag sova hos mitt hjärta!

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Ledig dag
Från ons-fre jobbade jag 14-23 och de har nog vart dom värsta dagarna på länge, har varit så sjukt mycket folk och de tog aldrig slut utan rullade hela dagen!
Men på lördagen var jag ledig så vi var hemma hos Bella innan vi skulle på Feejs födelsedagsfest på Esters! Hade så himla kul hela kvällen.

Och igår jobbade jag 14-23, sedan hämtade mitt hjärta mig så åkte vi hem till honom och sov. Och idag ska vi på visning på en lägenhet!

 

Mysig dagEfter jobbet imorse så åkte jag hem, duschade, åt frukost och tog de lugnt innan mitt hjärta kom och hämtade mig. Vi åkte och köpte sushi och lite annat gott på Ica innan vi begav oss till Lygnern!

Så vi har haft en mysig dag ihop 😊
Åkte med hem till Pyk efter vi varit på Lygnern, men somnade direkt haha, som ca 2 timmar iaf och vid 7 tiden körde han hem mig,
Ska ju börja 06 imorgon.. Får se hur de går att somna idag.

 

Soligt

Jobbade ju natt, och kom hem vid kvart i 7 tror jag. Har dock inte gått och lagt mig än utan ska istället iväg och ta vara på vädret, jag och mitt hjärta ska åka till någon sjö och ha med lite picknick och mysa i solen. Så ska jag istället gå och lägga mig tidigt ikväll då jag jobbar öppning = 06.00 imorgon ;)

 

StrandenÅkte till Åsa idag med Cecilia och Alicia, riktigt skönt med en dag på stranden innan jag ska jobba natt ikväll. Så nu är de slut på min semester :(

 

Igår

I lördags var jag först hemma hos Niklas en stund och drack lite, sedan mötte jag upp Jasmine och Alicia så drog vi till Anton innan vi alla drog till Esters, sen blev de även några svängar till Harrys under kvällen.
De vart en kul kväll iaf.

Igår var jag och Cecilia på lygnern och solade och badade, och sen på kvällen drog vi en söndagsmiddag med Feej och Mahhe på Esters, mysigt!


 

Soligt

Igår kom min syster hem hit så gjorde jag middag, as gott! Sedan skulle jag följt med hem till Amanda egentligen men var så jävla trött så stannade hemma ist!

Och nu har jag käkat frulle och ligger i solen för att få lite färg

 

Fredag

I torsdags tog jag och mitt hjärta det bara lugnt under förmiddagen, och senare åkte jag hem till Louise och drack lite vin och satt på altanen i solen, och när Pontus kom hem grillade vi, gott! Även senare på kvällen kom mitt hjärta dit, så vi åkte väl hem därifrån halv 12 tiden.

Och idag har vi kollat film, och nu har vi spenderat några timmar i solen!


 

Fitnessguru

Beställde hem nytt protein, kokos olja, tänkte även prova beef jerky och nudlarna. Sedan slängde jag även med två olika portionspåsar på annat protein.

Och sedan hade Fitnessgurun även slängt i ett smakprov på deras aminosyror!Och från Gymgrossisten köpte jag mina goda aminosyror, Raspberry blue!
 

OnsdagImorse mötte jag och Pyk upp Jennifer på hotell Halland så käkade vi lite frukost, mys! Efteråt gick jag och Jennifer hem till henne och tog det lugnt.

Så hämtade jag även ut ett paket på vägen hem ;)