Sisters


I tisdags så fotade @johannalk mina småsyskon och här är resultatet, tyckte de blev riktigt bra bilder. Dom älskar ju att stå framför kameran ;)


 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Onsdag

Drog till gymmet med Jasmine och Louise på förmiddagen, blev ett bröst/biceps pass men la även in lite marklyft. Sedan drog vi till kungsmässan, lunchade och kollade kläder! Och nu kommer Pyk och hämtar mig så ska vi hem och mysa!

 

Pic

 

Gårdagens outfit
 

PresenterHär är presenterna från middagen!

 

Mys tisdagVid halv 2 åkte jag hem till Louise och Pontus så städade vi lite och sedan drog vi ner till Tullen och åt räkmacka och drack bärs! Och nu är vi hemma hos hos dom igen och dricker lite vin och lagar mat, får passa på när man väl är ledig och solen lyser!

 

Morgon pwSkönt väder på morgon promenaden! Nu sitter jag och äter frukost och sedan ska jag in och träna med Jennifer!

 

Påsklov

Igår jobbade jag 10.30-20.00 lång dag. Sedan hem snabbt för att packa väskan och ta bussen hem till min älskling, han är också ledig idag så vi kunde äntligen ha en sovmorgon ihop! Efter att vi ätit frukost och så imorse så tog vi oss in till gymmet för ett rygg pass, gick riktigt bra och jag ökade till 42 kg så är påväg uppåt! Sedan när vi kom hem gick vi ut med ruffe på en långpromenad och köpte även med oss godis och bullar! Blir en lugn kväll idag då morgon pw och sedan gym med Jennifer står på schemat!
 

Fredagens outfit 

Söndag
Igår jobbade jag 12-16, haha kaoz dag på jobbet! Så de vart full rulle hela dagen. Sedan hämtade Cecilia mig så hängde vi ett tag innan Pyk och jag åkte hem till honom, lagade pizza och kollade Gossip girl! Nu ska vi strax åka mot kungsbacka då båda ska jobba! Idag blir det dock 11-20.. Lång dag hehe.