Onsdag

Började med att vi var några stycken på prinsen och tog en öl, sedan åkte vi alla in till Göteborg för att äta middag med jobbet, mysigt! Skulle egentligen vidare sen men jag orkade inte så nu ligger jag hemma hos Louise och Pontus och ska sova, så får vi se vilken tid dom ramlar in här sen ;)

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Lördag

Så arg just nu, har precis blivit frisk och börjar kunna träna igen och imorse när jag vaknade vid 5 och skulle ta mig till jobbet så hade jag så ont i halsen.. Så har druckit citron och ingefära te hela dagen på jobbet. Men är iaf sjukskriven imorgon och blir antagligen måndag också..

Så ska köpa något gott till ikväll och dricka massa te så jag kan bli bättre.

 

Fredag

Har varit hemma hos Jasmine under dagen och pluggat donkenboken,
Sedan var jag och gymmade med mitt hjärta och nu är jag hemma hos Ella med henne och Philip, ska käka middag och mysa!

Jobbar 06 imorgon... :(
 

Fredag

Igår åkte som sagt jag med hem till mitt hjärta, hade köpt lite godis och myste bara hela kvällen. Och nu är jag hemma hos min syster och pluggar donken inför kursen i Stockholm.

Sen ska jag gymma med mitt hjärta när han slutar jobbet 😘


 

Torsdag

Gick upp strax innan 9, och har varit ute på en morgon pw med Claudia. Så nu sitter jag och äter frukost och dricker kaffe.

Idag blir de gym igen med mitt hjärta och sedan ska vi hem till honom.

 

WorkJobbar 15-00 idag, får hoppas man kan gå lite tidigare idag skulle varit gött! Än så länge har de varit rätt lugnt men får ju se hur eftermiddagen blir..

 

Måndag

Ledig idag så sov till kl 2! Sedan hämtade mitt hjärta upp mig så drog vi till gymmet, körde igenom hela kroppen lite.

Och nu sitter jag och käkar lite mellanmål.

 

Söndag

Jobbade natt igår och de blev faktiskt en rätt så lugn lördag, skönt de! Sov till kl 3 idag och sedan var jag Sara och Jasmine på Esters och käkade söndagsmiddag, mysigt! Ska kolla lite film nu och sedan sova, gym imorgon för första gången sen i maj typ.. Haha kommer ha en sån träningsvärk efter de. Men får börja rätt lugnt så man kommer in i de igen :)
 

LördagIgår jobbade jag natt, de gick bra och var en lugn fredagkväll vilket var skönt, får hoppas att lördagsnatten också blir det :)

Dricker lite te och smoothie just nu.

 

Onsdag

Igår var jag och min favorit inne i Göteborg, kollade lite affärer och åt massa mat på O'learys.
Så hade en mysig dag med mitt hjärta🌟

Just nu har jag förberett lite lunch till jobbet, jobbar 14-23 idag.