mikaelawatsfeldt
Göteborg
Driven och kreativ göteborgare som läser på Chalmers till en kandidatexamen i Design och planerar att läsa en master inriktad på ekonomi eller entrepenörsskap. Driver eget företag som fotograf, håller bland annat på med vimmel- och reportagefoton här på Nattstad. Till sommaren är planen att starta upp mitt andra företag, den här gången som designer. Jobbar även extra på Scandinavian Photo.

 

Instagram: mikaelawatsfeldt

Promenad på Långfredagen

Här är mitt landställe där jag och @Miettinen befinner oss nu med min familj


Vackra berg


Vårigt!Hästar på andra sidan vattnet, så vackra!Klappade den här...... och den här. Lärde dem posea och förklarade att de egentligen hade behövt ha en modellrelease!


Sedan skulle vi hälsa på grannens gris och klappa den, alltså klappa grisen, inte grannen. Men vi kom inte åt grisarna men hittade en katt istället.

Och såhär ser vår trädgård ut nu!

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

TBT: Sommarbild

Modell. Lisa Tagge

Bilden är tagen i Örgryte, jag borde fotografera runt hemtrakterna oftare!

 

Vårfotografering

Igår fotograferade jag och @Miettinen ute i det fina vårvädret. Makeupartist är @makeupbysandra och modell är Sarah Nyman. Och ett extra tack till Gerardo som var assistent och räddade dagen med ett extra minneskort!
 

Testing

Igår gick jag och Micke på promenad och spanade in lite locations, jag såg ut såhär:


 

Egendesignade kameraväska

Micke skriver sitt första gästinlägg på min blogg:

För ungefär ett halvår sedan så tog jag mig an uppgiften att producera en bild när jag hade fått en moodboard som riktlinje. Efter ca tre veckor av inspirationsletande och funderande så hade jag bestämt mig vilken bild jag ville ta. Slutprodukten till uppgiften kan du se här: min omslagsbild på facebook. Som ni ser på bilden så har jag en väska som jag hade köpt till uppgiften, men i samma ögonblick som jag köpte väskan så kom jag att tänka på att man kan göra om den till en kameraväska.

Idén gick från bara en spontan tanke till kraft. Köpte tyg för att klä om den till något beytdlig fräschare. Väskan jag köpte var på en second-hand affär så de var inte den nyaste väskan jag köpt. För att kunna göra facken så använde jag mig av sittdynor och en tapetlinjal som kapades efter önskade mått. Sedan köpte jag också masonitskivor som skulle skapa stadga i väskan då locket och botten bara betod av tunn papp.

Hela paketet gick på:
Väska: 400 kr
Masonitskivor: 50 kr
Tyg: 150 kr
Lim: 80 kr
Kardborre: 44 kr
Totalt: 724 kr

Uppskattad arbetstid: ~10 timmar
Kan väl tycka att det är helt klart prisvärt att få sin egendesignade kameraväska, sen tycker jag det är roligt att ha "gjort" sin egen väska. Jag ska även sätta min logga på väskan men det kommer att implementeras senare i veckan. Här nedan kommer lite bilder på väskan, jag har tyvärr ingen bild på hur den såg ut innan jag ryckte ur all inredning. Men jag kan säga att den varken såg rolig ut eller luktade speciellt gott. Hoppas du får lite inspiration till att tillverka din egen kameraväska. Vill du veta hur jag gjorde mer i detalj så är det bara att kommentera i inlägget så ska jag svara på dina frågor så gott det går.

 

Isabel

Ännu en bild från senaste studioplåtningen


 

Tisdagslista

Husdjur?

Två kaniner och två katter

Favoriträtt?

Pappas paella, så gott! Älskar fisk och skaldjur massa överhuvudtaget. 

Framtidsplaner?

Jobba med design och foto, ha lägenhet i Linné, resa massa. 

Gymkort?

Nordic Wellness, älskar deras zumbapass! Men just nu så är jag mest ute och springer

MVG:n?

Det betygssystemet har vi inte på Chalmers. Men något motsvarande har ja, men betyg spelar liksom ingen roll längre, här gäller det att klara kurser.

Fika?

Kanelbullar!

Nagellack?

Helst så naturliga som möjligt.Delar du mest minnen med?

Får bli Sarah och Karro eftersom vi hängt ihop hela livet!

Göra nu?

Sova tidigt, peppa för sista veckan före lovet.

 

Barnfamiljsfotografering

Här är tre bilder från en familjefotografering för två veckor sedan. Så svårt att fotografera barn, men väldigt väldigt roligt! 

Valand

Nu är bilderna från Valand uppladdade, se HÄR