Min nya blogg hittar ni...

Monday, May 06, 2013, kl 5:11 PM

Nu är domänen klar... jag kommer alltså att TESTA att blogga på den nya bloggen ett tag. Jag har kvar denna bloggen så att jag kan gå tillbaka hit ifall det skulle bli något strul, eller om jag inte trivs med den nya.

www.matildasparrenhok.se <------- Börjar uppdatera där från och med idag... LÄS LÄS LÄS babes


NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Ingen kategori
 ·  

Fixar med några småsaker

Monday, May 06, 2013, kl 3:34 PM

Uppdaterat min mobil. Alltså det känns SÅÅÅÅÅÅÅ skönt! Det bästa av allt var att bilderna inte försvann, vilket det stod att de skulle göra. Har massa bilder på Spirit där & därför kändes det jobbigt att allt skulle försvinna liks.. men allt finns kvar!

Detta är förhoppningsvis ett av de sista inläggen jag gör på denna blogg för denna gången... väntar på att jag ska få min egna domän så att jag kan börja blogga på den andra. Eftersom min mobil är uppdaterad nu så kan jag ju blogga från mobilen också. Haft mobilen sen hösten 2011 och inte uppdaterat den en endaste gång... snacka om att den har börjat lagga :0

Men ska skicka iväg ett mail nu och fråga vad som händer med min domän så att jag kan börja blogga så fort som möjligt. Är sugen på att prova på något nytt. Varit på nattstad lääänge och jag är en av de få hästbloggarna här.


Bilden på mig och Spirit är från när vi kom tvåa i globenkvalet 2011... där vi tillsammans var klara för Globen. Min saknade ängel <3

 

Hittade två bilder på Snowstorm också... fina ponnynIngen kategori
 ·  
 ·  

Sooooola

Monday, May 06, 2013, kl 1:22 PM
Behöver detta... Snart bal ;)


Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Vem är tröttast

Sunday, May 05, 2013, kl 7:41 PM
Kan inte svara på om lilla Morris eller jag är tröttast. Skillnaden är att Morris är smart & sover, medan jag sitter o sjunger i bilen.

Är i Sthlm nu, 40 minuter hem... beroende på köerna, hm. KÖR DÅÅÅÅÅÅÅ.

Går halvdag imorgon, förstå vad skönt efter en lång & seg tävlingshelg. På tisdag har jag nationella prov i matte... Hmm spännande, nej. Efter det ska vi springa 8km, men eftersom jag är sjuk så lär jag banga det. Kommer ändå inte göra det bra om jag gör det.

Slutar snart nian, FETT mkt grejer o göra klart. Hur ska jag hinna??Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

J*vla skit

Sunday, May 05, 2013, kl 5:56 PM
Scarlett hoppade så jääääkla fint! Hon hoppade väldigtväldigt högt över hinder nummer 3, vilket gjorde att jag inte räckte fram på 4 & hon trampade om och rev därför räcket bakom. *Suck* Så onödigt. Om jag hade agerat lite fortare så hade jag fått plats med 5.

Fredric var nolla, Jennifer 1 ner & Lollo 1 ner. Så allt blev åt helvete & vi föll pladdask ner i sista omgången. Djursholm kommer inte ha något elitlag nästa år heller.
Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

På väg till Västerås

Sunday, May 05, 2013, kl 12:47 PM


Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg

Imorgon är det final - tagga rååå

Saturday, May 04, 2013, kl 9:50 PM

Imorgon är det final i div.1 med Djursholm. Hoppas verkligenverkligen att det går bra imorgon också så att vi går upp i eliten till nästa år & det vore ju inte helt fel att vinna div.1 heller.

Vårat lag har varit väldigt jämt och vi har inte haft en enda DÅLIG runda på alla omgångar, så det känns i alla fall skönt inför imorgon.
I omgång 1 så kom vi 2a, omgång 2 vann vi & omgång 3 (idag) kom vi 2a. Känns som vi är värda att lyckas imorgon, så plzzzzzzz alla bommar, ligg kvar för oss ;)

Scarlett & jag varit felfria i alla 3 omgångar + de 2 omhoppningarna vi hoppat. Hon är verkligen super och det är skönt att hon är så försiktig av sig... annars hade hon nog lätt kunnat bli slarvig eftersom jag är junior och därför hoppar 10cm lägre än de andra i laget.

Imon kör vi - vi KÖTTAR. Hoppas det blir omhoppning... fett sugen på att rida fort - just saying ;)


Skalis ger mig så mycket glädje, lillpluttan <3

 


Ingen kategori
 ·  
 ·  

Resultat

Saturday, May 04, 2013, kl 4:26 PM
125 förklass... Hon var superfin i grunden och felfri. I omhoppningen så blev jag lite för taggad o red för snävt till kombinationen & då stannade Scarlett. När jag red på igen så hoppade hon, men sen blev hon rädd för något bakom hinder nummer 13 & stannade långt framför hindret. Så uteslutna i omhoppningen, men en jättebra grund.

I laget så var jag & Scarlett felfria, då var hon också jättefin. Jennifer var felfri, Lollo rev nästsista & Fredric rev SISTA hindret. Så jvla surt, men vi kom ändå tvåa & ligger bra till inför imorgon :D


Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg

På rull

Saturday, May 04, 2013, kl 7:43 AM
På väg till Rocklunda, Västerås. 125 förklass & sen div.1 omgång 3.

Riktigt motigt att gå upp imorse, halsen dödar mig.
Vaknade 3 inatt av hosta också, wihoIngen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Imon äre tävling

Friday, May 03, 2013, kl 10:32 PM

Måste sova nu, nunununu, NU, nu, NU. Bums. Klockan ringer 05.30, spännande det låter va?? 07.00 rullar vi mot Västerås, det är mer spännande... TAGGA.

Uppdaterar er under dagen med resultat osv imorgon, det vet ni ;)
Ingen kategori
 ·  
 ·  

MatildaSparrenhök
Ösmo

Följ mig

Bloggarkiv
Statistik
matildasparrenhök