matildagyllenhammar
Matilda, Göteborg
KONTAKTA MIG: KIK: matildagyllenhammar matilda.gyllenhammar@hotmail.com Instagram: matildagyllenhammar

SKÄRTORSDAG

Imorse så var klockan ställd på 7, eftersom att jag skulle vara hos tandläkaren vid halv 10.. Känner mig ganska dum nu i efterhand att ta en tid klockan 09:30 på lovet!? Ingen aning vad jag tänkte med då... Men det gick iallafall bra där, tog bara massa bilder till blivande tandställning. Så nu är det antagligen bara några månader kvar tills jag ska börja fixa till tänderna, ser faktiskt fram emot det!
Hade tänkt att träffa Elin en stund nu under eftermiddagen iallafall, var verkligen sjukt länge sen! Får se vad vi gör inget är bestämt iallafall, tar det som kommer. 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Dagen än så länge..

Har haft problem med datorn under dagen.. därför jag inte har uppdaterat något. Men nu verkar den funka iallafall!
Är just nu för tillfället själv, men ska snart åka iväg till träning. Ska faktiskt bli riktigt gött med träning nu. Behöver verkligen det.
Annars förutom träningen i eftermiddag så har jag inga planer, kanske träffar någon ikväll också. Men vi får se! Måste iallafall byta om nu om jag ska hinna med bussen till träningen..


 

Ett bra försök!

Godmorgon! Klockan var ställd på 9 idag eftersom att Kevin skulle upp till skolan.. Gick ju faktiskt helt okej att komma upp!
Har annars inga planer för idag förutom att jag ska vara och träna i eftermiddag. 


 

Ett försök till att plugga...

Har gjort ett försök till att plugga lite engelska nu under eftermiddagen, och kan väl säga att det inte går så jätte bra...
Fattar knappt texten som är själva uppgifter, och skulle verkligen behöva ha läst ut texten innan lovet är slut men även att fatta texten.. Att förstå texten blir nog det svåra i den hela uppgiften, resten är väl hyfsat lätt. Har nämligen fått ett antal kapitel utdraget ur en bok så ska vi sedan skriva ett fortsättnings kapitel på det, men för att göra det så måste man ju förstå texten också.. Vilket jag inte gör(!?) Får typ ångest av detta snart.. åhhhh!


 

SOLEN SKINER ÖVER VÅR FINA STAD

Godmorgon! Solen skiner ännu en dag över vår fina stad, och det är helt underbart!
Har inga planer idag, men ska nog försöka ta mig ut i solen under förmiddagen iallafall. Senare i eftermiddag/ikväll så träffar jag förhoppningsvis Kevin. Känns faktiskt väldigt skönt att inte ha såna dagar man har planer bestämda hela tiden, lite skönt att bara ta det lugnt hemma och så. 


 

Bra första dag
Måndag, Nu kan man säga att första lov dagen har gått... Har haft en riktigt bra dag iallafall! Slutade dagen med träning, och de va väl lite sådär ganska rörig och man tappade lätt motivationen pga det blev som det blev.. Hann även vara hos Linnea en stund på kvällen, mysigt mysigt. Men nu ligger jag iallafall i sängen och kollar Top model Sverige, efter detta ska jag nog sova e verkligen hur trött som helst!... Godnatt

 

TRUTHS ABOUT ME


- Jag biter alltid på glasspinnar och sugrör, vet inte varför men e väl något slags tix typ.

- Blir jätte lätt hes och tappar rösten, händer dock väldigt ofta också tyvärr..

- Jag fryser väldigt lätt.

- Jag tycker det är ganska kul att laga mat.

- Jag gillar inte att vara eller att sova ensam, känns så ensamt.. fyyy

- Jag hatar när folk svarar på sms typ 1 timme senare eller mer efter man har smsat, då har jag till och med glömt vad jag ens skrivit från början..

- Något jag alltid bär runt min handled är mitt fuck cancer armband, kan inte gå hemifrån utan det på mig av olika anledningar... Får panik om jag inte har det på mig.

- När jag är hungrig så blir jag oftast jätte sur och irriterad över minsta lilla grej.. Väldigt jobbigt att vara i min närhet då haha

 

DRÖMFRULLE

Käkade nyss drömfrulle med bästis, så har haft en riktigt bra förmiddag!
Väntar iallafall på bussen just nu, ska in en sväng till stan med Linnea. Vädret är ju helt underbart också så blir nog en mysig dag detta.

 

MIN DAG

Såhär har min dag sett ut, legat i sängen och kollat film exakt hela dagen. Väldigt skön söndag! Men tog mig faktiskt till Härlanda i eftermiddags för träningen, just nu är det allvar med fotbollen och mycket fokus ligger på det. Så nu är det förbjudet att missa träningar.. Iallafall just nu så kollar jag mästarens mästare med mamma och pappa, men ska alldeles strax göra i ordning lite jordgubbar, dröm gott ju!

 

ÄNTLIGEN ÄR DET LOV!

ÄNTLIGEN, Fick sluta redan vid halv 12 idag eftersom att idrotten blev inställd. Väldigt skönt!
I eftermiddag så ska jag även klippa mig, en aning nervös inför de.. hehe
Men planerna nu fram tills det är inga speciella, ska städa rummet lite och så, väl nödvändigt. Får se om jag även träffar en kompis lite fort innan också.  Annars känns det hur grymt som helst med lov! Ser verkligen fram emot detta lov, tror det kan bli hur bra som helst!