matildagyllenhammar
Matilda, Göteborg
KONTAKTA MIG: KIK: matildagyllenhammar matilda.gyllenhammar@hotmail.com Instagram: matildagyllenhammar

Ett bra försök!

Godmorgon! Klockan var ställd på 9 idag eftersom att Kevin skulle upp till skolan.. Men det försöket gick ju lite sådär.. Så nu ligger han istället och sover och jag sitter uppe och bloggar. Man får ju passa på när man får tillfälle!
Men ska nog försöka väcka honom alldeles strax iallafall. Har annars inga planer för idag förutom att jag ska vara och träna i eftermiddag.  

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Ett försök till att plugga...

Har gjort ett försök till att plugga lite engelska nu under eftermiddagen, och kan väl säga att det inte går så jätte bra...
Fattar knappt texten som är själva uppgifter, och skulle verkligen behöva ha läst ut texten innan lovet är slut men även att fatta texten.. Att förstå texten blir nog det svåra i den hela uppgiften, resten är väl hyfsat lätt. Har nämligen fått ett antal kapitel utdraget ur en bok så ska vi sedan skriva ett fortsättnings kapitel på det, men för att göra det så måste man ju förstå texten också.. Vilket jag inte gör(!?) Får typ ångest av detta snart.. åhhhh!


 

Q/A

"Q: att du slutade i utbynäs, eller att du inte följde drömmen att bli målvakt?"
A: Inlägget var menat åt att ge upp drömmen om att bli målvakt.. 

"Q: gmn.... tror du har en liten sne bild av vad fest innebär"
A:
Nej, fest behöver inte alltid involvera alkohol.

"Q: Otroligt snygga byxor, vart är dom köpta? :)"
A
: Spanien tyvärr :/"Q: Vilken sida ser du statistiken på? Skulle gärna vilja se det oxå"
A:
Du kan hitta statistiken på antal sökande per gymnasium på intranet

"Q: vilken gymnasium kom du in på? grym blogg"
A:
Tack!!! Jag kom in på Donner SA.. Dock inte mitt förstahandsval, men sökte bara med 16 betyg i höstas får mitt 17onde i vår så kommer förhoppningsvis in på förstavalet då :)

 

SOLEN SKINER ÖVER VÅR FINA STAD

Godmorgon! Solen skiner ännu en dag över vår fina stad, och det är helt underbart!
Har inga planer idag, men ska nog försöka ta mig ut i solen under förmiddagen iallafall. Senare i eftermiddag/ikväll så träffar jag förhoppningsvis Kevin. Känns faktiskt väldigt skönt att inte ha såna dagar man har planer bestämda hela tiden, lite skönt att bara ta det lugnt hemma och så. 


 

Bra första dag
Måndag, Nu kan man säga att första lov dagen har gått... Har haft en riktigt bra dag iallafall! Slutade dagen med träning, och de va väl lite sådär ganska rörig och man tappade lätt motivationen pga det blev som det blev.. Hann även vara hos Linnea en stund på kvällen, mysigt mysigt. Men nu ligger jag iallafall i sängen och kollar Top model Sverige, efter detta ska jag nog sova e verkligen hur trött som helst!... Godnatt

 

TRUTHS ABOUT ME


- Jag biter alltid på glasspinnar och sugrör, vet inte varför men e väl något slags tix typ.

- Blir jätte lätt hes och tappar rösten, händer dock väldigt ofta också tyvärr..

- Jag fryser väldigt lätt.

- Jag tycker det är ganska kul att laga mat.

- Jag gillar inte att vara eller att sova ensam, känns så ensamt.. fyyy

- Jag hatar när folk svarar på sms typ 1 timme senare eller mer efter man har smsat, då har jag till och med glömt vad jag ens skrivit från början..

- Något jag alltid bär runt min handled är mitt fuck cancer armband, kan inte gå hemifrån utan det på mig av olika anledningar... Får panik om jag inte har det på mig.

- När jag är hungrig så blir jag oftast jätte sur och irriterad över minsta lilla grej.. Väldigt jobbigt att vara i min närhet då haha

 

DRÖMFRULLE

Käkade nyss drömfrulle med bästis, så har haft en riktigt bra förmiddag!
Väntar iallafall på bussen just nu, ska in en sväng till stan med Linnea. Vädret är ju helt underbart också så blir nog en mysig dag detta.

 

MIN DAG

Såhär har min dag sett ut, legat i sängen och kollat film exakt hela dagen. Väldigt skön söndag! Men tog mig faktiskt till Härlanda i eftermiddags för träningen, just nu är det allvar med fotbollen och mycket fokus ligger på det. Så nu är det förbjudet att missa träningar.. Iallafall just nu så kollar jag mästarens mästare med mamma och pappa, men ska alldeles strax göra i ordning lite jordgubbar, dröm gott ju!

 

SÅÅÅ BALLA!!!


Fick igår hem mina vans som jag beställde i Lördags, så leveransens var verkligen jätte snabb men det är ju bara positiv!
Är iallafall hur nöjd som helst med dom! Känns lite mer speciella dessa än de andra som finns.. Funderade lite på de glittriga först men eftersom största delen av hela Göteborgs tonåringar har dem så kände jag för ett par andra så man får va lite mer ensam. I vilket fall är jag grymt nöjd, och kommer bli galet snyggt nu till alla outfits i vår och sommar!

 

ÄNTLIGEN ÄR DET LOV!

ÄNTLIGEN, Fick sluta redan vid halv 12 idag eftersom att idrotten blev inställd. Väldigt skönt!
I eftermiddag så ska jag även klippa mig, en aning nervös inför de.. hehe
Men planerna nu fram tills det är inga speciella, ska städa rummet lite och så, väl nödvändigt. Får se om jag även träffar en kompis lite fort innan också.  Annars känns det hur grymt som helst med lov! Ser verkligen fram emot detta lov, tror det kan bli hur bra som helst!