matildagyllenhammar
Matilda, Göteborg
KONTAKTA MIG:
KIK: matildagyllenhammar
matilda.gyllenhammar@hotmail.com
Instagram: matildagyllenhammar

FIN FINT VÄDER UTE

Tillbaka från skolan.. Har varit en väldigt lugn dag idag har absolut inte hänt någonting idag! Kom hem för en stund nu och sitter för tillfället i soffan och skriver detta inlägg. Men ska alldeles strax göra lite mat istället, är ju tidig träning i eftermiddag också. Solen ligger ju på även idag, hur gött som helst! Dock så blåser det ganska mycket...

//Riktigt go vår outfit//


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

BILDER FRÅN DETTA LOV

//Brunch med bästis// Klippte håret, väl behövligt men nöjd ändå!// Kaffe frappe, dröm gott!!//


//Fab bästis nr 1// Fab bästis nr 2// Hipster pic med såpbubblor//

//Selfie på Moon// Goaste drickan// Kevin//

 

Ganska najz

//Såhär gick jag klädd idag, eller halva dagen iallafall. Kände mig väldigt cool klädd såhär.. eller nja(?)//

Första dagen i skolan efter en lång vecka av lov, kan säga såhär.. GUD VAD TRÖTT JAG VART! 
Har ju helt och hållet ställt om dygnet nu.. men iallafall, imorse gjorde jag förhoppningsvis mitt sista prov i Kemi i grundskolan, hade mitt praktiskt i Kemi. Gick väl ganska bra faktiskt! Fick följa min egna planering iallafall så hoppas verkligen jag lyckades nå ett A på de praktiska. Men vi får vänta och se. Har annars inga planer för idag, ska väl bara ta det lugnt och så. Men ska nog lägga mig ute i solen en stund nu. Hoppas givetvis på färg!

 

SKOLAN//Detta var en riktigt bra dag!//

Godmorgon! Avslutade verkligen lovet på bästa möjliga sätt! Var ju som sagt och tränade under kvällen, så åkte sedan efter de till Kev å hade en riktigt myskväll. Kev ligger fortfarande och sover, och ja sitter på vagnen påväg till skolan.. Känns tråkigt att lovet är slut, men nu är det inte långt kvar tills sommarlov, bara att tänka positivt! Sen är dr ju massa med röda dagar osv :)

 

PÅSKÄGG

Detta låg i mitt påskägg till Kev + lite godis också, känner mig jätte gullig och snäll som fixade ett påskägg. Tyvärr så blev det ett litet försenat påskägg.. men bättre sent än aldrig! Hoppas ni haft en bra påsk! :)

 

INSTAGRAM

Glöm inte följa mig på instagram! matildagyllenhammar @instagram 

 

Vilken fab bästi man har!


//Vilken fab bästis man har!//

Godmorgon! Vaknade ganska tidigt idag, runt halv 10 tiden.. Men samtidigt ganska skönt eftersom att idag är det sista dagen på lovet och imorgon är det tillbaka till skolan igen. Så idag ska jag verkligen ta vara på sista dagen utav detta underbara lov!
Ska alldeles strax gå upp och äta frukost ute i solen, och sedan lägga mig i solen en stund och försöka få lite färg. Annars så ska jag även försöka hinna träffa Kevin en stund i eftermiddag innan träningen, man vill ju som sagt avsluta lovet på bästa sätt!


 

VÅR+

Vädret idag har verkligen vart helt underbart! Tror det har varit runt 20 grader, känns nästan som det redan är svensk sommar nu ju, men absolut ingenting man tackar nej till ändå! Var ju som sagt på stan i förmiddags med Amanda och Linnea, verkligen jätte mysigt! Blev lite shopping också, men de visar jag er senare i veckan. Annars så satt vi vid kanalen i solen och åt lunch, väldigt mysigt!
Avslutade sedan dagen med träning, blev en varm och svettig träning... Men väldigt gött ändå! Så nu resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, försöka få gjort lite plugg också.. Behöver fortfarande ha läst klart engelska texten...


 

BUBBLOR


//hipster bild ifrån igår//

Söndag, runt 12 tiden så ska jag åka in till stan med Amanda och Linnea. Först och främst så ska vi kolla Ragladys pop up-store. Annars så ska vi nog bara mysa i solen vid kanalen, vädret är ju lika bra idag som igår. Våren är ju verkligen helt underbar!
Avslutar sedan denna dagen med träning i eftermiddag i solen, ser faktiskt fram emot träningen och hoppas den lever upp till förväntningarna nu. 

 

GLAD PÅSK

GLAD PÅSK! Hoppas alla får en riktigt bra dag nu! Hoppas ni får besök av påskharen också, och ät inte alldeles för mycket godis nu..haha!

Detta låg iallafall i mitt påskägg imorse , en BB cream. Precis vad jag behövde så var ett toppen ägg!