matildabjorklund
Matilda, 22 år, Sollebrunn
Hej! Jag heter Matilda & är 22 år. Bor på landet utanför Alingsås.Jobbar som undersköterska. På fritiden tränar jag, är med vänner och familj mm. I min blogg får ni läsa mycket träning, mode, inredning och lite om mig med:) Kram

 

DIY - Sparkling shoes

Lite dålig beskrivning hur man sätter fast limmet, men jag tog alltså limmet med en pensel på skorna sen tog jag och hällde lite glitter på och sen tog bort de som blev för mycket genom att bara vända skorn.

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Roddmaskin.. Effektiv träning?

Fick höra häromdagen, då min mamma hade träffat en PT, att roddmaskinen är jättebra att köra med när man tränar kondition och förbränning. Jag trodde den typ bara var bra för typ armar & axlar, men de visa sig att man använder i stort sätt hela kroppen. 

Så jag ska prova den, då jag hatar att köra crosstrainer och sånt.. jag tröttnar direkt på crosstrainern, inte alls motiverad för de. 

Hittade lite fördelar och så om roddmaskinträning som ja tänkte dela med mig av, enjoy!
De handlar mycket om att lära sig att göra övningen på rätt sätt , och de är väl en självklarhet på allt för att få ut så mycket sm möjligt. 

Med roddmaskinen så tränas hela kroppen, och mest lår och höfter så snygga lår kommer man få. Sen armar, axlar & rygg tränas också rätt mycket i övningen men man såklart köra styrketräning också för att få muskler, men här kan du skapa en snygg form på musklerna och en bra grund för styrketräningen.

är du som jag och många andra som vill ha en snyggare mage, mer magmuskler, så är detta perfekt för dig, här tränas kärnmusklerna i magen snabbt och formar din mage - Perfekt skulle jag säga!

Sen såklart så ökar den din kondition markant, höj till din nivå eller lite högre t.o.m. 

Så med roddmaskinen får du ut mycket träningen på en och samma gång, det är låg skaderisk om du använder den på rätt sätt, men så svårt är de inte och alla kan göra denna övning.

 

SS14 by me!

Untitled #40

 

Zara - Spring 2014

Var inne snabbt på zara innan jag tog tåget från Malmö till Linköping i torsdags. Fanns verkligen jättemycket fint där & mer än i Gbg, eller senast ja var i Gbg såg ja inte mycket av de ja hittade vilket var 1 vecka innan, så kanske kan finnas nu. Men Zara är verkligen en favoritaffär, dock är storlekarna lite konstiga ibland, de är väldigt små i storlekarna, men inte allt ibland har ja fått köpa jeans i 36 när jag har 38.. Men typ på jackor kan L vara som S & liknande. Hittade iallafall väldigt mycket fint & vårigt. Här kommer några favoriter. :)
 

Snart framme..

Sitter på tåget, åker förbi Helsingborg, så snart i Malmö. Ska vara här till torsdag, då jag ska vara konferensvärdinna på en internationell konferens. Får öva på min usla engelska lite. Men ska bli spännande även om man är liter nervös för att inte kunna uttrycka sig som man vill. Men övning ger färdighet! 

Hemmapremiär!

Igår va de hemmapremiär, mot Malmö FF. Åkte in vid 12 & mötte upp Nathalie efter skolan. Vi åt glass på happy mango - ett frozen youghurt ställe, dock var de sämre än de andra vi ätit på innan. Men sen drog vi till bryggan & träffa Herman, Marcus & massa fler, vid 5 mötte vi upp Josefine, gick & käka & sen till Ullevi. Sjukt mycket folk igår men så de ska va! Första matchen jag inte drack något heller, men de funka de med.

Dock blev de förlust, de var ju skit.. Menmen, efter motgång kommer medgång.
 

Ullared

Var i ullared igår på gekås och handla lite :) Blev en del, fast tillslut inte så mycket endå. Men är nöjd. Kommer en video med va ja köpte, inte allt då ja köpte lite presenter med. men ah , de gick på ca 1500 kr, så inte alls farligt.

Dock hade ja tänkt att köpa träningskläder och kollade på en del, men sämsta kvaliten så skippa de, blev bara träningsstrumpor.

 

Varför går man inte ner i vikt?

Jag har funderat ett tag om jag tränar fel eller va de är. För att jag gått upp istället för att gå ner i vikt när jag börjat träna. Men nu vet jag svaret.

Kost är A & O om man vill ner i vikt, spelar igen roll hur mycket man tränar fetter försvinner inte om man äter skräp. Som sagt du blir vad du äter.

Därför får de bli en skärpning nu, en riktig, denna månadens diet är nästa månads kropp!
Ska finnas en app dom heter shopgun som visar om varan är skräp eller ej när du skanna streckkoden , men mon mobil hittar den inte, men ska leta lite till :)

Så vill ni ner i vikt så ändra kosten & inga så kallade "cheatdays" de håller inte. Tänk på vad du stoppar i dig. Ekologiskt och liknade är dyrare men de är så mycket mer värt pengarna!

 

Lördag morgon..

& jag håller på att förereda mig för en pw innan frukost! Så underbart väder ute med, så kan inte bli bättre, nu kör vi!

 

Månadens Glossybox!