matildabjorklund
Matilda, 22 år, Sollebrunn
Hej! Jag heter Matilda & är 22 år. Bor på landet utanför Alingsås.Jobbar som undersköterska. På fritiden tränar jag, är med vänner och familj mm. I min blogg får ni läsa mycket träning, mode, inredning och lite om mig med:) Kram

 

Instagram: fitnesstildas

Köpenhamn

Igår tog vi tåget över till Köpenhamn & gick på Ströget & fikade. Fick med mig ett par shorts hem från abercrombie & fitch, vilken affär, aldrig varit där. Bara på hollister, men här va inredning typ samma, lite mörkare & massa massa speglar. Så man visste inte alltid vart man kunde gå. Iallafall så åkte vi hem vid halv 7 & åt mat i Malmö, hade tänkt att bo i Köpenhamn först men de blev Malmö istället så Kunde vi lägga pengarna på god mat istället för boendet :)

I Malmö åt vi italienskt idag med, fast på en lite pärla kallad epocué. Åt en frutti di mare, jätte god, ganska mycket sting i dock. Sen en panna cotta till de :)

...

Nu ska vi snart äta frukost, sen blir de till emporia en sväng innan vi ska vidare & träffa min bror som hyrt hus här i Skåne :)

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Malmö

Igår åkte vi iväg till Malmö för semester några dagar, stannade på vägen i bla Båstad, Torekov & lite annat. Sen när vi kom fram till Malmö åkte vi ut till Emporia för att kolla lite, blev ingen shopping för mig men va kul att bara se de. Hittade dock några fina saker på hollister men får fundera på de, helt enkelt.
Sen var vi & käkade på lilla torg här i Malmö-italienskt , blev risotto för mig. Jättegott!


 

wanties!

wanties


 

inspo 

Inspo - Cozy

 

Snygg på gymmet

Nya träningskläder har jag införskaffat mig:) 1 linne, 1 T-shirt & 1 par brallor, kompressionstights. (Stavning?)
 

Bilder summerburst dag 2


 

Bilder Summerburst dag 1 

sämst på att uppdatera.

Har inte skrivit på länge insåg ja, men haft rätt fullt upp, varit i varberg och ullared 2 dagar, sen var de bara hem & vända för att åka till göteborg & gå på summerburst. Sen har de varit jobb och begravning för min farmor + student igår. 

Ja de har varit en hel del, men haft riktigt grymma dagar i varberg/ullared med Kim och hennes Mamma & på summerburst med Helena, Sara & Annie! Summerburst va riktigt bra och nästa år ska vi dit igen! :) Dada life, Showtek, Tiesto, Steve Angello, David Guetta, de är några. Kommer upp lite videos snart. 

Idag är de också student, & de är Jennie som tar studenten, Så ska snart upp & fixa mig för att sen åka ner till göteborg med Sanna & Elin till studentmottagningen. Nu ska de firas!


 

Dåligt med gymmet..

Dåligt med gymmet denna veckan, & nu är jag hemma hos Kim & ska åka bort imon så fick bli lite hemma träning nu istället.

50 situps, 25 squats, 20 pushups & 20 x 3 höftlyft 10 x 2 "spark" på varje ben.

Men snart ska ja nog försöka sova, vi åker nog tidigt imon eller ah runt 8-9 iallafall.

Får se hur mycket jag uppdaterar men ska försöka med något inlägg iallafall. En bild på mig när ja va blond får avsluta detta. Kanske skulle bli blond igen ;)