BlackAndGold

Untitled #262

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Fixelifix

Good mornin' sunshines! Jag vaknade rätt nyligen och ligger fortfarande kvar i sängen. I natt har jag sovit hur skönt som helst, jag fick mig en riktig skönhetssömn det vill säga. I dag börjar jag skolan klockan 1 så jag borde sätta igång att fixa iordning mig, typ nu? Dock har jag det senaste inte orkat sminka mig eller fixa mig till skolan överhuvudtaget, jag har liksom vaknat 15 minuter innan min buss ska gå för att ta på mig kläderna och sätta upp håret. Fast det är oftast när jag har tidiga veckor och börjar klockan 8, hatar tidiga mornar.

Efter skolan ska jag troligtvis till gymmet en sväng och senare ska jag träffa Alice som jag bokstavligt talat inte minns när jag träffade senast. Det var typ under Snoop Dogg i somras? Helt crazy...inte ok någonstans, så det kommer bli kul! Vi har säkert en hel del att tjöta om att ta igen. Nä nu måste jag börja fixa mig, puss!

 

:(

Just nu sitter jag på bussen på väg hem. Jag har varit på bio med William och vi såg Annabelle och jag tycker den var helt okej, det hände liksom inte så jättemycket. William skulle egentligen hänga med mig hem och sova hos mig inatt men han fick reda på idag att han tidigt imorgon ska flyga ner till Holland på praktik, så han kommer vara borta från mig i hela 4 veckor.... Lite jobbigt faktiskt men 4 veckor kommer förhoppningsvis gå snabbt!


Jag har lite planer för höstlovet som peppar upp mig lite grann, jag och Irené ska till Stockholm! Hon åker redan på tisdagen under lovet och jag åker på fredagen så stannar vi där till söndag. Det kommer bli hur kul som helst!

När jag kommer hem ska jag göra iordning mig för sängen och sedan kolla på Paradise Hotel och Big Brother och därefter sova så jag säger godnatt till er nu! Sov så gott allesammans!

 

MID SALE - Black heels

 

Untitled #261Just nu har Nelly.com mid sale så passa på att klicka hem er ett par svarta stilrena klackar. Klicka på bilderna för att komma direkt dit ni kan köpa dem!

 

Nääs frabriker - brunch

Jag vill tipsa er alla om brunchen på Nääs fabriker, så himla gott! Just nu hade det verkligen inte suttit helt fel med en brunch där...

 

Monday

Hello måndag, en ny vecka med nya möjligheter! Idag har jag en lång sovmorgon, jag börjar inte skolan förrän klockan 2, hur skönt som helst. När jag slutat skolan ska jag och Irené åka hem till henne för att vi ska göra en skoluppgift tillsammans och i kväll ska jag på bio med William. Vi ska se AnnaBelle, någon som har sett den? Jag personligen älskar skräckfilmer och den verkar vara grymt läskig, vilket jag gillar! Efter bion hänger förmodligen William med mig hem och nanar. Jag känner på mig att detta kommer bli en bra måndag, puss och kram!

 

Good night

  Nu ska jag hoppa till kojs, jag hoppas att ni alla har haft en bra helg. Natti!

 

Six

En shoppingdag med en vän på stanEn outfitbild från när jag var i Grekland, herregud vad brun man var...Saknar detta, Samos - GreklandJafaris dounuts, drömSpegel-selfieFroyo

 

Valentino+

Valentino

 

Instagram: sirmarre