mariekarlsson
Marie, 18 år, Askim
Kontakt: mmarie_k@hotmail.com
Sök
Instagram: sirmarre

Tomat & Mozarella

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Slimfood

Jag slutade skolan redan vid klockan 11 och då mötte jag upp William och Kajsa dirket. Vi gick och köpte mat på Slimfood och satte oss vid kanalen och åt i det fina vädret. Efter det skulle William iväg för att träffa en kompis och då åkte jag och Kajsa hem till henne. Just nu ligger vi bara och degar i hennes soffa, men vi ska snart gå ut på en powerwalk.

 

No fish, no nothing

Idag mår man som man förtjänar kan man säga. Jag har varit ute och partajat with my partner in crime, Kajsa, tre dagar i rad nu fastän jag haft världens förkyldning. Att festa när man är sjuk är inget jag rekommenderar, idag kommer jag inte röra mig ur fläcken ifrån min säng. Eller om jag hinner ska jag åka in till stan sedan och köpa ett par lackjeans från ZARA. Jag hoppas att dem finns kvar, isåfall kommer jag leva i dem i höst!

Ikväll börjar Big Brother, är det bara jag som kommer sitta bänkad framför tvn? Puss!

 

Next buy's

Untitled #243

Innan vintern ska jag införskaffa mig en ny vinterjacka och det lutar åt en beige Parajumper i modellen Kodiak. Jag har även velat ha en väska med silverdetaljer ett bra tag nu, och i mina ögon är denna väskan från Stella McCartney den perfekta! Den kommer bli min inom en snar framtid.

 

11 Q/A

Ska köpa låga uggs, men vet inte vilken färg jag borde ta.. Vad tycker du svarta eller chestnut? - Det beror på vilken vinterjacka du kommr att ha osv, men svarta tycker jag nog!

Vilken storlek har du i dem? Tacksam för svar. :) - Jag har storlek S på mina Yoga pants från Victoria's Secret :)

Vart är din kompis på bildens skinnjacka ifrån? :) - ZARA!Vart hittar man den där "Hershey's syrup, chocolate"-grejen? - Jag vet inte, kanske på Ica Maxi i deras "USA"-avdelning..!

På vilket gym tränar du? :) - På SATS föredetta Elixia i Sisjön.

Hur är kvalitén på skinnjackan? Skit snygg! - Helt okej tror jag, kanske inte bästa eftersom det inte är äkta skinn. Visst är den! :DVad heter modellen på din Belstaff jacka? Du har inte lust att sälja den? - Jag vet inte vad modellen heter och jag kommer tyvärr inte sälja den eftersom jag använder den...

Hej! Du har väl ganska krulligt/lockigt hår naturligt? Hur lyckas du behålla det platt hela dagen? Vad har du för plattång och använder du någon slags hårspray? :) - Hej! Jag plattar mitt hår med en Babyliss plattång och jag använder inga produkter i mitt hår, inte värmeskydd eller något, inte så jättebra menmen, det fungerar för mig iallafall! :D

kan du tipsa om vart man köper fina och gosiga stickade tröjor som liknar de på bilderna? - Zara och Monki tycker jag har dom mysigaste tröjorna.

Var du i Vasa igår? :D - Ja det var jag :))

Vart har du köpt din päls? Är det en pälskrage? - Jag köpte den på Raglady för 2 år sen, och ja det är en pälskrage!