mariekarlsson
Marie, 18 år, Askim
Kontakt: mmarie_k@hotmail.com
Sök
Instagram: sirmarre

Next buy's

Untitled #243

Innan vintern ska jag införskaffa mig en ny vinterjacka och det lutar åt en beige Parajumper i modellen Kodiak. Jag har även velat ha en väska med silverdetaljer ett bra tag nu, och i mina ögon är denna väskan från Stella McCartney den perfekta! Den kommer bli min inom en snar framtid.

 

11 Q/A

Ska köpa låga uggs, men vet inte vilken färg jag borde ta.. Vad tycker du svarta eller chestnut? - Det beror på vilken vinterjacka du kommr att ha osv, men svarta tycker jag nog!

Vilken storlek har du i dem? Tacksam för svar. :) - Jag har storlek S på mina Yoga pants från Victoria's Secret :)

Vart är din kompis på bildens skinnjacka ifrån? :) - ZARA!Vart hittar man den där "Hershey's syrup, chocolate"-grejen? - Jag vet inte, kanske på Ica Maxi i deras "USA"-avdelning..!

På vilket gym tränar du? :) - På SATS föredetta Elixia i Sisjön.

Hur är kvalitén på skinnjackan? Skit snygg! - Helt okej tror jag, kanske inte bästa eftersom det inte är äkta skinn. Visst är den! :DVad heter modellen på din Belstaff jacka? Du har inte lust att sälja den? - Jag vet inte vad modellen heter och jag kommer tyvärr inte sälja den eftersom jag använder den...

Hej! Du har väl ganska krulligt/lockigt hår naturligt? Hur lyckas du behålla det platt hela dagen? Vad har du för plattång och använder du någon slags hårspray? :) - Hej! Jag plattar mitt hår med en Babyliss plattång och jag använder inga produkter i mitt hår, inte värmeskydd eller något, inte så jättebra menmen, det fungerar för mig iallafall! :D

kan du tipsa om vart man köper fina och gosiga stickade tröjor som liknar de på bilderna? - Zara och Monki tycker jag har dom mysigaste tröjorna.

Var du i Vasa igår? :D - Ja det var jag :))

Vart har du köpt din päls? Är det en pälskrage? - Jag köpte den på Raglady för 2 år sen, och ja det är en pälskrage!

 

En STOR chailatte, tack

Sitter just nu i stan med Kajsa och avnjuter en chailatte. Vi har gått runt i några affärer och letat efter lite allt möjligt, bland annat nya klackisar. Vi var på Frölunda Torg innan vi drog in till stan och där köpte jag en MBMJ armband som jag visar er senare.

Vi ska snart dra oss hem till mig för att ta en powerwalk uppe i Sisjön. Idag, seriöst, startar vi faktiskt vårt nyttiga liv. Wish us good luck!

 

Sunday

Hej bloggisen! Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen nu i helgen, jag har verkligen haft full upp hela tiden, inte tagit det lugnt en enda sekund förrän idag. I fredags var jag ute och festade med Iréne och Kajsa och efter det drog vi på efterfest och sov där, och igår blev det ännu en utgång och det slutade med att vi inte var hemma förrän klockan 8 imorse så idag har jag i princip bara sovit. Kajsa sov hos mig i natt och när vi vaknade idag vid klockan 5 gick vi direkt ner till affären och köpte chips och godis, standard för oss.

Vid klockan 9 drog Kajsa hem och då kom William hem till mig. Vi ska bara ligga och dega i sängen och mysa till en film och sedan sova. I morgon börjar jag skolan vid klockan 1, hur skönt som helst. Natti!