F A L L I N '

Untitled #264

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

TGIF

Äntligen fredag och det vankas höstlov, hallelujah. Detta är mitt sista höstlov, och det kommer förhoppningsvis bli det bästa höstlovet någonsin eftersom ska jag till Stockholm med världens bästa bästis. Mitt lov kommer även inkludera halloweenfester, ännu mer shopping, träning m.m, det kommer bli S U C E S S!

Jag kom nyss ut ur en varm dusch och nu ska jag smörja in mig med min favorit bodylotion och sedan gå ner och äta en god frulle innan jag ska iväg till skolan. Mina fredagsplaner är att strosa runt i stan med Irené efter skolan och våra planer för i kväll är inte helt spikade ännu. Vem vet, det kanske blir det bio, spontanutgång eller bara en hemmakväll hos henne, det återstå att se. Ha en fin fredag allihopa!

 

Tips! American Vintage

Klicka på bilden för att komma till återförsäljare

Jag tycker att basic-plagg är ett måste i garderoben så jag tänkte tipsa om märket American Vintage. Dom har supersköna t-shirts och långärmade tröjor i massor med olika färger. Just nu lever jag i min vita och svart/grå/bruna t-shirt, samt min långärmade svarta tröja. Priset på dessa ligger mellan 450-500 styck om jag inte minns helt fel.

 

Här skulle jag vilja bo

"Med sina 89 våningar och 425 meter är 432 Park Avenue i New York den näst högsta byggnaden i USA efter Willis Tower. Men smakar det så kostar det – över en halv miljard kronor får köparen betala för den lyxigaste lyan.

Mitt på Manhattan ligger denna fantastiska nybyggda skyskrapa, som kommer att rymma 104 lyxlägenheter, en pool- och spaavdelning, en stor terass, vinkällare samt en restaurang och ett gym."

 

Vapiano

Idag tog jag min Vapiano-oskuld, efter typ 100 år. Jag åt en pizza med tomatsås, mozzarella, ruccola och parmesan och den var hur god som helst! Jag kommer definitivt äta där igen och då ska jag testa någon av deras pasta!

 

Midweek

Godmorgon! Jag älskar när jag har sena veckor och börjar runt klockan 1 och 2 varje dag, man slipper stressa i sig frukost och man kan fixa iordning sig i lugn och ro. Idag börjar jag skolan klockan 2 och innan skolan hade tänkt sola så jag ska dra mig hemifrån om ungefär två timmar så nu ska jag faktiskt passa på att sova en timma till, bara för att jag kan! 


Efter skolan ska jag träffa Kajsa. Vi ska förmodligen äta på den nyöppnade Vapiano och därefter ska vi shoppa. Vi hörs mer senare, pussar och kramar!

 

Instagram: sirmarre