mariekarlsson
Marie, 17 år, Askim
Kontakt: mmarie_k@hotmail.com
Sök
Instagram: sirmarre

-> Smögen

Godmorgon bloggisen! Mina planer för dagen är att åka till Smögen och spendera hela min tisdag där med god mat, sol och bad. Igår gjorde jag egentligen inget speciellt, jag solade i princip hela dagen och gick en powerwalk på kvällen och tog ett dopp i havet på det. Egentligen är jag lite av en badkruka men det är så galet skönt i havet så jag ligger i och badar där som ett litet barn. Nu måste jag börja fixa iordning mig eftersom jag ska åka iväg om 20 min och jag har inte börjat fixa mig än vilket är dags nu. Vi hörs mer sedan, jag hoppas att ni alla får en bra tisdag. Puss!

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Sea life


 

Wtf

Godmorgon! Vaknade redan vid klockan halv 7 pga att min pappa ställer sig och börjar lagar indiskmat? Va? - känner jag. Jag har sovit dåligt 3 nätter nu och idag hade jag velat sova ut men nej, och sova om kan jag inte heller. Äsch, nu ska vi vara positiva!

Idag blir det sol och bad på förmiddagen och sedan ska jag iväg! Berättar mer senare. Puss!

 

Leo and spikes

Här är ett par av mina favoritskor från märket Jeffrey Campbell. Jag tycker dom är hur balla som helst, dock är dom lite svåra att matcha, but I love them anyways!

 

Sleep tight


 

Blue, blue

Jag och min syster tog en liten promenad ner till stranden förut och tog vårt, eller iallafall mitt, första dopp i Sveriges hav och det var förvånansvärt varmt! Imorgon ska vi spendera hela dagen på stranden för sol och bad, underbart. Älskar västkusten, eller jag menar bästkusten!

 

Filmtips - Skräck

The Uninvited // Orphan // SAW 5Friday The 13th // The Last House On The Left // Prom NightDisturbia // Case 39 // 13 Sins

 

@bästkusten

Det blev en väldigt lyckad kväll igår! Vi började vår kväll med att föra hemma hos Viktoria med många härliga människor och sedan blev det utgång på det. Jag sov hos Kajsa inatt och vi kom hem till henne runt klockan 5 imorse och jag skulle bli hämtad redan vid klockan 12 för att åka iväg till Lysekil så jag har inte fått så mycket sömn inatt därav är jag väldigt trött just nu.

Just nu ligger jag och solar här i Lysekil. Jag har sommarhus här och här ska jag spendera den kommande veckan, så himla underbart! Vi får hoppas på att vädret håller i sig, peppar, peppar. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, jag är som sagt väldigt trött. En promenad och ett dopp i havet lutar det åt!Jag och Kajsa igår

 

Fixelifix

Hej! Jag känner att det var längesedan jag live-bloggade och det ber jag om ursäkt för. Iallafall, just nu är jag hemma hos Kajsa och vi håller på och fixa oss inför ikväll. Ikväll ska jag, Kajsa, Ima, Viktoria och några andra dra ut och ha kul! Nu måste vi fixa klart oss för vi ska vara hos Viktoria redan vid klockan 7. Puss!