Beslutsångest

En Balenciaga väska står högst upp på min önskelista denna jul. Jag har suktat efter en hur länge som helst nu och jag har alltid haft den svarta med silvriga nitar i åtanke men nu har jag fått mig en tankeställare. Jag har redan två svarta väskor, en Stella McCartney och en Marc Jacobs så jag kanske ska satsa på en väska med färg...? Min personliga favorit är helt klart den lila! Men det jag är "rädd" för, om jag skaffar mig en lila, är om jag kommer att tröttna på färgen, svart tröttnar man ju sällan på då det matchar till i princip allt liksom. Hmm...en svart eller lila? Det är frågan. Vad tycker ni? (Sätt er i min situation, att ni bara har svarta väskor sedan tidigare.)

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Long time ago

Åh, älskade Subway! Jag har typ inte ätit där sedan dem tog bort vårt matkort, och det var liksom för typ 2 år sedan? Inte ok!


Nu sitter jag på bussen på väg hem tillsammans med min syster. Ah, jag har egentligen inte så mycket mer att skriva, ville bara göra ett inlägg för att visa min kärlek till Subway.

 

Midweek

Godmorgon! Imorse när väckarklockan ringde vaknade jag upp med världens huvudvärk och därav stannade jag hemma från skolan idag. Jag skulle ändå bara ha en lektion så jag missade inte direkt så mycket, skönt det. Jag vaknade för en stund sedan och ligger fortfarande kvar i sängen, men ska upp snart och börja fixa iordning mig lite för jag ska iväg och äta lunch med min syster sedan. Senare idag ska jag på mitt favorit gympass, nämligen Stepp och styrka! P&K

 

O U T F I T

ZARA // H&M // VANS // STELLA M // MARC JACOBS

 

Julklappstips

Untitled #271 

Good morning

Den första soliga dagen i November, en powerwalk är då ett måste!

 

Chailatte

Wille åkte från mig rätt nyligen så nu har jag lagt mig i sängen med en kopp chailatte. Det känns tomt och ensamt att sova själv, jag har inte gjort det på jättelänge... Nu ska jag kolla lite serier och därefter ska jag sova, natti allesammans!

 

10

 

1 MÅNAD KVAR

Japp, idag är det exakt en månad kvar till julafton. Åh vad jag längtar till jul, jag tycker det är så himla mysigt! Idag är det även måndag, dvs att en ny skolvecka har dragit igång. Wille sov hos mig även inatt och att vakna till att väckarklockan ringde klockan 07:00 imorse var verkligen ingen hit. Det var nästan en mardröm att tvinga mig upp ur sängen. Men jag såg det på det positiva att jag inte skulle ha någon speciell lång skoldag. Jag slutade redan vid klockan kvart över tio och åkte då hem och la mig i sängen bredvid Wille igen.

Idag är planerna att gymma med Amanda någon obestämd tid samt sätta mig med plugg lite senare ikväll. Jag hoppas att ni alla får en toppen-måndag!

 

Instagram: sirmarre