Act like a lady, think like a man

En sista gång...

onsdag den 9 januari 2013, kl 00:39

Vill bara klargöra en sak som jag är jävligt trött på.. Anledningen till att jag skaffade Nattstad, är därför att jag älskar bloggandet. Tycker både om att skriva och läsa. Men på det senaste har jag knappt skrivit något alls, och anledningen till det är att jag inte haft någon ork eller lust. Har även haft en hel del i skolan, och utanför det. Jag är ofta inne på Nattstad för att läsa andra bloggar, även fast jag själv inte bloggar. 

Varje gång man loggar in, blir man bombaderad. Det är både hur trevliga människor som helst som skriver till världens äckligaste typer. Jag uppskattar verkligen alla fina komplimanger jag får, jätte snällt verkligen. Och till er idioter, häng er snälla! 

Över till det viktiga... Jag svara nästan aldrig / sällan på folk som skriver. Anledningen till att jag inte svarar är därför att det kryllar av lajvare här, och även sten oseriösa människor och jag vill fan inte hänga runt här.. Så om det är något ni vill, kan ni gärna höra av er på Facebook, för där svarar jag. 
Och nej, jag leker inte ''finast i världen som inte svarar''. Utan tycker som sagt att det är en oseriös sida. Så om ni vill något, kan ni höra av er via Facebook och länken finns på min presentation.

 Men här få ni en FEEEET LÄNK till min fb.


 


NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Vardag
 ·  
 ·  

Allting har förändrats, men du finns kvar.

söndag den 25 november 2012, kl 01:36

Det är så sjukt, helt galet . Att något som var menat föralltid, en dag upphör. Att en och samma väg en dag delar på sig, mot två enskilda håll. En väg som skulle fortsätta tills världen skulle gå mot sitt slut.

En kärlek som var menad förallitd, som aldrig någonsin skulle avslutas. Precis som natt och dag alltid tillhört varandra, precis som prinsen funnit prinsessan och tillsammans skulle de leva lyckligt i alla sina dagar, var det du och jag.

Vi var fullkomliga tillsammans. Vår kärlek var felfri, perfekt, fulländad, syndfri och listan kan göras väldigt lång. 

Vi hade hittat säkerheten i oss själva, i varandra. Vi var kompletta tillsammans och vår kärlek var en ideal. Vår kärlek var en sådan kärlek man såg upp till, vacker, okomplicerad och naturlig. Det var något äkta i det hela, något som ingen annan någonsin skulle förstå sig på. Vi hade något speciellt, något som ingen annan skulle få vara med och dela på. Du fångade mig alla gånger jag föll, och du föll i min famn alla gånger. Vi var rika på kärlek. Jag hade allt, och det innebar dig. Det var som om det var medfött att vi skulle älska varandra föralltid, men det medfödda övergick till det okända. 

Du var mitt allt, en gång i tiden. Du var någon som ingen annan kände. Du var äkta med mig. Du var långt ifrån pefekt, men tillsammans var vi något som kallades mer än det perfekta. Någonting gick snett och allt rasade. Vi som en gång hade varit ett, särades och blev till två enskilda individer. Något som vi tidigare aldrig hade kunnat ana. Två helt olika individer, nya och utan varandra. 

En ny början. Min egna väg. Ångra inte det som en gång har fått dig att le, men det är läge till gå vidare nu. Ett nytt kapitel har slagits upp, det här kapitlet skall bli bättre än det förra. Jag lägger det förgånga på minnet, för det som har passerat blir det förflutna och det är dags att se framåt. Nya tag, varje dag.

When someone walks out of your life, let them.They are just making more room for someone better to walk in.


Texter
 ·  


She leaves before she is left.

lördag den 3 november 2012, kl 20:23

Fixat naglarna idag med syrran och älsklingen. Blev supernöjd! Har inget mer att tillägga förutom loooove life.
Lägger upp en bild på mina nagar senare hehe. When someone walks out of your life, let them.
They are just making more room for someone
better to walk in.

 


Vardag, Vardag
 ·  
 ·  

L.D.R

måndag den 29 oktober 2012, kl 22:17

I saw those dreams dashed and divided like a million stars in the night sky that I wished on over and over again, sparkling and broken. 

But I didn’t really mind because I knew that it takes getting everything you ever wanted and then losing it to know what true freedom is

When the people I used to know found out what I had been doing, how I had been living, they asked me why. But there’s no use in talking to people who have a home, they have no idea what it’s like to seek safety in other people, for home to be wherever you lie your head.

I was always an unusual girl, my mother told me I had a chameleon soul. No moral compass pointing due north, no fixed personality. Just an inner indecisiveness that was as wide and as wavering as the ocean. And if I said that I didn’t plan for it to turn out this way, I’d be lying because I was born to be the other woman. 
 
I belonged to no one who belonged to everyone, who had nothing, who wanted everything with a fire for every experience and an obsession for freedom that terrified me to the point that I couldn’t even talk about, and pushed me to a nomadic point of madness that both dazzled and dizzied me.
 
Live fast, die young. Be wild and have fun.
 
I believe in the person I want to become. I believe in the freedom of the open road. And my motto is the same as ever.
I believe in the kindness of strangers. And when I’m at war with myself, I ride. I just ride.
 
Who are you? Are you in touch with all of your darkest fantasies?
Have you created a life for yourself where you’re free to experience them?
I have. I am fucking crazy but I am free
 

 


Texter
 ·  
 ·  


Ska iväg och möta bästis. Blir bara att ta det lugnt idag , är så trött av någon anledning... Inte för att jag gjort något idag men men hehe.
Massa pussar
 


Vardag
 ·  
 ·  

Treat me like a game and i'll show you how it's played

lördag den 27 oktober 2012, kl 17:39

Blev en riktigt lyckad utgång igår! Var på ett förkröks ställe, sedan vidare till Trädgårn. Gött sällskap, och träffade en hel del sköna människor där hehe. Love life- Uppvärmning


, Vardag
 ·  

Länk till min Facebook :)

fredag den 26 oktober 2012, kl 00:55

Svarar sällan på NS, så är det något ni vill kan ni kontakta mig via Facebook :)   Länk för att komma direkt till min FB


Vardag
 ·  

Love life

tisdag den 23 oktober 2012, kl 17:07

Lycklig 
Inte ens det kan beskriva vad jag känner just nu, det är så mycket mer än det. Ingen kan ta det ifrån mig, det vet jag helt säkert. Hur mycket än folk försöker dra ner mig, kommer jag bara att bli starkare och kämpa ännu mer för att komma längre.
Med andra ord, ni hatare gör mig stark och det ska ni faktiskt ha ett tack för. Människor som beter sig som man gjorde på lågstadiet haha, som försöker dra ner mig till deras nivå ? Hell no för det säger jag bara. Jag kommer aldrig sjunka så lågt, eller ens bete mig i närheten som ni gör. Det är ju bara pinsamt hehe :)
En fet puss på er!


 


Texter
 ·  
 ·  

Bitches will hate

måndag den 1 oktober 2012, kl 21:12

Bitches will hate var det ja. Något jag tycker är fett kul är faktiskt bitches som, dömer, snackar skit och myttar non stop. Bitches du inte känner, har bytt ett ord med eller ens träffat haha.
Patetiskt.
Fattar inte hur vissa människor kan bära på så mycket avunsjuka och hat. Det rör mig inte alls att få höra skit som folk har sagt, utan det får mig att inse hur bra jag egentligen är. Så bra att folk lägger ner en hel del tankar och disskussioner om mig, det är ju ett plus! :)

Ett tips till alla människor som känner sig så misslyckade, att de känner ett stort behov utav att trycka ner människor för att känna sig bättre själva, här kommer ett super bra tips - Gör någonting åt era problem.
 


, Texter
 ·  

People make bad decisions. That doesn’t make them bad people

torsdag den 20 september 2012, kl 23:55

 Det handlar inte om vad som pågår i din hjärna. Hur djupt eller hur långt du tänker. Det handlar om att bevisa dina tankar.
Det handlar inte om att veta vad du vill göra, utan det handlar om att göra det. Sträcka fram den hjälpande handen.
 
Ett litet ljus i all mörker. En värld kan byggas upp genom att sträcka fram en hjälpande hand och ibland kan den här hjälpande handen
hjälpa dig igenom all mörker.
Genom all mörker tills vägen ljusnar.

Jag önskar att jag kunde säga att du sträckte fram din hand
och erbjöd din hjälp när jag behövde det som mest. Men det gjorde du inte, du valde att gå din väg. Du gick utan att vända dig om.

 

Texter
 ·  
 ·