(!) Mitt liv, mina åsikter! (!)

Att ljuga är jävligt dålig stil.

Sunday, May 20, 2012, kl 10:00 PM

Jag hatar folk som ljuger!
Ja som ni alla vet så skaffade vi en katt för några månader sen, typ ungefär i februari. För det första så sa dom att vår katt var en hane, men visade sig vara en hona för hon blev könsmogen i mars, och då fick inget tyst på henne när hon gick och mjauade hela nätterna långa sen så började hon puta upp med rumpan och allting, men men så där var en lögn ifrån hennes förra ägare om att hon skulle vara en hane men var egentligen hona, men men hon är lika älskad för det, men får ju som sagt fortfarande heta Tiger som hon är van vid, hon har hetat det sen hon kom hem till oss, och det märks att Zander och hon är bästa vänner, dom gör nästintill allt tillsammans. Lögn 2, var att dom ljög om hur gammal hon var och när hon var född, dom påstod att hon föddes i slutet av November men är egentligen född runt början på December. Fan vad jag hatar folk som ljuger! Inte konstigt att hon är så himla liten när hon är knappt 5 månader gammal, lär er håll er till sanningen!
Hoppas ni alla andra som ska skaffa djur att ni inte råkar ut för samma skit att folk ljuger för er.

Usch, lögner är ibland det värsta jag vet, om man inte kan hålla sig till sanningen så kan man lika väl försvinna ifrån mitt liv, för jag blir så trött på alla dessa lögner som finns runt om kring, men aja.

Tiger vi älskar dig ändå gumman! (v)


 


NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Berättar min åsikt, Upplevelser
 ·  183 läsare
 ·  
 ·  
« - 120521 Söndag! »Laddar kommentarer
NAMN:

Ditt ip: 54.81.53.224
BLOGGLÄNK:

lyckligalillaan
Åstorp
Hej! Mitt namn är Angelica och är 20 år gammal, bor i Skåne i en stad som heter Helsingborg tillsammans med min underbara sambo och vår underbara son Zander. Min vardag ser ut som att gå hemma och är mamma ledig med världens finaste kille!

Följ mig

Bloggarkiv