(!) Mitt liv, mina åsikter! (!)

Tipsar om två fina mammor! <3

Saturday, May 19, 2012, kl 9:39 PM

Samantha och Christina! (v)

Här på min blogg kan man ju läsa om allt möjligt och bli tipsade om vad som helst, ikväll vill jag passa på att tipsa er om två helt underbara mammor till sina barn! Dock ska jag skriva lite om dom innan länkarna kommer här under. Ni är helt underbara personer båda två!

 

Christina:

Du är en av dom bästa tjejerna jag har någonsin snackat med, du har ett stort hjärta av guld till alla dina vänner, du är alltid så underbar och alltid så snäll, jag är så glad att jag lärde känna dig gumman! Vi började snacka när du väntade din dotter och jag väntade min lille son, då snackade vi om gravidteten mest, och nu idag snackar vi med varandra om precis ALLT, känns skönt att ha en sån fin vän som du man kan snacka med om precis ALLT! Du vet att du kan alltid snacka med mig om det är något gumman, och det du säger till mig det stannar så klart emellan oss, hoppas vår vänskap kommer vara för alltid! Och jag vill ALDRIG någonsin att vår vänskap ska rinna ut i sanden gumman, för du betyder så otroligt mycket för mig gumman! Du är en duktig mamma till Sarah, hon hade verkligen inte kunnat få en bättre mamma för hon har redan den bästa mamman till hon. Jag kommer alltid finnas här för dig, glöm aldrig det! Jag älskar dig hjärtat!

http://nattstad.se/mammatillsarah

Samantha:

Du är en jätte duktig mamma till din son Eliaz. Vi började snacka när vi båda hade fått våra söner, och det skiljer 1 månad emellan dom, vi började snacka och då snackade vi mycket mest om våra söner vilket vi gör än idag, är verkligen super glad att vi började snacka, hoppas vi kan träffas snart också med våra pågar så dom kan få leka av sig lite, alltid kul att träffa nytt folk och sen bor vi heller inte så långt ifrån varandra. Jag hoppas att vi alltid kommer vara vänner gumman, även om vi inte känner varandra så jätte bra än men så betyder du faktiskt en hel del för mig. Och även om vi heller inte känner varandra så bra så ska du veta att jag finns här för dig om du behöver stöd eller bara vill prata ut. Din son hade inte kunnat få en bättre mamma än dig.  Du är en duktig bloggare därför vill jag dela med dig som tips på min blogg!

http://www.nattstad.se/barasamantha

 

 


NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Jag tipsar., V ä n n e r n a !
 ·  88 läsare
 ·  

Tipsar om min vän Sara! <3

Saturday, May 19, 2012, kl 8:01 PM

Sara Hult! (v)

Vi har känt varandra i 10 år snart, och det har varit helt underbara år!
Än idag så kommer jag ihåg hur vi lärde känna varandra, jag och min familj hade precis flyttat till Kvidinge och där kände jag knappt någon, visste kanske mycket möjligt vem en person var men ingen man umgicks med. Men sen en helg på dagen så träffade jag dig gåendes för du var ute och delade ut reklam har jag för mig så tittade du på mig och jag tittade på dig, kändes helt skumt först men vi började snacka och sen helt plötsligt så hängde jag med dig hem, därefter blev vi typ jätte bra vänner och började umgås typ hela tiden och så var det i några års tid. Jag har alltid haft kul ihop med dig som på legoland tex. vi har delat tårar med varandrar och vi har delat glädje med varandra. Nu idag så träffas vi inte lika ofta eftersom du har skola och jag har min son som kräver rätt så mycket av min tid, men gör som sagt ingenting för väl vi snackar med varandra så snackar vi väldigt ofta och om allt. Är så glad att jag lärde känna dig, du är en av mina barndomsvänner. Jag hoppas vi kan träffas en dag snart igen och snacka lite och ta en fika. Men jag vill tipsa alla här som läser min blogg om att ni kan läsa hennes blogg också, för väl hon bloggar så bloggar hon så himla bra! Hon är en toppen tjej, och helt underbar vän! Man vet vart man har henne iallafall, hon är en person som försöker alltid ställa upp och räcka till för sina vänner. Hon är dessutom hur fin vän som helst, det är du verkligen gumman! Så skynda er in och läs hennes blogg för hon är helt fantatisk. Jag kommer alltid finnas här för dig och alltid gjort. <3 LÄS HENES BLOGG NUU!!

http://sarraayouknow.bloggplatsen.se/

Ni får markera och kopiera och klistra in länken! :*


 


Jag tipsar., V ä n n e r n a !, V ä n n e r n a !
 ·  95 läsare
 ·  


En fin vän och en duktig mamma. <3

Monday, May 07, 2012, kl 1:14 PM

Ninnie Öberg!

Vi började snacka när vi väntade våra söner, och det är absolut ingenting jag ångrar precis! Jag är så glad att jag fann en vän som dig, det finns inte många som är äkta nu för tiden och det tycker jag är jätte synd, för alla förtjänar att ha en sån fin vän som du är. Vi började snacka om allt möjligt, sen efter ett tag bytade vi nummer så vi kunde smsa varandra, och det var super kul! Det var precis som ett större kliv in i vår vänskap, dock önskade jag att vi bodde närmare varandra så vi hade kunnat umgåtts och låtit våra söner växa upp tillsammans. Även om vi inte har träffats än så verkar vi ha så mycket gemensamt, du vet om att du alltid kan prata med mig om ALLT precis ALLT! Jag kommer alltid ställa upp för dig och din fina lilla familj! Och du är en av dom få som jag kan också prata med om allt. Du är en perfekt vän, och en perfekt mamma! Du bör ta vara på din talang, du har många goda saker inom dig! Jag är sjukt tacksam att vi lärde känna varandra! 
Jag älskar dig jätte mycket min fina och underbara vän! <3

Och framförallt så är du jätte duktig på att blogga, jag tipsar alla bloggare och alla andra som läser bloggar, gå in på hennes sida och jag lovar er ni kommer inte att ångra er för hon skriver bra!

http://enligtmigsjalv.bloggplatsen.se/ 


Jag tipsar., Upplevelser
 ·  114 läsare
 ·  
 ·  

-* mitt tips. (till yngre mammor)

Friday, May 04, 2012, kl 1:30 PM

God middag alla läsare! :*
Nu är det dags för lite tips till yngre mammor / samt gravida som ska bli mamma.

Nu är det så här ju att allt fler blir yngre mammor, vilket jag inte har någonting emot! Så länge man vet vad en förälderroll innehåller och vad det betyder, och huvudsaken du kommer klara av att sköta ditt barn, under dom 9 månaderna som du / du och din partner går och väntar på att bli förälder så kommer en massa spännande saker hända, men man lär ju inte känna barnet/barnen ifrån dom kommer ut, och då lär man deras signaler vad signalerna menas med om dom är hungriga eller trötta eller bara vill ha närhet och kärlek, det tar ibland sin lilla tid att lära känna ert barn, men låt det ta sin tid.

STÅ PÅ ER OM ALLA DESSA FÖRDOMAR FOLK HAR OM EN!

Jag hade själv en barnmorska som var hemsk ifrån första början av gradvidteten på Mödravårdscentralen (MVC) hon hade en massa fördomar om mig som inte trodde jag kunde bli en bra mamma eftersom jag var så ung eftersom dom har en jävla massa fördomar om yngre mammor. Men stå på er bara, låt dom inte trycka ner er.

Men ni får inte glömma bort hur ansvar är. Det är 24 timmars jobb och ett ansvar som ska tas hand om fram tills barnet minst är 18år gammal, men man ska inte glömma bort allt som behövs och att man verkligen ska ta hand om sitt barn/sina barn. Och framförallt man ska inte glömma bort att tänka på sig själv ibland också.
 

Jag var 18 år gammal när jag fick reda på att jag och sambon skulle bli förälder, jag skulle fylla 19.

Jag hoppas att ni som beslutar er för att bli förälder förstår vad det innebär och vad det handlar om och innebär och hoppas ni kommer få mycket stöd med allting, för stöd behöver man alltid.

Tyvärr, så verkar en del alltid ha en massa fördomar om yngre förälder. Men tycker det är så tråkigt att dom har så många fördomar om yngre förälder för det finns folk som är äldre och blir förälder och kan inte ens ta hand om sitt/sina barn. Så sluta ha fördomar om yngre förälder för det finns äldre som inte kan ett skit ens heller. Sen är jag själv den som inte dömer någon utifrån. Och sen är det absolut viktigt att folk stöttar en som tar ett beslut att bli förälder. Det står ingen lag på hur gammal man ska vara för att var en bra förälder.

Mamma är ingen ålder, det är en livsstil!
Jag tipsar.
 ·  78 läsare
 ·  
 ·  

håller ni med eller vad gör ni?

Saturday, January 21, 2012, kl 11:44 PM

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article11038187.ab?fb_comment_id=fbc_10150113926962826_20393256_10150480245732826#f2f3c1435eb88a2

-

Jag fattar inte hur hon kan ens tänka tanken att klanka ner så på killar, bara för hon kanske har varit med om några hemska saker kanske så kan hon fan och med i inte dra alla killar över en kant, själv så har jag världens underbaraste sambo som hjälper till och kan sonens signaler jätte bra och allting, och han är framförallt så jävla duktig och min son kan inte få en bättre pappa än vad han redan har! Ni får gärna kommentera här i min blogg vad ni tycker och så efter ni har läst det, för jag kan iallafall inte hålla med henne alltså.

Zander och Timmie, jag älskar er mest utav allt! <3


Jag tipsar.
 ·  115 läsare
 ·  
 ·  

tips, tips!

Sunday, January 15, 2012, kl 11:09 PM

Jag tipsar mina läsare, mina vänner & underbara besökare!

Jag vill gå ut med att tipsa till er alla som laddar ner, vill bara tipsa er om att det inte är värt att göra det eftersom det har kommit en ny lag om att det ska bli upp till två och ett halvt år fängelesstraff för dom som laddar ner, så tycker ni ska vara rädd om er ni som gör det som sagt.. Men som dom flesta säger " hur ska dom kunna stoppa mig eller veta att jag har laddat ner, om jag raderar det ifrån listan eller datorn? " Jo det kan dom faktiskt göra, dom kan bara gå in någonstans i datorn för att få det på bevis det är samma om dom har span på en telefon så kan dom kolla långt tillbaka, redan ifrån första sms:et du fick eller skickade.. Så det gäller ni är rädda om er här via internet.. Ville bara passa på att tipsa och berätta det för er, för som sagt inte alla som läser eller lyssnar på nyheterna..

Ni får gärna kommentera detta inlägg som alla andra, men menar att ni får gärna skriva era åsikter om polisens nya lag och så..PS. Ingornera min mage, bilden är tagen på mig och min kärlek två veckor efter förlossningen!


Jag tipsar.
 ·  151 läsare
 ·  
 ·  

tips, tips!

Saturday, January 14, 2012, kl 8:08 PM

Jag Tipsar mina läsare och mina besökare!

Jag kan tipsa er om allt mellan himmel och jord på min blogg! 

Bara så ni vet så ni inte blir rädda av några av tipsen jag ger ut till er.

Om ni vill göra några enkla headers som jag har tex. på min blogg så kan ni alltid gå in på den här sidan : www.picnik.com, den är enkel och smidig och framförallt så är den gratis och allt här igenom internet. Hoppas ni kommer gilla sidan, och jag kunde dela av mig något lite!


Jag tipsar.
 ·  182 läsare
 ·  
 ·  

lyckligalillaan
Åstorp
Hej! Mitt namn är Angelica och är 20 år gammal, bor i Skåne i en stad som heter Helsingborg tillsammans med min underbara sambo och vår underbara son Zander. Min vardag ser ut som att gå hemma och är mamma ledig med världens finaste kille!

Följ mig

Bloggarkiv