kkjellgren
Mimmi Kjellgren, 15 år, Nyköping
Jag är då en knasig liten brud som bor i hålan folk kallar Nyköping. Här har jag bott snart fjorton år. En stor del av mitt liv handlar om foto, då min dröm är att bli nått stort på den fronten, jag tränar också en hel del - går på cheerleading i Ravens juniorlag & tillslut är jag väldigt intresserad av mode och smink också. Sen på ett hörn slänger jag in vardagliga inlägg och min galenskap! peace.
Instagram: rrebellen

OCKLEHÄNG

Hej,

Ska sova nu igen cuz är fortfarande fett trött, ikväll drog jag till stan & träffa komspisar å vi drog till ockle och hängde där en liten stund! Det var chill, men drog hem rätt tidigt för bussarna gick fett konstigt & yes, hem kom jag iaf runt tjugo över tio eller nått sånt!

Imorgon kommer uppdateringen som vanligt, bloggen har ju som sagt vart på sidan av dessa dagar men det va värt, har haft såå roligt!

Nu går mina ögon i kors,
godnatt
 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

GALET

Hej,

Jag vet att det har blivit sämsta uppdateringen senaste dagarna men jag har haft det så galet roligt med massa kompisar & har inte alls tänkt på bloggen, sen har jag inte haft batterier på min mobil förns imorse när jag ladda den på bussterminalen när jag vänta på bussen som jag sen somna på eheh..

Har vart med så sköna människor med sjukt härliga personligheter. Igår vart vi typ 30 pers som träffades & bara hängde, det var iaf sjukt roligt & imorse kom jag hem tidigt för jag palla inte va kvar, var sååå trött. Så kom hem typ halv elva, somna dirren & sov till nu. Score till mig!

Nu ska jag sova lite till, hihi.
 

INSPO 18 APRIL


 

WATERDROPS 

MOT STAN

Nu sitter kag på bussen mot stan, där ska kah träffa några kompisar som sagt & det kommer bli riktigt roligt! :)

Spelade in en grwm idag, men hann inte redigera eller nånting så den kommer upp nån annan dag.

Nu ska jag starta musik & åka vida
re puss
 

HAN MUNTHER

Godmorgon,

 Vakna typ sju imorse, hej vad roligt.. or not. Men kolla lite på vampire diaries och fördröjde tiden. Just nu sitter jag vid datorn och lyssnar på Ulrik Munther, åh tröttnar aldrig på hans låtar :') Ska göra mig ornding sen och vid tre ner på stan, yeeye

Har inte mycket mer att säga atm, såå hörs senare puss


Älskade mitt hår i somras :)))


 

INSPO 17 APRIL
 

TAGGAR

Hej,

Ska snart sova är 7kt trött & känns verkligen att jag inte sovit så bra nu senaste nätterna, för sena kvällar fyllt skratt & bus med kompisar.. Så idag får jag finally sova i min egen säng igen, och det är såå skönt även fast dagarna har vart oslagbara.

Imorgon ska jag sova ut enda tills jag vaknar! Sen runt tre ska jag ner på stan och träffa några kompisar, slaggar även hos några så det kommer bli toppen!

Mitt elf-paket eller min beställning kom inte idag så jag hoppas de kommer imorgon för jag är så sjukt spänd, på alla produkter cuz dem är så hypade bland alla fashionblog
gare ;)

Godna
tt, ouss


 

CHEERLEADING TRÄNING

Hejsan,

Kom precis hem från en riktigt lyckad träning fylld med skratt & failar. Så ska hoppa in i duschen nu, men uppdaterar här lite snabbt först!

Uppvärmn
ing
4 varv runt löparbanan
Stretching från topp till tå
Bryggträni
ng

B
ygg
Jag & E va bas och en annan tjej stod lix på våra lår. "Basic" bygg typ. Både " 1 2 down up " & på räkning. Körde de ca 10 ggr
Sen byggde vi i par, såklart jag & E tillsammans ;) körde iaf massa olika "positioner" & byggen, var sjukt roligt och ci bara garva när vi faila eller så haha! Det var också riktigt roligt att få massa beröm men även kritik, beröm vill man ha för att lix då känns allt lättare & bättre men även kritik så man alltid kan förbättra sig! Cuz jag tar alltid emot kritiken på ett bra sätt och ser inte den som nått dåligt, utan mer som en lärdom.

Gymnastik
Cheerleading- kullerbyttor ca 7st 4 set
Hjulningar ca 10 st 5 set
Från knä hjulning ca 5 st 2 set

Så vart det lite valfritt så jag träna på rondate
n & den kommer lite smått sådär men sitter inte än!

Stretching
Aa ni vet .. Vanliga lix ;)