kkjellgren
Mimmi Kjellgren, 15 år, Nyköping
Jag är då en knasig liten brud som bor i hålan folk kallar Nyköping. Här har jag bott snart fjorton år. En stor del av mitt liv handlar om foto, då min dröm är att bli nått stort på den fronten, jag tränar också en hel del - går på cheerleading i Ravens juniorlag & tillslut är jag väldigt intresserad av mode och smink också. Sen på ett hörn slänger jag in vardagliga inlägg och min galenskap!
peace.
Instagram: rrebellen

MUSIK & CHILL

Holaa,

Denna kväll spendera jag på mitt rum med musik på & bara chill. Har pratat med massa kompisar & tagit det lugnt. Har målat naglarna & duschat, använde bus o blev lite brun! Tvätta också mina borstar som ni såg i inlägget innan & åt ett par bullar på de ;)

Men nuuu ska jag planera lite till morgondagen. Oj vad vuxen jag lät.. ;) nejmen ska planera in inlägg som kommer under dagen & helgen, ska planera när och vad jag måste plugga på sen även vad jag ska ha med mig till skolan imorgon då jag har idrott & sen ska jag slagga hos en kompis såå blir en del att ha med mig!

Efter det tänkte jag sova! & helst inte vakna igen, cuz ska ta spruta imorgon... Nej fy vad brutalt, men serr är så såå sååå spruträdd :c

Puss


skitig spegel hihih

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

JAG ÄR MEDVETEN OM

Att jag inte har bloggat på ett tag, men jag mår inte så bra & mitt huvud består av en massa knutna gummisnoddar - ett kaos. Men jag ska försöka uppdatera lite bättre iaf.

Idag gick skolan helt okej, slapp matten och hade dubbelpass av samhällskunskap istället! Sluta iaf 13:15, så drog ner på stan med friendos & drog runt. Vi gick hem till felle & chilla där, busa omkring och hade det riktigt roligt! Vi kolla skräckfilm, sminka varandra haha och typ garva ;)
Kom hem typ nyss, ligger i sängen och gör absolut ingenting. Har sååån huvudvärk också, så ska typ vila lite nu.

Men iallafall så är det fredaaaag imorgon, går tyvärr till halv fyra men annars är det sååå skönt. I helgen ska jag sova med kompisar i stan, men tror vi skulle till ockle imorgon på nått som va på koordinaten och träffa kompisar, så det blir kul! :)

Puss


 

HAUL - GINA TRICOT & ELF

 

FEELINGS

Allt är kaos, inte allt. Utan mitt huvud. Jag behöver en paus, så mycket stress, så mycket tankar. Ska göra något som får mig på andra tankar, eller prata med nån. - vi hörs nån annan dag.


 

HÄNG I STAN

Hej på er,

Skolan idag var inte så hemsk ändå. Dagen gick relativt snabbt & hade inga jobbiga lektioner så de va chill. Dock hade jag en redovisning att göra & jag gillar ite att prata inför dolk Osv men det gick helt okej ändå!

Efter skolan gick jag, Ellenpellen & Felicia ner på stan och hängde där. Ellen drog efter en stund så jag och Felicia gick runt o kolla i butiker & fika lite! Hade riktigt roligt och fick med mig en ny topp hem :)

Annars då, nu ska jag typ sova haha nejmen vila lite, är trött som vanligt. Ska käka snart, blir typ makaronilåda eller pudding vad det nu heter..

Puss


 

IN SCHOOL

Hej,

Imorse var jag fett trött när jag vakna & ville verkligen inte gå upp. Kunde ha snoozat till imorgon, serr. Sova resten av veckan? Ja tack!

Men drog mig upp och gjorde mig ordning, vänta på Ellen och plugga lite. När hon kom bytte vi om, ja vi delar typ garderob.. Eheh. Men blev iaf boyfriendjeans & tisha idag!
Hann inte ta outfitbilder så ni får lite mobilbilder istället!

Slutar skolan 14 idag, så ska väll träffa kompisar eller något då. Eller så drar jag hem & steker i solen, juste sooooolen skiner idag också big like!

Men iallafall, nu jag jag mus
ik såå puss