GODMORGON

Trött är bara förnamnet men fyf*n vad varmt det är. Vad händer idag? Ingen aning. Planeraren. Ska iallafall kriga mig upp ur sängen och sätta mig där ute i solen. Måste få lite färg idag!!!

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

FREDAGS

Planen var att sitta hemma hos Jossan och vina men så blev det ju inte. Mysigt som fasen hade vi hos henne och sen när världen började snurra så drog vi vidare ner till stan. Träffade två goa tjejer, hur trevliga som helst som vi hängde med ett tag också. Skitskoj! Jag har alltså haft en toppenfredag & en toppenlördag med underbara vänner! 

 

Ken Ring

Först såg vi General Knas igår & sen Ken Ring. Så bra!! Hade det hur mysigt som helst!

 

LANDSKRONA


 

WALK

Går i skogen för mig själv och rensar tankarna. Det behövs alltid, så himla skönt! Igårkväll blev det mer än ett glas hos Jossan om man säger så =) Vi stack ner i stan senare och vinglade runt länge, ingen aning när vi var hemma ens. Bra kväll av det jag minns iallafall! Kanske slänger in några bilder sen!  Idag mår jag precis som jag förtjänar men tog mig ut en runda ändå, och sen ska jag duscha & försöka piggna till för ikväll ska jag till Landskrona med Ems! Skojsigt! 

 

IKVÄLL E DE JA' Å MORGAN

Lite fix & lite rot i garderoben sen ska jag dra mig till Jossan för god dricka & skitsnack. Gottigt!

 

MIN PRINSESSA

Köpte ett nytt halsband till min lilla prinsessa. Och så köpte jag skitmånga bokstäver så jag själv kunde skriva vad jag ville. Just nu fick det bli Tessie iallafall. Fint!

 

STAY HIGH

 

MYSKVÄLL

Igårkväll satt jag & Jossan vid havet i några timmar och pratade om allt & inget typ. Asmysigt. Du är så sjukt bra Jossi 

 

Kasa knarr

Älskar att åka hoj med pappa! Så jäkla skönt!