världens bästa vänner

måndag den 30 juli 2012, kl 11:41


den absolut finaste vän man kan tänka sig har jag vid min sida! vår vänskap började verkligen på noll, vi hatade varandra men som tiden gick så blev vi allt mer tajtare vänner och som har vuxit till att hon idag är min bästavän. vi kan prata med varandra om allt, min andra hälft helt enkelt! älskar dig Vanessa Todström.

Josephine Irvefjord, worlds greatest sister. vi är som systrar, tycker och tänker exakt lika dant om allt och alla! en själ i två kroppar känns det som.vi jag litar verkligen på Josephine till 100 och hon har verkigen tagit en speciell plats i mitt hjärta!


LILLEBROOOOR, det är min egna lillebror det! hon finns verkligen verkligen alltid här för mig och ger mig den kukelimuckmedicin som behövs! helt ärligt så finns det ingen som henne. alla behöver en Felicia Svanström, så är det bara! alla våra äventyr som vi haft tillsammans, de är bara första kapitlet! love you.min My Dorup, hon är som en förebild för mig! jag ser verkligen upp till henne. jag vet inte någon som gått igenom så mycket som hon  och liksom rest sig upp och . det får mig att bli lite avundsjuk på henne. llove you bestiMichaela Sandberg, folk frågar om vi är tvillingar. thats right, min egna tvilling. michaela och jag lärde känna varandra för ett halv år sedan ungefär och ända sen dess har vi verkligen klickat. jag är så glad över att få ha henne vid min sida! love you bestmate.


NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Ingen kategori
 ·  
« kass uppdatering little me »Laddar kommentarer
NAMN:

Ditt ip: 54.81.129.89
BLOGGLÄNK:

kajsaas
Torslanda

Följ mig

Bloggarkiv