juliablomgrens

 

Halloj! Julia Blomgren heter jag och är inte yngre än 17 år som lever i huvudstaden. Jag går i andra ring på gymnasiet inriktning samhälle- information, kommunikation och medier. Min blogg handlar för det mesta om sånt som intresserar och inspirerar mig. Jag bjuder på foton och en kortare variant på inläggen. Jag har bloggat i ungefär 6-7 år och har växlat mellan flera bloggar och bloggportaler och nu är jag här! PK
Instagram: juliablomgrens

Bilder: Jämtland

Förra veckan var jag i Jämtland med min familj och Milla mellan mån-fred. Flög upp i måndags och bilade hem i fredags. Vi hade fint väder varje dag vilket resulterade till sol och bad, besök i Åre och en del shopping emellanåt. Toppen dagar i Jämtland helt enkelt.

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Jämtland

Igår flög jag och Milla till Jämtland. Det ska bli fint väder här hela veckan, så glad! Och idag ska jag på jakt efter en svart solhatt och kanske lite annat på en outlet här i närheten. Har dock blivit sjuk men varken jag eller läkaren vet vad det är för fel. Återstår att se helt enkelt! Latero!


 

Lite mer Oxelösund

Tess hade med sig sin systemkamera till Ox-sund och några bilder blev väldigt fina. Bjussar på dom!

 

Husby gropen

Idag har jag badat i Blå Lagunen på Ekerö med Elin och Viktor. Vädret var sådär, men vi slapp i alla fall regnet!

 

Oxelösund i en video

Var i Oxelösund för ett tag sen och min vän Frida passade på att filma lite under veckan. Är bara med de första dagarna men måste säga att Oxelösund är ett helt underbart ställe!

 

En bra bok

 

7-kamp

I lördags var det 7-kamp på landet och många fina vänner kom över. Mitt lag + ett annat fick delad första plats wiiie! Senare dog vi en sväng ner till badet och grillade mums. Hade det himlas roligt, detta kommer absolut att bli en årlig tradition. Vi hade grenar som irländsk julafton, potatis löpning, skottkärran, toarullefotboll, isflak, äggkastning och prickskytte.

 

Oxelösund

Här är lite bilder från när jag var i Oxelösund med mitt #MB gäng och Fridas familj. En video kommer senare i veckan. Har haft det så himla bra, och kanoners väder!


 

Lets do Oxelösund osäkert

Nu sitter jag på tåget påväg till Oxelösund. Ska ha det bra i tre dagar med Frida och hennes familj. Så mys!