Presentation picture
juliablomgrens

 

Halloj! Julia Blomgren heter jag och är inte yngre än 17 år som lever i huvudstaden. Jag går i tredje ring på gymnasiet inriktning samhälle- information, kommunikation och medier. Min blogg handlar för det mesta om sånt som intresserar och inspirerar mig. Jag bjuder på foton och en kortare variant på inläggen. Jag har bloggat i ungefär 6-7 år och har växlat mellan flera bloggar och bloggportaler och nu är jag här! PK
Videofy

Tisdag

Jag hade ingen aning om att det är höstlov nästa vecka. Gissa hur glad jag blev när jag fick reda på det? Igår körde jag ett jympa pass med bestie, vilket var över ett år sen jag körde. Ett år senare är detta pass en riktigt barnlek, sjukt vilken skillnad.

Nu är jag påväg till skolan, sen ska jag övningsköra med pappa under eftermiddagen och köra ett intervallflex pass med T och M. P&K

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Tagga måndag

 

Whisper challenge

Igår vaknade jag upp med babe och vi myste hela förmiddagen, beställde hem mat etc. Sen kom bästis hit, vi hade taco-kväll och bara umgicks. Vi gjorde också en mobbad Whisper Challenge, så kul haha!

 

 

Leo

Igår fick jag med mig dessa leo-brallor hem. Så sköna och så snygga. Får egentligen inte shoppa men man måste ju leva lite nu också!


 

Allt vi har vi dela på hälften


 

Mono facelook

Off 2 school!

 

Ny säsong av the walking dead

Är det nån serie jag verkligen älskar så är det The Walking Dead. Har varit så himla uppspelt på en ny säsong, och idag börjar säsong 5 äntligen! Sitter och kollar på första avsnittet nu. Dör exiting döden!!!


 

Morfis<3

 

Saknar mina fransar..

Har slutat med fransförlängning då jag måste spara pengar till New York. Uppe i 7 larre redan, men shit vad jobbigt det är att låta bli..

 

So smooth, so soft, so sexy

Köpte en sån skön bh idag ni förstår inte. Gick i hur många butiker som helst på jakt efter en sån här, monki-liknande bh. Så snygg och helt perfekt bara. Köp!!!