juliablomgrens

 

Halloj! Julia Blomgren heter jag och är inte yngre än 17 år som lever i huvudstaden. Jag går i andra ring på gymnasiet inriktning samhälle- information, kommunikation och medier. Min blogg handlar för det mesta om sånt som intresserar och inspirerar mig. Jag bjuder på foton och en kortare variant på inläggen. Jag har bloggat i ungefär 6-7 år och har växlat mellan flera bloggar och bloggportaler och nu är jag här! PK
Instagram: juliablomgrens

Smoothie

Frysta hallon, en banan, två ägg, mjölk och grekisk yoghurt är vad jag har i min smoothie! Idag är det fullt upp med att städa och fixa, för ikväll är det kräftskiva hos mig. Är sååå taggad!


 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Apotea

Har beställt hem nya ansiktsprodukter från Eucerin från hemsidan Apotea som jag hade tänkt testa. På senaste tiden har jag bara beställt olika produkter därifrån just för att det är så himla mycket billigare och det finns mycket bra grejer. Så det är verkligen ett tips! Dom säljer allt ifrån olika hudvårdsprodukter till proteinbars. Klicka här för att komma direkt till Apoteas hemsida!


  

 

Media

Sitter på min media lektion, den absolut roligaste och bästa lektionen. Ska träffa Fridis efter skolan och tänkte handla med mig lite stuff hem som jag ska visa sen, håååll ut😉

  

 

Drar igång träningen igen

Har varit sjuk i 10 dagar idag, förkyld och hostar så jag får träningsvärk i magen. Nu under sommaren har jag hamnat på gymmet 5 gånger om ens det. Har alltså gått ner 2 kilo i muskler i guess. Så idag tog jag och Milla en promenad på ca 7 kilometer och besökte det nya utegymmet som en liten mjukstart. Från och med september kan jag planera min träning och mina dagar mer exakt och jag lovar, jag ska dela med mig av det. Imorgon blir det boxning! Puss bloggizar

 

Collage som aldrig blir gamla

Tare launa

Heeeeej! Just nu sitter jag i min fluffiga säng i mitt ny renoverade rum och tare launa. Imorgon drar skolan igång på allvar, så jag har kirrat en almanacka så jag kan planera mina dagar samt hålla koll på träningen som varit kaos hela sommaren. Har varit sjuk till och från i en hel månad nu, men jag är på bättringsväg (hoppas jag) så att jag kan va tillbaka i mina träningsrutiner snarast. Alltså så kommer resten av mina inlägg bestå av träning och sånna här inlägg som inte har någon större mening då jag måste spara cash till Neeeeew York. Dit ska jag efter jag har tagit studenten så det blir inte mycket shopping för Jullan detta år. Hoppas alla haft en toppen helg så sätter jag punkt här.

 

Min sommar: bildparad

Det har varit få dagar denna sommar som jag har tagit det lugnt och inte gjort någonting, vilket känns helt underbart. Har verkligen haft ett toppen sommarlov men fan vad fort det har gått. På onsdag är det back 2 school, sjukt otagg men det är bara att bita ihop. 


Fridis i Tornparken // Zelfie // Jag och Tess efter ett nattdopp // Picknick häng på nationaldagen


Mammas födelsedag // Elin vid vattnet inne i stan // Balkong häng // Njuter av sommarkvällen


Mat i Kaknästornet // Zelfie med Fridis // Tacos på min balkong // Mysefika


Zelfie på midsommarafton // Häng i stan med subway mums // Grillning hos Hoffman // Olivias födelsedag


Frida och Tess i Oxelösund // Jag och gosungen Emelie // Zelfie med bästaste vännen // Millas födelsedag


Philip, jag och Cecilia på 7-kampen // Uppladdning inför match //  Kvällspromenad // Poolhäng


På Arlanda flygplats med Milla // Solar i Viken // Gosar med min hund // Millas 18 års present


Jobb // Kul kväll i Bålsta // Mysefika med mina favoriter // Jullan på broshans moppe

 

Nike air force 1 low

Efter två veckor på Foot Locker kan jag ju inte komma hem utan skor. Det blev dessa godingar. Är tok kär.

 

Jobba jobba jobba

Förra veckan och denna vecka jobbar jag på Foot Locker. Därav är uppdateringen väldigt dålig då jag jobbar från 10-17 och sällan hinner sitta vid datorn. Har väldigt kul på jobbet måste jag säga! Och såååå många snygga skor. Jag ska i alla fall ta med mig ett par hem som jag spanat in väldigt de här två veckorna. Lovilove!