Presentation picture
juliablomgrens

 

Halloj! Julia Blomgren heter jag och är inte yngre än 17 år som lever i huvudstaden. Jag går i tredje ring på gymnasiet inriktning samhälle- information, kommunikation och medier. Min blogg handlar för det mesta om sånt som intresserar och inspirerar mig. Jag bjuder på foton och en kortare variant på inläggen. Jag har bloggat i ungefär 6-7 år och har växlat mellan flera bloggar och bloggportaler och nu är jag här! PK
Videofy

Fika och mys

Igår åkte jag in till stan med E och C för att planera vårt gymnasiearbete och vi är sjukt taggade! Så mys.
 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Överansträngd

Sen en vecka tillbaka har jag haft ont i insida vad, inte benhinnan, utan på insidan av vaden liksom. Det känns som att jag har feta blåmärken och jag kan nästan gråta för det gör så ont emellanåt. Pratade med några på gymmet och dom tror att det är en överansträngning i och med att jag går på många väldigt intensiva pass och sen har jag ganska kraftiga vader. Så det blir vila för mig (suck). Det var för övrigt ett väldigt bra IntervallFlex pass idag. Uppmanar alla friskis&svettare att gå på ett sånt pass!

 

Tisdag

Jag hade ingen aning om att det är höstlov nästa vecka. Gissa hur glad jag blev när jag fick reda på det? Igår körde jag ett jympa pass med bestie, vilket var över ett år sen jag körde. Ett år senare är detta pass en riktigt barnlek, sjukt vilken skillnad. Nu är jag påväg till skolan, sen ska jag övningsköra med pappa under eftermiddagen och köra ett intervallflex pass med T och M. P&K

 

Tagga måndag

 

Whisper challenge

Igår vaknade jag upp med babe och vi myste hela förmiddagen, beställde hem mat etc. Sen kom bästis hit, vi hade taco-kväll och bara umgicks. Vi gjorde också en mobbad Whisper Challenge, så kul haha!

 

 

Leo

Igår fick jag med mig dessa leo-brallor hem. Så sköna och så snygga. Får egentligen inte shoppa men man måste ju leva lite nu också!


 

Allt vi har vi dela på hälften


 

Mono facelook

Off 2 school!

 

Ny säsong av the walking dead

Är det nån serie jag verkligen älskar så är det The Walking Dead. Har varit så himla uppspelt på en ny säsong, och idag börjar säsong 5 äntligen! Sitter och kollar på första avsnittet nu. Dör exiting döden!!!


 

Morfis<3