Jossa
Josefin, Stockholm
Är en 20 årig småstadstjej från Norr som en dag beslutade sig för att ta sin resväskan och dra till Stockholm utan en plan för att förverkliga sina drömmar: Drömllägenheten, jobba hårt, starta något eget och hitta kärleken. Följ mitt liv och alla mina idéer och planer! Älskar min mops, pengar, mode och choklad! Mail: Josefinwiklund@live.se
Instagram: josefinlenawiklund

 

Feeling Thankful

Ni vet den där känslan när man går runt och känner sig lycklig, när man går runt och ler åt allt och alla och känner sig nästan hög på livet? Den känslan har jag nu! Trots att sommaren är slut och jag jobbar nästan varje kväll m.m. En fin löning på infart känns också väääldigt bra. Det har jag förtjänat. Ser också fram emot helgen då min fina tjejvän från norr kommer hit till Sthlm på besök.

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Stabilt


 

Åååh längtaaar

Den 12:e November ska jag och min bästa vän både se höra den här kärleksguden sjunga då han tittar förbi Sverige. Hans texter och hans röst är ren kärlek! Åååh 

 

Grannen utmanade mig..
1. Det bästa jag har gjort hittills i mitt liv är att jag (utan minsta lilla plan och utan fast boende) bara tog väskan och flyttade till Stockholm. Jag har blivit starkare och jag tror verkligen att mitt liv är bättre här och nu än vad det skulle ha varit om jag stannade i Hudiksvall. So no regrets at all.

2. Jag gillar politik och tycker att det är intressant och jag tycker att alla unga borde läsa på mer om det. Vår framtid.

3. Om jag fick byta utseende med en kändis så skulle det vara med Cheryl Cole. Världens vackraste kvinna.

4. Jag var nästan för kärleksfull och känslosam fram tills det hände en hemsk sak när jag var ca 13 år och jag insåg på allvar att det inte går att lita på någon alls, och ända sen dess så har jag haft väldigt svårt för att visa känslor. Något som märks av än idag, något som jag försöker jobba på. Mina närmaste har nog lärt sig acceptera det.

5. Jag blir "sexuellt trakasserad" nästan varje nattpass på jobbet. Men jag är en tuff tjej så.

6. Jag är lika grym på basket som jag är på att dansa.

7. Jag tycker aldrig synd om mig själv. Kommer inte ihåg sist jag gjorde det. Jag är en krigare.

8. Jag är varken lik mamma eller pappa utseendemässigt.

9. Jag har aldrig känt att jag vill ha egna barn.

10. Jag tycker att 90% av alla tjejer ser bra ut.

11. Jag har bara gett ut mitt mob nr till EN KILLE som har försökt ragga upp mig på jobbet. Det var bara för att jag blev helt tagen av hans aura och charm. Det kändes i hela jävla kroppen. Love at first sight. Vi träffas just nu :)

12. Jag är väldigt ekonomisk. Gör ofta budget som jag i stort sett följer. Och om jag inte drar in pengar så tillåter jag inte mig själv att spendera pengar heller.

13. Jag och alla andra runt mig tycker att jag jobbar för mycket. Har ca 2 timmars fritid på dagarna.

14. Jag tror starkt på att det är en mening med ALLT som händer i livet.

15. Ibland så tänker jag helt enkelt för mycket. Dom få stunderna när jag är uttråkad.

16. Jag har skrivit en "halv bok" om olika delar av mitt liv. Min uppväxt osv. Det var mest tänkt som en kul grej bara. Jag gillar att skriva. Som ni ser. Bloggar ju förtusan, haha.

17. Bloggen är som en minnesplats för mig. Lite tvångstanke också. Men jag bloggar bara när jag har tid och lust.

18. Jag har en "Bucketlist" som många andra. Har lyckats bocka av 6 saker bara i år, gaaalet bra! Tex åkt frittfall, köpt en märkesväska, tagit springnota, pratat med Henrik Lundqvist osv..

19. Jag äter inte griskött, mjukbröd, godis eller chips. Det är inte ens gott. Och onyttigt.

20. Min största rädsla är att någon nära mig ska gå bort. Förra månaden fick jag uppleva just det. Fuck cancer.

 

Hejdå framgångsSverige, Hej bidragsSverige

 

PMS

Här ligger vi och chillar i soffan. Har precis slängt ihop en laxsallad. Jag är småtrött och har magont. Slutade jobbet kl 05.45 imorse och har inte sovit så bra under morgonen. PMS är så tröttsamt och valvakan gör det inte bättre heller, haha. Jag vill inte ge bort 8500 kr mer av min årsinkomst till det pengagiriga rödgröna. Dom som jobbar hårt förtjänar mer i plånkan. Så funkar livet. Skönt iallafall att jag fick ledigt inatt. Annars hade jag jobbat 54 timmar den här veckan. Im superwoman! Haha.

 

Han är rätt bra


 

Blått är (själv)klarhetens färg!

Fina Frösunda. My home. Sverige har blivit bättre senaste åren. Det är fakta. Blått är färgen. Rösta rätt. Ge inte makten till pengagiriga skojjare. Tänk på framtiden.

 

När jag är ledig så shoppar vi..


 

:)