Presentation picture
Jossa
Josefin, Stockholm
Är en 20 årig småstadstjej från Norr som en dag beslutade sig för att ta sin resväskan och dra till Stockholm utan en plan för att förverkliga sina drömmar: Drömllägenheten, jobba hårt, starta något eget och hitta kärleken. Följ mitt liv och alla mina idéer och planer! Älskar min mops, pengar, mode och choklad! Mail: Josefinwiklund@live.se
Instagram: josefinlenawiklund

 

Last night
 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

BirthdayGirl

Vi hade kul igår. Vi blev hembjuden på champagne, vin och kex. Jag fick för första gången se hur Melissa bor med hennes familj och det var helt underbart fint där på Gärdet. Jättebra utsikt över HELA Stockholm. Jag lärde känna några av hennes roliga vänner. Vi klickade nästan direkt då vi hade (konstigt nog) sååå mycket gemensamt. Sen drog vi ut, och det fick bli Oxid. Först tveka vakten för att en av oss var bara 20 år, men sen drog dom klassikern "Jag tror vi gör ett undantag för att ni är så snygga. För vi gillar ju bara snygga tjejer!" Men eftersom en av tjejernas killar inte kom in för att han inte hade "tillräckligt vårdad klädsel" Så gick vi vidare mot Magenta. Ni kan inte ana vad som hände där. Jag sprang i en gammal KLASSKOMPIS från min mediaklass. Han bor inte ens i Sthlm?! Sen sprang jag även in i ett gammalt ragg. Men det pratar vi inte ens om :) Kände även en hand på axeln när vi käkade, det var en kille som äger en sportbar nära mitt jobb och som har försökt att övertala mig till att börja jobba hos honom istället, så han sa "Jaha josefin, du är alltså ledig ikväll?" Sen följde jag med min kille hem efter han slutat jobbet och sen så kan jag ju bara säga att vi har skedat/sovit bort nästan hela söndagen, för först NU sitter jag på tbanan på väg hem. Ingen hit att åka hem såhär dagen efter med klänning och klackar och även dra uppmärksamheten till sig för att man är 1.90 cm i dom. På tisdag börjar jag jobba igen iallafall. Tror dom har saknat mig.

 

Omedveten gömma..

..skulle städa lite så jag lyfte på gardinen och såg hur illa det faktiskt är.. Im a energydrinkoholic


 

X-Man


 

Höstglädje

Även om jag har legat sjuk nu i några dagar, utan att ens se den minsta lilla solglimt (VART TUSAN ÄR SOLEN?!) i det här deppiga gråa höstvädret, så är jag ändå rätt glad över små saker. Jag har killen och han är alltid så himla gullig och snäll mot mig och jag har mitt inredriv med min passion inför mina planer som båda ger mig extrem lyckorus :) Jag har fått hem kläder, jackor och skor osv som jag och några vänner ska testa innan jag fortsätter med mina planer :) ungefär 50% är klart. Och imorgon ska vi fira min underbara vän som idag fyller 20 år! :) Det får jag bara inte missa.


 

Oh no what a..

..flopp! Känns som ett skämt. Jag gillar bara "steal my girl", "ready to run" och såklart "stockholm syndrome".


 

Mm

 

"Sneakpeak" på ett par skor..

Vad tror ni om min stil? Kommer det att sälja? ;) I cant wait any longer!


 

Ed Sheerans konsert

Jag är fortfarande helt tagen. Att en kille på 23 år HELT SJÄLV på scenen kan göra en sådan magisk konsert, bara med hjälp av 2 gitarrer. Han behöver ju bara hans underbara röst och energi. Han kan t.o.m rappa?! Han var mycket bättre än One Direction, mina vänner. Så idag vaknar jag upp till en jobbkväll 16:00 - 03:00. Ed Sheeran på hjärnan och en väldigt tom säng då Anette åkte hem imorse.

 

Myslördag huh..

Vi hade det jättetrevligt på Berns inatt. Vi sprang in i min favoritkille även kallad min ängel, sen även  några från Spanienresan i somras, mjaa världen är liten. Men gratis goda drinkar, roligt engelsktalande sällskap och några skymtar av kändisar gjorde kvällen. Idag så vaknade vi runt kl 16.00 då jag låg och drog mig hos killen då jag älskar hans sköna säng. Sen åkte jag hem, sen gick jag och handlade lite mat och nu har jag både gjort några enkla matlådor och packat upp NÄSTAN allt. För imorgon så jobbar jag, yes på en obsöndag. På tisdag kommer min bästavän till Stockholm för på onsdagkväll så ska vi promenera 100 meter till Globen och se och höra Ed Sheeran. Nu väntar jag in MagicMike på tvn som kommer få göra min kväll.