johannaboberg
johanna, 16 år, Göteborg
jag heter johanna och jag kommer från göteborg. här kommer jag skriva om min vardag, shopping, inspiration och om träning.
Instagram: johannaboberg

Candy
 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

På språng


startade denna onsdagsmorgon med pannkaksfrukost och nu är jag påväg till min käre vän Filippa!!

 

Wknd

I fredags var jag på middag hos Filippa M, sen kom det mer folk dit senare. Igår, lördag tog jag det lugnt och på kvällen åkte jag till en annan Filippa haha. Jag köpte med mig frukt och sånt på vägen och sen köpte vi vitchoklad att smälta, kakor och glass.

Snart ska jag till jobbet och sen träna! 

Gymnasieval

För alla 98:or var det ganska nervöst igår antar jag, iallafall för mig. Preliminärbeskedet fick vi reda på iallafall! Och så klart behöver man inte stressa upp sig så mycket eftersom att man kan komma in även fast man inte gjorde de nu.

Jag kom inte in på förstahandsvalet då jag var under med ca 5 poäng, men utöver de så är jag inte längre säker vart jag vill gå, så det är verkligen jobbigt! Måste iallafall ändra mitt andra val som var donner samhälle och de va den ja kom in på.. Vill bara söka ekonomi linjer. Sökte donner ekonomi etta och sen på tredje sökte jag Hvitfeldtska ekonomi.
Hoppas ni kom in där ni sökte iallafall och lycka till!!


 

Love

Igår tog jag mig till gymmet på ett corepass, inte alls min grej faktist!! Så efteråt sprang jag 20 på bandet och gjorde mer rygg innan jag begav mig hemåt och middag + glass hehe. Förtjänade de eftersom ja hade massa plugg.

Nu är jag med Filippa och senare ska jag mot gymmet tror jag


 

Mondag morgon

Var så trött när jag vaknade att jag sov ut en extra halvtimme och köpte med mig frukost till skolan istället. Så får sitta på SOn och äta yoghurt haha. Äta bör man annars dör man.


 

+
 

saknar värmen

Satt precis och kolla igenom gamla sommarbilder under tiden jag egentligen borde plugg, mycket roligare hehe.  Hittade iallafall dessa två bilder från Mallorca i sommras, med mitt långa hår som jag börjat sakna väldigt mycket!! Ska njuta av varje minut denna sommaren för det glömmer man nästan av och så vill man inget hellre än att spola tillbaka tiden efteråt.