spam

onsdag den 6 augusti 2014, kl 23:28

jag spammar min egna blogg. låt mig. varför har man annars en.NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  Nära Högsbo, Göteborg
 ·  

-

onsdag den 6 augusti 2014, kl 23:11

jag har hört att du mår bättre nu och jag hoppas jag kommer må bättre snart också. Men det enda jag vill just nu är att smsa dig, höra din röst och prata med dig. Det värsta med detta är att jag vet att inom en väldigt snar framtid kommer du inse vilken jävla skit jag är egentligen och du kommer känna hur mycket bättre du mår utan mig, medans jag kommer göra den exakta motsatsen. Jag hoppas att vi båda kommer må bra tillslut men just nu känns allting bara grått. Ser ingenting positivt vilket jag i annat fall brukar göra och känner mig bea fruktansvärt ouppskattad. På allt detta saknar kag min pappa så mycket att det gör ont och kag är trött på att gråta. Jag är en skitig person med en taskig personlighet som bara faller hela tiden och drar med mig människor jag bryr mig om ner i hålan.

På allt detta ska jag upp 3:30 imorgon och jobba. orkar. inte. mer.


Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  Nära Högsbo, Göteborg
 ·  


Hur mår du?

onsdag den 6 augusti 2014, kl 22:27

SKIT


Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  Nära Högsbo, Göteborg
 ·  

i'm stuck with me

fredag den 1 augusti 2014, kl 20:15

jag är fast i att vara som jag är. jag är trött på det eftersom jag bara sårar mig själv och andra människor som jag verkligen bryr mig om. jag är inte en människa som fäller många tårar men under dessa 24 timmar har jag gråtit som en stucken gris. Jag har inte bara krossat mitt egna hjärta utan en annans också. En person som är så fin naturligt som inte förtjänar detta överhuvudtaget. Och vad gör jag nu då? Sitter på jobbet fast i mitt egna huvud, gråter och har ångest och vill bara träffa dig. Men det funkar inte så och jag hatar det. jag HATAR det. Jag älskar dig så mycket så det gör ont. Du är det bästa som någonsin kommer ha hänt mig och jag önskar att du kan förlåta mig någon dag. Over and out, kommer lyckas skriva en roman annars.


Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  Nära Utby, Göteborg
 ·  

OMFG

söndag den 4 maj 2014, kl 17:22

JAG VILL INTE LÄNGRE DETTA ÄR SÅ LÄSKIGT vafan ska det bli av mig??Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  Nära Billdal, Göteborg
 ·  

Henriksberg ikväll!

lördag den 3 maj 2014, kl 21:38

Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  Nära Västra Frölunda
 ·  

Valborg!

torsdag den 1 maj 2014, kl 00:44

Det har stått tyst här lite för länge, lite bilder från Valborg dååååå!Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  Nära Älvsborg, Göteborg
 ·  

Jag önskar att jag kunde få fira dig idag

söndag den 10 november 2013, kl 18:31

Usch. Hej förresten. Ja, jag är tillbaka. Ska berätta vad jag har haft för mig sedan bloggtorkan, men det blir inte nu.

Jag satt och pluggade och jag har varit fullt medveten om att det är fars dag idag, men jag har inte tänkt så mycket på det. Förrän nu då, jag snubblade på en bild. Asså kan ni fatta att det har gått 8 år sedan han dog och ibland känns det fortfarande som att det inte är så? Alltså det är inte så att jag kan ta upp telefonen och vara nära på att ringa honom eller så, men just det att han inte vandrar här längre. Tårarna kommer och jag känner mig inte hel. Kommer antagligen aldrig göra det. Det känns som att jag har levt två liv, detta jag lever nu är mitt andra. Livet innan detta känns så jäkla perfekt så det känns som att det är taget ur en dröm. Just därför kan jag inte känna hur jag någonsinn har haft det så bra. Min familj är så himla stark och det suger så hårt att vi inte bor kvar i mitt HEM, där pappa bodde med oss. Jag hatar att han togs ifrån mig så mycket att jag inte vet vad jag ska ta vägen och jag förstår inte varför. Jag vet att det är klychigt, men helt ärligt så kan jag inte hur mycket jag än försöker beskriva hur mycket jag saknar dig. Mitt hjärta BLÖDER av smärta och jag kommer aldrig komma över det.
Tänker på dig min älskade älskade pappa, du är det bästa som hänt i hela mitt liv och jag kommer leva på de 10 åren vi fick tillsammans för resten av mitt liv.

Sist men inte minst, grattis på farsdag. Du var den absolut bästa pappan jag någonsin kan tänka mig och jag älskar dig, jag hoppas du hör mig!
Ingen kategori
 ·  
 ·  

NEW YORK CITY IMORGON

torsdag den 10 oktober 2013, kl 21:17
Jag har nog aldrig packat såhär lite. Har 8 T-shirtar, två stickade tröjor (en tjockare och en tunn), 11 par trosor (man vet ju aldrig om man skulle kissa på sig liksom) strumpor och tre par jeans. Tycker inte alls det är så farligt, i vanliga fall brukar kläderna ta upp hela väskan så får jag klämma in plattång och smink och medicinerna och såntdär i kanten. Men nu får det plats med NYC shopping! Sooooooo excited!!

Nu är jag olagligt trött. Ikväll åker jag till mamma och sover där inatt för vi åker tidigt imorgon. Tagga 12 timmars flyg.... ÄSCH DET ÄR VÄRT DET HADE
(Detta inlägget skulle upp för typ 6 timmarsen men aja)

Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

exakt ett årsen

söndag den 6 oktober 2013, kl 00:45

Kollar igenom gamla bilder hittade dessa. Dom tagna för exakt ett årsen, den 6 oktober 2012. Och jag känner typ inte igen mig själv? hjälp? Hur kan så mycket ha hänt på ett jävla åååååår? 

Här var jag helt ovetandes om att jag ett år senare inte skulle bo hemma på lantmil längre med min mamma och min bror. whaaaaaaaaaaaaat ta mig tillbaka?!


Ingen kategori
 ·  
 ·