Ur crazy

Monday, October 20, 2014, kl 2:23 AM

Jag må vara galen och tokig, men det är även du. Du är galen nog att älska mig.... Och jag är galen nog att inte förstå hur du kan älska mig så mycket.

Måste även få tillägga att jag känner mig väldigt ego här på min blogg. Hur ofta använder jag ordet "jag" här liksom?? All the time


NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Darkness

Monday, October 13, 2014, kl 9:28 PM

Ibland undrar jag om mitt hjärta bara är ett stort svart hål.Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  Nära Högsbo, Göteborg
 ·  


Blir trött på mänskligheten

Sunday, October 12, 2014, kl 12:32 AM

😒


Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

exakt ett årsen part 2

Monday, October 06, 2014, kl 10:38 PM

Hahahahahha detta måste ju vara ett jävla skämt? Kollar aldrig, ALDRIG igenom mina gamla inlägg här eftersom det inte ger mig någon glädje. Sedan jag började blogga här har mitt liv varit dystert så jag undviker att inse hur länge jag har varit in my funk. Men JUST idag trycker jag upp just DETTA inlägget på första klicket. Och vad är det då?

Jo, värsta blogg-inception-grejen. För EXAKT ett årsen gjorde jag då ett inlägg om hur det var för EXAKT ett årsen fast för två årsen. Och båda datumen är 6 oktober. Bara jag som blev fascinerad? Mycket möjligt, jag är lite töntig ibland hehe. Jajaja. För alla retards:
6 oktober 2012 tog jag några egobilder i mitt badrum på lantmil som var min enda verklighet just då.
6 oktober 2013 gjorde jag ett inlägg där jag la upp dessa bilder som jag då tog den 6 oktober 2012 och var då fascinerad över att det på riktigt var exakt ett årsen dom tog. 
6 oktober 2014 inser jag att... Jaa asså behöver jag ens förklara?

#litekulärdetalltIngen kategori
 ·  
 ·  

hela havet stormar

Monday, October 06, 2014, kl 10:28 PM

Nästan överallt runtomkring mig stormar det just nu. Bortsätt från att det ironiskt nog faktiskt blåser väldigt mycket idag så är det givetvis inte det jag syftar på. Det stormar där det inte syns och jag försöker klara mig undan så gott jag kan genom att stänga in mig i mig själv. Men inte heller det fungerar, eftersom att det pågår en storm inom mig också. Jag är trött på storm just nu. Jag behöver lugn och lycka. Åh, bara ordet lycka får det typ att vattnas i munnen på mig.

Snälla låt det sluta storma.


Ingen kategori
 ·  
 ·  

Today was a good day.

Saturday, October 04, 2014, kl 11:14 PM

Åh vad skönt, känner mig... inte ledsen inombords idag? Vet inte hur jag ska förklara det men idag hade jag inte ett svart moln över mig även om jag knappt fick sova. Bästa dagen på jobbet på länge. Fick sällskap av Jenny uppe i kabinen och behövde knappt jobba på iallafall 3 timmar medans vi försökte lösa Melodikrysset haha. Dagen gick väldigt fort. På kvällen myste jag och Emma hemma hos Johanna med bullar och te och jag åt även en mustig soppa om allmänheten vill veta. Nu ligger jag i sängen på lantmil och har inte så mycket ångest över att även idag kommer klockan ringa om 4 timmar. Just IDAG känns livet helt okej. Helt okej är bättre än vad det har varit på länge.
Tror faktiskt att jag får tacka Malin som måste ha hjälpt mig att ändra inställning när vi sågs i veckan, har tänkt mycket på allt vi pratade om. Sedan var jag på massage också, kan också ha med det att göra.
Nu har jag ordbajsat som fan men det gör ingenting för det är MIN blogg och jag använder den just nu till att skriva av mig om det jag känner! Så poops on all of y'all, godnattIngen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  Nära Högsbo, Göteborg
 ·  

Tråkigt på jobbet

Saturday, October 04, 2014, kl 10:29 AM

Hahahaha tyckte denna var as rolig. Jag har väldigt tråkigt. Skulle jättegärna vilja trycka i mig en kanelbulle men dessvärre finns det inga här på renova. Kanske borde rota bland soporna......

\\ _
  \( •_•) F
  < ⌒ヽ A
  /  へ\ B
  / / \\ U
  | ノ  ヽ_つ L
 / / O
 / /| U
 ( (ヽ S
 | |、\
 | 丿 \ ⌒)
 | | ) /
`ノ ) Lノ
(__\.Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  Nära Utby, Göteborg
 ·  

3,5 timmar

Friday, October 03, 2014, kl 11:27 PM

om 3,5 timmar ringer mitt alarm. sen blir det jobb i 12 timmar. kill me maybe???


Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  Nära Högsbo, Göteborg
 ·  

Can't hit those breaks

Thursday, October 02, 2014, kl 11:49 PM

I miss this life:  

Tror att jag skrev detta 2010. Haha allvarligt talat, kan någon säga mig om det ens är möjligt att må bra igen? Är iallafall faktiskt tacksam att jag har bloggat i så många år, även om det inte är många inlägg så finns det ändå några. Man kan kolla tillbaka i gamla bloggar (ni vill inte ens veta hur många jag har haft hahaheheshitvapin) och minnas. Vill kunna pausa, spola tillbaka, hoppa över, leva om. Ingen kategori
 ·  
 ·  

Vad är problemeeet

Monday, September 29, 2014, kl 11:17 PM

Vad ska man göra när man varken kan vara ensam eller tillsammans?
Jag önskar att jag bara kunde vara normal
Vill känna mig lycklig igen


Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  Nära Ugglum
 ·