J.Hesselroth
Johanna, 23 år, Västra Frölunda
Johanna heter jag och är 23 gammal, bor i Göteborg. Här kommer du kunna läsa om allt som händer i mitt liv. Häng med det blir skoj!

 

Toan är paj!!

Ena toaletten på planet har gått sönder och måste lagas, detta kan ta upp emot en timme. Alltid är det något som krånglar när man skall till eller från Kreta.. Så nu sitter vi och tar en fika.Love J❤️

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Mot Kreta

Då sitter vi på Landvetter och regnet öser ner. Kan inte bli bättre, ses snart Kreta!Love J❤️

 

Det skall inte vara ett problem!

Hej på er! Eftersom jag kommer befinna mig på Kreta en vecka framöver så kommer bloggen att uppdateras lite oregelbundet. Vissa dagar kanske inte alls, har ju ändå semester.. Jag hoppas ni har överseende med detta. Men jag skall verkligen försöka hålla er uppdaterad om vår resa. Beror även lite på hur det ser ut med WIFI där nere. Men vad jag vet sedan tidigare resor till Kreta så finns det inprincip överallt så det skall inte vara ett problem.


Ha det så bra hemma i Sverige för det skall vi ha på Kreta!
Love J❤️

 

3 kg övervikt

När allt var packat och klart upptäckte jag att min väska vägde 3kg för mycket. Vem lyckas ha övervikt på sin resväska varje gång innan avresa dessutom?! Ni kan nog lista ut vem... Så det vara bara att packa om och ta ur saker, fun fun.


Love J❤️

 

Dagens plan

•packa klart
•träna
•städa
•växla pengar
•träffa Viktoria

Hur jag skall hinna allt detta återstår att se. Godmorgon på er föresten, ha en bra dag så hörs vi senare!


 

En bra början..

..en bra början på packningen iallafall. En liten bit påväg, men långt ifrån färdig kan jag lova. Tur flyget inte går förrän 15:40 på fredag haha!Love J❤️