J.Hesselroth
Johanna, 23 år, Västra Frölunda
Johanna heter jag och är 23 gammal, bor i Göteborg. Här kommer du kunna läsa om allt som händer i mitt liv. Häng med det blir skoj!

 

Fotbollsmorsa


Jobb hos W & F, befinner mig just nu på fotbollsplanen och agerar "fotbollsmorsa". Snart hem för att mysa med goda smörgåsar framför TVn.

Barnflicka 16:30-19:30
Love J❤️

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Dagens sanning 24/4-14


 

Let it go


 

VeckorevynTack mami😍

 

Dagens sanning 23/4-14


 

Deppdagen

Här är lite bilder från igår. Den officiella ångestbrunchen är äten och alla städar, gråter och passar på att umgås in i det sista.


Har det varit fest i veckan?


Vi hade Allsång på gräsmattan utanför gästis 3, så mysigt. Sjöng bl.a. tillsammans till den låten som jag la upp i tidigare inlägg "kär var det sista jag ville bli". Alltid sorgligt när man skall ta farväl!

P.S sjukt vad en del rubriker drar till sig läsare. Allt som handlar om känslor, sex, droger och nakenhet drar till sig ögon från alla håll och kanter.. Att det sen bara var en låt måste varit tråkigt för er haha. 
Love J❤️

 

Lunchtime


 

Avslutningsfesten i bilder

Här kommer lite bilder från denna säsongens avslutningsfest. Som tidigare sagt så var det 80-tals tema i år. Det var en grym och lyckad kväll! Känns konstigt att säsongen redan är slut.

"pölsa"


Love J❤️

 

Kär var det sista jag ville bli


 

Vandrande lik

Godmorgon! Då var man påväg in till skolan, tröttare tjej får man leta efter. Vandrande lik!! Skall bli skönt att komma hem och krypa ner under täcket igen efter skolan. Saknar Branäsfamiljen redan, hur skall detta gå?Love J❤️