J.Hesselroth
Johanna, 23 år, Västra Frölunda
Johanna heter jag och är 23 gammal, bor i Göteborg. Här kommer du kunna läsa om allt som händer i mitt liv. Häng med det blir skoj!

 

New in

Denna koftan lär jag bo i under hösten/vintern, så jävla skön!


 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Inte populär


Godmorgon på er, klockan ringde redan 06:15 och det var inte populärt kan jag lova er. Alma vart inte glad i att behöva gå upp så tidigt. Inte jag heller för den delen, sorry mami mitt morgonhumör är ju inte det bästa..

Sitter nu på vagnen på g mot skolan för att kicka igång första dagen och sista året på Göteborgs universitet. Låt detta år gå fort!
Love J❤️

 

Återgå till rutinerna

Jaha då var denna sommaren och semestern över. Imon börjar skolan igen och det är dags att återgå till sina vardagliga rutiner. Längtar inte kan jag lova er. Skall dock bli kul att träffa alla kursare igen men resten kan jag helst hoppa..Godnatt på er, love J❤️

 

Vart har sommaren tagit vägen?

Tiden går för snabbt, vart har sommaren tagit vägen? Idag är det 1 september, men känns inte alls som det var längesedan det var 1 Juli.. Någon mer som håller med mig?


 

Jävla kalla Sverige

Kom hem från Varberg vid 19-tiden och det blev kokt majskolv till middag. Smaskigt värre! Precis bäddat ner mig under täcket, brr så jävla kallt det skall vara i Sverige då! Nu blir det att se igenom några avsnitt utav Idol och Paradise Hotel, har ju en del att se igenom efter resan.

Hörs imon, puss på er!


 

Fullt ös, nästan medvetslös!

Idag fyllde min gamla gymnasieskola, Munkagårdsgymnasiet 30år. Därav min lilla miniweekend till Varberg tidigt imorse. Så det var fullt pådrag där mellan 10:00-16:00.

Så kul att träffa alla i klassen, gamla lärarna och de andra gamla eleverna. Man blir som en lite egen "familj" när man bor på internat. Dock kändes det sjukt konstigt att vara tillbaka där. Många minnen strömmade tillbaka till en, åhh vad jag insåg hur mycket jag saknar den tiden!


Lek och bus nere på stranden i Apelviken!
Nu väntar sängen på en extremt trött Johanna, sov gott!
Love J❤️