J.Hesselroth
Johanna, 23 år, Västra Frölunda
Johanna heter jag och är 23 gammal, bor i Göteborg. Här kommer du kunna läsa om allt som händer i mitt liv. Häng med det blir skoj!

 

Det händer inte ofta!

Tyvärr så gick varken Mikaela eller Thomas vidare i Idol, men de skall vara sjukt nöjda över sin insatts båda två. Inte alla som kommit så långt i Idol som de ändå gjorde. Dock tyckte jag att det var en del utav juryns wildcard som gick till helt fel personer (sångmässigt).

Precis kommit hem från en kväll hemma hos Johan. Var med och förfestade (nyktert) med grabbarna innan de drog vidare inåt stan. Att förfesta nyktert händer inte ofta, skönt med lite omväxling haha. För en annan har ju en hel del måsten på schemat imon, så det blir kudden för min del nu istället.


Love J❤️

 

SKÅNELAND


Framme i mormors (gamla) hus nu, sitter på balkongen och njuter av ett glas rosé innan middag. Sista helgen i huset innan nya ägaren flyttar in, blandade känslor. Många minnen inom dessa väggar, både glada och sorgsna. Så det är en känslomässigt jobbig helg som väntar.

 

Skogsmulle

Blev en tur till skogen även idag, mysigt!


 

Mysig kväll!

Idol och kantarellsmörgås för sammanfatta denna torsdagskväll! Har helt enkelt haft en mysig kväll.


Godnatt ❤️

 

RÖSTAAlla röster betyder, ring eller smsa NU!

 

Svampis

Framme på landet och hundarna skulle ju ändå springa av sig i skogen, så varför inte ta korgen och svampknivarna med sig tänkte jag åh brorsan.

Love J❤️