J.Hesselroth
Johanna, 23 år, Västra Frölunda
Johanna heter jag och är 23 gammal, bor i Göteborg. Här kommer du kunna läsa om allt som händer i mitt liv. Häng med det blir skoj!

 

Maleficent

Från Disney kommer den hittills okända historien om Maleficent, från den klassiska Törnrosa. En vacker och renhjärtad kvinna med spektakulära svarta vingar. Hon har en idyllisk uppväxt i ett fredligt skogsrike, tills en dag då en invaderande armé av människor hotar harmonin i landet. Maleficent förvandlas i och med detta till sitt lands mest skoningslösa beskyddare, men hon drabbas av ett hänsynslöst svek som förvandlar hennes rena hjärta till sten.

Mitt betyg: 5/5, så bra film. Se den nu!

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Inskickad

Då var tentan äntligen inskickad, var lite att fixa efter gårdagens opponering men men nu får det gå som det går. Bara att hålla tummarna för det bästa!


Hörs senare❤️

 

Svenska hollywoodfruar


Hello fokes! Missa inte den nya säsongen utav Svenska Hollywoodfruar, start ikväll 20:00 på TV3. Äntligen är Maria tillbaka i rutan, hon är ju för härlig.

 

Hemma igen!

Då var jag hemma igen efter en eftermiddag i skolan. Haft opponering mellan 13:00-16:45, vi fick dock sluta redan 15:30. Så himla skönt att vi slutade tidigare, opponering är ju inte det roligaste direkt. Efter skolan passade jag på att ta en fika med en kär vän.


Nu väntas det promenad med hundarna för att sedan ha matlagningskurs med brorsan. Hur nu det skall gå.. Att agera kock är ju inte min starka sida minst sagt haha.
Love J❤️

 

Dagens sanning 30/9-14


 

Instaweek V.39 2014


 

Lunchtime


 

Dagens sanning 29/9-14


 

New in


GINA TRICOT


HM TREND

 

Härlig söndag

I eftermiddags mötte jag upp Angelica i stan för lite shopping. Kommer lägga upp ett inlägg imon på mina köp, så håll utkik. Kvällen bestod utav pizza och film med brorsan. Härlig söndag med andra ord!


Godnatt❤️