J.Hesselroth
Johanna, 23 år, Västra Frölunda
Johanna heter jag och är 23 gammal, bor i Göteborg. Här kommer du kunna läsa om allt som händer i mitt liv. Häng med det blir skoj!

 

Dagens sanning 19/4-14


 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

PåskäggPåskharen har varit framme!
Love J❤️

 

Vem kastar sig från en cykel?

Sorry för dålig uppdatering igår, men hade fullt upp med annat så blev inte riktigt tid till att blogga. JK löste ju dock ett fint gästblogginlägg igår haha. Här kommer en update utav gårdagen.

Jag, mamma och pappa cyklade bort till anläggningen efter lunchen för Afterski. Arvingarna är uppe över påsk så det är fullt ös på Afterskin vill jag lova. Skumpan den flödade och alla var på toppen humör. Mitt glas hade en tendens att fyllas på hela tiden, kan inte förstå varför Fia haha! Detta resulterade till dans på stolar, bugg, idolbild med Arvingarna och en hel del skrattanfall kan jag lugnt säga. Haha längesedan jag hade så kul! När mamma dansar på stolen och JK åh mamma tar en sväng om på dansgolvet så vet man att det är bra drag på afterskin!!!Efter Afterskin blev det "efterafterski" hos Fia och Henke i solen, lyssnade på bra musik och hade provsmakning utav nya cider sorter. Sen cyklade jag och JK hem. Eller vi försökte..


Jag satt där bak åh han cyklade. Satan vad ont i rumpan jag fick! Dock fick jag för mig att kasta mig av cykeln när vi hade kommit mer än halvvägs för jag hade så ont i rumpan. Väldigt oklart hur jag tänkte, eller snarare inte alls tänkte. JK trodde jag skulle dö haha. Resulterade till en massa blåmärken samt skrapsår. Ett på axeln som varar hela tiden, får gå till sjukstugan senare idag om det inte blir bättre..

Jag+JK+Alkohol=Ingen bra kombination! Resulterar alltid till att någon av oss skadar sig..

"Det är tur inte ni är tillsammans, för då hade det inte funnits mycket kvar av dig Johanna. Klippkort
till akuten!" -Victor

Efter middagen blev det fest, lyckad dag och kväll!

 

Nu fortsätter kvällenBest Friends


Arvingarna

Nu fortsätter kvällen efter afterski med Arvingarna och en god middag i trevligt sällskap. Dock ramlade jag av cykeln påvägen hem....

 

Allt mellan himmel och jord

Jesus gick ju på vatten men jk simmade genom land!!


 

Dagens sanning 18/4-14


 

Mysigt värre

Sitter framför brasan nu och myser med en cider. Kom fram till stugan för 2 timmar sen, jag och JK sov en hel timme upp så skönt! Inte alls mycket snö kvar i backen kan jag lova er. Om det blir ett åk eller två det återstår att se, lutar mer åt att sitta i en snödriva på toppen i solen och ta liften ner haha. Nu kan avslutningsveckan börja, skål!Love J❤️

 

How to be skinny


 

Bilar i bilenVart tog alla bilar vägen JK?

Då var man påväg till Branäs sen 3 timmar tillbaka. 2 kissepauser och en hel del skratt har hunnits med redan.
Love J❤️

 

Påskmålning

Målade barnen fina inför Påsklunchen idag på jobbet, så söta påskgummor och gubbar blev de!Love J❤️