J.Hesselroth
Johanna, 23 år, Västra Frölunda
Johanna heter jag och är 23 gammal, bor i Göteborg. Här kommer du kunna läsa om allt som händer i mitt liv. Häng med det blir skoj!

 

Kvällens läsning är räddadNya VR och kort från mormor låg i brevlådan när jag kom hem från jobbet. Kvällens läsning är räddad!

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Instaweek V.29 2014


 

Morberg Collection Syrah Rosé


Efter att ha provsmakat detta rosévin i helgen, kom jag och Gerda fram till ett gemensamt betyg. Morbergs rosévin får betyg 8/10, ett gott vin som är perfekt nu till sommaren.

 

Dagens sanning 21/7-14


 

Grattis på Johanna-dagen!

Då har man namnsdag idag tydligen. Tack för alla gratulationer som rullat in under dagen hihi alltid kul att bli lite extra uppvaktad.


Grattis till alla andra som heter Johanna runt om i landet!
Love J❤️

 

Det bara rinner

Kom precis hem från jobbet, fick sluta tidigare idag då vi inte hade så många barn. Gäller att passa på att ta tillfället i akt. Solen skiner och det är ca 28 gr ute. Svetten rinner, men vafan gör det när vädret är så underbart! Nu blir det att pressa några timmar i solstolen, hörs sen.


Visst häftig blomma?
Love J❤️

 

Lite småjobbigt att lämna

Jaha då var man hemma i götet igen efter en grym helg i Varberg. En helg som bestått utav mycket skratt, sol, bad, klipphäng, god mat, vänskap och en hel del alkohol. Det var lite småjobbigt att åka därifrån ikväll måste jag erkänna. Massa gamla vänner har jag träffat och en hel del minnen återupplivades i helgen. En klockren helg helt enkelt. Blir en sväng ner dit snart igen!

Idag var det sol & bad nere vid ankaret som gällde så fort vi vaknade till liv imorse. Sen blev det lunch/middag på Hamnpaviljongen innan det var dags för mig att packa ihop mina saker och åka hemåt. Tack alla för en oförglömlig helg!

Här kommer lite mer bilder från helgen.


Love J❤️

 

När den är som bäst

Äkta vänskap när den är som bäst!

 

Rosé och klipphäng


Gerda, @viktoriawallin & jag.
Rosé och klipphäng nere vid ankaret, hur mysigt som helst!
Love J❤️