Presentation picture
J.Hesselroth
Johanna, 23 år, Västra Frölunda
Johanna heter jag och är 23 gammal, bor i Göteborg. Här kommer du kunna läsa om allt som händer i mitt liv. Häng med det blir skoj!

 

Halloween

Precis kommit hem ifrån Jessicas halloweenfest. Vilken lyckad kväll, denna kvällen har verkligen bevisat att man inte behöver vara många för att ha roligt. Haft en grym kväll med frågesport, dricka och en hel del skratt tillsammans i ett bättre sällskap!

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

LATCH

 

New in

Fick med mig denna jacka hem från kvällens Five Seasons utförsäljning till ett mycket bra pris, ett riktigt kap!

 

Vilken dag!

Pust vilken dag, skrivit för fullt hela dagen. Hann precis skicka in tentan i tid, 16:53 var den inskickad. Stressigt värre då inlämningsmappen stängdes 17:00. Efter det var det bara att bita i det sura äpplet och börja sätta ihop PowerPoint inför morgondagens redovisning.

Nu är jag verkligen helt slut, filmmys ikväll låter som en bra plan.

 

Äntligen minusgrader

Godmorgon på er, Göteborg bjuder på -1 och vintern är äntligen på gång! Saknar skidåkningen så mycket, därav att jag längtar efter vintern.

Har precis kommit in från morgonpromenaden med Alma så nu blir det frukost innan det är dags att ta tag i skrivandet igen. Tentaskrivande hela dagen väntar, så nu vet ni vad jag kommer sysselsätta mig med hela dagen. Fun fun..

 

I give up

Sorry för dålig uppdatering idag, men sitter med en tenta som skall skickas in imon så haft fullt upp hela dagen. Suttit med den sen 09:30 imorse så är rejält slut i huvudet nu vill jag lova! Hatar tentaperioder, lätt det värsta med att plugga.

Slet mig precis från datorn och tände massa levande ljus. Så här ligger jag nu i sängen med min tekopp i ett rum fullt av ljus. Nu blir det att slötitta tv innan läggdags.

 

Sista dagen

Sista dagen på VFUn idag, som tack för allt fick jag en present som uppskattas väldigt mycket nu i höstrusket. Vem älskar inte att få choklad hihi.

Nu skall jag och mamma ut med hundarna innan vi skall iväg på bio. Ett mysigt avslut på denna tisdag.