isabelleellinor

24/1-13

torsdag den 24 januari 2013, kl 08:08

God morgon! jag ska både till läkaren och tandläkaren idag så det är dubbelt upp för min del idag. Men förhoppningsvis så tar det inte så lång tid. I eftermiddag så ska jag troligen träna. Hoppas ni får en grym dag!

Puss!


Bild från tidigare i veckan. Känner att mitt hår snart är vid sin max-längd, vill inte ha det så mycket längre än såhär..
 


NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Vardag
 ·  110 läsare
 ·  
 ·  

14-01-13

måndag den 14 januari 2013, kl 16:49

Hejsan! Förlåt att jag bloggat sämre lately. Och jag har en massa ursäkter till det.. haha. Men lite väl personligt så tänker inte rabbla upp dom. Jag kan i alla fall säga en sak, och det är att jag är så himla trött på detta väder! snö och kallt, USCH. Men vad förväntar man sig egentligen av sverige haha? Snart kommer våren i alla fall, det är ju skönt!

Puss


Vardag
 ·  173 läsare
 ·  
 ·  


Maybe baby

lördag den 12 januari 2013, kl 16:39
Har ju inte bloggat på länge, men har varit rätt mycket som kommit i vägen. Får se om det kanske blir mer update framöver!

Puss

Vardag
 ·  140 läsare
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Gott nytt år!

tisdag den 1 januari 2013, kl 00:28Vardag
 ·  163 läsare
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Åh happy

torsdag den 20 december 2012, kl 15:13
Blev rätt glad nu när jag plötsligt insåg att detta var den sista skoldagen på terminen och imorgon är det skolavslutning! så sjukt härliiiigt. Ikväll ska jag chilla, kanske ett litet hemmaspa får se!

Puss


Vardag
 ·  205 läsare
 ·  
 ·  Mobilblogg

Torsdag

torsdag den 20 december 2012, kl 07:20
Goodmorning mates! Så detta är den sista dagen innan julavslutningen! tror ingen fattar riktigt hur mycket jag längtat efter det här. Kommer verkligen lägligt nu. Så det blir skolan och sedan får jag helt enkelt se! ska se till att det kommer upp något lite roligare inlägg på bloggen sedan, so u better check it out! hehe.

Puss

Vardag
 ·  187 läsare
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Puss

onsdag den 19 december 2012, kl 19:38
Hellooo! sitter nu och kollar lite på Homeland. Vet inte riktigt vad jag tycker om det egentligen, men är lite trevligt att småglo på ibland. Ska strax ta en dusch och göra i ordning mig!

Puss


Vardag
 ·  147 läsare
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Lovelovelove

måndag den 17 december 2012, kl 15:58

Heeeej! sitter nu i soffan och lyssnar på älskade lana. Helt sjukt vad grym hon är! perfekt musik att lyssna på när man vill rensa sina tankar lite.. känns verkligen som att det behövs nu. Härligt att det här är sista veckan innan jullovet! åh vad man har längtat!

Puss

 Vardag
 ·  149 läsare
 ·  
 ·  

WOOOAH

fredag den 14 december 2012, kl 08:16

Morningmorning! sitter på mamis jobb nu. Kommer kanske vara lite lame men, det betyder - mer uppdatering! tjooooohoooo. Gick upp sjugo över sex idag så är väldigt trött haha. Men vaknar nog till med lite kaffe. Ska strax äta frukost också. Det är otroligt skönt med helg nu, ska nog fixa lite julklappar och sådant den här helgen. Ha en bra dag!

Puss!


Vardag
 ·  114 läsare
 ·  
 ·  

Winter morning

tisdag den 11 december 2012, kl 11:53

Godmorgon! hur är det med er? med mig är det bra. Älskar att kolla ut i fönstret och se snö, blir så himla fint ute. Dessutom är weheartit en drog för mig just nu, så fina och mysiga bilder kan man hitta där. Känner ni för att kolla på min weheartit så sök bara på isaabelle

Puss


Vardag
 ·  114 läsare
 ·  
 ·  

isabelleellinor

Hej och kul att du hittade till min blogg! Jag är en 15 årig modeintresserad tjej vid namn Isabelle. I min blogg så skriver jag om lite allt möjligt, b la. träning, vardag och mode. Hope you'll like it!

Följ mig

Bloggarkiv
Statistik
min blogg