IdaAldebert
23 år, Göteborg
- Född & uppvuxen i Sagornas stad, Vimmerby - Bor nu i Göteborg med syster & hund - Går på Göteborgs universitetet - Älskar min pojkvän & sushi - Är beroende av lypsyl och tutti frutti tablettaskarna - Är ett realityserie freak - Gillar inte kyla och besserwissers.
Videofy.Me
Instagram: idaaldebert

 

Jag är inte dålig jag..

Jag började dagen med att gå på seminariumet, sen blev det träning, efter det blev det lite mat och så har jag pluggat fram till nu! I alltså 7-8 timmar.. det är fan inte dåligt! Jag är jäkligt stolt över mig själv, men jag har ändå rätt mycket kvar tyvärr.. jäkla tenta och jäkla Åke som ska envisas med att man ska göra 42 instuderingsfrågor + allt annat..

Ahja ingen ide att klaga för det finns inte så mycket jag kan göra åt det haha! Men nu ska jag i alla fall ta och ringa Roberto och sen ska jag sova! Ska försöka vakna rätt skapligt så att jag kan göra så mycket som möjligt av frågorna.. vill helst vara färdig nu i helgen så att jag bara kan lära mig allt till tentan nästa lördag!

Har ingen passande bild till detta inlägg så det får bli en på min vackra prinsessa! <3
Jag har faktiskt tänkt att förstora detta, det är en sån himla fin bild!

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Woop woop!

Har pluggat som en galning idag för att bli färdiga med alla seminariefrågor tills imorgon! Fick nu reda på att de ska vara inlämnade på fredag istället, blev överlycklig då vi har ett seminarium imorgon där vi går igenom alla frågor ;). Fattar inte riktigt vad läraren (det heter väl inte lärare på universitetet men det låter så fult med typ professor haha!) tänker med att vi går igenom allt innan vi har lämnat in det, dock är det bra för oss så :D. Men nu i alla fall ska jag sluta plugga och göra färdigt resten imorgon, ska egentligen bara kolla igenom, men orkar inte mer idag!

Ska gosa med monstret nu en stund och sen kanske kolla någon film!

Kolla sötaste bilden jag tog för ngr dagar sen <3. Det där ansiktet vill man ju bara pussa och trycka sönder!!

 

Träningen verkar fungera!

Jag är faktiskt stolt över mig själv .. haha!

 

Paus i plugget

Idag har jag tränat, pluggat och nu blir det snart att äta kycklingsallad och tänkte kolla The Hobbit! Har ingen ork att plugga mer just nu.. Det får bli sen!


 

Kill them with a smile


 

Blondes have more fun

Jag ska slinga håret blondare sen till sommaren! Jag har bestämt mig till 100 % nu :D!


 

True?

If you are not happy with yourself,
you can never be happy with anyone else...


 

Johan Falk: Kodnamn Lisa

Dags att se sista Johan Falk filmen! Det ska ju visserligen spela in flera filmer men de kommer säkert inte komma ut förrän 2015 eller senare till och med.. Hoppas Joel Kinnaman också är med i de haha :D!


Bilden är härifrån

 

NEJ JAG HAR INTE TID!

Fml säger jag bara.. börjar bli sjuk IGEN! Huvudvärken är igång och min kropp är helt slut. Struntade i föreläsningen idag och gjorde seminariefrågorna istället.. så nu är de färdiga och jag vill bara lägga mig i sängen. Har ingen direkt matlust heller, även fast jag är hungrig.

Tror att jag ska ta en yoghurt, för de går alltid ner, och sen kolla på Johan Falk haha.

Älskar Joel Kinnaman i dessa filmer.. <3 ;D


Bilden är härifrån

 

:(

Ibland är det så tråkigt att jag inte bor nära mina bästa vänner.. En av mina vänner ska ha inflyttningsfest nu på fredag och jag kan inte komma. När man bor långt bort från de vänner man haft sen man var liten är rätt tråkigt och jobbigt! Visst jag har ju vänner här med, men det är ju inte samma som med ens barndomsvänner!

Jag vet att jag har lagt upp denna bild innan men GUUUD vad jag saknar de :( <3.