Presentation picture
gtsorroz2
Skicka in massa prints och skvaller till gtsorroz@live.se! :)

We are back for more!

Nu jävlar ska vi avslöja skandaler som aldrig förr! Maila in nu en massa skvaller och prints till oss, gtsorroz@live.se.
Observera att vi inte är nattstad.se/gtsorroz. Orrarna har tagit våra bilder och våra inlägg utan vår tillåtelse!
Nattstad.se valde att lägga ner vår förra blogg nattstad.se/gtsorroz för att AliceUknow och Din-chey anmälde oss ett flertal gånger. Jävla orrar skönt att dom är borta nu. Nu tycker vi att ni ska sprida bloggen lite överallt precis överallt, facebook, gt och kik! 
We are back on track, orrar. Hoppas ni är redo för oss!!

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Staffsen tappar respekt för varandra!

Hej orrar! Vi har hört tidigare att issasuperstar har kickat andra användare från rum utan anledningar! Vi har just fått in en print där staffen Febria håller med och säger att detta har hänt flera gånger innan. Den utsatta är Wilma145, som blev kickad som eXpert då hon bad staffen "Plooptiny" sluta afk:a och börja jobba!

Anledning till Wilma's kick var följande: Hon bossar över andra eXperter, det är mitt jobb att bossa över dem säger issasuperstar. Är det fel att be någon sluta afk:a hela tiden, vad tycker ni? 

När man ska vara boss över någon ska man väl i alla fall vara lite mogen? Kicka någon bara för issasuperstar stör sig på personen, där utnyttjar hon sina mod-tools just sayin! Omoget säger vi bara issasuperstar!

Efter wilma145 fick sparken och hon blev väldigt ledsen över detta, hon har gått så långt med detta att hon gråtit inför sina vänner på skype. 


Tack för printsen förresten! 😃 

 

Griseknoe och Portal
Nytt mail om griseknoe och Portal's kärlek

Båda två jobbar för vin, självklart? Han är alltid van med att anställa sjuka människor. Portal och griseknoe sägs att vara flator. Portal jobbar som ROTW-manager och griseknoe jobbar som guld. Portal är nog den sämsta ROTW-manager man kan ha, hon väljer alltid dom som inte kämpar för deras bygge, noobiga människor med andra ord, men man förstår ju det hon är själv noob av sig. Griseknoe är rätt så trevlig av sig men bannar alltid för onödiga anledningar, hon kommer nog banna hela orroz för det här inlägget. Men lite gt kritik får man tåla. Ryktet sägs också att issasuperstar är inblandad i deras förhållande.

Triangeldrama?

Vet ni mer om detta så skicka in till gtsorroz@live.se

 

Nykära på G?
Vi fick in ett mail om Xiro och Dariuuz mys i ghc, kanske ett nytt par man borde hålla utkik efter! 

Här går de till mysigt värre.

 

Weeeeeeeee looooveee thiissss 

Staffsen får lite svår kritik av läsarna ser vi och tillochmed ORROZ får hård kritik. Weee looove this, mata oss mer med erat skvaller och skicka in mail till gtsorroz@live.se

 

Lista på personalen

Vi tänkte börja med ett snabbt inlägg som visar vilken personal vin har anställt nu på gt.
Här har ni listan på alla guldhobbor & silverhobbor
Som ni ser är issasuperstar tillbaka.
Dom flesta gör sitt jobb bra men orren din-chey förtjänade inte en plats som guld.
Vilken dum åsna anställer en omogen fjortis 13-åring...

Mixxael - Silver

Issasuperstar - Guld

Din-chey - Guld

Ble - Guld

Niklas - Silver

Många av dem här X:en är såna som vin har bara plockat upp och inte känner från tidigare. Förutom TheBlackRose. En av dom mest vidrigaste x-intagningarna var katrin32's. Hon blev upplockad på ett event för kaninen inte hade ett pris. Då gav katrin32 ett pris till vin och då var hon tydligen värd att vara eXpert?

eXperter brukar vara kända för att rövslicka vin. Ni kanske märker på någons motto här vem som är glad med att rövslicka vin? HAHA..

Vi har också hört att den som plockar in X's är issasuperstar. Hon verkar ha misslyckat med det. SYND! Vi som tyckte om dig lilla Issa

 

Äntligen?

Äntligen, äntligen gtsorroz är tillbaka! Vi har bara tagit en jättelång lååååång paus. Under de senaste flera månader har det hänt mycket. TheBlackRose blev eXpert igen, Kontroll och Livvakten fick sparken, Issasuperstar är tillbaka, spelare blir silver eller guld direkt t.ex. Niklas, Portal, griseknoe, Febria såna orrar, Qwenty är inte DJ längre, Gizzy har lämnat GT och... vin äntligen!! Function har nått sitt mål. sista det dåliga är att vin anställer fortfarande fel gtpersonal, tyvärr. Vi kommer med massa skvaller senare.

Ni vet vad ni ska göra skicka in all skvaller till gtsorroz@live.se


 

Skryter om att blivit av med oskulden


Ute efter uppmärksamhet eller? Skryter du om att ha blivit av oskulden, det måste vara det pinsammaste vi nånsin hört. Bara orrar som är alltid ute efter uppmärksamhet och ni förvånar oss INTE.. Ni äcklar bara oss, jävla orrar! Bort med attentionwhores! 

 

Rasister överallt!

Dom har skapat ett rum där dom skriver rasistiska saker?! Så omoget. Snälla, VÄX UPP! Äckliga rasister, man ska inte göra så! Alla är lika värda och man ska visa respekt för varandra oavsett hudfärg, kön, läggning och allt! ALLA ÄR LIKA VÄRDA! Det är omoget och respektlöst att ha såna rum! Noll respekt? 


Sen kom Livvakten in och bad alla hålla käften, bra gjort! Go ahead! 

 

 

Simkort otrevlig?!Simkort var otrevlig mot Garcia när Garcia frågade om att få komma in i båset. Kunde du inte skriva vänligare? Äcklig orre. Det har hänt många gånger att personalen var otrevliga och elaka mot GTspelare. Kan ni inte coola ner er så GTspelare känner sig mer trygg i GHC om ni är vänliga! 

Simkort, lär dig att vara vänligare nästa gång! 

Du är bara för pinsam. Vi skäms hur personalen på GT beter sig. Hoppas Vin ser detta snart.