fridalindgren
Frida, 17 år, Näsviken
En spontan och sprallig tjej född året 97 som älskar allt i klädväg. Jag pluggar första året av samhällslinjen på Thorén Business School i Sundsvall. I min blogg kommer ni att få läsa om allt jag tycker är intressant dvs vardag, mode och inspiration. Jag fotar med min Canon E0S 1000D och spenderar flest timmar om dygnet bakom kameran, macbooken och iphonen. Hoppas att ni kommer att trivas!

 

Instagram: ffridalindgren

TISDAG


Sitter just nu och pratar i telefon med Stina och diskuterar det som hände oss tidigare idag. Det var nämligen en italienare som satte sig bredvid oss på tåget och började prata engelska med oss. Han var jätte trevlig och gav oss 1000 olika komplimanger, haha. Han blev också väldigt förvånad när vi sa att "svenska killar överlag är oromantiska och inte håller upp dörren eller drar ut stolen åt oss". Han snackade även om att komma tillbaka om några månader och träffa oss igen samt hälsa på hans kompis som bor i Sundsvall. Måste även tillägga att han tyckte att vi svenskar var trevliga, positiva, hjälpsamma och alltid hade ett leende på våra läppar. Det var riktigt kul att höra! Nu måste jag skriva klart mitt CV och efter det plugga engelska och svenska. Hoppas att ni får en fin tisdagskväll kära ni, puss!

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

INSPIRATION BY ME


Tyckte detta skulle vara lite kul så har suttit ett tag och pusslat ihop ett collage by me. Alla bilder är tagna och redigerade av mig.

 

MIN MÅNDAG


Idag har det varit en typisk måndag för min del. Hade matte och naturkunskap i skolan och kom hem vid sex. Efter jag ätit åkte jag till gymmet med Tila och körde ett skapligt mördarpass som säkerligen kommer att kännas imorgon. Måste även lägga till att jag blir så jäkla imponerad av styrkan inom den kvinnan. Blir så stolt och glad för hennes skull! Fick även min present av henne som var ett presentkort på H&M vilket är mer än nödvändigt då jag sparar nästintill alla pengar jag får per månad för att ha råd med roliga saker i sommar. Nu måste jag sova om jag ska orka mig upp när klockan ringer imorgon. Puss!

 

ALLRA KÄRASTE SYSTER


Här är några halvfula bilder på mig och mina två systrar jag aldrig skulle kunna klara mig utan. Älskar dom oändligt och de är mina förebilder. Det är väl så det ska vara? Ni är bäst, mina fina systrar. 

 

FLOWERS


En fin bukett jag fick av mormor och morfar igår. 

 

HUR JAG SPENDERADE MIN NATT


Här spenderade jag och två fina vänner den första stunden av min 17års dag. Vi tog med oss filtar, värmeljus och lite godis till båthusen och pratade hela kvällen fram emot 1 på natten. Hur mysigt som helst och snacka om terapi för kropp och själ. Detta är verkligen någonting man måste göra oftare! 

 

17 ÅR


Äntligen äntligen var det min tur att fylla år och det firar jag med tårta och fina människor. ETT år kvar till 18. 

 

IDAG ÄR DET MIN DAG

 

LÖRDAGIkväll ska jag mysa ned mig framför en mysig serie iklädd mjukisbyxor och kofta. (collage från emelienea)


Älskar älskar älskar lördagar. Att få ta det lugnt och fokusera på sig själv. På att må bra och på att se bra ut (syftar på att använda hårinpackning, raka benen, använda ansiktsmask och sånt man inte hinner på veckorna) och bara njuta. Stor kärlek till helg, ledighet och lördagar!

 

FÅ FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG
Skriv om något du själv skulle läsa - skriv om saker du tycker är intressant och om saker som skulle få dig att stanna på bloggen om du läste den för första gången. 

Håll en röd tråd - det ska finnas ett syfte bakom alla inlägg och de ska hänga ihop. Ett exempel är att ha samma struktur på hur du skriver och i hur inläggen ser ut. 

Länka bloggen - dela med dig av din blogg på twitter/facebook/instagram och andra sociala sidor. 

Tänk på att ha lite text och mycket bilder - för att inläggen inte ska bli för tråkiga. Dock finns det ju undantag, men tänk på att alla inlägg inte ska vara för långa. 

Välj läsare - vilken målgrupp vill du nå ut till? Blogga utifrån det. 

Ren och snygg design - lägg ned lite tid på designen och se till så att den är fin. Är din blogg snygg kommer folk automatiskt bli mer intresserad av vad det står i dina inlägg. 

Våga vara unik - skriv om det du brinner för och låt ingen annan säga åt dig vad som är rätt eller fel. Ha din egen unika blogg, och skriv om det som DU tycker är intressant.