Presentation picture
fridajosefsson
Frida, 18 år, Gävle

 

Me and Matty

The post-concert depression hurts af


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

On my way home

Efter en till fantastisk konsert är jag och Linnea på väg hem till Gävle igen. Ofattbart trött efter knappt 30 minuters sömn förra natten. Kommer garanterat däcka på Upptåget från Uppsala 🙊


 

KONSERT IGEN

Gråter floder. Matty och George från The 1975 gav oss gratis biljetter till deras konsert i Sverige när vi träffade dom i Berlin. Rad två!!! 😭😭😭😭 LOVE ❤️😭


 

@Arlanda

Är nu på svensk mark igen och kunde inte vara med deprimerad. Ska dock vara i Stockholm imorgon och göra en grej, så jag och Linnea övernattar på Arlanda medan Sandra tog med sig våra resväskor på tåget till Gävle nyss. Such a nice girl. Godnatt 🌚
 

One day left

Alltså. Vårt wifi fungerar bara på en telefon så jag kan inte uppdatera från min telefon där alla bilder finns. Men i söndags köade vi från 9:30 till 20:00 och hamnade längst fram på konserten, så det var värt alla timmar av köande. Efter konserten tog vi även bild med sångaren i bandet och utbytte några ord. Vill gråta nu bara jag tänker på det. Finaste Matty ❤️ Kan dö lycklig nu, bästa dagen i mitt liv.

Igår åkte vi till Brandenburger tor, förintelsemonumentet och Mall of Berlin. På kvällen gick vi ut och drack lite drinkar på AlexOase. Idag tog vi tunnelbanan till East side gallery och sedan till Kürfurstendamm där vi handlade lite grejer. Just nu sitter vi på en restaurang med wifi och ignorerar varandra.

Kommer inte blogga något mer nu förrän jag är hemma igen, då tänkte jag göra några utförliga inlägg om olika grejer istället!


 

Waiting in line

Imorse gick vi upp vid halv åtta, fixade oss och tog sen en taxi till Astra kulturhaus där The 1975 har sin konsert ikväll. Det är vi och 8 andra tjejer här just nu så förhoppningsvis får vi bra platser. Området här är ganska ruffigt med grafitti och gäng som är påverkade av allt möjligt. It's gonna be great. 

Berliiiiiin

Vi landade strax efter 8, fuckade upp hämtningen av väskorna men lyckades få tag på dom efter någon timme lol. Sen tog vi bussen in till Alexanderplatz, gick till olika telefonbutiker och letade efter ett tyskt simkort med surf så vi kan använda här. Hittade ett bra på o2, sen gick vi till shoppingcentret Alexa för att aktivera det med wi-fi innan vi försökte oss på att navigera till boendet. Kunde dock inte checka in förrän vid 13:00 så vi gick in på bla Mac och Rossmann innan vi käkade lunch och gick till där vi bor. Efter en del krångel blev vi visade till lägenheten där vi ska bo nu tills vi åker hem på onsdag. En lägenhet på femte våningen med badkar, kök och fantastisk sköna kuddar - I like! Vi tog en nap på två timmar för att ta igen lite sömn vi har missat inatt. Nu håller vi på att göra oss i ordning för att gå till Alexanderplatz igen och spendera pengar på massa onödiga grejer, can't wait 💁

 

Bye bitches
 

Hänger på Arlanda

Snart smäller det hörni! Jag, Linnea och Sandra är nu incheckade på Arlanda och flyget till Berlin går 06:30 😝

 

Frisörlektion

Färgade en docka till en mörkblond askröd färg från Schwarzkopf Metallic-serie. Det går såklart inte att ge färgen rättvisa på bild men den blev jäkligt frän faktiskt.

Hann även tvätta håret på Olivia och få mitt hår två centimeter kortare. Har fortfarande tunna toppar men det känns så mycket fräschare och behagligare att ta i håret nu!