fridajosefsson
Frida, 17 år, Gävle

 

When we lose ourselves we find each other

Söndag kväll och jag kunde inte vara gladare över att det är lov nu. I fredags tog jag mitt pick och pack från Linnea och flyttade hem igen. Jag flyttade in en vecka i början av januari för skojs skull men blev kvar fram tills nu. Hennes föräldrar bor i Dalarna så hon har lägenheten för sig själv ute i Valbo, vi går alltså i samma klass mer eller mindre (hon går textil och jag går frisör - hantverk/gemensamma lektioner). Sjukt att hon har stått ut med mig och mitt extrema stökeri så pass länge, men nu slipper hon gnälla på mig haha.. På lördagen tog jag med mig bästa sällskapet (Bobo) till hennes lägenhet och städade allt eftersom jag inte hann med det i fredags. Resten av denna helg har gått åt till att titta på x antal avsnitt av Supernatural och How the universe works. Jag är så fascinerad och mindfuckad av den sistnämnda, riktigt kul serie om universum.
Nu ska jag försöka flytta på Bob som tar upp hela sängen, sen försöka sova med min mage som spökar, mensvärk är fantastiskt.
 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Salon gifts

Som tack för dessa tre veckor på salongen gav dom mig två produkter, en hårspray som har maxstyrka (bra för att hålla mina spröt på plats), sen fick jag även en färginpackning med kopparpigment så min hårfärg kan fräschas upp samtidigt som håret byggs upp, så glad nu kan inte vänta att testa dom!


 

Falling asleep when they're dropping the bomb

Tre dagar kvar av APLen på salongen sen är det lov, då kan jag äntligen ta igen massa sömntimmar.


 

Cotton candy

Färgade Lisen igår på salogen. Blekte upp utväxten och gjorde en blondortvätt på längderna för att få upp dom lite ljusare. Sen la jag en toning and it went pink ☺️
 

A small change

Tog bort Alices rödlila ombre idag på salongen, trivs så bra där med alla! Så hjälpsamma och mysiga 🙊


 

Earth hour

Spenderar earth hour i ett nedsläckt rum själv med en marabou framför Supernatural, kan inte bli bättre!
 

Would you come brighten my corner?

 

Waffles

Våffeldagen idag, vräker i mig med Linnea och Sandra ☺️☺️☺️


 

THIS IS HEARTACHE ON THE BIG SCREEN

Imorgon börjar min APL igen, så om någon av er vill färga/slinga/klippa er för ett väldigt lågt pris, hör av er till mig! Det är tre veckor framåt och jag är där 9-18, Henrys på Brynäs är salongen. Förövrigt så har jag umgåtts med Linnea och Sandra en hel del den senaste veckan, gått i skolan som vanligt och färgat/blekt hår och kollat alldeles för mycket på Supernatural.. I fredags var jag på begravning för mina halvsyskons pappa, så fruktansvärt jobbigt med begravningar.. blir helt förstörd av att se människor gråta och vara ledsna, usch. Efter det mötte jag upp Hanna och tog med mig henne till Valbo eftersom att Linnea åkte bort över natten. Vi gick runt på Ikea och handlade lite tallrikar mm. + åt mat, sen på lördagen åkte vi in till stan och käkade buffé på Lilla Saigon, lovely. Nu ska jag iallafall försöka få lite sömn, borde inte vara något större problem då jag är trött 24 timmar om dygnet utan någon anledning.

 

Kundpass

Hade kundpass i tisdags och kunden ville få bort utväxten. La en uppljusande färg i nacken och på sidorna, sen la jag folieslingor i benan och färg mellan paketen. Använde mig utan 9,5-4 med 9% väteperoxid, dvs ljusblond beige färg med som blandas med en väteperoxid som ljusar upp håret tre steg. På slingorna använde jag 6% väteperoxid, lite snällare än 9%.