fridajosefsson
Frida, 17 år, Gävle

 

SKUMTONING

Fick paket idag från bluestore, beställde i måndags en skumtoning som tar bort guldiga (läs: gula) pigment i håret. Fantastisk pryl för blondiner!


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Morning sunshines
 

So done

Imorgon är det skola igen and I'm very much not ready. Behöver vila upp mig minst tre månader till. Vet ni vad jag har åstadkommit på lovet?! Jag har kollat på 1,5 säsong av supernatural, det betyder alltså att jag nu har kollat fram till s09 e18 och måste börja vänta en vecka mellan resterande avsnitt. Preeeeetty proud of myself


 

When we lose ourselves we find each other

Söndag kväll och jag kunde inte vara gladare över att det är lov nu. I fredags tog jag mitt pick och pack från Linnea och flyttade hem igen. Jag flyttade in en vecka i början av januari för skojs skull men blev kvar fram tills nu. Hennes föräldrar bor i Dalarna så hon har lägenheten för sig själv ute i Valbo, vi går alltså i samma klass mer eller mindre (hon går textil och jag går frisör - hantverk/gemensamma lektioner). Sjukt att hon har stått ut med mig och mitt extrema stökeri så pass länge, men nu slipper hon gnälla på mig haha.. På lördagen tog jag med mig bästa sällskapet (Bobo) till hennes lägenhet och städade allt eftersom jag inte hann med det i fredags. Resten av denna helg har gått åt till att titta på x antal avsnitt av Supernatural och How the universe works. Jag är så fascinerad och mindfuckad av den sistnämnda, riktigt kul serie om universum.
Nu ska jag försöka flytta på Bob som tar upp hela sängen, sen försöka sova med min mage som spökar, mensvärk är fantastiskt.
 

Salon gifts

Som tack för dessa tre veckor på salongen gav dom mig två produkter, en hårspray som har maxstyrka (bra för att hålla mina spröt på plats), sen fick jag även en färginpackning med kopparpigment så min hårfärg kan fräschas upp samtidigt som håret byggs upp, så glad nu kan inte vänta att testa dom!


 

Falling asleep when they're dropping the bomb

Tre dagar kvar av APLen på salongen sen är det lov, då kan jag äntligen ta igen massa sömntimmar.


 

Cotton candy

Färgade Lisen igår på salogen. Blekte upp utväxten och gjorde en blondortvätt på längderna för att få upp dom lite ljusare. Sen la jag en toning and it went pink ☺️
 

A small change

Tog bort Alices rödlila ombre idag på salongen, trivs så bra där med alla! Så hjälpsamma och mysiga 🙊


 

Earth hour

Spenderar earth hour i ett nedsläckt rum själv med en marabou framför Supernatural, kan inte bli bättre!
 

Would you come brighten my corner?