fridajosefsson
Frida, 18 år, Gävle

 

We go where nobody knows, with guns hidden under our petticoats

Det är i skrivandets stund mindre än 14 timmar kvar till det är dags att sätta sig i i klassrummet än en gång, nu med bara ett år kvar utav gymnasiet. Den här sommaren har varit kul, jag har inte gjort speciellt mycket med tanke på att jag, Sandra och Linnea köpte två konsertbiljetter samt pyser till Berlin i mitten av Oktober. Men en del saker har jag faktiskt hunnit med på drygt två månader. Jag har tittat klart på alla säsonger av Vänner samt tittat på fyra säsonger av Californication, nya band har tagit över min spotifylista och jag har upptäckt en ny favoritpizza. 

Sandra har sovit här större delen av sommaren och hängt med mig och Bob, det blev några timmar av konstant solande på min baksida i vår uppblåsbara pool. Jag har fyllt 18 och faktiskt pallrat mig ut på krogen, träffat nya vänner, sett ett stjärnfall och bara vart allmänt slö som vanligt. I regret nothing. Sommarlovet startade med One Directions konsert i Friends arena, och avslutades med pizza från American takeaway hos Erik efter 3 timmars sömn. Gissa vem som kommer däcka direkt efter Idol ikväll.
 

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Efter att ha använt Tri brow color från Make up store samt MUS ögonskugga "Deadly" till att fylla i mina ögonbryn de senaste åren har jag tröttnat på det. Anastasia är otroligt känt världen över för framförallt deras ögonbrynsprodukter. Denna Brow Wiz i färgen "Ash Blonde" är som är krämig penna och efter att ha använt den en gång vill jag aldrig vara utan den igen. Inom kort hoppas jag att Dipbrow Pomade ska komma in i rätt färg också, då jag känner att den saknas i mitt liv. Köpte denna på beautybay.com för 165:- men den finns på Kicks för 219:-

 

Skönhetsprylar

Under sommaren har jag utökat min sminksamling och även samlat på mig andra roliga grejer som jag nu tänkte visa upp. Hopplös på att blogga är jag, sorry guys.
NYX Nude on Nude natural look kit, eBay ca 110:-Födelsedagspresent från Sandra och Linnea!Djuprengörande ansiktsmask, Vitacost.com ca 120:- inklusive frakt. Ögonskuggsprimer från NYX, köpte på eBay för ca 75:-Porestrips som jag ännu inte har orkat testat, köpte10pc på eBay för ca 35:-Nattkräm, köpte på feeluniques 15% rea. Kostar 100:- ordinarie pris.Volymmascara från Oriflame, köpte av min granne som säljer märket, den gick på 99:- om jag minns rätt. Extrapris dock.Ytterligare en present av Linnea och Sandra. Real Techniques Starter Kit med penslar för ögonen.Födelsedagspresent från Gidde, leave-in för håret!Fick denna i present av mina kusiner, det är en bärbar laddare (powerbank), så jävla awesomeBad Gidlöw att köpa denna åt mig när hon var i Barcelona, Too Faced Chocolate Soleil Medium/Dark, kostade 200:- där.Sleek i-Divine eyeshadow palette Storm, köpte den på eBay för omkring 120:- tror jag. Setting Brush från Real techniques, kostade ca 88:- på Feelunique.

 

I'm 18 now guys

Fastän jag inte har firat min födelsedag på riktigt idag så har det varit en mysig fredag med 32°C ute. Dessutom surprisade Linnea mig genom att dyka upp mitt på dagen redo att spendera några dagar i Gävle med mig och Sandra 🙏 Käkade pizza med dom nyss också, how much better can it get!?


 

Sunnansjö

Jag och Sandra tog tåget 14:20 till Ludvika/Sunnansjö idag för att vara hos Linnea över helgen. Hon fyller 18 imorgon och ska ha fest 💁