fridajosefsson
Frida, 18 år, Gävle

 

The Maze Runner

Var på bio idag med Gidde. Eftersom båda vi har tittat på Teen Wolf kändes det som en bra idé att gå på The Maze Runner eftersom Dylan O'Brien är med i den. Så jävla braaaa!! Kunde inte andas större delen av filmen. Sällan jag.


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Paket från Nordicfeel

Igår strax innan 16:00 la jag en beställning på nordicfeel.se och idag låg paketet i brevlådan. Älskar snabb leverans 🙌

I paketet fanns det en leave-in produkt från Revlon, som heter Uniq One. Jag har velat testa den i flera år men har aldrig kommit till skott. Den kostar 115:- där och innehåller 150ml.
Sedan köpte jag också en vattenfast mascara från Revlon, den gick på 65:- och innehåller 8ml.
 

Vad händer ens

Så många frågetecken angående mitt nyköpta gymkort?? Let's go


 

En månad kvar

Om 30 dagar befinner jag, Linnea och Sandra oss i Berlin, helt sjukt vad tiden har gått snabbt sen vi köpte konsertbiljetterna 1 juli. 

 


 

Female robbery

Kom precis hem från skolan och hittade ett paket från Feelunique i brevlådan! Båda produkterna är från Palmer's, eftersom jag gillar deras nattkräm tänkte jag ge andra produkter en chans också. Swivel stick är ett förstorat läppbalsam som man kan använda där man är torr, läppar, ansiktet(!) och blemmor bl.a. Den kostar ca 32:-
Det andra är en olja som man applicerar på ansiktet efter man har rengjort det, men innan man lägger på sin kräm. Den kostar ca 125:-

Sen hade vi en snubbe från Schwarzkopf på skolan i tisdags som gick igenom deras nya basserie BC Bonacure som innehåller en helt ny teknologi (schampo, balsam, inpackning, serum och leave-in), det lagar håret helt enkelt. Vi fick efter den genomgången välja två valfria produkter.

Jag tog ett serum som luktar helt fantastiskt, det är färgbevarande och man kan ha det i fuktigt och torrt hår. Som de flesta serum limmar det tillfälligt ihop kluvna hårtoppar och gör håret mjukt och glansigt. Den andra produkten är ett spraybalsam för torrt hår. Det gör håret mjukt och enkelt att reda ut, Moisture kick är en favorit hos många tydligen! So excited. Jag har aldrig riktigt gett Schwarzkopf en ärlig chans så det ska bli kul att testa något från dom under en längre tid.

 

Barnvakt

Har suttit barnvakt ikväll åt min systers två monster, poor Bob som fick följa med.