fridajosefsson
Frida, 18 år, Gävle

 

Kundpass
 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Bilder från igår

Tänkte bara visa några bilder från gårdagens ~äventyr~ i Stockholm. Gamla stan, amerikansk godisbutik på Skrapan, visningen, stylingutbildningen med GHD (sköna lockar jag fick va?). Bra dag 🙌


 

@Berns

Redo för visningen!


 

Middag på T.G.I. Friday's

Alltså satan vad gott, satan vad ont i fingrarna jag har och satan vad mätt jag är. Next up: Berns


 

Stockholm!

Är i Stockholm med klassen hela dagen/kvällen idag. Vi fick några timmar lediga att shoppa så jag och Gidde har gått runt och snurrat ett tag på Drottninggatan och sen gick vi till Söder för att äta och handla godis på Skrapan. Vi ska snart gå tillbaka till Gamla stan för att möta upp klassen och vår lärare för att gå på utbildning med GHD. Sen ska vi käka igen innan vi går på Schwarzkopfs visning på Berns!
 

The blood is on your tongue as well as your hands

Alltså HUR kan veckorna gå så snabbt? Det är fan alltid fredag. Precis som alla andra fredagar har jag haft praktik på salongen idag. Slingat, färgat och tonat hela dagen. Kalastrött nu, ser fram emot en sovmorgon.

Tänkte titta på Idol ikväll men stängde av efter 1,5 uppträdande och väntade på att The X Factor UK skulle ladda upp videorna från Bootcampen idag, så kikade jag på det istället. Så mycket roligare att följa!
Nu var min plan att se färdigt det sjunde avsnittet av Shameless sen sussa. Natti guys

Bilderna är bts från spexfotot 💁 

Now what did I tell you!?


 

Redken schampo och balsam

Förra torsdagen spontanbeställde jag schampo och balsam från lookfantastic.com då det var 20-10% rea beroende på hur snabb man var. Jag fick 15% rabatt på dessa! Jag har använt båda serierna för sig förut och är helt såld. Den blå serien Extreme är för skadad/blekt hår, den gula serien All soft är för torrt hår. Mitt hår är både skadat, blekt och torrt, därav valde jag en produkt från varsin serie. Dessutom har jag inpackningen från All soft serien redan, fantastisk är den!

Schampot kostar 276:- ordinarie pris, jag betalade 223:-
Balsamet kostar 357:- ordinarie pris, jag betalade 289:-

Sidan har gratis frakt worldwide, men om paketet väger över 2kg måste man betala för tracking och betala frakten. Därför köpte jag dessa separat och fick gratis frakt ändå 🙌
Just nu är alla Redken Supersizes out of stock, men det är ändå värt att signa upp för sidan och få nyhetsbrev, dom har fan alltid rea och det är inga jobbiga spam mail. Utan tvekan min favoritsida ❤️💁


 

The Maze Runner

Var på bio idag med Gidde. Eftersom båda vi har tittat på Teen Wolf kändes det som en bra idé att gå på The Maze Runner eftersom Dylan O'Brien är med i den. Så jävla braaaa!! Kunde inte andas större delen av filmen. Sällan jag.


 

Tacokväll hos Linny

Hänger hos Linny ikväll med henne, Sandra och Gidde. Ganska awesome.