Presentation picture
filiphabellring
Filipha, 19 år
Filipha heter jag och bor i Göteborg. Är nu 19 år och det är snart min tur att ta studenten. I denna blogg kommer jag uppdatera om mitt liv som består av träning, skola, vänner, pojkvän och mycket mer.

 

WORK WORK


Nya varor dök upp på jobbet igår. Mycket fint så det blir nog en bra dag idag!

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

vad du säger spelar roll


Egentligen, kan ni förstå hur några ord kan förändra så mycket? Jag kan inte förstå det men det är det som har hänt. Ett kanske ogenomtänkt sms och ett ogenomtänkt beslut som förändrade allt.  Eller så var det genomtänkt. Kanske var det meningen att det skulle bli såhär. Kanske var det såhär det var meningen att bli. Det kanske var meningen att jag skulle gråta mig till sömns i flera nätter och vara den superstarka jag på dagtid bara. Men just nu är det så jobbigt. Tårarna rinner och jag måste sova för att det kommer en morgondag som innebär jobb. Men det går inte att hjälpa. Det känns som att någon står och stambar mig i bröstet och tårarna kommer automatiskt. Åh vad jag inte trivs med det här. 

 

Stjärna
Underbart sms jag fick igår!

 

Jobb på G
Idag är det verkligen höst i Göteborg. Blåser halv storm och det regnar. Ändå fick jag för mig att jag skulle locka håret. Kan ha varit en ursäkt för att slippa göra ingenting. Idag är en sådan jobbig dag igen. Konstant gråten i halsen och ett jobbigt tryck över bröstet men snart börjar jag jobba. Idag är det löning för många och därför jobbar jag 13-20 och hoppas på bra försäljning. Vill ha många trevliga kunder så jag slipper tänka och fundera.

 

Att släppa allt

Nu var denna lediga dagen slut. Avslutades på bästa möjliga sätt genom att gå upp på scen och hålla ett pass för en nästintill full sal. Grymma deltagare med mycket energi och mina favoriter stod framme vid scen och stöttade mig. Jag måste säga att när jag kommer in i salen så är det som en helt annan värld. Jag släpper allt, är jag kissenödig så försvinner det, mår jag dåligt så får jag helt plötsligt ett leende på läpparna, är jag nervös så flyger nervositeten iväg och låter mig vara ifred. Att bli instruktör kan ha varit ett av de bästa besluten jag har gjort i mitt liv. Med mycket tjat från Annie som faktiskt var den person som pushade mig steget längre och gjorde att jag bestämde mig. Kommer nog aldrig kunna tacka henne tillräckligt många gånger. 

Nu ligger jag däremot rätt död i sängen och planen är att sova. Kommer somna som en prinsessa tror jag för just nu känner jag mig rätt lugn. Livet känns inte lika jobbigt som det gjorde igår men än är det inte lätt. Vi får se när det vänder igen. Träningen hjälper mycket på vägen! 

 

Dcore


Hämtade ett litet paket förut och detta linnet fanns i. Snabb leverans och åh vad skönt det är. Invigs redan ikväll när dagens andra bodypumppass väntar.

 

Torsdag 23 oktober

När klockan ringde imorse kring 5.30 var det bara att gå upp. Kollade mig i spegeln och kände, det är bara att göra detta! Åt frukost och sedan åkte jag mot gymmet. Idag var det även dags för mig att berätta för mina underbara deltagare att jag kommer sluta ha passet. Blir förmycket träning när jag får börja med onsdagspasset också. Fick höra att jag är väldigt inspirerande och att de inte ville att jag skulle sluta hålla i passet och det värmer mitt hjärta. Tyvärr så är det nu bara 1 eller 2 morgonpass kvar för min del. Kommer sakna de fantastiska deltagarna. 

När jag kom hem gick jag och Annie ut med hundarna. 8 grader var det ute och jag frös. Insåg inte att det redan var dags för vantar. Väl hemma blev det en varm dusch och sedan frukost nummer två framför två avsnitt One Tree Hill. När avsnitten var slut drog jag på mig kläder och fick med mig Annie för att åka och hämta ett paket. Rätt elakt att stället där jag hämtar paket är ett godis ställe så kunde inte låta bli att köpa med godis hem. Nu dricker jag te, äter godis och snart ska jag åka mot stan. Visar vad paketet innehöll sedan. 

 

dagarna fortsätter att gå

Mår som en kratta, ser ut som en skata och vad gör man då? Man fortsätter skådespela i butiken och tränar. Två positiva saker med dagen är att: 
1. Frölunda Torg blev utsett som bästa köpcentrum av mix megapol och butikerna bjöds på tårta. En tårta i min smak. 
2. Fick ett meddelande imorse om att ta en klass på backaplan så vilodagen blev istället bodypump och ett cx. Varför köra ett när man kan köra två? 

Vet ni? Frågan i bilden ovan har jag ställt mig 1000 gånger det senaste dygnet. Jag lyckas inte komma fram till något vettigt men jag vet att när man faller så tar gymmet och vikterna emot en. Kan hjärtat inte hålla ihop och vara starkt så kan man försöka få kroppen att vara det istället. Om inte annat så får man cirka 2 timmar då man slipper fundera på allt det jobbiga. Min tid är kommen, allt har varit bra såpass länge och nu slår det tillbaka och det slår inte löst kan jag lova. Jag vet däremot att det finns en person där ute som kommer skratta av skadegladje och då säger jag bara; skratta på, det har du all rätt i världen till att göra. 

Dags att sova. Morgonpass imorgon väntar men först ska jag försöka få några timmar sömn. Igår gick det dåligt, hoppas på bättre idag. 

 

Sometimes
 

En bättre dag!
Det är tisdag och det innebär att jag ska hålla mitt pass vid 11.30. När jag gick och la mig igår var det 11 i kö och när jag vaknade var det 5. Nu när man inte längre kan avboka är det 2 i kö vilket innebär att det kommer vara full klass idag och det känns så bra. Är riktigt taggad faktiskt så nu ska jag packa väskan och göra mig redo för att möta Annie och åka mot gymmet.