Presentation picture
felicialinn
Felicia, 20 år, Partille
kommer från en liten håla utanför göteborg. är egentligen helt bakom flötet och extremt knäpp men livet måste inte alltid vara så jävla seriöst så därför är inte jag heller det.
vet inte alls vad jag vill med mitt liv men antar att jag listar ut det tids nog. tills dess, TOLO eller nått. välkommen till mitt liv.
Instagram: ffelicialinn

believe tour - 23 april 2013

Vi köade i elva timmar, för att sedan släppas in i Globen och vänta i tre timmar till innan världens bästa kom ut på scen. Vi hade fått sjukt bra platser på parketten men stackars Emilia blev drabbad av sin klaustrofobi så hon fick ställa sig längst bak och ta det lite lugnt. Vi gick bak till henne senare under konserten såklart!

Det var det sjukaste och mäktigaste jag vart med om. Känslan när 15.000 pers sjunger med och skriker hans namn. Ryser bara jag tänker på det. Trots det så har det fortfarande inte lagt sig, jag har inte riktigt förstått att det hänt!

Utöver att jag upplevt den mäktigaste känslan i mitt liv så var det sjukt skönt att komma bort, trots att stockholm inte riktigt är min stad liksom, och vi hade sjukt roligt under de tre dagar vi var borta.

Believe 

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

bieberfever 

my love

blev sjukt många filmer men det är inte mer än rätt.
ser fram emot hans konsert i stockholm sååååå mycket nu'!!!!! woop

 
work

Godmorgon!!
Sitter vid bordet och tjötar med niclas över en kopp kaffe. Känner mig ovanligt pigg trots mina två timmars sömn. Kom hem tjugo i två inatt och somnade inte förens strax innan tre typ.... Niclas kom in och väckte mig kvart i fem. Låg kvar i en kvart och gick sedan upp. Jag gissar på att det blir en jobbig dag. Känns som att jag kommer bänga totalt. Stackars mamma..... Hehehe!!

Hörs senare. Dags att dricka upp kaffet och åka. Btw: jag har världens finaste kaffekopp!!

 

stockholm

Jag kom precis på världens grej!!!
Hade helt och hållet glömt av att berätta.....

Den 23 april ska jag, dess och lillsyrran gå på justin bieber!!!!! Jag kan knappt förstå det själv. Är så jävla taggad så det är sjukt. Jag var minuter från att få biljetter och blev ganska nedstämd (det är svårt att göra sånt över mobilen, hade inte någon dator i närheten) så när mamma ringde och sa att hon fick köpt tre stycken så blev jag svimfärdig. Hon hade gett uppsin lunchrast för att köa till biljettsläppet, för våran skull!!! Kunde inte fatta att det var sant. Min syster blev helt galen när hon fick veta!!! Kan förstå henne men eftersom att jag jobbade så fick jag hålla mig sansad (a) hahaaha

Är iallafall överlycklig och jag har utan tvekan världens bästa mamma!!!! Tagga j.b konsert om 287 dagar!!!!!!

 

justin bieber - boyfriend

i'm in love 

satt uppe till klockan två inatt för att se när han premiärvisade den på MTV. hehehe
jag dör lite varje gång jag kollar på den. den har gått på repeat ett tag nu för både jag och syrran älskar den.

 

 

justin bieber

jag vet inte hur jag gör det. men nu har jag fan skadat mig igen..... det har varit något nästan varje helg. kramper, värk i hela kroppen, brutna naglar, svullet öga, blåmärken och nu, svullna och blåa revben.

i vilket fall. hej på er!
har haft en lugn dag idag. bara varit hemma (ganska ovanligt nuför tiden). skolan var väl okej. spenderade lunchen inne i stan. träffade pontus och viktor en stund, tjötade lite. alltid trevligt. slutade vid tre.... resten av dagen har jag spenderat med dess. ovanligt? hehe. käkat god mat och skrattat massor. hon fick även för sig att hon ville se never say never så det gjorde vi också. och nu är hon helt såld!!!! jag har värvat en belieber. woooooop 

hade tänkt gå och lägga mig nu men det blir lättare sagt än gjort.... jag ääälskar ju att ligga på sidan när jag sover. helst på höger för då sover jag bäst. men icke. inatt blir det på rygg för kan inte ligga på den sidan. fuck life. fattar inte hur jag gör det.... kan inte minnas att jag slagit i mig heller?? hmm... mystery.

en sak är säker. jag dör lite inombords när jag tittar på bilden. puss på dig!!!!