Fashionbyemelia
Emelia Gunnarsson, 19 år, Kungälv
Emelia Gunnarsson heter jag och är en 19-årig sprallig och glad tjej som lever livet och drömmer om en framtid i modevärlden.
Jag tog studenten i Juni och lever just nu ute i det fria och jobbar på Marstrand över Sommaren. I höst tar jag mitt pick och pack och flyttar till LONDON för nya äventyr. Jag älskar att resa, ta vara på livets fina stunder och leva mitt liv som jag själv vill.

I min blogg får du hänga med mig i mina tankar, outfits, shopping och vad som snurrar runt i min huvud för

 

Sök
Länkar

Let the dreams take over for a second

Älskar att bläddra bland tumblr sidor och leta inspiration och se alla vackra bilder av världens alla ting. Drömmer mig just nu bort till vita stränder, turkost vatten, palmer och den där känslan man får av att vara utomlands. I slutet av sommaren blir det en sista minuten resa till någon okänd destination och jag längtar så GALET mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Känns skönt att ha något att blicka framemot nu när jag jobbar så mycket, och en semester i paradiset kommer vara så välbehövligt för både kropp och själ när denna sommaren har nått sitt slut. Den som väntar på något gott...

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

FavvoklackarMina favvoklackar som var mig trogna varje utekväll i Zakynthos. Sköna, bekväma och snygga, whats more to say?

Scorett 799:-

 

Sol och bruna ben

Vaknade upp och åt frukost ute på altanen i solen, där har jag dessutom legat och solat större delen av dagen och svettats av värmen. Nu har jag precis slängt i mig thaimat och ska ta bussen mot Marstrand och ett kvällspass på jobbet. Ikväll står AW på schemat och imorgon är jag ledig tjoho. Enjoy the sun!!!

 

Golden pieces

Blandade ringar från H&M och Ur&Penn

 

Louis Vuitton IphonewalletAlltså hur snygg är inte min nya mobilplånbok? Jag älskar det! Har fyndat det på en sida som heter Aliexpress, som är ungefär som Ebay. Detta skalet finns iallafall att köpa här om ni vill ha detta eller något liknande!

 

BACK ON TRACK!!!

Efter många om och men så har jag nu bestämt mig för att blogga på egen hand igen och är nu tillbaka på Nattstad tillsvidare. Jag kände att jag vill ha en personlig blogg där jag kan uppdatera oftare och även blogga om vardagliga saker. I September lämnar jag Sverige och flyttar till London för nya äventyr. Bloggen kommer då att vara min dagbok där jag kan uppdatera alla där hemma om vad som händer i mitt liv och alla andra som är intresserade. Bloggen är också något jag vill kunna satsa på till 100%, eftersom mode är något jag vill jobba med i framtiden och bloggen kan bli en stor möjlighet för att öppna nya dörrar och kontakter för framtiden. Jag är taggad på livet och ska njuta av de som är kvar av sommaren! !

 

We drew a map to a better place

Kavaj/Zara Linne/Lager157 Byxor/Tessie Skor/Fred Perry Väska/D&G

 

Walk by and see the change

 

CRAVEFORFASHION.COMJag och min vapendragare Fanny har nu startat en ny blogg tillsammans där ni från och med nu kommer hitta mig.  Vi fick en idé innan nyår om att starta en blogg tillsammans då vi i princip gör allt tillsammans ändå, och allt blir ju dessutom roligare när man är två! Nu när vi är två är det också lättare att uppdatera oftare och vi hoppas på att ni kommer trivas på vår nya blogg där vi kommer dela med oss av våra stilar, inspiration, shoppingtips, hälsa&träning och mycket mer! Jag tackar alla er som följt mig och min blogg de senaste åren och jag hoppas att ni nu följer med oss i vår nya blogg.  Vi är extremt taggade för ett nytt år och för att sätta igång med vår nya blogg på riktigt. 2014 - THIS IS OUR YEAR! 

 

Framtidsplaner

Om lite mer än 100 dagar tar jag studenten och blir fri, det är då mitt äventyr börjar. Det kliar i fingrarna när jag skriver det här och jag kan inte riktigt sitta still. Jag har så mycket saker jag vill göra i livet, så många platser jag vill besöka och så många drömmar som jag vill ska gå i uppfyllelse. Men det bästa är att jag kommer vara helt fri att göra vad jag vill och följa mina egna drömmar. Jag har planer på att flytta till London i höst och leva livet, jobba och skapa nya kontakter. Sen vill jag ut och resa, surfa i Australien, roadtripa i USA, plugga mode i USA/London, resa runt i Asien, möta spännande människor och så mycket mer. Har en sån där "100 saker att göra innan jag dör-lista" i min mobil som jag vill börja bocka av haha! Jag vill leva mitt liv fullt ut, våga ta chanser och inte ångra någonting. Jag har läst om massa olika college den senaste tiden med modeinriktning i USA och London och jag är så taggad på att bara ta mitt pick och pack och börja uppfylla mina drömmar.