emmygunnarsson
19 år, Göteborg

 

Länkar

While i'm on the bus

Hola people!
Satte mig precis på bussen, ska åka mot träningen så kom jag på att jag faktisk har en blogg! Så kunde lika gärna uppdatera här lite.
Alla som bor i Göteborg vet nog redan att det blåser,regnar & är kallt.. är också halv sjuk fortfarande så känner inte att det blir bättre..
Verkligen inte nu när en gubbe satte sig bredvid mig ,fick ta alla mina saker i knät & han luktar sprit & cigg.. yeeey kul! Just my luck!
Aja hoppas han hoppar av snart..!
Nu ska jag kolla ut på mörka göteborg & lyssna på musik. ByebyeNär göteborg är som finast!!

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Got no time for this

Känner att jag lagt bloggen åt sidan.
Ska bli bättre inom en snar framtid men inte just nu. Allt i livet går lite upp & ner & orkar inte tänka på att uppdatera massa då.
Är också halv sjuk just nu & jobbar hela tiden så har inte riktigt någon tid! Men jag hoppas att ni stannar kvar & håller ut. Sålänge blir det nog lite uppdaterat här & var & tråkiga mobilbilder.
Men med detta så säger jag också godnatt.fina utsikten från jobbet

 

hur ska jag orka

har haft ont i halsen i några dagar nu, det har kommit & gått lite men igår kväll så ville det stanna kvar antagligen för har haft ont hela natten & har det fortfarande. Är förlyld på det också & helt slut i kroppen. Så frågan är hur jag ska orka att jobba kväll idag? kommer bli så jäkla jobbigt men ska försöka hålla ut för pengarnas skull haha!
Har inte tid att bli sjuk nu ..


 

Relationship


 

Kvälls musiken

 

otur

Godmorgon.
Igår var det min fina mammas födelsedag. Så började morgonen 07.00 innan jag skulle till jobbet så att hon fick frukost på sängen.
Efter jobbet kom jag hem en stund & vi åt thaimat tillsammans & mamma fick present.
Sen var det dags för träning!
Kanske inte min tur dag igår? var jättepeppad ändå som tur var men lyckades få två hårda smällar igår.. en rakt på näsan & en rakt mor tinningen + en sträckt rygg. Så idag är jag ju inte lite stel. Forfarande ont på näsan, tinningen , ryggen & en extrem träningsvärl i rumpan. Jätteförkyld med så känner att inget vill gå som jag vill haha.

Men nu måste jag duscha & dra mot min pojkvän. Ha en bra dag.


 

One night

Idag är jag ledig. Sov 11 timmar inatt men är inte piggare för det kan jag säga. Är påväg till träningen också så min energi lär slukas helt där. Imorgon blir det att gå upp tidigt och jobba igen.. dock utan bästis vilket inte alls är lika kul.. Nu ska jag lyssna på musik & glo ut på det dåliga vädret.


 

mums
 

Sushi
 

En sådan dag

Idag är jag trött,seg,slö osv.. Vill bara lägga mig i sängen igen. Var så svårt att komma upp & min kropp är inte riktigt med idag. Men får försöka ta mig genom dagen så får jag åka hem sedan & vila resten av kvällen. Imorgon är sista jobbdagen.. wooho. Så efter det kan jag ta det lugnt & sooooova ut. längtar kan jag säga!