Emmahjorth
Emma, 24 år, Luleå

 

Sex and the city

God morgon

Igår natt kunde jag inte somna vilket blev att kolla film istället och vad passade inte bättre än Sex and the city 2? Det var så länge sedan jag såg den, så måste fräscha upp minnet lite.  Jag kan säga såhär till er som inte sett filmen så gör de! Har ni kollat på den första sex and the city,kommer älska denna. Jag kan bara säga att jag tycker att den var super bra. 

Nu blir de dags för frukost =)

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Tips

 

Onsdag

Idag har jag och wille inte gjort så mkt, vi har varit ute i solen och tagit de lungt =)

William somnade för natten ganska tidigt idag, trött efter att vara ute och leka hela dagen. Efter william somnat så har jag kollat på tv och tagit de väldigt lungt så förkyldningen försvinner och att jag blir frisk. Jag har även fått ta de lungt med träningen, jag och jonna har ju som kört hårt med promenaderna och cyklingturerna.  Några kilon har jag tappat och stolt är jag =) 

Hoppas alla haft en toppen dag nu blir det krama kudden 💤


 

Tjejkväll

Igår hade vi en toppen kväll igår! 

Grabbarna fick vara för sig själv. Jag och jonna fixa tjejmiddag hos henne igår med något glas vin och jonna fick fria händer för att fixa mitt hår och snygg påskfrisyr blev de! Eller vad säger ni?

Lite fix och trix innan krogen  😄

Vi äter nyttigt och dricker onyttigt 😄 

 

Fredag

Idag är de fredag, vad vi hittar på i helg får vi se 😄

Annars så igår hade jag och wille ganska roligt och härligt att gå på stan i luleå. Vi gick runt i affärerna. sedan bestämmde vi oss för att vi skulle fika och hans skjorta blev smutsig. Micke ringer plötsligt och säger att han är på 5 minuter utanför på strands parkeringen. Från ingenstans springer jag och wille skrattandes in på cubus och wille fick själv välja en skjorta han ville ha. Dock fick vi inte tid att byta men gav skjortan till micke så han sedan fick byta om. *haha* 

Efter wille och micke hade åkt till kalaset så tog jag en promenad, sendan åkte jag till läggan för att städa och plocka lite. Det känns lite tomt när jag inte ännu köpt en matta till vardagsrummet. Slängde den förra då den var så sliten. 😄 *hehe*

Wille kom hem vid 20.00 och har berättat och hade haft jätte kul på Eltons kalas. Plus att wille sa att Elton hade blivit glad för sin present som wille köpt och valt ut helt själv och present påsen. 

*Grattis Elton 2 år* 🎈

 

Övernattning

Igår hade jag och wille en speciel dag.

Vid 17.00 körde segelund mig och wille till jonna. Vi mötte henne utanför och tog en promenad till stan med Nikita. Wille tyckte de var roligt, efter promenaden så blev vi bjuden på god fika , te och wille fick sin goda saft. Plus att han blev extra glad när jonna visade sugrören wille hade gett till henne då wille kommer förbi och hälsar på =) *haha*  Vid 19.00 begav vi oss hem en sväng för att hämta datorn, natt kläder för att vi skulle sova över hos jonna. wille såg riktigt fram emot de må jag säga 😃

Om det blev en rolig kväll, vi kollade på blixten först med wille sedan somnade han strax efter 20.00, sedan kollade jag och jonna ännu på 3 extra filmer. När vi la på sista filmen frågade jonna " Emma är du trött? " Nej säger jag och sen är det jag som halvsover. Jag vaknade till när jonna började skratta  åt mig och inte lite heller. Efter någon minut började vi prata, både jag och jonna så övertrötta att vi skrattade så mkt av allt vi pratade om. Helt sjukt rolig natt att vi glömde även bort vad klockan var. *Haha*

Idag på morgonen så steg vi upp, åt frukost, tog de lungt och tog en promenad. Vi har inte hunnit hitta på så mkt mer då jag och wille for tillbaka till tjärhovet då jonna också börjar jobba tidigt imorgon på morgon och så åker jag och wille snart till luleå också 😄

Jag hoppas alla hade en bra söndag, ursäktar kvaliten på bilderna. Har fotat med mobilen :/
 

Lördag


Igår var de tjejkväll hos jonna, blev bjuden på god tacos med en massa skratt hela kvällen. Jonna fick även fixa en frisyr, jag har fått så lång lugg och den stör mig men jonna fixade en fin frisyr jag kommer kunna göra nu. Sedan fick Emma N typ godkänna. Men måste då säga att vi hade en lyckad tjejkväll! *haha*

William var med emil och när jag kom hem låg lille man och sov så gott. 

Idag är de ju lördag, planerna är att jag och wille ska och handla, köpa morötter och dipp. Vi ska bara ha en lugn dag /kväll, film mys blir det men vilken film får vi se. Emil jobbar hela dagen och kommer väl inte hem förän kanske sent ikväll. Han och hans arbets kamrater och chefen skulle ut och äta på ponde och någon öl så blir dom ju kvar där men de gör inget för mig och wille. 

Vi kör på egna planer idag 

Äkta och falska vänner

Jag har länge funderat extra noga ang äkta och falska vänner!

Och kommit fram till en massa vad jag tycker är äkta och falska! Man ska vara rädd om dom äkta vännerna du har för de är alltid få du kan alltid lita på till 100%, du kan säga vad du vill, prata om problem och alltid stället upp. Någon man kan ringa vilken tid på dygnet som helst! De du ger till din äkta vän tex, ärlighet, omtänksam, snäll, bra lyssnare m.m då kommer du få tillbaka exakt samma av dina vänner. Tappa inte dom för de är svårt att hitta igen en äkta vän, de tar sin tid!

Det finns dom du tror är dina riktiga vänner, som du ställer upp för, hjälper och investerar av dig själv och din tid i. Som sedan slutar ringa helt plötsligt, inte ringer tillbaka eller bryr sig i att höra av sig alls. Dom ringer bara när det passar just den personen. En falsk vän ställer bara upp i fall den själv får ut någonting av det är något jag har märkt. Dom kommer ofta med dåliga lögner o ursäkter, och kan prata skit om dej med andra som inte ens har med saken att göra. Sen får du själv höra en massa som din falska person sagt och dom som fått höra vill ju verkligen veta vad som är sant. Så lågt!

Falska vänner stäl bara din tid och energi!

Sånna som också glömmer bort dig såfort det kommer något bättre emellan eller något mer bekvämt. Dom vännerna är inga riktiga vänner utan falska som bara är ute för att förstöra för dig och sänka dig. Falska vänner som bara är ute efter att förstöra och framstå som en bättre person än dig själv. Men egentligen så förstör personen bara för sig själv!

En äkta vän ljuger inte för dej, oavsett vad så ljuger man inte för varann. Ärlighet varar alltid längst. En äkta vän kan man prata med om vad som helst utan att behöva vara rädd för att säga fel eller bli dömd, där finns inga gränser för förtroendet och en äkta vän pratar ju också med varandra om dom fått höra något som inte alls stämmer! Som sagt ärligheten.

En äkta vän ställer upp för dej när du behöver dom oavsett vad klockan är på dygnet eller vad det än kan gälla så finns dom där. En äkta vän får dig ofta att må bättre, och att man har en trygghet något att lita på. En äkta vän finns där även när det stormar, en äkta vän överger dig inte hur som helst. 

En äkta vän kan dock också göra fel och såra dej, men en äkta vän ber om förlåtelse och menar det. En äkta vän erkänner att den har gjort fel, en äkta vän snackar inte skit om dej eller pratar bakom din rygg när du inte ser. För sanningen kommer alltid fram. 

Hellre få äkta än många falska vänner!

Nu ska jag gå och ta en dusch sedan handla så jag och wille får något gott till ikväll 😄

 

Fredag

Idag har wille tagit de lungt då han är sjuk, han somnade även 1 timme nu på dagen. Medans han har sovit har jag städat/ donat i gillestugan och fixat in soffan vi fick från emils syster. Det enda jag har kvar att göra är att nu föra alla kartonger till garaget så vi kan sedan fara och slänga de. *Hoho* 

  Wille ligger just nu i soffan och vilar med lilla Tikila. 💜

Annars idag så ska vi inte göra så mycket mer än ta de lungt, de är ju fredag. =)


 

Vår Tips!