emmafranzen
Emma
Här har ni lilla mig. Skriver mellan himlen och jord. Är 23 år gammal och bor i Mjölby med min sambo och våra katter vid namn Zelda och Link.

 

Kategorier

idag

Idag jobbar jag mellan 8-16. och i i dag blir det att gå på stan. Fixa det viktiga och se om jag hittar något, kanske nått till mitt hjärta♡ :) men jag är verkligen seg och trött just nu. För jag gick till jobbet i dag för att jag cyklar annars. Men jag måste byta sadel för jag får träningsvärk i svanken. och det är inte så skönt direkt. Har lite kvar men det går nog över. snart blir det frukost. Och för mig blir det en banan och te :)
Ha en super duper dag och jag hoppas att ni skulle vilja följa mig här. skriv gärna en kommentar så jag kan följa er :)
 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Andra dagen

Nu är det andra dagen på jobbet. Börja trivas och detta skulle jag kunna jobba med. Jobbar som personlig assistent för tillfälligt. mina timmar varierar från 2 timmar till 13 timmar, men jag är glad över att det inte är natt :) så det är roligt, gå på promenader, shoppa och massor annat :)
men just nu så sitter och och läser min bok. blir att äta frukost om en stund :) börjar bli lite hungrig.
Humör: är lite trött, har sovit dåligt i natt. Haft ont i svanken igen :/ men inte så mycket nu. Annars är jag glad.

 

nytt

Ja vart ska jag börja. Startat en ny blogg som jag känner att denna bloggsida verkar vara mycket bättre än den andra som jag har kvar. vet inte om jag ska ha kvar den för det är många som följer den men jag har inte skrivit så mycket där. 

Men iallafall, det har hänt mycket, jag har fått sommarjobb inom vården och det är helt nytt för mig. Jag ska vara personlig assisten åt en tjej i hela 7 veckor. och det känns helt underbart. hoppas att jag får stanna. Kommer nog att trivas. då kommer jag blogga via mobilen senare när jag är ute och far. 

Just nu så sitter jag och väntar på mitt hjärta som kommer hem snart från hans jobb och på fredag firar jag och älsklingen 3 år 9 månader. Få se vad vi gör då.  Idag så tänker jag överraska honom med lite mat. brukar inte göra det men någon gång ska jag vara snäll, men det är jag nästan hela tiden.

Hoppas att ni följer mig.

Här kommer iallafall bilder på våra katter. Svarta katten heter Link och är 2 år och är extremt hussekär. Andra katten heter Zelda och är 5 år gammal. Hon pratar näst intill hela tiden. Man får alltid svar när man pratar med henne. 

 

Ny blogg

Jag kommer att skriva om mig själv, min lilla familj, vad jag gör om dagarna. hoppas att ni följer mig ")


 
1