Presentation picture
emmacaroliina
Emma, 26 år
I´m just being me.

 

Busunge :)


Vi börjar så här :)


Sen slutar det så här :)

Sofie vill gärna ta tag i sina saker nu men blir nästan lite frustrerad när det inte riktigt går. Men det lär komma tids nog. Nu ska vi mysa lite innan hon ska sova igen och sen ska jag fortsätta på dopklänningen, hoppas bli klar idag.

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

2012-08-31

Vi fick en fin dag igår då vi var med Henriks kusin i karlslund och hennes son som är ett riktigt energiknippe. Tänk nästa år kommer Sofie också ranta runder och ska busa. Efter det hälsade vi på svärmor och Gert eftersom Henrik skulle komma lite senare på kvällen. När jag väl gick hem började jag få en migränattack. Tack och lov fick jag sova 20 minuter innan lillfisen vaknade och en tablett, lite mat och ett glas cola senare mådde jag mycket bättre. Det var skönt att ha Henrik hemma också för det kunde nog blivit jobbigt om migränen fortsatt och att samtidigt ta hand om lillfisen. Men hon var så snäll och tittade på sin konstiga mamma när hon satt med en blöt handduk på huvudet medans vi väntade på maten haha.
Sen halv 6 imorse trodde hon att vi skulle gå upp men det ville minsann inte jag. Så jag sa inte ett ljud till henne och gav henne mat och sen höll jag henne i handen och la henne tätt intill mig så somnade hon om till slut utan minsta lilla gnäll. Hade jag börjat prata med henne så hade jag nog fått gå upp men nu fick vi några timmars sömn till.

 

Kolonimys


Idag har jag och Sofie varit ute hos farmor och myst i kolonin. Tänkte virkat en del men hann bara göra lite innan Sofie vaknade igen och sen har det gått i ett. Träffade även Henriks kusin och hennes son, blir nog en träff med dem på fredag. Nu är vi hemma igen och Sofie har precis somnat, hoppas inte det förstör för natten. Igår eller inatt somnade hon inte förren 03.00, blev nog något knasigt igår.

Har ni haft en fin sensommardag? :)

 

2012-08-27

Ikväll blir det mys framför tvn för att fortsätta på dopklänningen som går framåt. Lillan är nybadad, har ätit och nu sover hon gott bredvid mig i soffan :)

 

3 månader

Idag blir lilla Sofie hela 3 månader. Ibland känns det som tiden går för fort samtidigt som det är kul med allt nytt som händer. Det var BVC dags idag med vaccin och dom vanliga kontrollerna. Inte nog med att hon skulle få spruta hon skulle dessutom få 2, stackars lilla tjej så ledsen hon blev men det blev snabbt bra i mammas famn. Hon känns lite varm ikväll men är lika glad som vanligt och det är ju skönt :)
Sen har pappsen kommit hem idag och gosat med lilltjejen.


 

Höstkläder


Denna söta höstoutfit hittade jag till Sofie. Jag hade velat ha bruna byxor till men hennes storlek var slut men hittar kanske det i en annan butik. Man ser inte rosetten så bra men där är en brun rosett uppe vid halslinningen och träknappar att knäppa o ryggen. Detta är köpt på kappalh.


Till Henrik hittade jag lite kalsonger. Kan man inte få för mycket utav.

Till mig själv hittade jag inget som vanligt ...

 

Jag gör som mamma :)

Lillan har samma stil som mig när hon sover.

 

Paket :)

I eftermiddag gick jag till Hanna för att vattna och sen ville jag inte gå hem direkt igen, tråkigt om jag ska sitta själv 5 dagar. Så ringde till svärmor eftersom hon har semester men hon var inte i kolonin så ringde Henriks mormor och morfar istället så vi tog en tur hem till dom. Och lillan var glad och pratade på innan hon var så trött så jag stoppade in nappen och hon sov på 2 sekunder. Efter det besöket gick jag till svärmor som då kommit hem och även hade en liten present till lillan.


Det var en söt fleecejacka och en söt mössa. Hon kommer bli så fin :)

Och jag fick med paket idag med massa garn :)

 

Slappardag

Idag känner jag inte för att göra något. Bara gosa bebis och virka när hon sover. Det får man väl!?

 

Tillbaka till verkligheten


Det är måndag igen och Henriks semester är över och han är på väg till göteborg i detta nu. Jag och lillfisen får klara oss själva i 4-5 dagar men det ska nog gå fint. Det blir tillbaka till rutiner och sen ska här städas och bli fint nu när hallen också äntligen är färdig. Nu blir det att slappa i sängen tills lillan vaknar :)