Har flyttat bloggen

måndag den 17 juni 2013, kl 10:54

Här är min nya blogg --> www.ellens.forme.se 


NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Ingen kategori
 ·  

Blogg byte again..

onsdag den 12 september 2012, kl 09:24
Åå haha typiskt mig!! Men Har bytt tillbaka till myshowroom! Så besök mig på www.ellengustafsson.myshowroom hope you like it! ;)


Life
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  


Something to die for

tisdag den 4 september 2012, kl 17:19

Hate it verkligen! Att vänta.. Väntar på lite mail, och vissa garanterat kommer jag säkert inte få svar på! Folk är helt enkelt för upptagna i dagens samhälle! Eller rättare sagt skiter endel säkert i att svara!

Ja annars då? Har varit sjuk nu (förskyld) i några dagar, har blivit väldigt hemmalat, och tillbringar mesta dels tid genom att sova! Men har även letat praktik & pluggat! Nu ska jag fortsätta kolla på ''snowhite & the huntchsmen'' & dricka lite chailatte, å försöka bli frisk såklart!

Ha det bra!


Life
 ·  

I like goodiebags

söndag den 2 september 2012, kl 19:28

Jag var ju modell igår på en fototräff! Det var verkligen super kul att stå framför kameran! Fick en rejäl goodiebag också, inte dåligt dåligt alltså! Just nu väntar jag förfullt på bilderna på mig! Blev fotade av runt 20 pers , så det lär ju bli endel bilder!


 

 

Fotobok - www.Pagina.se
Kameraväska - www.Turascandinavia.se
Rabattkod - www.Shootmagazine.se
Läppglans - www.Idunminerals.com
Kamerarem - www.Tvspelsweb.se
150:- presentkort - www.Fotoklok.se
Mobilsmycke - www.Idiwa.se
Kneipp produkter + Magazine - www.Lyko.se
Showergel - www.Korres.se
Tandblekningstandkräm - www.Brilliantsmile.se
Tamponger - www.Tamponsforfree.se
Bouncer - www.Fotofyndet.se
AloeVera drycken - www.Aloeveradrycken.se
Kamerahalsband - www.Beccadesign.se
Pormask-klämmare - www.Beautystick.se
Korsörhängen - www.Beadsbyme.se
Lenspen rengöringskit - www.Focusnordic.se
Clean Start-ansiktskräm + högtalare - www.Cleanstart.se
iPhone skal med fototräff loggan - www.CaseApp.se
Deo + ansiktskräm - www.Aconordic.se
Moderskeppet Guld - www.Moderskeppet.se
Armband alt. Solglasögon - www.Fringley.com
Ljuslykta + ljus - www.Ambienceforhome.se
Aliminiumfri deo - www.Kakaobonan.com
Medlemskap - www.Modellbilder.se
Kaffekupong - www.Preem.se

 


Ingen kategori
 ·  

i'm a 90's bitch!

söndag den 2 september 2012, kl 12:36

Träffade de super coola brudarna från Iconapop i fredags! Fick en liten pratstund, samt en snygg tröja! Missade tyvärr deras mini spelning, men har hört dom live förut!


Life
 ·  
 ·  

Lady Gaga

lördag den 1 september 2012, kl 11:12

Vet inte riktigt hur jag ska börja! För har iallafall endel att berätta, om den magiska konserten jag var på Torsdags! Tyvärr pratar jag då inte om Coldplay, som även gjorde en fantasktiskt spelning igår i Stockholm! Jag pratar förstås om den berömda super stjärnan, sångerskan & fashionistan Lady Gaga! Klädbyten, show på hög nivå, trognafans och strömavbrott var något av denna konsert hade att bjuda på!

Lady Gaga förmedlade verkligen glädje  till ett fullsatt Globen! Fans fick ställa frågor, bland annat vart hon hittar sin inspiration ''from you'' svarar hon på ett äkta sätt! Hon tar vänligt emot kläderna som folk kastar upp på scenen genom att ta på sig dom, & hon tar även upp ett fans på scenen, som får sitta brevid Gaga under en hel låt! Hon visar helt enkelt en riktigt cool & ödmjuk sida, något man kanske inte hade förväntat sig av en sådan sångdiva! Under konsertens gång pratade hon även mycket om att man ska vara sig själv, och att man ska tro på sig själv  & att alla är lika mycket värda, ''-You where born this way baby ''!


Life
 ·  
 ·  

Topmodel

lördag den 1 september 2012, kl 09:04

Väcktes idag vid sex tiden av att telefonen ringde! Dom undra om ja kunde ställa upp som modell, so why not tänkte jag, kul grej! Så jag drog snabbt in till stan! Blev sminkad av en jätte duktigt makeupartist nyss! Å snart blire att stå framför kamerorna!Life
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Thomas stenström

fredag den 31 augusti 2012, kl 11:58

Min morgon började riktigt bra! Var å lyssnade på Thomas stenström som sjöng live på en pressbyrå i Stockholm! Konstigt ställe att spela på kanske? Men grymt bra å kul! Igår var jag även på lady gaga, men berättar mer om de senare!Life
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Rockbjörnen

torsdag den 30 augusti 2012, kl 00:12

Blev somsagt Rockbjörnen på Gröna lund ikväll! Tyckte dock inte att det var någon direkt höjdare, & kan ju säga att det inte var så mycket folk, utan känns som att det är mest till för mingel bland svenska kändisar inom media/musikbranchen. Var iallafall mer folk förra året. Förra året var iallafall bättre tycker jag allt, för då tog jag ett snack med självaste Håkan Hellström, extas efteråt kan jag säga!! 

Vi åkte även lite karuseller också idag(gratis åkband), & allt gick verkligen extremt fort som det inte alls brukar göra, super kul var det verkligen!


Life
 ·  
 ·  

I stockholm

onsdag den 29 augusti 2012, kl 16:07

Var på en grym konsert igår! Ingen mindre än underbara Lars Winnerbäck! För er som inte vet vem han är, så tycker jag att ni borde lyssna på spotify, en grym musiker verkligen! Tyckte att han hade dock blivit lite rockigare i sina låtar, så det  var ett litet  plus & minus enligt mig! Ikväll blire yttligare musik, fast på Rockbjörnen! Music is my drug.. verkligen!

 


Life
 ·  
 ·  

ellengustafsson

Ellen Gustafsson heter jag! Är en glad brud, som lever livet i Stockholm! Här kommer jag skriva om mitt liv!, då jag även har ett stort intresse till musiken både på scenen & i publikhavet kommer ni även få läsa mycket om det. Då mode & fotografering är något som också stor högt på listan, kommer ni även få läsa mycket om det också. Enjoy!

Följ mig

Bloggarkiv
Kategorier
Statistik
en blogg om musik