elinatagesson
Elina, 19 år, Helsingborg
Mitt namn är Elina Tagesson, jag är 19 år och bor i Helsingborg som ligger i skåne. Jag skriver om mina vardagar här på bloggen, om mode, nyaste/gammal musik. Ni kommer få se alla mina dagars outfits, helt enkelt ta reda på mitt liv. Och jag går på Drottning Blankas gymnasie skola i en stylist riktning så ni kommer även så läsa mycket angående smink och hudvård.
Instagram: elinatagesson

 

kmm

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Elinatagesson.se

Tro inte att jag har lämnat er, för det har jag inte! Jag har bara förflyttat mig till elinatagesson.se så in där och kolla!


 

facechart by me!

tänkte visa er några av mina facecharts som jag har gjort på senaste tiden!

(så här ser pappret först ut)
 

white and gold

älskar min nya kofta som jag köpte igår. kommer passa perfekt till våren då man kan ha både jeans, kjol och shorts till!! ge mig vår nu så jag kan använda denna skönhet!!

@ginatricot 

my new nails!

var iväg och fixade till mina naglar hos vackra sara idag. blev såsåså nöjd, dom är nude/beiga med spräckligt guld. dör för dom!!!

vill ni se fler av saras fina naglar eller helt enkelt boka tid, kolla då in hennes instagram @ saras_fashionnails eller boka på : 073-875 77 00 hon befinner sig i hyllinge utanför helsingborg!

 

Some new nails

Ska ta något snabbar att äta nu sen iväg för att fixa mina naglar! Dom har fått vila tillräckligt länge nu och jag är så trött på att ha "killhänder" (vilket jag tycker mina händer ser ut som utan fina naglar)


 

Mango&papaja

Älskar dessa två produkterna som jag fick av Natalie. Dom doftar så ljuvligt och doften sitter kvar länge. Bodybuttern ger en doftande effekt men gör även kroppen hur mjuk och len som helst!


 

today i wear this

topp//ginatricot//jeans//hm//smycken//ur&penn//plånbok//kappahl