Presentation picture
duvetmarie

 

Hej jag heter Marie Linhem är 17 år och går just nu mitt andra år på hår &makeup linjen på burgården. Det är ett väldigt stort intresse, annars gillar jag att umgås med mina kompisar och min pojkvän!

För samarbeten, frågor eller något annat kan ni mejla mig på: Marie.privat@hotmail.se

2 fina bilderVar uppe och hälsade på pappa förut, han skulle fyllt 47 idag så la dit ett jätte fint hjärta av mossa med lite fint på. Miss you daddy

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

ATMHej igen!! Ligger just nu i min säng med Iris och pratar om allt möjligt, mysigt att ses då det var jätte längesen! Simon kommer när han slutat då ska vi bara mysa hela kvällen. Puss!

 

TIPS

Ni har väll inte missat Sweet Dreams i Kungälv som jag skrivit om massor i bloggen tidigare. De har nyligen fått in massor med höstnyheter som tillexempel dessa jeans som finns i flera andra färger.  De har också märken som Lise Sandahl, Ajlajk , Ester Eleonora, Lo-ika och även deras egna kläder!

De finns även på Miinto.se , sök på Sweet Dreams så kommer det upp!

 

Kan inte sluta längtaHar väntat så länge och om tre dagar åker vi redan. Ska bli såå kul!! Shoppa massor och bara mysa.

Annars då!! Sitter på praktiken och det är lika dött som alltid.. Nu kommer dock 2 kunder kl 12! Slutar 2 och då ska ja träffa Iris. Puss och kram

 

En sämre dag


Har legat i sängen nästan enda sen ja kom hem, gjort 2 inlämningar och bara legat och funderat över livet.. Ibland måste man gö de med! Ska nu göra matlåda tills imorgon. Har nämnligen praktik då, inte super rolig bloggning idag men hoppas ni har förståelse..

 

HUSET!Efter skolan åkte jag och mamma ut till huset. Detta är faktiskt första gången jag sett huset inuti för första gången, känns bra!!! Inte alla långt kvar nu. Skulle ju träffat iris men har mycket annat att göra idag så vi sköt upp de tills imån istället. Nu ska jag plugga.. Vi hörs!!

 

filmprojekt

By: Mig och Alva . 

Inspirerad av filmen: The last house on the left.


 

KladdisBild på vårat mys igår, mamma lagade en jätte god middag sen gjorde jag kladdkaka så kan inte klaga! Hade de så mysigt. Idag däremot.. Min tidigaste dag men även kortaste, bra och dåligt kanske :/// ska annars träffa Iris idag vilket ska bli jätte kul för va för länge sen.. Hörs sedan!

 

Hej igen!Kom på att ja inte lagt upp någon bra bild på mitt hår, denna var kanske heller inte den bästa men men!!

Ligger fortfarande i sängen och de har jag och Simon gjort största delen av dagen, riktigt skönt och detta behövde ja verkligen efter en tuff vecka! Hoppas ni har en mysig söndag vi hörs imorgon

 

Maten igårBruchetta samt mozzarella och tomat till förätt / kyckling med mango chutney, potatis mos , sallad, tsatsiki och sparris!!! SÅÅÅ GOTT