Presentation picture
duvetmarie

 

Hej jag heter Marie Linhem är 17 år och går just nu mitt andra år på hår &makeup linjen på burgården. Det är ett väldigt stort intresse, annars gillar jag att umgås med mina kompisar och min pojkvän!

För samarbeten, frågor eller något annat kan ni mejla mig på: Marie.privat@hotmail.se

Candles

Little part of my Room

Idag tog jag tåg+buss hem för första gången, blev väldigt chockad att det bara tog 45 minuter men antog att jag hade tur med matchningarna idag.. Annars har jag tagit de lungt och packat upp lite. Känner att all denna stress med flyttningen har verkligen tagit på krafterna, så mycket man har bärt och haft sig herregud..

Men här är iallafall lite mysiga bilder på mitt fönster i mitt rum , typ det enda som ja faktiskt kan visa för er! Haha längtar så mycket tills allt är klart, va de ska bli skönt..

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Kappa

DIREKTLÄNK TILL KAPPAN​

 

SvinryggLektionen idag bestod av svinrygg, rätt okej men mådde inte super så fick sitta ner hela lektionen och är nu påväg hem. Har ont i huvudet magen och känner mig bara jätte seg.. Så ska hem och vila, vill inte känna mig dålig inför Stockholm!

 

MiddagHur underbar pojkvän har man inte som har lagat middag till mig när ja kom hem från Hanna och fixat fransförlägning, älskar dig min prins!

 

Simpe2 bilder från Turkiet i somras med min kärlek, fyfan va jag saknar...

Kom nyss hem till Simon från praktiken. Ska alldeles strax gå och fylla på mina fransar sen ska jag och Simon laga middag och bara mysa!!!

 

Julklapps tips

Till Mamma

Till mamma är det inte så jätte svårt att köpa julklappar, tycker iallafall inte jag! Min mamma blir glad för vad som helst men varför inte en god parfym eller en mysig pjamas.

Till Pojkvännen

Det här är nog det svåraste jag tycker och många andra. Vad ska man köpa till sin pojkvän? Först och främst måste man ju tänka på hur mycket man känner att man vill lägga. En fin t-shirt eller en tjocktröja blir nog vem som helst glad över eller varför inte ett par snygga kalsonger!

Till tjejkompisen

Lite olikaprisklasser blev det men här ser ni lite tips som jag skulle gilla att få och även sånt som jag tror alla andra tjejer i min ålder (+/- några år) skulle bli glad över. Någon snygg tröja, underkläder, smink beroende på om det är ett intresse eller kanske smycken.

Hoppas ni gillade inlägget!

 

Tisdag

Hej! Denna dagen har varit super rolig, jobbar med några jätte härliga tjejer verkligen. Tog nyss lunch så sitter och äter buffé på Café Nyfiken här brevid. Väldigt trevligt. Lite senare kommer det upp julklapps tips! PUSS


 

Första praktikdagen!Ja idag är de första praktikdagen på Body shop i Kungälv, ska bli jätte kul men de blir en lång dag.. Ska försöka blogga så bra jag kan! Puss och kram

 

Hot stuff

klädesplaggen ovan är att drömma om och har verkligen fått upp ögonen för timberlands men det är inget jag kommer inskaffa mig detta året tyvärr.. Jeansen... Asså!!!! Måste ha ett par svarta slitna men har ännu inte hittat de perfekta, jag fortsätter leta..