duvetmarie
Marie Linhem, Kungälv
För samarbeten, frågor, idolbilder eller något annat kan ni mejla mig på: Marie.privat@hotmail.se
Instagram: marielinhem

 

BELIEVE TOUR


Shit va sjukt, kan inte fatta att de redan var ett år sedan jag, Sipa, min mamma,  Pernilla och hennes mamma bilade upp till Stockholm och kollade på Justin, så mycket kärlek tårar skratt skrik. Lagom hes efter den kvällen! SAKNAR

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Dålig start

Hej allihopa! Kan säga att min morgon började dåligt när ja insåg att ja glömde mina inlägg till mina skor så har redan fått ont i fötterna samt att min data inte vill fungera.. Ska till IT-support nu och försöka fixa det sedan lunch, engelska och matte kvar sen ska ja snabbt till stan för att lämna in Simons klocka. Kram sålänge

Kollade föriövrigt igenom min gamla mobil igår och hittade massor av roliga bilder, ååhh!! 

TISDAG

ATM: ligger i sängen efter lite kvällsmat och kollar ett avsnitt av OTH. Ska kolla något mer kanske sedan sova. Fortfarande trött även fast ja sov några timmar innan.. Godnatt allihopa!!!!


 

Nyvaken

Halluu! Har sovit i några timmar nu och shit de behövdes!!!! Sovit lite halv bra på lovet så nu är jag lite mer utvilad iaf. Annars väcktes ja med att de fanns ny köpt pizza här hemma så har ätit lite och ska nu sätta på top model från igår och idag hade ja tänkt.

Hoppas alla haft en bra dag även om de flesta började skolan idag igen..


 

Min vecka


 

Hemma

Nu är jag äntligen hemma, suuuper trött dock.. Somnade på bussen hem haha! Sitter och kollar på nya avsnitten The real housewifes from Beverly Hills. Älskar det!!!! ska fixa lite tidsinställda inlägg den sova lite, zzZzzZzzzZZ


 

MmSer lagom tjock ut hahaha

Sitter ATM på hantverks lektionen och väntar på att den ska börja typ. Har 14 procent så kommer inte kunna blogga föräns ja kommer hem tyvärr... Så hörs sen!!!!

 

Tillbaka till verkligheten

Hej. Nu börjar verkligheten igen.. Börjar dagen med att åka 35 min buss och skola till halv 4. Hoppas dagen går snabbt! Om jag inte somnar när jag kommer hem ska ja gymma, får passa på nu när jag äntligen blivit frisk!!!

TTYL


 

Promenix

Jag och Simon tog en promenad till maxi för att köpa massor med mys!!! Ett perfekt avslut på lovet helt enkelt. Jordgubbar, vindruvor, smält choklad, kladdkaka, grädde, dipp och grönsaker! Så himla goootttt!!!! Nu äter vi de och kollar på sagan om ringen. Godnatt vi hörs imån!