duvetmarie
Kungälv
Hej jag heter Marie Linhem är 17 år och ska efter sommaren börja mitt andra år på hår &makeup linjen på burgården. Det är ett väldigt stort intresse, annars gillar jag att umgås med mina kompisar och min pojkvän!

För samarbeten, frågor, idolbilder eller något annat kan ni mejla mig på: Marie.privat@hotmail.se

Hejdå!Så jobbigt att behöva säga hejdå till Simon förut.. En vecka är han borta, kanske inte är så mycket men kommer sakna han så mycket.. Nu ligger jag ute och solar, hörs!

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

En sista myskvällVåra drinkar vi drack hemma hos Simon igår innan festen!

Idag är de sista kvällen innan Simon åker imorgon bitti.. Kommer bli så jobbigt att va utan han men men ska hitta på massa kul i veckan så kommer gå bra! Vi ska laga någon mysig middag tillsammans och ta vara på kvällen. Hörs imorgon!

 

Maskerad!

Ett antal bilder från igår kväll när det var maskerad hos My, jag och Simon klädde ut oss till varandra hehe.Var dock inte så genomtänkt då vi kom på de samma dag som festen var men det var iallafall jätte kul! Tog med kameran som tur va, blev inte jätte många bilder men här är några!
 

MmmBild från våran underbara lunch!

Kom nyss hem från stan där jag och min kärlek åt lunch samt kollade lite i affärer. Han började jobba vid 3 så får åka hem en stund innan ja ska till han igen. Har alla haft en bra vecka? Vädret är ju SJUUUKT. Iallafall här i Göteborg!

 

Del 2

Massor av härliga bilder från när vi var vid havet i grebbestad i måndags, var så härligt och faktiskt första gången jag badade i havet i sommar! 

 

Del 1.

Kommer börja lägga upp bilder från grebbestad idag.

Måndagen började med att vi åkte 2 timmar tåg till Grebbestad, väl framme handlade vi till dagen kvällen samt lagade en enkel lunch innan vi gick ner till stranden(kommer del 2,3&4)


 

TODAYFrulle, sola, städa, ärenden, party

Det är vad dagen + kvällen har att erbjuda idag. Super mysig frulle ute på altanen i bikini och där satt vi i några timmar innan vi började städa lite och nu ska vi förbi Apoteket och en sväng till mig. Ikväll är de maskerad!

 

B&W


 

Underbar middag!
 

2 B&WSenaste timmarna har inte hänt så mycket. Simon skulle gymma så ja åkte med Annelie och hjälpte hon handla. Åt lunch och nu har vi duschat och ska spela lite FIFA innan middagen. Senare ska vi hem till My och imorgon hoppas jag att vi ska ut till havet!!!