Presentation picture
duvetmarie

 

Hej jag heter Marie Linhem är 17 år och går just nu mitt andra år på hår &makeup linjen på burgården. Det är ett väldigt stort intresse, annars gillar jag att umgås med mina kompisar och min pojkvän!

För samarbeten, frågor eller något annat kan ni mejla mig på: Marie.privat@hotmail.se

THAIÅt nyss jätte god thai som ni kan se på bilden, efter detta ska vi iväg till Eve och spendera kvällen där. Blir rätt så lungt så jag och Simon ska fira våran 1 års dag imorgon så vill inte vara för seg ;) ha en bra fredag kväll!!


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

yesterday


  

Jacka, tröja, byxor, skor - LONDON (kommer i inlägg) 

 

Fucking dröm

Har de senaste timmarna legat och kollat bilder på Kylie jenner, har alltid tyckt hon varit så fin men fan hon blir ju bara finare och finare för varje dag!

Annars har jag och Simon haft en rejäl sovmorgon och ätit pannkakor till frukost. Dagens och kvällens planer är jätte oklara.. Fårse senare helt enkelt!

 

Mys tröja

Ännu ett underbart plagg från sheinside och denna gången en myströja. LÄNK

 

 

Dinner

 

HeeyIris och Amalia gick för en stund sedan och då gick jag ut med hundarna en sväng. Och måste bara säga SHIT va kallt det börjar bli, var jätte varmt i London så är inte van med detta efter den varma helgen. Nu ska jag laga middag till mig och mamma. Mums!

 

A walk


 

TorsdagHar nyss ätit frulle och ska passa mina hundar hela eftermiddagen. Ska även träffa Iris och Amalia senare idag. Annars händer det inget speciellt idag men det är väldigt skönt faktiskt!

 

sheinside

 

LÄNK

 

Godnatt!

Hade en super mysig kväll med mina tjejer och nu sitter nu på tåget påväg hem. Julias kille bor ju i Kungälv så vi har sällskap, perfekt! Ska lägga mig i sängen med kvällsmat med någon bra film
på datorn. Jätte mysigt! Men vi hörs imorgon för orkar inte blogga mer idag. Massa kramar

Bild från när Emma klippte Julia förut!