Presentation picture
duvetmarie

 

Hej jag heter Marie Linhem är 17 år och går just nu mitt andra år på hår &makeup linjen på burgården. Det är ett väldigt stort intresse, annars gillar jag att umgås med mina kompisar och min pojkvän!

För samarbeten, frågor eller något annat kan ni mejla mig på: Marie.privat@hotmail.se

LONDON!Nu har vi kommit till flygplatsen och suttit oss ner för att invänta flyget. Så taggad!! Fixat ett flertal tidinställda + vi kommer ha wi-fi lite ibland så kommer såklart kika in ibland. Ha en bra helg!!

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Myser innan avgång.

Hade världens tur idag så slutade redan kl11, såå skönt! Perfekt fredag. Då åkte jag hem och gjorde mat till mig och Simon. Gjorde även kladdkaka så nu ligger vi bara i min säng och myser. Måste packa klart oså men de är några timmar kvar så det är lungt. Puss och kram!


 

Kappor


Hittade en massor med fina kappor till ett väldigt bra pris på modegallerian.se så var bara tvungen att tips er!! Klicka på bilderna för att komma till en återförsäljare och vill ni se mer kappor tryck HÄÄÄR

 

London baaby!

Idag är det fredag och vi får också lov, vilket betyder..... LONDON!!! Ska bli så kul med en riktig mys och shopping helg i min favvo stad. Men först har jag 2 lektioner och ska även hinna mysa med Simon. Åker inte föräns 9 ikväll!
 

Färg inpackningHittade en bild som ja tog på mitt hår när ja precis lagt i färginpackningen. La ju in det en gång till efter det men nu börjar de faktiskt åka ut. Är ju jätte kul att se hur man ser ut i andra vårfärger utan att de sliter på håret! Finns att köpa på ett flertal frisörsalonger (antar jag) och även i min skola! Vet också att det finns online, bangerhead.se tillexempel. Här under ser ni två märken med färginpackningar som jag tipsar!

 

Mer från Sweet Dreams

Tänkte även visa upp denna jätte fina bandage klänning som passar perfekt till Nyår eller någon annan fest. Den sitter som en smäck och är verkligen superfin! Finns som sagt att köpa på Sweet Dreams i Kungälv.


 

Äntligen!Gick runt i stan lite innan skolan och köpte tågbiljetter till Stockholm! Grymt, nu väntar vi på att få en föreläsning om keratin behandling, kommer berätta mer sen och detta kommer ni kunna göra hos mig i skolan ;)

 

ONSDAG

Ligger just nu i sängen och skriver lite vad jag ska packa ner till London. Egentligen behöver ja knappt ha med något men ändå bra att skriva upp de som ja ska ha med mig så jag inte glömmer något. Ska också leta upp lite adresser osv till viktiga affärer så jag ej missar något!!

Sipa och Shaban kom nyss förbi, saknat dom som faaan... Sipa köpte nämnligen min vinterjacka så nu fick jag mer pengar till London. Ska fortsätta kolla va ja ska ha med mig så hörs vi imorgon. Resten av kvällen ska nämnligen spenderas med min boy. PUSS

I wan't this so bad