duvetmarie
Kungälv
Hej jag heter Marie Linhem är 17 år och ska efter sommaren börja mitt andra år på hår &makeup linjen på burgården. Det är ett väldigt stort intresse, annars gillar jag att umgås med mina kompisar och min pojkvän!

För samarbeten, frågor, idolbilder eller något annat kan ni mejla mig på: Marie.privat@hotmail.se

Min prins, mitt alltVarför ska de behöva vara så jobbigt att lämna denna kille varje morgon.. Denna morgon var de inte skola utan frissan ja skulle till, blev att klippa igenom håret sedan återvände ja till min älskade prins. Blev inte mycket mys innan jag skulle vidare till skolan som ja nu är påväg till. Hantverks lektion 12-16 idag, ha en bra dag!

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Dinner with my love

Simon kom nyss hit då lagade vi middag som vi nu ätit, såå gott!!! Ska nu lägga oss i sängen resten av kvällen och kolla Suits. (en ny serie vi börjat kolla på!) imorgon skall jag klippa mig vid 9 sedan börjar skolan vid 12, ingen sovmorgon här inte...


 

--


 

HEEY

Mår inte super idag, min mage dödar mig vill bara ligga i sängen all day long. Och snart är de helg, alltså ska bli sååå kul. Min mamma fyllde ju 50 den 1:a september så på lördag ska hon ha en fest för ca 70 pers, ja och Simon ska ju dit så ska bli skit kul!!!!


 

Challenge

Har tänkt lite på det här att göra någon challenge, har sett de mest på Andrea Hedenstedt blogg (LÄNK) och tyckt de är såå kul så ska försöka få med någon kompis på detta (eventuellt Simon, för vet att ni skulle uppskatta en videoblogg med honom ;))) ) så vi fårse!! Men hade ni gillat detta? Kommentera isåfall och om ni har önskemål om någon speciell som ja ska ha med. PUSS

 

Short hairHär har ni en bild på mig utan löshår, känner mig typ naken haha känns verkligen väldigt tomt! Är iallafall påväg hem till Simon men ville bara kika in och säga hej & godnatt. Sleep tight!!!

 

Yum yum

Något ni kanske inte visste är att jag har ett "intresse" för matlagning, lagar mat minst en gång varje dag hemma. Dels för ja tycker de är kul och gott då!! Haha vem älskar inte god mat? Idag gjorde jag färsk pasta med lövbiffsås, riktigt gott!!

Annars då, faktiskt haft en rolig dag men resten av eftermiddagen ska jag inte göra mycket annat. Ändå skönt!! Ikväll ska ja dock sova hos Simon, cooozzz. Kram

 

Bild från helgenMellis <3<3

Idag har jag och Mellis varit på ett ställe i Mölndal där folk får komma och gö naglar/ smink eller hår, jätte mysigt faktiskt! Vi ska va gör varje tisdag nu 9-3 ungefär. Idag va dock ett undantag som tur är haha så vi slutar nu. Ska hem och bara ta de lungt. Puss!

 

--Som varje tisdag ligger ja spikad framför tvn, idol - the night shift - paradise hotel. Tycker faktiskt de är ett + när skolan börjar att alla program kommer igång igen. Imorgon ska jag och Melinda till Mölndal och praoa på något ställe. Har inte så bra koll så får helt enkelt berätta efter ja varit där!! Puss