Presentation picture
duvetmarie

 

Hej jag heter Marie Linhem är 17 år och går just nu mitt andra år på hår &makeup linjen på burgården. Det är ett väldigt stort intresse, annars gillar jag att umgås med mina kompisar och min pojkvän!

För samarbeten, frågor eller något annat kan ni mejla mig på: Marie.privat@hotmail.se

Hot stuff

klädesplaggen ovan är att drömma om och har verkligen fått upp ögonen för timberlands men det är inget jag kommer inskaffa mig detta året tyvärr.. Jeansen... Asså!!!! Måste ha ett par svarta slitna men har ännu inte hittat de perfekta, jag fortsätter leta..

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

ATM

Blev somsagt en tripp till Ikea, vi båda var jätte hungriga så blev mat först och nu ska vi kolla runt lite, bara jag som älskar Ikea?! Puss!!


 

Min vecka!


 

Bra start på veckan!

Åkte hemifrån Simon vid halv 10 och har nu varit hemma en stund och duschat mm. Ledig idag vilket är behövligt! Ska till banken vid 2 sedan vidare till Ikea med mamma. Annars är jag sjukt taggad över denna vecka!! Veckoplanering kommer...


 

VIP-kvällNu på torsdag bjuder Rut&Circle in på en VIP-kväll med 30% på ALLT även 50% på utvalda varor. Ni alla är välkomna mellan 18.20. Hoppas vi ses där!

 

Lugna dagar

Igår och idag har absolut ingenting hänt vilket varit sjukt skönt! Imorgon är också min portfolio lektion inställd så är ledig, riktigt skönt! Har ni några önskemål på blogginlägg? Kommentera!!


 

FärginpackningJag håller alltid på med massa konstigt med mitt hår och nu senast la jag i en choklad brun färginpackning som inte blev super kanske.. Har kollat en massor på olika toner av rött och hittade denna som Linda Hallberg använt sig av. Hur fin? Rätt säker att nästa gång jag är sugen på något galet är det denna färgen som gäller!

 

HIPANEMA

 

Skön lördag

Har haft en väldigt lugn men behövande dag efter kvällen igår, har kollat film myst och spelat GTA. Också ätit super god mat och varit nere och köpt juleskum, ska sätta på en till film och äta kvällsmat nu. Kramisar!


 

Min outfit igårVar utklädd till Alice i underlandet igår, dräkten köpte jag i London nu när jag va där senast och den kostade 200 vilket var ett grymt pris! Kommer absolut användas igen!