duvetmarie

 

Hej jag heter Marie Linhem är 17 år och ska efter sommaren börja mitt andra år på hår &makeup linjen på burgården. Det är ett väldigt stort intresse, annars gillar jag att umgås med mina kompisar och min pojkvän!

För samarbeten, frågor, idolbilder eller något annat kan ni mejla mig på: Marie.privat@hotmail.se

CICEROBlev en super mysig middag på Cicero med bästa gänget!! Vi har nyss ätit klart och sitter bara och pratar ATM. Bästa tjejerna!! Och såååå god mat, tips tips!!!

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Sneeky

Har verkligen fullt upp med att tvätta allt, stryka och ja välja va jag faktiskt ska sälja! Nu börjar de bli klart så tänkte visa en liten smygtitt på vad jag ska sälja. Detta är inte i närheten av allt men en liten del! Kommer ni på lördag?


 

ONSDAGSom alltid första dagen på varje månad har jag och Simon månads dag. Idag är det 11 månader vilket betyder att vi snart varit tillsammans i ett år, shit va tiden går fort!!

Annars började vi dagen på Grazette, var jätte kul och köpte även med mig massa saker som ja ska visa upp! Nu har vi smink lektion så hörs när jag slutar helt enkelt, kl 5!!...

 

....Idag har varit en väldigt skön dag, förutom att jag varit SÅÅ trött. Om inte jag sover tillräckligt mår ja jätte dåligt och blir ofta på dåligt humör. Har halvsovit de senaste timmarna och när mamma kom hem bestämde ja mig att vila istället för att åka till Ikea. Kände att det var bäst! Ska sova lite till sedan kolla Svenska Hollywood Fruar som börjar idag!! Kram

 

Outfit

  

Tröja - London | T-shirt - American Vintage | Skärp - Oles döttrar | Boyfriend jeans - Zara | Skor - Primes | Armband - Marc Jacobs

 

Hm levererar

Hm

Tycker verkligen HM levererar riktigt bra basplagg till garderoben nu i höst , här ser ni lite olika klädesplagg som ja bara älskar. Läderbyxan är verkligen inne i höst och hur underbar är inte pälsjackan? HM är helt klart en favorit affär just nu.


Untitled #171
 

HEEEYYTisdag, vilket betyder praktik i Mölndal! Sitter just nu med Melinda och Milen och pratar i väntan på att våra kunder ska komma. Slutar klockan 1 idag så ska bli jätte skönt!
Bjuder på en bild från igår här ovan :)))

 

HÖST BILDHaft en mysig dag med min kärlek. Åkte lite skridskor och har legat och flippat mellan kanalerna på tvn och halvsovit senaste timmarna. Nu ska vi beställa pizza och bara gosa. Vi har nämnligen 11 månader på onsdag men ja ska iväg på annat så passar på att "små fira" de lite grann idag. PUSS

 

Hetsig vecka!
 

Love this dayÄlskar måndagar! Började dagen med portfolio där ja jobbar med Melinda, idag blev ja stylad och fotad! Ska bli kul att se resultatet. Kom nyss hem och ska äta senare idag ska jag och Simon åka skridskor, sååå kul!