duvetmarie
Kungälv
Hej jag heter Marie Linhem är 17 år och ska efter sommaren börja mitt andra år på hår &makeup linjen på burgården. Det är ett väldigt stort intresse, annars gillar jag att umgås med mina kompisar och min pojkvän!

För samarbeten, frågor, idolbilder eller något annat kan ni mejla mig på: Marie.privat@hotmail.se

Hej bloggläsare!Lite bilder från igår/idag.

Sitter just nu nere i lobbyn med min kärlek. Vi åt precis en middag som vi inte alls gillade tyvärr... Åt mig mätt på pomfritt haha.. Förresten ni kanske undrar varför ja inte bloggar från datorn och de är för att vi har inget internet i hotellrummet och orkar inte ta ner datorn till lobbyn.. Vill ta vara på tiden här nere! Men när ja kommer hem kommer det massa bilder och ska berätta va vi gjort! Nu ska vi upp och mysa till en film. Puss!!


 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

ABOUT ME

Jag pratar alltid jätte mycket, dock endast om ja är med kompisar, är ja med folk ja inte känner är ja alltid tyst.

Jag låter tydligen ofta väldigt ironisk.. Detta är något simon och hans kompisar alltid säger till mig!

Jag lyssnar(kollar) hellre på en film än musik. Tillexempel om ja ska städa mitt rum sätter ja hellre på en film än musik.

Jag blir så ledsen när jag hör folk nedvärdera människor som är annorlunda på något sätt, vare sig hur de ser ut, vart de kommer ifrån eller vad deras sexuella läggning är. Vi alla är lika mycket värda.

Jag är nöjd över min mage me har stora komplex för mina armar, kanske inte många som visste!

Bloggen har gjort mig så mycket starkare. När jag var mindre fick jag hat kommentarer varje dag men nu vet jag att det verkligen bara gjort mig till en starkare person.

Det bästa ja vet är när jag får fina mejl/medelanden av er läsare eller att ni kommer fram till mig på stan.


div.eng_slide a > img {width:119px !important;height:102px !important;}div.eng_slide a,div.eng_slide span {width:119px !important;}#git_wrapper_0{width:100%;position:relative;padding-top:20px;overflow:hidden;font-family:inherit;float:left;}.engageya_case31_image{white-space:normal !important;width:148px;float:left;position:relative;text-decoration:none !important;}.engageya_case31_text{text-align:left;position:relative;font-style: inherit; font-family:Arial,Helvetica,sans-serif;font-size: 13px; padding:1px;width:148px;height:100%;font-weight:bold;}.like_facebook {float:left;margin-top:5px;min-width:85px;height:20px;background:url("http://ext1.engageya.com/widget/img/facebook-counter-bg.png") no-repeat left;border:none;}.like_facebook span {float:right;height:20px;font-size:10px;font-family:Arial;color:black;background:url("http://ext1.engageya.com/widget/img/facebook-counter-repeat.png") repeat-x;border-right:solid 1px #c1c1c1;border-top: none;border-bottom: none;margin-top: 1px;height: 18px;margin-right: 0px;padding-right: 6px;line-height: 18px;}
 

Så fetttt

Tror det är många som inte kommer hålla med mig men jag har fått upp ögonen för sådana här flätor rätt nyligen. Hade varit sååå najs att prova ha det.. Funderar faktiskt på att prova det efter alanya men vem vet vi fårse helt enkelt! 

Tror ni jag hade passat i det?

 

TurkeyVi har det så bra och vädret är verkligen på topp!! Alla turkar säger att de är varmast nu än vad de varit på hela sommaren!.. Wow.. Igår var vi iallafall på en jätte stor marknad precis brevid där vi bor och shoppade lite! Innan de hyrde vi även små va ska man kalla de.. Typ sparkcykel med motor?.. Haha ja men de va sjuuukt kul!!

Nu ligger vi nere vid en av poolerna och solar, vill aldrig hem!

 

Outfit från helgen

Klänning - Nelly | Headband - Fiorucci 
 

JC


Min pojkvän är bara bäst!! Han kom hem med denna tröjan förra veckan som han hade köpt på sitt jobb. Den är såå snygg!! Från JC somsagt, tack igen Simon!

 

ATM

Idag har vädret varit lite sådär, imorse var det sol hela tiden men efter lunch började de dugga lite och skuggigt men vi tyckte mest det var skönt då vi båda bränt oss lite.. Nu sitter vi på en jätte fin italiensk resturang här på hotellet och äter middag, såååå mysigt!!!

Bild från havet