duvetmarie
Kungälv
Hej jag heter Marie Linhem är 17 år och ska efter sommaren börja mitt andra år på hår &makeup linjen på burgården. Det är ett väldigt stort intresse, annars gillar jag att umgås med mina kompisar och min pojkvän!

För samarbeten, frågor, idolbilder eller något annat kan ni mejla mig på: Marie.privat@hotmail.se

Knas kväll

När ja varit hos Simon en stund åkte jag hem men kom bara till bohus då bussarna var inställda och de var stopp på bron till Kungälv så tog 45 minuter för mig att komma från bohus till Kungälv. När ja äntligen var hemma gjorde jag mat och nu kollar jag paradise, imorgon är de en lång dag.. 8-17.. Pusssss


 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Dagens

Klänning - present (vet alltså inte vart ifrån ) | jacka - sheinside | skor - primes | armband - Raglady | väska - missäy

 

HelllooooEfter ett möte och letande efter praktik mötte ja upp Simon så åt vi lunch på jensens. Kollade runt lite i stan men hittade inget speciellt! Kollade dock på svarta Vans som jag är väldigt sugen på..

Just nu sitter vi på EH och fikar lite men ska strax ta tåget till älvängen för att sola sedan ska ja nog faktiskt hem! Ikväll blir det idol-BB-PH

 

Clutch


Denna jätte fina clutch väska kommer användas mycket när ja blivit 18 på utgångar och liknande. Tycker den är jätte fin även om den är fejk! Blev min för ungefär 150 svenska kr. Kap!

 

TisdagBlev en super god frulle med min baby imorse innan vi åkte åt varsitt håll. Har egentligen praktik idag men eftersom ja inte hittat någon praktikplats än måste de fixas. Hörs om några timmar!

 

Outfit

En av alla kvälls outfits i Alanya.

Linne - (??) | Shorts - Hybrisshop | Väska - Turkiet (mer bilder kommer) | skor - Vans

 

ATM

Lite halvdålig bloggning idag då ja just nu har fullt upp att göra mat och städa. Vi har nämnligen dropp in hela dagen för vänner och släkt så de första kommer snart! Även bakat en jätte fin tårta som ni ser på bilden hehe kommer bli så gott!!!


 

ATM

Hej alla!! Sitter just nu på bussen påväg hem efter en såå skön lektion i skolan och även lite shopping i stan med Alva och Michaela. Lyssnar föriövrigt på Mathilda & Andreas podd (TIIIPPPSS!!!)

Ska iallafall hem och fira min underbara mamma som faktiskt fyller 50 år idag! Åh min gamla mamma hahaha <333 ska baka tårta till henne och bara mysa!!!


 

BIG BROTHER

Blev en BB kväll hos My idag! Åkte till Simon vid 6 sedan gick vi hit där de andra också var. Jag älskar ju verkligen BB men inte lika kul när mina sär kompisar sitter och skriker igenom hela programmet :)) får kolla om det imorgon.. Haha ha en super bra fortsatt kväll!!