Störningar i nätverket

lördag den 16 februari 2013, kl 14:24

Moncei ligger just nu nere pga störningar i nätverket. Det går därför inte för mig att blogga via moncei.com utan endast genom appen och appen fungerar inte för mig haha. Har fått besked om att det kommer bli fixat senast på måndag men förhoppningsvis innan dess! Kommer att publicera en väldigt rolig bild så fort jag kommer åt bloggen igen :)
Kram


NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Ingen kategori
 ·  4124 läsare
 ·  

Hej!

måndag den 7 januari 2013, kl 04:04

Hejsan! (Hade problem med vad jag skulle döpa inlägget haha)
Har sett att några av er kommenterat och är arga/ledsna på gossips.nu. Ni får väldigt gärna ställa frågor i kommentarsfältet eller maila mig på kontakt.djungeltelegrafen@gmail.com om ni vill ställa frågan privat! Jag kommer att svara på alla frågor och tänkte förklara lite nedan.

Jag känner att bytet av bloggportal är jättebra för mig då jag inte alls behöver lägga ner lika mycket tid på bloggen nu som då. Lade ner nästan 5 timmar förut, ibland 2. Nu är det mycket lättare då jag har tid för annat i mitt privatliv. Eftersom att vi är två så behöver jag bara lägga ner hälften av tiden! Superb! Angående stulna inlägg kan jag inte uttala mig om då jag faktiskt inte vet vem som stjäl av vem, det enda jag vet är om någon stjäl inlägg som jag gjort själv eller om jag märker som ni - varit inne på två bloggar samtidigt och ser vem som skrivit först. Ni som läst min blogg vet att jag kör på ett ärligt spel och kommer även att svara ärligt i kommentarsfältet här också.

Att det skulle vara Dennis eller Annica som är GG är inte sant. Det är ingen idé att ni försöker spekulera i det då jag ärligt här och nu säger att det inte är någon av dem.


MVH
Djungeltelegrafen

GOSSIPS.NU


Djungeltelegrafen
 ·  5765 läsare
 ·  

GOSSIPS.NU

onsdag den 19 december 2012, kl 17:54

Jag har gjort mitt på Nattstad nu och byter här med bloggportal till Moncei. Ni undrar då kanske vad som händer med den nya bloggen? Jo det är en toppennyhet som jag får sprida till er nu! Jag kommer att börja blogga tillsammans med Gossips, alltså den första Gossips som säkert ni alla känner till, skvallerbloggen som var den bästa av dem alla. Gossips och jag kommer att sköta inläggen tillsammans och kommer att samarbeta på ett sådant sätt att det kommer bli längre inlägg, snabbare inlägg, professionellare och mer förbättringar nu när vi är två!
Ni har säkert massor av frågor i huvudet och jag kan direkt svara att jag inte känner Gossips personligen men det kommer att leda till ett bra samarbete!

Tänkte även köra på lite historia om Djungeltelegrafen för er som är intresserade!
Varför jag valde att starta bloggen?
Jo det var en kväll i somras som jag blev så irriterad över att ingen skvallerblogg var vid liv, alla var borta och jag hade ingen läsning. Jag ringde upp min vän och var förbannad och vi bestämde oss för att starta bloggen tillsammans. Men det var mer jobb än vad vi trodde så efter ca en månad drog min vän sig ur och jag har skött bloggen själv sedan dess. Visst jag har haft mina stunder då jag inte heller hade någon lust att blogga men jag har skött det hyfsat bra tycker jag, och på Moncei kommer det att bli ännu bättre!!

Jag vill tacka er läsare för att ni valt att följa min blogg och stöttat mig genom att vara en trogen läsare! Det har varit riktigt roligt, jag hoppas att ni vill fortsätta att följa mig och Gossips på den nya bloggen, jag lägger upp den nya adressen ikväll så att ni kan klicka er in till det senaste om bloggarna!

 

Ett inlägg som jag är stolt över är detta, när Kissie tog sitt körkort sa hon att hon tog det en dag i juli. Av misstag glömde hon att beskära bilden på körkortet innan hon lade ut det på bloggen. Fick det tipset av en läsare, men när jag gick in hade hon redan beskurit bilden och den var borta. Men jag luskade fram bilden ändå, fast än att den var borttagen, det ni ;) har även lyckats hitta borttagna inlägg av bloggare. Dock gillar andra skvallerbloggar att sno de inläggen haha :(

Djungeltelegrafen

 

Nu mer bloggar jag på gossips.nu tillsammans med den första gossips, ni kan även klicka er in på gossips.moncei.com!

 
GOSSIPS.NU
 

PS. NI NÅR MIG FORTFARANDE PÅ MIN MAIL KONTAKT.DJUNGELTELEGRAFEN@GMAIL.COM
Jag har ej tillgång till den riktiga gossips-mailen!


Djungeltelegrafen
 ·  8815 läsare
 ·  
 ·  Mobilblogg

Venus & Mars

onsdag den 19 december 2012, kl 16:48

Just nu får du en present på köpet när du köper ett smycke från Venus & Mars! Erbjudandet gäller fram till den 31:a December så skynda på! ;)


Ringen, Örhängerna, Halsbandet, Armband 1, Armband 2


Djungeltelegrafen
 ·  8789 läsare
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Tyra - Bipolär?

tisdag den 18 december 2012, kl 22:30

Den senaste trenden i bloggvärlden verkar vara att man ska ha en sjukdom. ADHD har varit det vanligaste. För lite över en månad sedan diagnoserade Paow alla bloggare (Läs HÄR!) och satte Tyra på "garanterat någonting", Dessie där emot fick sjukdomen bipolär. - En sjukdom som Tyra idag tror att hon har. Tyra skriver på sin blogg att symptomen stämmer in bra på henne samt hur hon mår och mått de senaste åren. När hon mådde som sämst ville hon dö och hennes mamma var tvungen att söka hjälp till Tyra.
Tyra
 ·  9149 läsare
 ·  

Kissies svar

tisdag den 18 december 2012, kl 20:55

Kissie har besvarat frågorna i sen senaste frågestund och dessa var minst sagt intressanta. Vi läsare har länge trott att vår stora bloggerska, Kissie är steril men i frågestunden idag berättar hon att hon visst kan få barn. Vad det berott på att hon var steril har hon inte gått ut med. 

Här kommer några mer intressanta svar från Kissies blogg.


Kissie
 ·  9263 läsare
 ·  
 ·  

Isabelle har genomgått sin andra näsoperation

tisdag den 18 december 2012, kl 17:48

Isabelle har nu genomgått sin andra näsoperation och vi får hoppas på att den nya näsan inte blir misshandlad som den gamla blev. Vi får även hoppas på att Isabelle är nöjd med resultatet som det verkar som att hon är då läkaren blev nöjd.


Isabelle
 ·  9541 läsare
 ·  

Tyra om anmälningen mot Skvallerbloggens

tisdag den 18 december 2012, kl 16:03

Tyra går ut i ett inlägg om den gången då skvallerbloggens hängde ut hennes pojkvän, Niklas. Det handlade bland annat om att han sköter sina hästar dåligt och Tyra blev rasande. Hon anmälde bloggen men drog sedan tillbaka sin anmälan på grund av att bloggen skrev att hen skulle ta självmord osv.
Men Tyra har makten i sina händer, hon vet vem ägaren är av bloggen och styr rent ut sagt bloggen om den nu skulle göra något mer dumt.


Tyra
 ·  9421 läsare
 ·  

Dennis hänger ut Paow

tisdag den 18 december 2012, kl 15:54

Dennis hänger ut Paow i ett kort inlägg där han skriver att hon knarkar dagligen samt visar tre bilder på henne, före och efter knark. Om detta är sant eller ej är svårt att säga då Dennis gärna skvallrar för publicitet men vi vet även att Paow har knarkat då hon har erkänt det själv. 


Paow, Dennis m
 ·  9516 läsare
 ·  
 ·  

Dessie & Dennis på Paows diss-lista

tisdag den 18 december 2012, kl 00:30

Paows disslista är uppe och på plats ett och två hittar vi ingen mindre än Dessie. Nummer ett på listan är folk som är ute efter bråk. - Dessie hamnade senast i bråk igår. Nummer två på Paows lista är att hänga ut sina vänner - Dessie hängde ut den gemensamma vännen till henne och Paow, Jasmine i förrgår efter att hon tagit Dessies ex.


Om vi jämför mina två iPhone-bilder med Paows finns det många likheter - På detta sätt vet vi att det handlar om Dennis. Dock hann Dennis lägga upp en bild efter att Paow hade printat. Jag hittade heller inte namnen som Paow lade upp men om vi kollar på hans followers ser vi att alla heter ett namn följt av fyra siffror. - Dennis köper Instagram-followers. Han har tidigare erkänt att han köpt bloggstatistik.

 Paow, Dessie, Dennis m
 ·  9828 läsare
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·