bexollila
rebecka, 18 år, Skene
hej, rebecka här. bexollila japp det är jag det & ja jag är bisexuell. jag bloggar om allt möjligt. jag är en liten festprisse så lägg mig på minnet och kika in här dagligen, puss!

Är Du sugen på samarbete eller något annat så kan Du kontakta mig på - Rebeckalinnea@live.se

Instagram: bexollila

 

Videofy.Me

Hörde jag.... Lugn lördag, dafuq?

Som det ser ut för mig idag blir detta nog en lugn hemma lördag med lite go mat och någon bra film. Har inte så mycket ork i kroppen ännu så vila kan ju inte va fel. Men men man får väl se om det blir lugnt eller om det kommer något spontant senare. Har iaf tagit en varm och jävligt go dusch och ligger nu i sängen, ska strax upp & laga mat. FAAAAAAAN va jag är sugen på en utlandsresa... Mmmm.. Värme, sola, bada, festa, nya människor ALLT! Drömde mig bort i duschen att jag var någonstans as varmt och jag ville ba packa å dra direkt. Men så enkelt är det icke!!!! Men vem vet, de kanske blir en resa denna eller nästa månad. Så nu kan de va på tiden att jag letar upp mitt bort tappade pass..... Lite keliga pengar att lägga på när jag gjorde nytt pass för typ 3-4 månader sen heheheheheh! Wooopedliwop nu kurrar det i magen KÖSSSS!Bilder lånade från WeHeartIt

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Är du partykungen? - Vinn 10.000: -

Gillar du att festa, dansa, sjunga, träffa nya människor, ha allmänt jävla roligt? Då vet jag det rätta för dig! 100%PARTY har inte som många tror bara kryssningar att åka på. Dem arrangerar även evenemang runt om i hela Sverige så ALLA får chansen att vara med även DU! Jag var på den senaste kryssningen och jag säger bara att det var en sjuk jävla upplevelse och jag rekommenderar så jävla starkt att ni som inte vart med på en kryssning borde åka med nu i september. Ännu är det inte försent! För mycket mer info kan ni alltid bli medlem på deras hemsida HÄR och följa deras facebook sida HÄR eller ta kontakt med mig.

Kryssningen som är nu i september den 25.e har ett filmtema och ett sjukt pris! Bästa utklädnad vinner 10.000 kr, hur jävla grymt gött hade inte det vart att komma hem med. Vad har man att förlora? Ingenting! 

Blir ni lite sugna på att dra på kryssen eller har ern fråga eller två eller kanske massor som du vill ha svar på kan ni alltid kontakta mig på min mejl - rebeckalinnea@live.se eller slänga iväg ett meddelande på facebook HÄR


 

Amaaaaaajgash

Ja men hej mitt namn är Rebecka och jag driver denna bloggen. Ibland kan jag bara försvinna out in the blue och glömma av & blogga det är bara sån jag är. Men jag försöker faktiskt bättra mig så hej å hå! Sitter iaf och nyser så det flyger snor på hela min frukost macka, HAHA nej nu skoja jag! Den mackan är slut för länge sen, mums. Idag är jag en lite lycklig tjej då min hosta knappt finns kvar alls, allt man behövde var att ligga i sängen hela dagarna i några dagar. Nu ska jag lägga mig i soffan, glo lite på tv eller kanske spela lite spel tills jag orkar röra lite på mina tår och smyga mig upp ur soffan och dyka in i duschen. Kössssss från mig och mitt bort tappade barn Bobby som jag aldrig får träffa längre!


 

Blev inte som jag tänkt

Skulle ju färga håret idag hade jag och syster tänkt iaf men det blev inte så. Först för att jag är inte 100 på hur jag ska göra riktigt.... Och sen så orkade jag faktiskt inte göra det idag, är för trött för att sitta å vänta på att färgen ska bli klar och har redan tillräcklig huvudvärk för att ens sitta å känna den starka doften tränga sig in i min näsa å reta min skalle ännu mer. Jag kände att jag tänker igenom vad ja ska göra med håret lite till och väntar tills jag mår bättre. Vad tycker ni jag ska göra med håret? Någon speciell färg eller bara låta de vara & bli ljusare eller vafan ska man hitta på! Blir lite galen här hemma, tänker så äckligt mycket nu när jag bara ligger i sängen i hopp om att bli frisk en vacker dag.


 

Ansiktsmask är bra, huden blir gla

Hahahahaha, ne Gud va tråkig jag är... På riktigt asså hahah! Jag är så rastlös men jag har ingen ork till att göra något ens så jag bara ligger här i min säng som en död fisk och skriver med ett jätte gulligt fan! Han spelar dator med min bror, är 13 år gammal och är nog den sötaste bloggläsaren jag har, smälter så söt han är faktiskt! Men men i min tråkighet slängde jag på en ansiktsmask för att få något vettigt gjort iaf & nu kommer syster för att hämta mig så jag kan åka och handla och ta hand om mina små sjuklingar som jag smittat sönder! Kösssss


 

HISS ELLER DISS?

Vad tycker ni om Nicki Minajs nya låt & video? Vad säger ni, hiss eller diss? 

 

Jag trodde så fel

Jag trodde detta skulle vara en morgon jag kunde vakna upp utan hostan & halsont men icke sa nicke! Förbannat så vaknar jag av en host attack & ska bege mig till köket för medicin.. Jävla skit, hur länge ska de hålla i? Jag har fan vart sjuk hela sommaren, detta är inte kul alls! Hur mår ni alla andra godingar där ute då? Bättre än mig hoppas jag! Idag är det torsdag och det är ingen speciell dag jag tänkte ligga i sängen och bara dööööö hela dagen!

Nu ska jag springa till köket och ta min medicin och ä
ta lite men vi hörs självklart lite senare när jag har kommit på något kul att skriva om hehe! Har ingen dator hos pappa så kan inte göra så super roliga inlägg men jag försöker så gott jag kan! Jag skulle kunna låna lillebrors dator men han ligger också sjuk och vill inte sitta å knappa där inne när han vilar, men men vi får se! Kössssssss


 

Nu är jag trött på det här

Nu jävlar ska det fan hända något, det var nio veckor sen jag gjorde något med mitt hår!! Har inte ens färgat min galna utväxt, som tur syns den inte så jätte mycket då den smälter in med hårgärgen jag har men nu är jag trött... Jag byter alltid hårfärg känner jag men, jag gillar förändringar eller något kanske! Förhoppningsvis blir håret bra men det finns en stor jävla chans att det går åt helvete med, men man måste våga! Min kära syster ska hjälpa mig & färga det imorgon tänkte vi men jag säger inte vad vi har planerat för färg det kommer som en överraskning! Kanske blir det inte ens den färg jag tänkt mig från början så blir kanske överraskning för oss alla inklusive mig.


 

TRUE OR FALSE - SCANDAL BEAUTY

Mitt senaste True or False påstående var att jag har körkort men det vet dem flesta att jag inte har då jag ofta skriver på bloggen att jag hatar att åka buss å pendla osv. Men vissa hade gissat på att jag hade körkort också, men inte än! Ska dock börja med det inom kort tänkte jag för jag dödar snart allt det här som har med pendlande & göra. Ska bara få tummen ur röven och komma igång! 

Nu vidare till nästa True or False till er denna gång, ska vi se vilka som kan sätta denna rätt!