Presentation picture
bexollila
rebecka, 19 år, Skene
hej, rebecka här. bexollila japp det är jag det & ja jag är bisexuell. jag bloggar om allt möjligt. jag är en liten festprisse så lägg mig på minnet och kika in här dagligen, puss!

Är Du sugen på samarbete eller något annat så kan Du kontakta mig på - Rebeckalinnea@live.se

Instagram: bexollila

 

Videofy

Upp&hoppa

Godmorgon kära sötnosar! Nu är det dags för mig att vräka i mig någon go frulle innan min mage kurrar ihjäl sig känner jag. Sen ska jag fixa lite små grejer till ikväll för då är de halloween fest dags så det ska duschas, sminkas, hårfixas och dunkas musik hela dagen. Ska ni göra något speciellt idag?


 

Den lycklige vinnaren

Nu kommer äntligen den lycklige vinnaren av en personlig header upp & det startas tyvärr inte en ny tävling på en gång utan nästa personlig header tävling startas när denna lycklige person fått sin header klar och jag kan presentera den här på bloggen och hon kan få upp den på sin blogg och sen är vi redo för att lotta ut nästa lycklige att få en personlig header!

& vinnaren är, *trumvirvel*

Melinda Bohman, wohoooo grattis till dig gullan, kontakta mig på:

Mejl - rebeckalinnea@live.se

or

Kik - bexollila

Melindas header right now: 

div.eng_slide a > img {width:119px !important;height:102px !important;}div.eng_slide a,div.eng_slide span {width:119px !important;}#git_wrapper_0{width:100%;position:relative;padding-top:20px;overflow:hidden;font-family:inherit;float:left;}.engageya_case31_image{white-space:normal !important;width:148px;float:left;position:relative;text-decoration:none !important;}.engageya_case31_text{text-align:left;position:relative;font-style: inherit; font-family:Arial,Helvetica,sans-serif;font-size: 13px; padding:1px;width:148px;height:100%;font-weight:bold;}.like_facebook {float:left;margin-top:5px;min-width:85px;height:20px;background:url("http://ext1.engageya.com/widget/img/facebook-counter-bg.png") no-repeat left;border:none;}.like_facebook span {float:right;height:20px;font-size:10px;font-family:Arial;color:black;background:url("http://ext1.engageya.com/widget/img/facebook-counter-repeat.png") repeat-x;border-right:solid 1px #c1c1c1;border-top: none;border-bottom: none;margin-top: 1px;height: 18px;margin-right: 0px;padding-right: 6px;line-height: 18px;}
You might enjoy reading
.yzmpa_tooltip_box {direction:ltr;text-align:left;display:none;font:12px/20px Arial, Helvetica, sans-serif;width: 121px;box-sizing: border-box;height: 137px;position: absolute;bottom: -110px;right: 20px;background: #ffffff;padding: 8px;color:#494949;font-weight:400;-moz-box-shadow: 0 0 20px 0px #AAA4A4;-webkit-box-shadow: 0 0 20px 0px #AAA4A4;box-shadow: 0 0 20px 0px #AAA4A4;z-index:2;margin-bottom:2px;-moz-border-radius: 4px;-webkit-border-radius: 4px;-khtml-border-radius: 4px;border-radius: 4px;}.yzmpa_tooltip_box:after, .illu_tooltip_box:before {top: 9%;right:-9px;border: solid transparent;content: " ";height: 0;width: 0;position: absolute;pointer-events: none;}.yzmpa_tooltip_box:after {border-color: rgba(255, 255, 255, 0);border-top-color: #ffffff;border-width: 9px;margin-left: -11px;}.yzmpa_tooltip_box:before {border-color: rgba(0, 0, 0, 0);border-top-color: #000000;border-width: 10px;margin-left: -12px;}.yzmpa_tooltip_box label {line-height: 20px;cursor:pointer;display:inline-block;}.yzmpa_tooltip_box label input[type=radio]{float: left;cursor: pointer;margin: 4px 4px 0 2px;}.yzmpa_close_dialog_header{background: #C4C4C4;padding-left: 5px;font-weight: bold;width:100px;margin-bottom:2px;}.yzmpa_close_dialog_btn{position: relative;font-family: serif;top:-20px;font-size: 20px;cursor: pointer;float:right;font-weight:normal;height:0px;padding-right:2px;}
×
Close widget
Brought By WowCoupon
 

gömda juveler - nya favoriter

Nya favoriter! Var nyss inne på min lilla godings sida GömdaJuveler och kikade runt lite rastlös som jag är just nu & självklart hittade jag några nya favorit plagg, det gör jag varenda gång jag klickar in här kan jag lova er. Man blir alltid lika överraskad och glad över de nya skönheterna man kan hitta. Jag gillar verkligen färgen grå på kläder måste jag säga, det är en av min favoritfärger på kläder. Jag vet inte varför faktiskt.

Går att klicka direkt på plaggen för att komma till deras länk & de bästa med dem här 4:a plaggen är att dem är på rean!

// BaseBall Topp - 109: - // GoGo WrapTop - 129: - //

SpetsBasic Linne - 99: - // FashionQueen HaremsByxa - 139: - //

 

Nu har hon lämnat mig

Idag åkte min kära vän Felicia iväg till Norge för att jobba kommer sakna henne jätte mycket! Men förhoppningsvis går tiden fort med tanke på allt jag har att göra framöver så hon är nog hemma inom ett blink, förhoppningsvis! Vad jag har planerat? Hehe sånt kan man inte avslöja men om allt går som det ska kommer jag bli sååååå glad!!! Anyway, i helgen blir det ju iaf halloween firande men... Vad fan ska man va? Jag har ingen utklädnad kom jag på idag fan hahah! Det löser sig nog, KÖSS!


 

Vaken all night

Inatt låg jag vaken till typ 08.00-09.00 imorse först följde jag Samir, Kissies & Anna Books resa men sen blev jag bara så jävla pigg runt 3-4 inatt och kunde inte ens somna om jag försökte. Någon mer som följde eller såg lite av deras live sändning från spökhuset inatt? Jag kan ju säga att jag är glad att Samir var med, han har gjort hela min natt haha, så jävla skön hahah livrädd stackaren!

Anyway så glömde jag helt totalt aaaaaav att dra vinnaren av en personlig header igår och
jag ber så mycket om ursäkt jag är väldigt glömsk det vet ni! Men vinnaren kommer upp idag det lovar jag! KÖSS


 

Kollar live

Sitter i pappas soffa och kollar på Aftonbladet live på när Samir Kissie och Anna är i ett spökhus haha gash usssssh! Hade aldrig vågat, fyfan vad läskigt! Någon mer som kollar?


 

Tog mig en sväng till Kinna

Blev en sväng till Kinna och säga hej till pappa och bror som jag inte träffat på hela veckan & fick även sålt min rosa sexy by sweden jacka. Gött gött! Nu sitter ja och tar en cigg men en iskall Cola och planerar morgondagen. Bääää! Aja hörs mer senare med vinnaren av en personlig header, KÖSS!


 

sexiga underkläder kan bli dina - TÄVLING

Vill du vara med och tävla om sexiga underkläder för både honom & henne, eller kanske en sexig korsett eller varför inte en maskeradklädsel? 

Klicka er in på EvasUnderkläder för att hitta något som just DU vill ha. Plagget får MAX kosta 300: - & inte vara på rean, kör hårt!

Enkla regler:

- Har du facebook? Dela detta inlägg på din facebook, har du inte FB skippa detta.

- Länka plagget du vill vinna i kommentaren tillsammans med med ditt facebook namn.

OBS! - Du måste inte ha blogg för att vara med & tävla.


Tävlingen avslutas 5/11

 

Nu är det fan dags

Godmorgon söta pluttar där ute, vakna precis och magen kurrar som en liten galning! Åt fan knappt ett skit igår så nu jävlar ska jag hoppa upp för trappan och vräka i mig något gott! Efter min frulle kommer jag dra vinnaren av den personliga headern och sen kommer en ny tävling upp. Hej&hå! Missa inte! KÖSS