bexollila
rebecka, 18 år, Skene
hej, rebecka här. bexollila japp det är jag det & ja jag är bisexuell. jag bloggar om allt möjligt. jag är en liten festprisse så lägg mig på minnet och kika in här dagligen, puss!

Är Du sugen på samarbete eller något annat så kan Du kontakta mig på - Rebeckalinnea@live.se

Instagram: bexollila

 

Videofy

Nu vart det bokat

Nu var det bokat och klart, om 6 dagar gäller det alla brudar och män! Då är det dags att ge oss ut på havs igen och ha en dunderunderbar helg. Som ni säkert förstår snackar jag om 100%party kryssningen, har du ännu inte bokat men är sugen? Det är ännu inte försent. Vad jag har hört ska XTREEM kryssen som är nu vara den bästa av dem alla och då vill man ju inte missa den! Kan även hända att detta blir den sista 18+ kryssen sen finns risken att dem höjer åldern. Så KBK alla mina godingar och häng med. Dansa, sjung, träffa massor med nya människor och ha allmänt sjukt roligt med mig och alla andra underbaringar på båten. 

Vill du boka? Ja men självklart! Kontakta mig på facebook eller min mejl:

Facebook

Mejl ----> rebeckalinnea@live.se 

 

snygga nyheter hos MadLady

Två nya absoluta favoriter hos MadLady

Svart Klänning - Black Bell - 249: -// Elegant Svart Kavaj - Blazy - 499: -

 

finaste jag sett på länge

 

Jag har aldrig

 

när man får paket på posten + bild

När man går ner en seg morgon i sin pyjamas för att kolla posten och ser att man fått paket på posten så blir morgonen genast bättre! Ett paket till mig från GömdaJuveler som jag har tipsat er om. En snygg vit topp låg i paketet & som ni kära bloggläsare vet så älskar jag allt som har med kläder och göra så jag blev ju superglad. Testade den på en gång och såhär såg den ut:  

 

Vinnaren av valfri vara - 300: -

Vinnaren av den valfria vara på 300: - blev denna lyckligt lottade brud - Kajsa Stina

Kontakta mig på - rebeckalinnea@live.se 

 

Just nu fri frakt + favoriterna är tillbaka!

Favoritjeansen från Gina Tricot är tillbaka, jag ägde dessa jeans en gång i tiden men dem gick sönder ganska grovt.. Sen när jag skulle köpa nya så hade dem slutats sälja men nu är dem tillbaka igen. Superdupersnygga jeans! Rekommenderas STARKT! & nu är det även fri frakt hos Gina.  

Obs! - Går att klicka på alla plagg för att komma direkt till dem!

Nu är det sååååå nära att jag klickar hem en jumpsuit, jag är helt kär i dessa två men extra massor med kär i den vita. Den är ju helt äckligt super snygg så jag dör! Håller ni inte med?

 

SEG OCH TRÅKIG DAG

Jobbet i Alingsås gick hur bra som helst idag och vi var hemma rätt tidigt! Jag har bara umgåtts med min fader idag efter jobbet och nu ligger jag i sängen och glor i mitt vackra tak. Börjar bli småhungrig, eller? Ne jag är bara rastlöst och när jag är rastlös... Blir jag matsugen och när jag blir sugen då äter jag....... Seg.Jävla.Dag! Tycker ni kan ställa massa roliga frågor på min ask! Jajajajahajajajajjaja kör på bara ----> ask.fm/bexollila för varje fråga du ställer får du en KAKA!

 

Jag DÖÖÖÖÖR