bexollila
rebecka, 18 år, Skene
hej, rebecka här. bexollila japp det är jag det & ja jag är bisexuell. jag bloggar om allt möjligt. jag är en liten festprisse så lägg mig på minnet och kika in här dagligen, puss!

Är Du sugen på samarbete eller något annat så kan Du kontakta mig på - Rebeckalinnea@live.se

Instagram: bexollila

 

Videofy.Me

Godnatt från mig & blåa skinkan

Nu ska jag krypa ner i sängen efter en mysig födelsedag med syster, bebis, pappa och bror. Hoppas ni haft en superbra start på veckan, imorgon är det jobb på ÖoB i Alingsås som gäller från 07.45-14 så jag är la hemma vid 16 någon gång. Hörs mer imorgon KÖSS!

Det för en aning ont kan man faktiskt säga!


 

min dag med ett blå märke på skinkan

Godmorgon allesammans, idag är det faktiskt MIN dag. Idag fyller lilla jag 19 hela år och det känns inte ett skit haha! Blir en lugn födelsedag för mig då jag jobbar imorgon. Men i helgen ska vi allt ta igen det med ett riktigt ståhej! Blåmärke har jag på skinkan med så när jag ska sitta ner måste jag sitta med ena skinkan halvt i luften så ser helt knas ut.. Ajsing bajsing, hoppas ni får en bra och fin start på veckan, nu ska jag äta frulle och spela musik och njuta av MIN dag. KÖSS   

SHOUTOUT PÅ INSTAGRAM

Ny tävling ---> Nu tävlar du om att få en Shoutout på min instagram and the ruuuules are:

* SKRIV BARA I EN KOMMENTAR ATT DU ÄR MED & LÄNKA DITT INSTAGRAM NAMN AND U ARE IN IT TO WIN IT!

OBS! - även du utan blogg kan vara med

 

Ska jag skratta eller gråta?

Hur länge tror ni han håller på? Nu är jag en hora för att jag inte tycker att jag är äckligt smal bara för att han tycker det... Ajaj, här får man inte tycka & tänka som man vill. Fasiken... Vad blir det för supergullig kommentar denna gång?