Presentation picture
SusanAnnaHolberg
susan, 18 år, Floda
Hej och välkommen till min blogg!
Jag är en energifylld 18 årig tjej som älskar djur, mode och positiva människor.
I min blogg kommer du kunna läsa om mitt liv, vad jag gör på dagarna och även olika åsikter jag har!
Hoppas ni kommer gilla det! ;)
Hoppas du gillar det du ser!

 

Instagram: susanholberg

Avslutar aldrig någonting jag börjar på..

Såg de nu och tänkt på de ibland att för ett bra tag sedan körde jag ``30 dagar´´ på bloggen. Jag kom bara till dag 18 för ja orkade inte längre, så tänkte nu har ja tid så varför inte göra resten? wink

Så börjar på dag 19, dessa dagar har jag kvar:

Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick
 
Så bara att börja dag 19- detta ångrar jag:
Jag känner att man inte ska ångra någonting för allt som hänt har hänt och går inte att förändra, ändra hur din framtid blir de är det enda som du kan påverka! 
 
Dag 20- den här månaden: 
Haha ja det är ju första dagen på månaden så kan ju säga att det blev inte direkt någon bra start på denna månaden tyvärr.. Massa negativa saker men en positiv sak är att jag fick tillbringa min dag med den personen jag älskar! 
 
Dag 21- ett annat ögonblick:
Vet inte riktigt vad som menas med denna dagen då men ett annat ögonblick?
Ja de finns ju ett ögonblick som ja kommer ihåg väldigt väl, det va när jag va lite så övade jag på att cykla och de första jag gjorde va när mamma hade sagt att hon inte höll i min längre va att säga: - ja jag cyklar själv, varför släpte du? Och sedan cykla rakt in i en buske ;) Ja så kan de gå! 
 
Dag 22- Det här upprör mig:
Ja de är ju folk som behandlar andra dåligt och ser ner på dom och även djur misshandel och även misshandel i övrigt. Även en annan sak som upprör mig är förtryck mot kvinnor.
 
Dag 23- . Det här får mig att må bättre:
Ja de är ju att träffa alla underbara människor och de som ja älskar och tycker väldigt mycket om. Även att uppleva underbara stunder som man bara kan sitta och uppleva hur länge som helst, tex. när man går till skolan, solen skiner och det blåser och man hör fågelkvitter genom hörlurarna när man går. Det är bland de härligaste som finns enligt mig.
 
Dag 24-  Det här får mig att börja gråta:
Många saker, som när ja kollar på film. Så gråter jag alltid när de är sorligt. Jag är en väldigt känslig person även om jag inte alltid visar de, kan börja gråta bara jag tänker på nått sorligt.
Dag 25- En första:
Kyss, haha de va de första jag kom att tänka på. Ja den va härlig faktisk, ja fick nog min första kyss när ja va 15-16 år tror jag? Kommer inte ihåg hur gammal jag va faktiskt men de va mysigt såklart! En helt ny upplevelse. no
 
Dag 26-  Mina rädslor: 
De är för spindlar som ja tycker obehagliga djur. Getingar eftersom alla säger att de gör ont att bli stucken och jag aldrig blivit de och aldrig vill uppleva hur de är. 
Sen även att min mamma ska dö för hon är den enda jag har så då blir ja ensam och får ta hand om allt och mig själv helt ensam vilket jag inte är redo för, ändå har jag och mamma diskuterat de för att man kan aldrig vara för förbered. Så nu vet jag vad jag ska göra om de händer, bättre att få panik och veta vad man ska göra än att bli helt chockad och inte veta vart man ska ta vägen, så ser jag det! 
 
Dag 27- Min favorit plats:
Det är i famnen på min älskling och att sitta med min mamma och mysa! 
 
Dag 28-  Det här saknar jag:
Ja saknar mycket, mina gamla vänner som ja inte umgås med längre på samma sätt.
Lite bortglömd känns de som. Sedan saknar ja vissa som ändrat sitt beteende, önskar man kunde få tillbaka dom som man förlorat med. 
 
Dag 29-  Min ambitioner:
Jag har faktiskt inte några så, de enda jag vill är att vara frisk och klar i huvudet tills jag dör och även skaffa ett bra och vä lbetalt jobb och även ska man och barn.
 
Dag 30- Ett sista ögonblick:
De va när Hans va på sjukhuset och jag träffade honom för sista gången innan han dog. Jag kom ihåg hur ja kramade om honom när han låg där på sängen och sa hejdå!
Såg hur glad han blev av de och det va sista gången jag såg honom. Han dog några dagar senare mitt på dagen när jag var i skolan.
 
Så då va de klart :) enjoy! 
 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

30 dagar

hej!!

igr sov ju frida över här som sagt och vi hade det jätte mysigt. när vi vaknade idag så åt vi frukost och sedan släppte pappa av frida. det roliga är att Frida är den första som träffat min pappa. :)

jag brukar inte träffa honom så ofta om man säger så, det var mysigt hos honom idag fast han åkte ivg och jobbade 2 timmar innan jag skulle åka hem.

som jag lovade skulle jag göra 30 dagar och det ska jag göra idag :)

jag ska göra dag 12-18 tror jag :) hahaha oj då :/ inte bra. jag är för lat för att ha en blogg.

Dag 12- i min handväska

i min handväska har jag min plånbok,mina nycklar, ett läppsyl eller läppglans, en spegel, parfym, toffs, och tugumin, även kondomer. man vet ju aldrig haah :)

Dag 13- den här veckan

denna veckan har varit fullt upp nästan. i måndags så började jag skolan igen efter lovet och det var ju ganska lugnt då. på tisdagen så hade vi nationellt tal i svenskan och det gick bra. inte lika bra som jag tänkte med tanke på hur mycket jag hade övat hemma men det vqr gokännt. jag tror att det till och med var mer än bara godkännt.

på onsdagen så hade vi en vanlig dag inget speciellt, sista lektionen hade vi ett n prov som man fick ha med sig ett fusk papper till. såå det var lättare än jag trott. dock hade han med saker som jag inte läst om i boken typ hur en nerv ser ut och alla delar på den? whatt? fattade inte dem frågorna men svarade på alla förrutom 2. det tycker jag är bra ändå :)

på torsdagen så hände det ingeting och vi hade en håltimme bara där jag och alex gick till delikatesscafet och åt och shoppade lite :). efter skolan var jag med Emelie. jag går ju promenader med henne varje kväll så det är inget speciellt så räka in det om jag säger att jag inte gjort någonting.

på fredagen hade vi också en håltimme och då gick alex,madde,frida och jag till delikatesscafet och åt igen. det var jätte mysigt för vi spelade bowling med klasse innan också :) på fredagen så skulle vi åkt på fest men det blev inte så utan jag var med emelie och alex istället. för melanie ringde när dem var hos mig och sa att de åkte om 1 timme. det skulle jag aldrig unnit så hoppade det och festade på lördagen istället.

på lördagen skulle jag träffat micaela först och hon skulle sovit här men eftersom att hon gick på festen i fredags och jag inte hann med den så festade jag på lördagen istället. först på morgonen var det klubbdagen som var från 10-4 och sofias bror vann med sitt lag. så det var kul att kolla klart till sist när det var någon man kände med i det vinnande laget. jag fick även skjuts av dem hem sedan så slapp jag gå, as nice :) eheheheh

men på kvällen så skulle vi ju på fest men dem som skulle ha den hörde inte av sig så de hoppade de och jg och frida var ute ed hennes bror och hans kompis, (den historian har ni ju redan hört) så efter det så åkte vi hem och chillade hos mig.

idag då, söndag var jag hos pappa hela dagen och kom hem vid 6. nu har jag precis duschat och ska ut med emelie och röka lite senare och gå liten kort prommis. vi skulle gjorde de när jag kom hem men det regnade så mycket då så vi hoppade det.

så det var hela veckan. :)

dag 14- vad hade jag på mig idag

idag hade jag på mig ett par jeansleggings och ett vitt linne. jag hade en vit tjoctröja med svarta fläckar på ( förlåt att jag inte har någon bild)

dag 15- mina drömmar

inatt drömmde jag om en kille jag skulle träffar för några dragar sedan och om det jag och frida gjorde igår. lite konstigt för jag brukar alltid drömma massa konstiga drömmar.

dag 16- min första kyss

min första kyss var när jar var liten. jag gick nog i 2:an då var det en kille jag tyckte var söt och en an kompis till mig tyckte också om honom så vi bestämmde med honom att vi skulle kyssa honom båda. så vi kysste honom båda och så skulle vi räkan hur länge och hur många gånger. hahah :)

dag 17- mitt favortiminne

jag har inget favoritmine. jag har många olika men vissa starkare och en av dem var när jag flyttade från göteborg till utby när jag var 6 år. precis när vi flyttat, samma dag kommer våra nya grannar över till oss och frågar om vi är dem nya grannarna. vi svarar ju ja och lite kallprat. sedan säger min mamma och johannas mamma då att vi kan gå över till dem och leka sålänge. så vi lekte hs henne med hennes utklädningskläder. jag var askungen och hon hade en ny dräckt som hon precis köpt. :) misst det så väl.

dag 18- min favoritfödelsedag

jag kommer inteihåg det, jag minns en bra födelsedag. det var för två år sedan snart. då så satt jag med mamma i sänge och hade öppnat alla förrutom ett och det var såklart det minsta och tunnaste. när jag öppnade den var det en bild på en iphone. jag blev överycklig. det är nog den bästa födelsedag jag haft.

det var det. kommer uppdaterar dag 19 imorgon, det lovar jag.

puss!!

 

borde jag skaffa dagens fråga??

det har jag undrat lite, hmm..?? borde nog börja med det tycker jag. det är lite roligt :D

jag sitter och kollar på tv som vanligt och ska kanske ut och träffa melanie snart om jag orkar och det beror på om hon hinner, hon jobbar så mycket nu så hon kanske slutar sent idag eller så slutade hon 5 hehe, vet inte vi får se.

jag ska ju festa imorgon och har sagt till mamma att vi ska fira madde en tjej i min klass och de ska vi la på sättoch vis eftersom art hon fyller år imorgon. mamma ska ju ha gäster imorgon så hon kommer nog inte ringa sent, gästerna kommer ju vid halv 7 så efter det kommer hon inte ringa och då är vi hos helene :D

vi ska ha krök där som sagt och sova hos melanie efter det. så idag ska jag duscha eller så gör jag det imorgon bitti för vi ska åka vid 4 och nu så fastnade jag i tv:n NCIS jätte bra! :D

 

ska gå nu men ska göra dag 9 innan :)

 

Dag 9- min tro

jag tror inte på någon religion. tror inte att det finns en person som skapat allt och alla för vem skapade honom då? hmm.. eller henne?? :)

tror på högre makter att det finns krafter och att det finns liv på andra planeter hihih :)

de var inte så mycket mera!!

 

puss!!

 

Dag 8-ett ögonblick

Ett ögonblick, det är roligt för jag har ingen aning om vad ja ska skriva. :D
Jag kom ihåg ett ögonblick när jag inte ett min kompis Johanna på 1 år eftersom hon bor i Skåne. Det ögonblicket när jag gick ut ur bilen och hon stod där med ett jätte leende på läpparna och jag blev tårögd. Jag sprang fram till henne och kramade om henne och började gråta. Det är samma visa varje gång. Hahhah.
:)
Nu är jag nästan framme så måste sluta.
Puss!!

 

dag6- min dag/ dag 7-min bästa vän

eftersom att jag har filmkväll och är den ända vaken tänkte jag att jag kunde göra ett snabbt ilägg. dessutom hade jag glömt att göra min 30 dagars inlägg så nu kommer den.

i går då så gjorde jag inte så mycket var och slappade hemma hela dagen och hade filmkväll på kvällen. jag åt ingenting under hela dagen bara 3 godisbitar och 2 halstabletter. inte bra, jag som äter som en häst vanligtvis. jag kände mig bara inte hungrig.

så nu ska jag nog snart sova eftersom att dem andra här bredvid mig snarkar och det inte är så kul och lätt att somna med ett oljud i sitt öra. hahha :) men så är det ibland.

dag7 då, jag har ungefär 4 bästa vänner men dem är alla olika. först så är det Melanie som är en av dem jag älskar mest. henne har jag känt sedan 4 och jag haraldrig bråkat med henne faktiskt. ganska fantastiskt tycker jag. ahahaha :D vi trivs bra ihop och jag känner mig trygg med henne. sedan har vi julia som jag känt lika länge fast jag har inte hunnit umgås med henne lika mycket eftersom att dem två bråkar och dem båda går i göteborg medan jag går i lerum. dem kommer hem så sent + att melanie jobbar nu så det finns inte så mycket tid över. :( lite tråkigt men vi hittar nog tid haha :)

sedan har jag alexandra som jag känt sedan 3:an hon betyder mycket för mig, jag skulle inte klara mig utan henne. hon får mig att le varje gång jag ser henne och det går inte en dag med henne utan att hon får mig att skratta. jag älskar henne och hon säger till mig precis nu när hon läser detta inlägg att hon älskar mig med. känns ju bra!! :)

sist men inte minst har vi sofia. Sofia har jag också känt sedan 3:an och hon står mig väldigt nära. när jag är med sofia så känner jag att jag kan vara mig själv och att jag kan precis vad jag och vad jag tycker. jag älskar henne väldigt mycket och skulle inte klara mig utan henne. vet faktiskt inte vad jag skulle göra om jag förlorade någon av  dessa personer. alla är speciella för mig på olika sätt och jag älskar dem alla lika mycket.

P.S båda ligger i sängen och mumlar att dem älskar mig med... hahaha :D D.S

detta blev längre än jag trodde. sk agå nu klockan är ju fan halv 4 ska försöka ta en bild på dessa fina tjejer. <33man ser ju jätte bra, haha :)

fin osminkad tjej!!

 

dag 5 - vad är kärlek

kärlek är när man tycker om någon och trivs i dens sällskap. kärlek är inte bara med sin pojk/flickvän utan inom familjen och ens vänner. det finns många olika sorters kärlek, kärlek till dju, till mat,till en person så det är svårt att säga exakt vad det är.

det var inte så mycket jag skrev men det är så jag upplever det. uppdaterar senare.

puss!!

 

dag 4- detta åt jag idag

roligt inlägg, hhaha :)

till frukost åt jag en halv hönekaka, dem är så otroligt goda dessutom kunde jag inte åta mycket mer eftersom att klockan var halv 7 på morgonen :/ ska man til ullared så ska man.

lunch åt jag faktiskt inte eftersom att jag var i ullared, jag åt bara en typ kellogs kex med choklad hehe. nyttig lunch och en banan också!! :D

påvägen hem åt vi lite donken så de är la mellanmål idag då. när vi kom hem kom emelie hem till mig och vi sprang och fikade efter det och chillade lite framför olika filmer. :) rush hour 3 as bra faktiskt :)

påskmiddag var de då på kvällen när man kom hem så det var mysigt, typ 5 gången på rad :/ lite långtråkigt men det är ju inte varje dag det är påsk eller hur? :D

sedan vart det lite fika igen heheh, och jag som inte ska äta för mycket godis, :(

nu ska jag gå och kolla på BB som precis börjat, skulle lagt in lite bilder på kläderna jag köpt idag, orkar inte det just nu hänt lite saker så gör det kanske imorgon eller någonting.

puss!!

 

 
1