Rätt attityd är viktigare än rätt resurser!

Thursday, November 15, 2012, kl 7:10 PM

Orden försvinner när man ska tala. Tankarna blir till en stor deg och orden man får tilltalat till sig är ett ända stort sus. Ingenting går ihop i huvudet... Jag är rädd. Rädd för att mista ännu en till. Eller kanske två? Rädd för att mista något jag håller kärt. För vem vet? Ingen vet. Du vet inte, jag vet inte. Så vem vet? Vem är det som sett till att allt ska ske? Är allting förutbestämt eller är det kanske inte det? Kan rabbla upp hur många frågor som helst, men då skulle du som läser tröttna. Om du inte redan gjort det nu?

Alla dessa tankar som går i huvudet, men ingenting händer.. Jag får inte fram något svar eftersom allting är en ända stor massa.. Hjälp mig att sortera! Jag orkar inte sörja en till... Jag vill inte! I min värld så ska de inte behövas mer! Det räcker nu! Om det nu är förutbestämt allting så ÄNDRA PÅ HELVETET! Dit världen är på väg idag är inte okey! Vi faller utför med mångt och mycket. Vill bara få stopp på all skit och åtminstone få dem i min omgivning att må bra!

Till er mina kära vänner:

Att se in i era ögon och veta hur ni haft de. De gör ont i mig. Men jag vet också hur mycket jag kunnat hjälpa. Fått vara med er och eran resa har varit fruktansvärt jobbigt och svårt. Men det har också vart fantastiskt lärorikt och ni har inspirerat mig till mycket. Vi visar varandra att TILLSAMMANS KLARAR MAN MER ÄN ENSAM!! Så vänd mig inte ryggen då ni har det svårt. Kom till mig istället. Jag gör allt jag kan för att hjälpa. Jag gör mitt bästa! Ibland räcker det bara med en KRAM och ibland kan man behöva prata i flera timmar. Det är lika viktigt och behövande båda grejerna.. Och ni vet att jag finns här! Så ta vara på mig!
Ta inte detta som att jag tycker det är fruktansvärt jobbigt att lyssna på er! För det tycker jag inte! Det är klart att jag blir ledsen å era vägnar! Men jag klarar det. Jag blir ju ledsen för att mina små guldklimpar inte har det bra. Men vet ni vad? Det är okey att ha en taskig bakgrund! Det är okey att må dåligt och vara ledsen! Det är också okey att gå vidare! Glöm inte det. Fastna inte i all skit som hänt.

VI ÄR INTE VÅRT FÖRFLUTNA, VI ÄR VÅRA BESLUT

Livet går inte alltid den vägen vi själv vill och/eller valt. MEN vi kan alltid göra det bästa av den vägen vi har hamnat på! Gå aldrig ensam med din smärta och sorg! Även den mest utstötta i samhället har ALLTID någon som kan lyssna. Det gäller bara att våga söka denna person. Ibland kan det vara klurigt att veta vem denna personen är, men tänk då efter 1, 2 och 3 gånger! Och ge för guds skull inte upp! Du är alltid älskad utav någon för just den fantastiska person du är! DU är unik glöm aldrig det. Det finns bara en av dig.

Vi föds som original och dör som kopior?
Eller föds vi som kopior och dör som original?

Jag vet faktiskt inte vilken av dem jag vill välja! För man kan tänka på två sätt. Vi föds helt ovetandes om någonting. Detta kan tas som att vi alla föds lika, alltså som kopior, men också att vi föds som original och sen utvecklar oss till kopior. Men om man då tänker på vad vi dör som? Dör vi som kopior eller original? Dör vi och är kopior av varandra? Eller dör vi som original för att det bara finns EN person i hela världen som har gått igenom och har samma erfarenheter som just dig? Hur eller hur så vill jag bara säga det till dig som läser, att det finns bara EN av DIG och EN av MIG! Ta vara på dig och respektera dig själv och dina egna känslor.

PussPuss Jenni <3


NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Allmänt
 ·  
 ·  

de där man inte förstår ?

Monday, September 10, 2012, kl 12:46 AM

det där med att vara sjuk har jag aldrig förstått mig på ....

när man är sjuk , så vill man inte vara sjuk , men när man inte är sjuk då vill man vara sjuk ?
har haft feber från och till hela dagen idag å en satans ont i halsen . vill jag vara sjuk ? nope !
men om jag hade haft någon jobig grej ja skulle göra så hade ja bett om att få va sjuk bara för
att slippa ?
de e rätt roligt att låta tankarna fara å flyga när de gäller oss människor , hur konstiga men ändå faschinerande vi e ^^

nu ska ja slänga på en bra rulle åså ska ja försöka somna till den så ja kan orka pallra mig upp till skolan i mon och träffa mina två små fikon , Becca å Natta :)

så chingeling cykelring och drag i sadeln ! ;D <3


Allmänt
 ·  
 ·  


Det är inte jag !

Tuesday, June 26, 2012, kl 12:44 PM
"Polisen" : ställ dig på de gula fötterna på golvet .. Åså tittar du i den blåa cirkeln , för det är där man tar kort.
Jag : jahapp , okey.
"Polisen" : du får ta av dig glasögonen oxå !
Jag stirrar på henne å säger :
Men då e de ju inte jag på bilden ?

Så nu ser de fan inte ut som mig på passet ! Å dem som säger att ja ska ta av mig glasögonen när de ska kolla om de e ja så tänker ja fan måla dit ett par !
De e fan löjligt att ja inte får ha mina glasögon. Har jag alltid fått ha innan !
De är precis som om de skulle säga att nä du får inte ha någon tröja på dig när vi ska fota dig !

Tydligen berodde de på att den "läser av" ngt i ansiktet. Men hallåå !? Det är inte Jenni Jording utan glasögon !!

Allmänt
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Midsommar

Friday, June 22, 2012, kl 3:25 PM
Nu har man vart ute å gått 2 kilometrarn med släkten oxå :) hemskt va gott de va ! Å varmt e de oxå , trotts att solen inte velat kika fram :)
Nu väntas JORDGUBBAR , glass å grädde å en stor kopp kaffe ;D önskar dock det fanns en speciell kille som kunnat vara med :) men men , kanske nästa år ? ;) haha.

Kanske blir till att göra kransar sen , men får se om vi hinner med det , åså åker vi nog förmodligen till gräfsnäs vid 5 :) eller ah , satt vi e där 5. Å sen kanske , men bara kanske så drar ja ut till Säm å firar lite med pappa oxå :)

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA MINA SMÅ FISKAPOR :) <3

Allmänt
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Lik storasyster !

Friday, June 22, 2012, kl 3:14 PM
Gjorde i ordning mina naglar i förrgår , idag kommer Tilda å kräver att hon ska ha lika dana å knallrosa tår ^^
Min lilla sessa <3
Allmänt
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Skopanik

Thursday, June 21, 2012, kl 10:03 PM
Tack underbara mamma för nya skor ! ;D
Mamma rensade bland mina skor åså ville/skulle hon slänga minst 5 par å ja fick panik för 3 av dem använder ja ofta. Så hon lovade att köpa nya ^^ haha. Så söt e hon :) <3Allmänt
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

När de mysiga rinner

Thursday, June 21, 2012, kl 9:58 PM
De e tur att ja ska tapetsera om hela mitt rum ! Haha. Hade de mysigt med mamma å vi hade tänt ljus i hela lägenheten så skulle ja bara in å hämta ngt på rummet så får ja syn på detta.


så va varsam mina vänner ! :)
Pusssssss ;D <3

Allmänt
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Speciellt speciella <3

Tuesday, June 05, 2012, kl 1:16 AM
Hello alla små sötingar ! :)

Firade min kära kusins student idag å fick massa tjockis gott ;D <3 sen åkte ja hem till min älskade Grethe å tjockade mig lite till ^^ fick även med mig klänningen hem jag ska ha den 18e augusti å den e bara så superfin !! Skyndade sen iväg till min 3e älskling Anita som bara är så fantastiskt bäst ! ;D

Tog på mig klänningen å bad henne fixa mitt hår , (som hon även ska göra den 18e aug) å ja blev så super söt tycker jag ^^ vad tycks ? :)

Allmänt
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Speciellt speciella <3

Tuesday, June 05, 2012, kl 1:15 AM
Hello alla små sötingar ! :)

Firade min kära kusins student idag å fick massa tjockis gott ;D <3 sen åkte ja hem till min älskade Grethe å tjockade mig lite till ^^ fick även med mig klänningen hem jag ska ha den 18e augusti å den e bara så superfin !! Skyndade sen iväg till min 3e älskling Anita som bara är så fantastiskt bäst ! ;D

Tog på mig klänningen å bad henne fixa mitt hår , (som hon även ska göra den 18e aug) å ja blev så super söt tycker jag ^^ vad tycks ? :)Allmänt
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Frågetecken ?

Sunday, June 03, 2012, kl 7:54 PM
Stress e inte bra å mamma älskar mig ! Haha de får ja höra mkt idag ^^ mamma hade tur att hon fick en sådan hjälpsam dotter som mig ! :) de är stressigt som tusan nu innan eventen som ska vara på måndag och tisdag. Å ja får hjälpa mamma till max å jobba ja med :p sen kommer mammas chef in å behövde hjälp. Borde nästan ta betalt för mitt arbete ! Hahaha. Nä , men va gör man inte för att sin mor ska lyckas å ha de bra ?

Å skolan kan bara köra upp sig någon stans ! De ger mig inte betyg å ig å skit. Men här sitter jag och hjälper till och kan grejerna som ja inte får betyg på. Asså de e knas ! Ja gör de bättre än de man ska göra i skolan ... Suck. Ibland e världen bra orättvis !

Men men. Måste hjälpa mamma ! ;D
pusspuss <3Allmänt
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  

Spiixii
Vårgårda
Jenni här (: Jag är en glad och sprallig tjej på 18 år. Älskar att vara estetisk och träffa nytt folk! Läser Vård och omsorgsprogrammet på Sundlergymnasiet i Vårgårda. Är ingen direkt bloggare , jag skriver när jag känner fört :)

Följ mig

Bloggarkiv