Sök

 

Sofia.Mattsson
Sofia, Göteborg
Instagram: sofiamattsson
Videofy.Me

Teen Wolf 4x9. perishable

Nu börjar det bli riktigt spännande, jag älskar att man börjar få reda på mer saker. Tydligen var hon på hemmet som jag trodde var död personen bakom. Lydias och Stles scen var så fin, jag älskar deras kemi.

Det var också intressant att se hur musiken påverkade dom. 


 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

The Fosters 2x9. Leaky Faucets

Jag tycker faktiskt att det är dags för dom att tag i Liam storyn nu, jag tycker inte man fått tillräckligt med den så att man kan komma över den.

Jag är också lite besviken över att det inte var något med Callies pappa, jag väntar bara på en stor bomb ska sprängas.

Det var också så synd om Mariana då hon bara sprang på Ana sen orkar jag inte med Jesus och Hayley hon är så jobbig. Dock gillar jag verklige Mariana med band killen som jag inte kommer ihåg namnet på.


 

Under the Dome 2x2. Infestation

Jag vill verkligen inte tro att det var Junior som dödade Angie! Det var så längesedan som jag såg förra avsnittet, så jag kommer inte ihåg vad som hände, men det är ju en del av mig som verkligen gillar Junior, fine att han är ruggit snygg hjälper honom, men det är inte bara det...

Dock tycker jag att det är lite creapy att mer människor måste dö, jag tycker ju att folk dör hela tiden! 

Switched at Birth 3x16. The Image Disappears

Fy fan vad elaka både Bay och Daphene var i detta avnittet. Bay var en bitch mot alla och Daphene anklagade sin mamma för olyckan! Sånt gör mig bara arg, fine att man är ledsen, men man får faktiskt tänka på andra människor ändå!

Sen så tycker jag att det var väldigt synd att Angelo dog, men hans karaktär hade kanske inte så mycket mer att ge serien.

Ja det var nog det som hände Angelo dog och alla försökte hantera det helt enkelt!


 

The Fosters 2x8. 8. Girls Reunited

Jag hade jätte problem att hitta ett välfungerande avsnitt vilket säkert drar ner mitt betyg på avsnittet. Callie var tillbaka på grupphemmet och fine det var ganska intressant, men med tanke på allt som hänger över hennes story med hennes pappa och att Jude har blivit adopterad gör att jag heller vill se dom.

Lena var inte med i avsnittet och jag har en känsla av att det var för att hon ska ha barn snart. 

Jag hade också på känn att Brandon och tjejen i bandet skulle bli tillsammans. Dom är det inte än, men det dröjer nog inte länge fören dom är det. Jag tror faktiskt att Marina kan ha hittat sig en bra kille, dock är jag inte då förtjust i Jesus tjej.


 

Graceland 2x9. Gratis

Nu känns det verkligen som att saker börjar gå åt skogen. Bandet som är inspelat då Briggs mördar FBI agenten. Paige är en bitch mot Mike hela tiden. Dock förstörd jag inte riktigt varför Mike ljög om att Lena dog. Han gjorde ju typ som Paige ville och hetsade sig igenom prossesen istället för att tänka igenom det hela ordentligt och då går det inte så bra!

Spännande är bara förnamnet på vad Graceland är just nu! 

Play it again Dick

Nu har play it again Dick släppts och den. Var precis som jag förväntade mig. Underhållande och med kära återsenden. I det första avsnittet var Kirstin Bell med.

Själva storyn visste jag inte så mycket om innan och helt ärligt gör jag inte det nu heller. Men den är mysig och rolig och avsnitten är ca 10 min långa. Ett måste för alla Marsmallows helt enkelt!


 

Dallas 3x13. Boxed In

Spännande avsnitt, jag trodde faktiskt et tag att dom sköt Emma! Jag gillar också hur Pamela och John Ross samarbetade, man kunde faktiskt se hur dåligt han mådde och ännu bättre blev det när dom talade om för honom vilken fantastisk fru han har. Missförstå ig inte nu, jag shoppar John Ross och Pamela, men han kan gott få må dåligt ett tag först.

Allt är extremt spännande just nu faktiskt. Elena fick reda på sanningen om varför hon fick hjälp att ta över företaget. Ja detta var nog ett av de första avsnitten som jag inte kunde gissa mig fram till vad som skulle hända och det gillar jag!


 

Fullt upp!

Hej, dålig uppdatering här det senaste, men jag har haft så sjukt mycket läxor det senaste att det varit fullt upp på dagarna. Men idag lyckades jag få studiero och plöjde igenom massa saker och har bara en läxa kvar för hela veckan nu. Vilket känns riktigt bra, jag antar att jag kan lyckas plöja igenom några avsnitt i morgon. Det är värmebölja just nu och ska bli uppemot 40 grader och då är det skönast inne vid ac:n eller vid poolen. Jag har idag också gjort mitt första tal inös hela klassen på engelska. Jag skulle prata i 2 minuter om mig själv och läraren var stenhård att jag inte fick gå ner fören de två minuterna var klara. Innan jag åkte hit var jag ganska kaxig ch tyckte att jag var grym på engelska. Det har jag fått äta upp nu då jag insett att jag faktiskt är ganska kass! 

 

Sutis 4x9. Gone

Jag tycker så synd om Luis just nu. Han hjälpte ju till och därför var jag så glad över att Harvey faktiskt hade tänkt försvara honom i slutet. Ska bli spännande att se vad som kommer hända nu i framtiden. Jag tycker att det var kul att dom lyckades sätta dit puckorna som gav sig på Harvey, folk borde veta bättre vid det här laget, Harvey Äger!!!