Sök

 

Presentation picture
Sofia.Mattsson
Sofia, Göteborg
Instagram: sofiamattsson
Videofy

Chicago PD 2x4. Chicken, Dynamite, Chainsaw

Slutet med Antonio känns inte så bra, utan snarare som att det kan gå riktigt illa. Det verkar också som att Hank ska bli farfar, han har ju ett gott hjärta som gömmer sig där bakom. Aldrig hade jag kunnat tro att jag skulle gilla honom när jag såg på första säsongen av Chicago Fire.

Erin och Jay hintar dom fortfarande en massa om och jag väntar bara på att något ska hända... Den nya polisen har jag dock lite svårt för, han verkar snäll men lite knepig. '

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Chicago Fire 3x4. Apologies Are Dangerous

Nu har Dawson äntligen fått sinn roll som brandman/kvinna och det tycker jag var roligt att se, framför allt eftersom hon redan känner alla så väl och vet att dom har massa pranks på gång.

Peter och nya Shay (ja hon kommer nog heta så ett tag framöver) tycker jag har lite kemi så det är något som jag verkligen kan tänka mig att se mer utav.

Jag hoppas också att Severide kommer tillbaka nu, fine att han är ledsen, men han lever fortfarande och Shay hade inte velat att han skulle deppa ihop totalt.  


 

Forever 1x5. The Pugilist Break

Jag gillar verkligen när man får se tillbakablickar på Henrys liv och vad han har varit med om tidigare. För mig blir denna serien bara mer och mer lik elementary. Vilket inte alls är en nackdel, den är charmig och rolig. Kemin är där kommentarerna är där men framför allt så intelligensen där.

Min favoritscen var nog den sista då dom satt och åt middag. Då Jo sa att Abe måste ha känt Henry i hela hans liv, det var ganska komiskt!


 

The Hollywood Sign!

Idag har vi hikat upp till Hollywood skylten. Vi åkte kl 12 och var hemma klockan 21.30 så det var verkligen en heldag. Massa vägar var avstängda men efter några timmars letande hittade vi upp.

På vägen hem råkade vi stöta på Wes från how to get away with murder.
 

The Flash 1x2. Fastest Man Alive

The Flash fortsätter att imponera och jag gilar det jag ser. Barry är charmig och alla karaktärerna är lagom intressanta. Förutom han i rullstol, han är väldigt intressant, han måste komma från framtiden eller hur?

Jag gillar hur Barrys låtsas pappa nu börjar förstå att det inte var hans riktiga pappa som dödade hans mamma. Shit vilken jobbig mening, men ni förstår vad jag menar... Jag tror att dom två som ett team kan vara riktigt intressant :)


 

Gotham 1x4. Arkham

Jag tycker att avsnitten är bra, men dom saknar något för att verkligen lyckas fånga mig. Ibland känns det som att man måste kunna en del om Batman för att hänga med, jag funder just nu om jag ska lägga den på hyllan för ett tag och se ikapp den till vintern eller våren, precis som jag gör med Elemantary och Sleepy Hollow.

Som vanligt är Ben seriens höjdpunkt och jag gillar verkligen hans karaktär, men jag vet inte riktigt om det är nog. Att allt är korrupt i Gotham och den lilla killen som fick sina föräldrar dödade är dock lite intressanta storys...


 

The Originals 2x2. Alive and Kicking

Jag vet att jag alltid hyllar denna serien, men det är för att jag tycker att den är så ofantligt bra. Jag älskar att Kol var tillbaka i tillbakablickarna. Jag trodde inte att jag skulle gilla nya Kol, men sen öppnade han munnen och hans dialekt var perfekt, så vill jag också kunna prata vilken perfektion! Jag tyckte också att det var kul att se några mer tillbaka blickar på vad som hänt tidigare och hela storyn kring Marcel är faktiskt väldigt intressant. Det ska också bli kul att se vad som händer i nästa avsnitt nu när hela familjen Mikaelson är samlade i New Orleans minus Rebeckah och Hope då såklart!


 

Amerikansk fotboll

Nu är jag och ser på min första amerikanska fotbollsmatch ganska intressant men jag vill nog se en riktig NFL match också! 😀

 

Ny serie "Jane the Virgin"

Jag hade inte tänkt att kolla in denna serien, namnet säger ju allt, men jag hörde mycket bra om den och framför allt huvudrollsinnehavaren så jag tänkte att man kan i alla fall kolla inte första avsnittet och jag tyckte att den var underhållande. Lite löjlig men för det mesta riktigt charmig och mysig. Den får i alla fall några avsnitt till innan jag bestämmer om det är en keeper eller ej....

 

Surfing


Idag har jag gjort något som jag sett fram emot sen långt innan jag flyttade till LA och det är att surfa. Det var på många sätt svårare än vad jag trodde men ändå inte. Jag har konstaterat att jag har för svaga ben (som egentligen är ganska starka) och axlar, vilket inte är nyhet dock tror jag att all paddling är jätte bra för dom! Sen att jag är lång och klumpig är nog inte en fördel. Men samtidigt var det så fantastiskt roligt och jag njöt verkligen av vart enda sekund jag hade på brädan för även om jag inte var stabil när jag väl lyckades stå upp så var det en underbar känsla att ligga på brädan och känna kraften i vågen. Jag har provat mycket sporter och framför allt vatten sporter, men aldrig klickat till 100% det är kanske för tidigt att säga att surfing är min grej. Men jag kommer i alla fall ha väldigt kul när jag provar 😉

Sedan avslutade vi allt med lunch på en mysig restaurant på main street.