Sök

 

Presentation picture
Sofia.Mattsson
Sofia, Göteborg
Instagram: sofiamattsson
Videofy

Hart of Dixie Säsong 4

Ni som följt min blogg ett tag kan nog inte ha missat min kärlek till underbara Hart of Dixie, fine den har haft sina ups and downs, men den har aldrig varit i närheten av att bli kapad från mitt serieschema, den är för mysig för det helt enkelt.

Serien är tillbaka igen 9 januari och jag längtar. Men fram tills dess kan vi se trailer om och om igen... Jag tror att detta kan bli en bra säsong!

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Regin 2x8. Terror of the Faithful

Jag gillar inte när Mary och Francis är ovänner, dock har jag full förståelse för att hon är arg på honom, det hade jag också varit.

Jag gillar att Francis berättade för Lola vad Narssice hade gjort och hotat med, men jag gillade inte konsekvenserna utav det. För jag tycker fortfarande att dom är så charmiga, men han måste lära sig att tagga ner lite så blir det perfect. En bad boy/man som ska få ett samvete men som fortfarande är små farlig, ja det är ju något som jag gillar... och vill se mer utav....

 

Grey's Anatomy 11x8. Risk

Vad saker gick fel i detta avsnittet, jag hoppas verkligen att dom hittar någon typ av lösning till April och Jacksons barn. Jag vill ju bara att dom ska få vara lyckliga. Det var också jobbigt att man inte fick se mer utav det. Jag hade gärna sett att dom berättat för dom i detta avsnittet istället för att man ska behöva vänta in det.

Nästa jobbiga grej var Meredith och Derek, varför ska dom två vara så jävla envisa hela tiden. Dock är jag ganska säker på att deras förhållande kommer klara sig, det är MerDer som vi pratar om och vem vet det kanske är bra för dom att vara ifrån varandra lite....

 

Inspelning av Two and a half Men

Two and a half men är inte en serie som jag har följt, men det är klart att man har sett ett antal avsnitt utav serien, den är trotts allt inne på sin 12:e säsong. Sitcoms är inte riktigt min grej, jag tycker ofta att dom är lite roliga och jag har problem när folk skrattar åt mig. Jag har ju alltid trott att det är skrattmaskiner som skrattar, men det visade sig att det är live publiken som sitter där och kollar på när dom spelar in det.

Det var faktiskt väldigt kul att se en sådan här inspelning och jag och min roomie Jenny vill gå och se på The Big bang theory också. Det var faktiskt lite som att gå på teater. det var vissa scener som var inspelade på annan location, men vi fick se alla scener i rätt ordning precis som det ska bli i avsnittet. Självklart så gjorde dom lite fel ibland och det var kanske det roligaste av allt, skadeglad som man är. Ju mer gånger man behövde se en scen för att dom sa fel ju roligare blev det. En annan sak som jag tyckte var väldigt kul var att ibland blev det en lite break då dom ville ha scenen på ett annat sätt och plötsligt har dom bytt repliker eller väljer att spela scenen på ett helt annat sätt.

Sen hur coolt är det inte att ha sett Austin Kutcher live?!?! Helt klart den coolaste kändisen jag sett hittills! Jag måste också säga att man insåg också nu hur bra skådespelare dom är, framför allt Jon Cryer som spelar Allan imponerade jätte mycket på mig. Han var så avslappnad och när dom hade sina små breaks och ändrade på grejer så satt han ofta och kollade vad vi i publiken gjorde. Vi hade en person som hade massa aktiviteter för oss när dom höll på att rigga om på scenen.

Nu vill jag nästan kolla in hela serien, jag måste i alla fall kolla på den sista säsongen för att se avsnittet när det är klart och fixat. Tyvärr får man inte ta med sina telefoner när man går och kollar på sådana här grejer, självklart förstår jag det, men hur coolt hade det inte varit att ha tagit en sefie när man sitter där med casten av two and a half men i bakgrunden!

​Denna bilden är inte från avsnittet vi såg men, ungen var så söt och det här var enda bilden som jag hittade med han på!

 

How to get away with murder 1x9. Kill Me, Kill Me, Kill Me

Sit vad bra dom 3 sista vsnitten har varit, även om det inte var jätte mycket nytt i detta avsnittet så föll alla pusselbitar på plats. Som att det faktiskt var Michaela som dödade Sam, att Annalise vet om vad som har hänt, men det förstår jag också lite, hela planen kändes lite för bra för att ett gäng ungdomar skulle lista ut den när dom är under den största pressen i deras liv.

Jag blir så himla imponerad över här genomtänkt serien är in i minsta detalj. Samtidigt börjar jag fundera över vad som kommer hända sen. Jag antar att mordet på Sam är något som dom kommer fokusera mer på när serien kommer tillbaka och det förstår jag, nu har dom begått mordet, nästa steg är to get away with it! Men hur ska framtiden se ut för serien? Även om det inte är något som jag behöver oroa mig för nu så är jag ändå väldigt nyfiken på hur dom ska lägga upp det sen, risken är att det blir en riktig flopp. Men so sagt, det är i framtiden och nu vill jag bara njuta av en serie som jag gillar mer och mer ju längre in i säsongen vi kommer!!

 

Chicago PD 2x8. Assignment of the Year

Ska jag vara helt ärlig så var jag aldrig riktigt orolig för Antonio, för man vet att dom kommer lösa det i slutändan, det gör dom ju alltid.

Det som jag tycker ska bli spännande att se nu är vad som händer med Erin, kommer hon ta jobbet eller inte. Ja jag förstår att hon är lojal mot Voght, men detta är en stor befordran, sen är ju nästa fråga hur dom skulle få ihop serien då....

 

The 100 2x5. Human Trials

Clark har blivit lite jobbig i vissa lägen förstår hon inte att hennes mamma vill ha henne säker en liten stund i alla fall? dock är nog denna säsongens stora besvikelse Finn, jag älskade han i förra säsongen och nu har han blivit en psykomödrare dom skjuter allt som kommer i hans väg, förra säsongens pshyko verkar normal i jämförelse och Clarks min när hon såg vad han gjorde säger nog en hel del.

Det ska också bli intressant med de två chansellorna (konstig svengelsk böjning) som är inlåsta på samma ställe om dom kan komma på en sund och bra plan.

Montwether vill jag också se mer om och vad dom kommer hitta på nu när dom vet att sky people kan bota strålningsskador väldigt effektivt....

 

Nashville 3x8. You're Lookin' at Country

Så detta var avsnittet man väntat på the CMA och Rayna var den stora vinnaren. Förutom jag då, för det hände väldigt mycket i detta avsnittet som jag verkligen gillade. Som att Zoe och Gunnar gjorde slut, yes det var på tiden men man kunde ju se hur olycklig hon var (måste även kommentera hennes hår, älskar hennes hår i vanliga fall, men shit vad elegant hon blev, dock var det kanske lite för blont i detta avsnittet.) Det som nog gjorde mig mest glad var Juliette och Avery, det finns hopp och det känns som att dom kommer närmare varandra för varje avsnitt som går!

Nashville är så jäkla bra just nu, jag kan faktiskt inte komma på något att klaga över alls!

 

Arrow 3x7. Draw Back Your Bow

Jag blir så trött på denna jävla serien, hur svårt kan det vara att sätta ihop Oliver och Felicity. När han äntligen tog sitt förnuft till fånga och så står hon där och kysser sin chef! Vad Fan, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag kan säg om avsnittet mer för det är allt jag kan tänka på.

Ju just det en ny kille till Thea och jag är inte så negativ till det som jag fört trodde, för hur kan man vara negativ mot Austin Butler. Plus att Roy och Thea var ganska tråkiga mot slutet.

 

Forever 1x9. 6 A.M

Jag är faktiskt riktigt glad att forever får en hel säsong jag tyckte att det såg mörkt ut men nu är den säker ett tag fram över.

Det bästa i serien är när man får se Henry och Abe, bäst i avsnitten var när han sa att han misslyckats som pappa för att han gillar Jazz music. Det är så absurt på ett väldigt mysigt sätt deras förhållande.

Det är väldigt kul att se poliserna också och hur deras roller växer. Ja jag gillar faktiskt denna serien ju mer jag ser den och man får lära känna karaktärerna!