Sök

 

Presentation picture
Sofia.Mattsson
Sofia, Göteborg
Instagram: sofiamattsson
Videofy

Grey's Anatomy 11x5. Bend and Break

Nej nej nej nejnejnejnejenej! Jag blir så arg, inte Calzona detta är ett måste par, vad blir nästa grej att Meredith och Derek ska skilja sig, fy fan och det kom från typ ingenstans!

Jag tyckte i början att deras terapi var ganska underhållande och intressant, deras separation var underhållande och jag gillade att Callie och Meredith vänskap. 

Det som jag tyckte var lite tråkigt med avsnittet var att inte några andras storys som gick fram och dom bara fokuserade på Calzona och deras förhållande!


 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

How to get away with murder 1x5. We're Not Friends

Jag tycker att fallet i detta avsnittet var riktigt intressant framför allt hur dom lyckades komma undan all skit som blev kastade på dom hela tiden och alla hinder som dom hade.

Dock tycker jag att hela how to get away with murder grejen var ganska lam i avsnittet vi vista ju redan att det var Annalise man på bilden så dör fick vi egentligen inte reda på något nytt.


 

Chicago PD 2x5. An Honest Woman

Hank är riktigt en riktig badass, men ja har nog aldrig sett honom så sårbar som när dom hotade med att döda hans barnbarn och jag gillar den sidan utav honom. Jag tyckte också att det var en fin scen med hans son och att dom verkar komma överens igen. 

Jag är också lite spänd på befordran som Lindsey blev erbjuden, tar hon den så kanske hon och Jay äntligen kan bli ett par också...


 

The 100 2x1. The 48

The CW har verkligen ett starkt upplägg i år och jag följer faktiskt alla serierna i år igen. Dock har jag inte TVD och Supernatural på mitt veckoschema längre.

Clark har hamnat i underjorden med 48 andra av dom överlevande. Där nere har tydligen människor levt länge men dom kan inte gå upp för då dör dom utav strålningen. Vilket var en ganska kul twist som jag inte hade kunnat gissa mig till. Clark värkar dock inte så förtjust i situationen så frågan är bara hur lång tid det tar innan hon sabbar det. Dock har hon ju rätt i att dom lever och jag hade gärna sett en reunion mellan henne och hennes mamma....

Sen undrar jag också vad det var för ljud där uppe i arken på slutet det lär ju lite som en bebis....

 

Arrow 3x3. Corto Maltese

Thea är tillbaka och vilken badass brud hon har blivit Malcom har verkligen drillat henne, frågan är bara vad han har för plan med det. Men det ska ändå bli kul att ha henne tillbaka i gänget. Jag ändå lite bevisen på Oliver, jag förstår faktiskt inte varför han inte bara berättade hela sanningen för henne när han ändå hade chansen.

Sen har vi Felicitys nya chef som helt klart håller på med något skumt och det verkar som att han har planer på att vara i vapen branschen, eller så är han det redan...

Vad Laurel höll påmed vet i fan, men löjligt var det i alla fall...

 

En helg i LA

Jag har som vanligt haft sjukt mycket att göra men idag på kvällen hade jag mitt sista mid-term prov så nu lugnar det ner sig lite för mig. I helgen pluggade jag en massa men i lördags följde jag med Jenny och en av hennes kompisar ut en sväng. Vi hamnade på Cabo nere i Santa Monica och drack margaritas och åt chips gjorda utav jalapeños!

I fredags var det dags för surfing. Men innan det mötte vi upp en massa folk och gick och plockade skräp på stranden. Kanske inte det roligaste man kan hitta på. Men det var så vackert där på morgonen och vädret var så skönt att jag inte kan klaga!

 

Nashville 3x5. Road Happy

OH MY GOD!! Vilket avsnitt, Madeleine du hade helt rätt detta avsnittet var mer hjärtskärande än det förra! Jag är så glad att Juliette berättade för Avery att hon är gravid även om det var på ett ganska svinigt sätt, men hon har också hittat några vänner som tar hand om henne väl. Men hoppas att allt är bra med henne och bebisen, antagligen svimmade hon av utmattning för hon jobbat så mycket det senaste.... Den stora tvisten var nog ändå att Gunnar har en son, det tror jag inte att hans flickvän kommer att uppskatta.

Raynas story känns ganska tråkig just nu i jämförelse. Scarletts sång tror jag kommer bli en hit, längtar redan till dess att den komne rut på spotify....


 

Chicago Fire 3x5.The Nuclear Option

Jag tror Dawson och Herman kan bli ett jäkla spännande team... Jag har också en känsla av att Severide och nya Shay (ja jag vet att det är dåligt av mig att inte veta vad hon heter nu) kommer få en liten fling.

Något som kändes konstigt var Caseys story, eller den var inte dålig, men den kändes konstigt spelat, jag tyckte nästan att han var dålig skådis i vissa scener där det kändes som att han överdrev...

 

The Flash 1x3. Things You Can't Outrun

Vad kul med en tillbakablick och med Robbie från the tomorrow people, jag hoppas att jag får se mer utav honom om inte i denna serien så ser jag honom gärna i något annat.

Jag gillar tanken på att dom ska samla ihop ett gäng övernaturliga kriminella personer i valvet. Frågan är bara vad han i rullstol har för plan, han är verkligen skum och jag vill veta vad det är han vill egentligen....

 

Forever 1x6. The Frustrating Thing About Psychopaths

Framtiden ser inte så ljus ut för Forever just nu så jag tänker behålla den på veckoshemat eftersom det är stor chans att det bara blir 13 avsnitt. Jag tycker att det är lite synd, för det är en charmig serie och detta avsnittet tyckte jag var grymt bra. Dels för att vi fick höra lite från den andra som är precis som Henry plus att fallet var riktigt intressant med copycat mördaren.