Sök

 

Presentation picture
Sofia.Mattsson
Sofia, Göteborg
Instagram: sofiamattsson
Videofy

Downton Abbey 5x5.

Edith story är verkligen förkrossande, jag önskar nästan att hon berättar för den "nya" mamman vemhon egentligen är och varför hon har ett sådan stort intresse för barnet, att hon ska skickas iväg klarar jag inte! 

Jag tycker också att det ska bli spännande att följa Rose nu, hennes story denna säsongen har varit lite däven, men den nya killen kan förändra...

Marys kärleksliv har helt plötsligt blivit mycket mer intressant nu när hon har gjort sig av med tråkmånsen och börjar leva lite...

Sen måste jag också säga att jag förstår att Robert är sur, men vi får inte glömma att han nästan hade en affär han med... Men det är fortfarande förståeligt... 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Parenthood 6x4. A Potpourri of Freaks

I detta avsnittet gillade jag verkligen Christina, hon lyckades nå fram till Zeek och få honom att ta tag i saker och ting. Men favoritdelen i avsnittet måste nog ändå ha varit Max del. Jag visste från början att han och tjejen skulle ha något och jag gillar det, Max har ju aldrig varit den som klagar över när någon kan argumentera med fakta så detta kan nog verkligen vara en brud för henne även om Christina inte kommer gilla det.

Till sist så tycker jag verkligen att det är dags för Joel och Julia att lösa sina problem, dom älskar varandra, det är uppenbart, men att bli tillsammans för att barnen vill det är ju inte det bästa heller....

 

Grey's Anatomy 11x4. Only Mama Knows

Jag är så glad att Meredith och Derek pratar igen, dom behövde det och det behövde inte vara en så stor grej heller, hon behöver honom nu helt enkelt. Det var också en fin scen mellan Meredith och hennes syster, frågan är bara hur länge det håller, för dom Derek sa så är hon inte så bra med systrar så det är väl bra att han är det.

Jag tycker så synd om Alex, inte en enda röst fick han och jag tycker att det var lite fel, för det var Christinas vilja att han skulle ta över inte Baylie, även om hon kanske förtjänar det mer...

 

How to get away with murder 1x4. Let's Get to Snooping

Jag kan fortfarande inte släppa att vi sprang på "Wes" på bussen och att min roomie faktiskt pratade med honom. Själv försökte jag inte stirra allt för mycket plus så vill man kanske inte springa på en kändis efter 5 timmars hiking... haha Men coolt var det!

Denna serien är förövrigt ruggigt bra och spännande. Annalises man är skum och jag tycker också det är spännande att veta varför han hamnade på bild naken. Jag undrar också vem det är som har mördat honom, man vet några som är med på det, men jag tror att det är mer personer som har varit med på det också...

Jag tycker också att det är lite synd att Connor och hans "kille" gjorde "slut" dom är faktiskt ganska söta. Men killen han var med var ruggit snygg, så jag förstår honom...


 

Regin 2x3. Coronation

Jag gillar verkligen Mary och Francis som ett team, dom kompilerar varandra och löser problemen. Jag gillar också att dom lyckades lösa problemen utan att vika ner sig och sälja sig själva . Dock undrar jag var Catherine har för sig och varför hon jobbar med puckot som gjort allt för att förstöra för Mary och Francis.

Jag undrar också vad som händer med Henry och varför dom död plötsligt börjar prata.... 

Arrow 3x2. Sara

Jag har aldrig varit ett fan av Sara, mest för att hon stod i vägen för Filicity, men jag har heller aldrig ogillat henne och sättet hon blev mördad på var bara tragisk. Men dom fokuserade för mycket på det och det blev ganska tråkigt till slut. 

Dock ser jag fram emot nästa avsnitt så vi får se mer utav Thea och hennes kära far.

Sen måste jag också säga att om det som vi fick utav Olicity scener i förra avsnittet är allt så blir jag arg, men det är kanske för tidigt att klaga efter bara 2 avsnitt...

 

Nashville 3x4. I Feel Sorry For Me

Nashville är så löjligt bra att jag verkligen längtar efter ett nytt avsnitt så fort jag sett klart ett. Jag vet att det är svårt att tro med tanke på hur långt efter jag ligger i allt. Men jag har Midterms just nu och det är helt galet mycket plugg. Mitt prov i morgon står för 20 % av betyget och misslyckas jag där förlorar jag mitt A nästan garanterat! Vilket jag inte vill göra!

Juliette och Avery krossar mitt seriehjärta. Deras scen var så fruktansvärt vacker och kännslofyld, men samtidigt så tragisk! Neh jag vet inte hur jag ska hantera detta. Kan hon inte bara berätta för honom att hon är gravid! Jag höll på att skriva hur svårt kan det vara, men jag kan tänka mig att det är ganska svårt.

Reynas lilla fight med sin kära konkurrent är faktiskt riktigt underhållande. Frågan är bara om han kommer lyckas signa hennes döttrar, det sista hon vill är ju att dom ska hamna i rampjuset.

Jag tycke rockså att det är dags för Scarlett och Gunnar att bli tillsammans igen, är så trött på hans flickvän nu.


 

Chicago PD 2x4. Chicken, Dynamite, Chainsaw

Slutet med Antonio känns inte så bra, utan snarare som att det kan gå riktigt illa. Det verkar också som att Hank ska bli farfar, han har ju ett gott hjärta som gömmer sig där bakom. Aldrig hade jag kunnat tro att jag skulle gilla honom när jag såg på första säsongen av Chicago Fire.

Erin och Jay hintar dom fortfarande en massa om och jag väntar bara på att något ska hända... Den nya polisen har jag dock lite svårt för, han verkar snäll men lite knepig. '

 

Chicago Fire 3x4. Apologies Are Dangerous

Nu har Dawson äntligen fått sinn roll som brandman/kvinna och det tycker jag var roligt att se, framför allt eftersom hon redan känner alla så väl och vet att dom har massa pranks på gång.

Peter och nya Shay (ja hon kommer nog heta så ett tag framöver) tycker jag har lite kemi så det är något som jag verkligen kan tänka mig att se mer utav.

Jag hoppas också att Severide kommer tillbaka nu, fine att han är ledsen, men han lever fortfarande och Shay hade inte velat att han skulle deppa ihop totalt.  


 

Forever 1x5. The Pugilist Break

Jag gillar verkligen när man får se tillbakablickar på Henrys liv och vad han har varit med om tidigare. För mig blir denna serien bara mer och mer lik elementary. Vilket inte alls är en nackdel, den är charmig och rolig. Kemin är där kommentarerna är där men framför allt så intelligensen där.

Min favoritscen var nog den sista då dom satt och åt middag. Då Jo sa att Abe måste ha känt Henry i hela hans liv, det var ganska komiskt!