Sök

 

Presentation picture
Sofia.Mattsson
Sofia, Göteborg
Instagram: sofiamattsson
Videofy

Graceland 2x12. Echoes

Som vanligt så går allt åt helvete i slutet utav säsongen. Men detta är på en katastrofal nivå. Ingen plan verkar fungera Briggs liv är troligtvis i fara, Charlie är i fara. För mike går allt åt helvete och Johnnys plan med pengarna går åt skogen. Det känns inte så troligt att dom löser detta i ett avsnitt, så jag antar att man ska vara tacksam att det blir en till säsong. Eller det är jag ändå för jag älskar verkligen denna serien. Har dock problem att sätta ord på detta avsnittet för inget gick bra!

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Chicago Fire 3x9. Arrest in Transit

Nej jag gillar verkligen inte när Dawson och Casey bråkar och har problem och det samtalet som han råkade höra var inte ett som man vill att personen man är förlovad med ska höra helt enkelt! Jag tror att dom kan ha problem ett tag framöver nu, men jag hoppas verkligen att dom löser det till slut.

Cruz var så söt när han var var nobbad, men det var ju tur att hon ändrade sig och gick med på att gå på en dejt med honom, jag tror att dom kan bli ett sött par. Frågan är bara om Severide kommer komma ivägen där i alla fall. Jag trodde att hans äktenskap skulle vara mer dramatiskt, men dom skildes åt som vänner, frågan är om det är slut på riktigt där eller om hon kommer komma tillbaka. Jag vet inte riktigt vad jag vill, jag vill ju att Severide ska vara lycklig, men den bruden har stora problem, det går inte att komma ifrån!

 

Tha Flash 1x7. Power Outage

Jaha Barry kan förlora sina krafter, det tycker jag var lite intressant. En annan sak som är intressant är varför det är så viktigt att Barry har kvar sin krafter i framtiden. Den där doktorn är lite skum, och jag tror mer och mer på min teori om att det är han som dödade Barrys mamma, antagligen på grund utav något som ska hända i framtiden....

 

State of Affairs 1x2. Secrets and Lies

Det första avsnittet lyckades ju inte riktigt fånga mig, men det andra älskade jag från början till slut. Det var en spännande story och man hade lite bättre koll på allt nu.

Storyn med en rysk ubåt på amerikansk vatten kändes också ganska relevant, med tanke på det som hände i sverige för ett tag sedan.

"följe storyn" i serien verkan handla om smsen hon får och vem det är som skickar dom, det är dock en story som jag inte riktigt fastnar för än...

 

Jane the Virgin 1x7. Chapter Seven

Mitt problem med komedier överlag är att det kan bli lite för pinsamt ibland och då kan jag inte kolla. Denna serien är bra på att pusha gränserna så att den är rolig, men inte överdriven. Dock passerar den gränsen för vad jag klarar av ibland. Men samtidigt är den så mysig och rolig att det är okej.

Det började gå som jag ville och Jane gav Rafael en chans och dom var så söta tillsammans och sen får han sparken och får åka till Mexico inte okej!!

Sen har vi allt med Janes mamma och pappa, på ett sätt är som söta och underhållande tillsammans, men han nya killen var både skit snygg och söt på samma gång, det kallar jag ett kap!!

 

Graceland 2x11. Home

Det är lite dumt att gå så lång tid mellan man kollar på avsnitten för då är det svårt att hänga med från början. Men det man lugnt kan konstatera är att Briggs börjar spåra ut igen. Problemet är att jag gillar honom, samtidigt som jag alltid kommer heja på Mike. Det som var den största överraskningen var att det var Charlie som skickade röst meddelande till honom och försökte skrämma upp honom. Det var en kul twist, men jag gillar dom två ihop och jag tycker lite synd om Briggs som såg fram emot att bli pappa!

Mike ser inte ut att må så bra och vara väldigt stressad vilket gör att jag bli lite orolig, framför allt när han inte har Paige på sin sida!

 

The Originals 2x8. The Brothers That Care Forgot Original Ai

Detta kan nog ha varit det bästa avsnittet för säsongen. Jag önskar att jag kunde säga att det hade varit det utan Rebeckah, men jag är osäker på om det skulle stämma. Jag saknar henne och jag hoppas att både hon och Hope är med i nästa avsnitt.

Frågan är vad som kommer hända nu när Klaus vet om förbannelsen, jag har väldigt svårt att tro att han skulle offra sin dotter... Det var också så jobbigt att höra Rebeckah prata om att hon måste ge tillbaka Hope till Hayley en dag, för mig så har Hope blivit hennes och Klaus barn, ja jag vet att det hade varit creapy, men det är även Elijahs på något sätt och det är jobbigt att dom inte får vara nära varandra för det är uppenbart att dom älskar henne.

Jag är också så glad att Kol valde Klaus sida, han är lite hal, men jag gillar honom. Frågan är bara om han faktiskt kommer få reda på att Hope finns och hur skulle han reagera på det....

Nästa fråga är vad som har hänt med Elijah, ena sekunden verkar han helt normal och i andra är han en massmördare!

Att Hayley ska gifta sig har jag inte så mycket åsikter om. Om det löser deras problem så varför inte.

 

Teen Wolf 4x12. Smoke and Mirrors

Så nu är jag ikapp med Teen Wolf också, vilket känns väldigt skönt, hatar ju egentligen att ligga efter, men det är lätt hänt när man har mycket att göra.

Jag var så orolig där ett tag att Derek skulle dö, det hade jag verkligen inte gillat. Att dom skulle lyckas rädda Scott var jag egentligen aldrig orolig över, eller man vet aldrig om han hade fått vara ett sånt monster ett tag. Styles var ju förändrad ett tag.

Jag är också lite funderam över personen med hålet/ögat i pannan som alla blir heltgalna efter att ha kollat i, vad är det egentligen eller vad är han? Jag hoppas att det är något som vi får svår på i nästa del av säsongen!

 

Parenthood 6x9. Lean In

Åhh jag har haft något på känn länge när det gäller Zeek och jag hoppas verkligen att han klarar sig även om jag är väldigt osäker på det just nu. Det känns verkligen som att hans karaktär har sagt hej då under så många avsnitt och i detta hade han ju en så fin scen med Camille....

Max i detta avsnittet var bara väldigt pinsamt och jag tyckte så synd om honom. Jag tycker dock att Adam och Christina hanterade det bra.

Julia och Joel fortsätter med att krossa mitt hjärta i småbitar, deras scener är så fina att jag inte vet vad jag ska göra! Herre gud, allt från lunchen då Joel har sin fina kärleksförklaring, till när Julia kommer hem till honom med papperna! Jag var besviken att dom skrev under dom, och jag vågar inte tro och hoppas för mycket på den där kyssen, det kan ju också bara vara en förväll kyss....

 

Hart of Dixie Säsong 4

Ni som följt min blogg ett tag kan nog inte ha missat min kärlek till underbara Hart of Dixie, fine den har haft sina ups and downs, men den har aldrig varit i närheten av att bli kapad från mitt serieschema, den är för mysig för det helt enkelt.

Serien är tillbaka igen 9 januari och jag längtar. Men fram tills dess kan vi se trailer om och om igen... Jag tror att detta kan bli en bra säsong!