Sök

 

Sofia.Mattsson
Sofia, Göteborg
Videofy.Me

Beauty and the Beadt 2x22.

Varning för spoilers

Att jag inte riktigt har koll på serievärlden nu märks. Jag trodde ju att förs avsnittet var säsongsavslutningen... Men så var det uppenbart inte. Men jag gillar tvisten i detta avsnittet att dom ska börjar jobba för dom som räddade Vincent ur fängelse. Jag är nämligen så trött den vanliga storyn om att Vincent måste gömma sig hela tiden.

Vad jag tycker om Gabe har gått upp och ner men det sista har han varit riktig jobbig och jag kommer inte sakna honom.


 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Elsas värld säsong 2

Hej mina vänner! Uppdateringen här är sämre än någonsin och jag har riktigt dåligt samvete över min katastrofala uppdatering. Nu sitter jag på tåget hem från Stockholm och förhoppningsvis visums fixande. USA närmar sig med stormsteg och jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Om internet är tillräckligt snabbt för att strama så ska jag försöka se ikapp lite serier på tåget. Annars har jag sparat ner en ny serier och några filmer i viaplay att se på.

På tal om viaplay kollade jag faktiskt igenom säsong 2 av Elsas värld där för några veckorsedan men glömde att skriva om den. Säsong 1 såg jag för flera årsedan innan jag skaffade bloggen. Jag har ännu inte lyckats lista ut om det blir en till säsong eller inte, inte för att det gör så himla mycket egentligen.

Elsas värld är egentligen kanska pinsam och man märker att den inte har den högsta budgeten direkt. Men den lyckas underhålla mig infalla fall. Införa säsongen shippade jag Elsa med Hugo, men det hade jag glömt bort. När jag började se serien nu igen hade jag nästan glömt bort vem han var och jag fick ett nytt ship direkt även om det dröjde typ till de sista avsnitten innan Elsa fick upp ögonen för Yosef.

Själv kan jag inte förstå varför hon höll på och fjanta runt efter Micke. Han beskrevs som snygg men det håller jag inte med om. Att han sen blev ihop med Johan var bara för klockrent och bra!

Kommer det ut en till säsong kommer jag säkert att se deb dels för att jag tycker hela webb-tv konceptet är spännande och roligt och dels för att jag tycker att Elsa är ganska underhållande. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag längtade efter en till säsong och ska det komma en till säsong så ska Yosef vara med! :)


 

After 2

Anna Todds böcker har blivit en riktig internet succé, även om jag inte var total förälskad så sträckläste jag den i alla fall. Vilket inte alls är ett dåligt betyg. Men sen kom vi till bok nummer två och den var inte alls lika förutsägbar och jag kunde inte lista ut vad som skulle hända hela tiden. Vilket är ett väldigt bra betyg! Jag tyckte att författaren hade en bättre plan med vad hon ville med boken.

inlägget kan innehålla lite spoilers.

Vissa stunder av boken kunde bli ganska sega och utdragna och jag tycker nog att man hade kunnat korta ner den en hel del och fortfarande fått med allt det viktiga.

Att jag älskade tvisten med att Tessa och Harrys relation började som ett vad gör mig kanske till en hemsk människa, men jag tyckte att det var fantastiskt underhållande för jag visste aldrig vad som skulle hända. Dom hade väldigt mycket problem i denna boken och ibland tycker jag verkligen att Tessa överreagerar och letar efter anledningar att vara arg på Harry och ibland så har hon helt rätt. Hon kan dock vara på tok för pryd ibland!

Nu ska jag nog ta en paus med After serien, jag tror att bok nummer 3 snart är klar och då kan jag vänta med att läsa den till den är helt färdig, hatar att behöva vänta på kapitel när jag är inne i en bok. har massa sådana på Wattpad som jag följer som uppdaterar en gång i veckan och det är irriterande! 


 

Snart smäller det!
Hej mina vänner! 

Det är helt otroligt hur många som tittar in här varje dag utan att jag är aktiv och uppdaterar, jag har inte sett en serie på nästan två veckor och det måste vara något typ av rekord för mig. Och jag vill verkligen se ikapp nu Teen Wolf är jag grymt spänd på, så så fort jag får tid kommer jag ta tag i det.

Jag har fått frågan om vad det är för butik som jag driver. Det är ett litet glasskafe med kombinerad inredningsbutik som jag har öppnat i min farfars gamla sjöbodar i hunnebostrand. Ni får jätte gärna gå in och likea strandbordarnas facebooksida. Även om jag är dålig på att uppdatera sidan.

Jobbet tar självklart väldigt mycket tid och i helgen har jag gjort några 12 timmars pass, så det förklarar varför tiden inte räcker till för serier, men förhoppningsvis behöver jag inte göra några mer sådana dagar, även om det är ett positivt problem.

Som grädde på moset så är det även väldigt mycket med skolan som ska fixas läsas igenom och man ska anmäla sig till en massa olika saker, visum ska införskaffas. Lägenhet som ska hyras ut, ja det är mycket som ska görs helt enkelt.

Nu är det i alla fall bestämt att den 7 augusti ska jag befinna mig på skolan, exakt när jag åker är inte bestämt men några dagar innan blir det med största sannolikhet.

Jag har även anmält mig till dom första kurserna som jag ska gå, fick en utav dom som jag måste läsa på brodcasting linjen och det var en media kurs med inriktning på mass media och den andra som jag hittade är en film kurs, men inriktning på att skriva manus. Den är jag dock inte alls säker på att jag ska ta, men jag hade svårt att hitta kurser som jag ville läsa eftersom jag bara får välja 6 units hemifrån och ska välja resterande 6 units när jag väl är på plats. Skriva har egentligen aldrig varit min starka sida så jag är lite tveksam till att välja den typen utav kurs min första termin på skolan.

Trotts att jag har haft dåligt med tid att kolla på serier har jag lyckats läsa en del. Jag håller på med Dan Browns bok The Lost Symbol och så har jag läst ut After 2 så det kommer ett inlägg om den boken inom kort.

Ha det så bra!

 

Hej i sommarvärmen!

Jag har inte hinnit se veckans avsnitt än, det har varit 35 grader varmt och jag har inte fått ro att se serier. I morgon är jag ledig så vi får se om jag får sett på något i morgon.

 

Vamps

Kan innehålla en hel del spoilers från Downton Abbey.


 

Det fanns endast en anledning till att jag började kolla på Vamps och det var Matthew Crawley (Dan Stevens) och det fanns en anledning till att jag såg klart filmen och det var Dan Stevens. Jag har saknat honom sen han lämnade Downton Abbey och det var kul att se honom igen. Men denna filmen var verkligen totalt katastrofalt dålig! Verkligen Värdelös! Men inte ens min saknad av Dan kunde göra filmen sevärd. Jag får helt enkelt kolla in något annat som han är med i.

Vamps handlar om två vampyrer, jag brukar gilla vampyrfilmer, denna denna var dåligt gjord, jag vet inte om man kan skylla på skådespelarna för allt runt omkring kändes väldigt B.

Mitt råd till er om ni saknar Dan är att se två avsnitt av de äldre Downton avsnitten istället för att slösa tid på Vamps.


 

Baby Daddy säsong 3

Jag vet att många kommer tycka att jag är dum i huvudet nu men av de komediserierna som jag ser på så är Baby Daddy min favorit. Jag tycker att den är så charmig och rolig plus att Emma är så söt!

En duo som har växt fram under denna säsongen är Bonnie och Tucker, dom två tillsammans är sjukt roliga.

Hela säsongen har i stort sätt handalt om Riley och Ben och jag hejar ju på Danny. Innan tror jag att jag velade mellan de två bröderna, men nu har jag bestämt mig, jag är team Danny. 

Det verkar också som att Riley äntlign förstod det i det sista avsnittet och om hon inte gjorde det så gjorde Ben det i alla fall. Ben har verkligen blivit bättre och försöker bevisa att han kan vara den rätta för Riley men Danny är den snälla omtänksamma bästa kompisen och självklart får han min röst. Sen att han är hockeyspelare i New York Rangers  gör det bara bättre 😉

Som vanligt när det kommer till komediserier så kommer jag nog fortsätta att maratonkolla på dom. Jag tycker att dom gör sig mycket bättre i det formatet...

 

 

Veckans Serietips "Game of Thrones"

Game of Thrones, är det någon som missat denna serien? Jag tycker att folk pratar om den överallt och innan jag ens hade börjat se den hade jag blivit mega spoilad. På många sätt är det en typisk HBO serie, hög kvalitet på alla sätt.

Det sämsta med serien tycker jag är första säsongen som jag bara tyckte var svår. Det var många karaktärer på olika ställen och namn att hålla reda på. Men när jag väl kom in i den, vilket tog ca 10 avsnitt så var jag fast. Den är oförutsägbar och det är omöjligt att gissa vad som kommer hända. Huvudkaraktärer dör som flugor och ibland känns det som man sprungit maraton efter man sett ett avsnitt, fast på ett bra sätt.

Så ni kan nog lista ut att jag verkligen rekommenderar Game of Thrones, jag tycker faktiskt att alla borde ge den en chans om inte bara för att se miljön som den utspelar sig i och hur otroligt välgjord den är. Man måste dock verkligen ge den en chans så man kan komma in i den ordentligt och verkligen förstår karaktärerna och vad den handlar om. Jag tycker att man ska passa på då man har tid. Då man måste fokusera på den då man ser på den. Därför passar den bra nu under sommaren då man är ledig. Annar skulle jag rekommendera att man börjar kolla på den till våren så man inte behöver vänta så länge på en ny säsong

 

 

Lol

 

Jag är så stolt över mig själv och hur bra jag blivit att se på film. LOL är en film som jag har velat se sen den kom ut, det har bara inte blivit av som vanligt.

Det var en typisk ungdomsfilm och gillar man den typen av filmer kommer man säkert att gilla LOL. Jag tyckte verkligen om Miley och Demi tillsammans och tycker att dom hade ett riktigt bra mor och dotter förhållande. Musiken i filmen gillade jag också och för en gångs skull var det inte Miley som spelade musikern i en film 😉

Även om jag är en person som verkligen gillar ungdomsfilmer så var det något som inte riktigt klickade med denna filmen och jag kan inte sätta fingret på vad det var. Men jag tyckte att den var bra och absolut sevärd!


 

 

Serielista för Juni

Denna månaden har jag fokuserat på att kolla ikapp serier och det har gått riktigt bra. Utöver det så har jag även kollat in Top Model säsong 6 och nu håller jag på med säsong 7. Det har gott bra för mig med att beta av serier, men nu under sommaren ska jag också försöka se två filmer i veckan och hittills så har det gått riktigt bra!

Serier som jag är up to date med:

Saving Hope
True Blood
Twisted
Teen Wolf
Switched at Birth
The Fosters
Pretty Little Liars
Suits
Graceland
Grey's Anatomy
Hart of Dixie
The Vampire Diares
Revenge
Once upon a Time
Dallas
Glee
Arrow
Beauty and The Beast
Nashville
Downton Abbey
Vikings
Chicago Fire
Parenthood
Atlantis
Regin
The Americans
the Originals
Chicago PD
Black Sails
The 100
Game of Thrones
Sleepy Hollow
New Girl
Under the Dome
Baby Daddy
Awkward
2 Broke Girls
Elementery


Serier jag är klar med:

The Secret life of The American Teenager
One Tree Hill
Desperate Housewifes
Monarch of the Glen
Lost
Hidden Palm
Life is Wild
7th Heaven
Summerland
The OC
Gilmore Girls
Charmed/Förhäxad
Rome
Melrose Place
90210
Prison Break
Dawson Creek
Lipstick Jungle
Privileged
Sex and the City
Make it or Brake it
The Firm
Partners
Gossip Girl
The Mob doctor
Pan Am
Emily Owens M.D
Private Practice
Smash
The Lying Game
Bunheads
Dexter
The Goodwin GameThe Carrie Diares
Brothers and Sisters
Veronica Mars
Almost Human
Ravenswood
The Tomorrow People
Star-Crossed
Revolution
Intelligence


Serier jag ligger efter i:
NCIS

Bones (Ska börja på säsong 7)
Ugly Betty
Heros
Smallville
Greek
Baywatch
Entourage
Dallas (orginalet) ska börja på säsong 3
Anger Management (ska börja på Säsong 2)
The Big Bang Theory (Ska börja på säsong 4)