Sök

 

Sofia.Mattsson
Sofia, Göteborg
Instagram: sofiamattsson
Videofy

Revenge 4x1. Renaissance

Detta avsnittet tyckte jag var jätte bra och nu gar jag riktigt höga förväntningar på säsong 4. Det var spännande från början till slut, inte nagelbitande, men fortfarande så att man hela tiden ville veta vad som skulle hända. Många nya storys presenterades och min saknad efter Aiden är stor, jag vill ju verkligen inte ha Emily med Jack, men det känns som att det är åt det hållet det lutar. Då vill jag häller se henne med Daniel.

Det ska också bli spännande att se vad Victoria ska hitta på nu när hon har kommit ut ur sjukhuset....


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Downton Abbey 5x2

Det jag älskar med Downton Abbey är att jag sitter och små skrattar mig igenom hela avsnitten. Den är så mysig även om jag inte riktigt har hittat en spännande storyline. Marys kärleksliv tyckte jag mycket bättre om förra säsongen. Men jag tror att Edith och hennes dotter kan bli ganska spännande att följa. Tom och hans rebell sida börjar komma fram igen, även om jag tycker att den är ganska charmig så vet jag faktiskt inte om jag vill se den runt matbordet hela tiden.


Jag hoppas också att Alfred snart kommer tillbaka, jag gillade honom, jag tycker också synd om Thomas som blev av med sin enda vän!


 

Teen Wolf 4x10. Monstrous

Så Peter är mastermaindet bakom The Dead poll och hans mål är att få bort Scott, frågan är bara varför?! Scott skadar ju inte någon!  Det var ju tur att Styles lyckades stoppa spelaren. Men enligt trailern är det inte över än, men det är ganska så logiskt eftersom det är några avsnitt kvar på säsongen. 


 

Saving Hope 3x2. Kiss Me Goodbye

Vilken tur att Alex vaknade upp från sin koma nästa direkt, hade inte orkat med en till spöksäsong, även om det var den bästa. Den roliga tvisten i det hela var att det var Joel som fick henne att vakna!

Maggie har alltid varit en favorit och det är hon fortfarande, men jag önskar faktiskt att hon och Joel kan bli tillsammans igen, jag vet faktiskt inte om jag vill ha honom med Alex, dock vill jag att han ska vinna över Charlie... 😉


 

Parenthood 6x1.Vegas

Detta var ett av de bästa Parenthood avsnittet som jag sett på länge. Nu är jag dock lite orolig för Zeek, eftersom det är sista säsongen så kan jag tänka mig att dom tar död på honom, mena hoppas inte det.

Jag känner nu också att det kommer bli Julia och Joel, fine att hon har skaffat sig en ny kille, men det känns ändå hoppfullt. Hank och Sarah är tillsammans, det är mycket som känns bra och lyckligt. Sen när Amber berättade att hon var gravid kom kanske inte den gladaste reaktionen, men det tror jag kommer ändras.... 

 

Sleepy Hollow 2x1. This Is War

Jag har ännu inte bestämt mig om Sleepy Hollow kommer ligga på mitt veckoschema. Jag har inte riktigt tid att se på allt jag vill se på och denna serien var så bra när jag marathon tittade på den i våras, men den fångade mig inte alls när jag bara såg ett avsnitt i taget. Just nu har jag sjukt mycket att göra 3 prov nästa vecka plus massa läxa så ända gången jag faktiskt har tid att kolla på serier är när jag tar mina studiepauser och äter mat, men förhoppnings vis blir det bättre så fort jag har gjort proven. 

Det var inte så längesedan jag såg på Sleepy hollow, men ändå tog det mig ganska mycket tid att komma in i den, den är ganska rörig, massa information och hade det inte varit för Ichabod och hans kommentarer hela tiden hade jag nog tappat intresset.

Nu har dom i alla fall kommit ut ur purgatory båda två, jag trodde att det skulle ta längre tid, men att ha Ichabod och Abby på olika ställen hed nog inte passat så bra eftersom mycket utav serien bygger på deras kemi. Om jag har tid ger jag den några avsnitt till, annars blir den ett senare projekt, jag kommer absolut inte ge upp den helt!

 

Ny serie "Gotham"

Jag får erkänna att största anledningen till att jag kollade in denna serien är Benjamin McKenzie. Jag tycker att han är grym och villgärna följa honom i en nyserie. Jag har dock aldrig varit förtjust i Batman och jag vet inte riktigt om denna serien är något för mig. Mycket av det som hände i avsnittet känner jag igen från en film som jag såg för en massa årsedan.

Nej denna serien har inte övertygat mig än, men den får några mer avsnitt innan jag bestämmer mig.....

 

Grey's Anatomy 11x1. I Must Have Lost It on the Wind

Denna serien rullar på och för en gångs skull så behandlar inte en säsongstart någon stor tragedi utan bara gick igång och introducerade några nya storylines.

Något som jag ser fram emot att se mer utav är storyn mellan Meredith och hennes nya syster och Webber när han erkänner att han är pappan.

Att Alex är Mers nya person är jag helt okej med... Inte för att han kan ersätta Chrstina, men om det ska vara någon så tycker jag att han är rätt person för jobbet, även om Jo inte var så förtjust i det.

Men jag måste också säga att jag är väldigt glad över att Deerek valde att stanna, inte för att jag egentligen var orolig för att han skulle förvinna, men han och Mer är så stabila som ett par att jag egentligen inte orkar med problem där. Nu freakade Mer ut lite på slutet, men det löser sig snart.

BTW alla börjar verkligen ser gamla ut i denna serien nu! haha


 

Ny Serie "How to get away with Murder"

Detta är en serie som jag hade höga förväntningar samtidigt som jag inte hade några förväntningar alls. Eftersom det är en Shonda Rimes serie så förväntar jag mig att den ska vara bra, eller grym. Men jag hade faktiskt inte kollat upp vad den skulle handla om.

Så vad tycker jag om den? Jo jag tycker att den var grym!! Jag var fast från första stund med mordet och bara satt och väntade på att dom skulle avslöja ve det var som dog! Nu är bara att vänta på nästa avsnitt för detta ställde så många nya frågor, precis som en pilot ska göra jag är jätte imponerad. Den var smart snabb och jag kunde se likheter med både Scandal och grey's i karaktärer och upplägg, det kan så klart vara inbillning, men jag tror inte det och det är absolut inte något negativt. 

Stört sköna karaktärer som jag ser fram emot att lära känna och två mord som ska lösas. Jag kan redan nu säga att jag hoppas att studenterna kommer undan med mordet, frågan är bara vem som mördade tjejen som dom hittade.

Om ni inte redan listat ut det, så är detta en keeper!How to

 

Nashville 3x1. That's Me Without You

Jag vet att jag säger detta i varje inlägg, men jag menar det verkligen. Jag är så glad över att serierna börjar dra igång nu och Nashville gjorde mig inte besviken. Jag är nog en av de få som inte är en Rayna och Deacon shipper. Jag har inte något emot dom, men jag gillar henne med Luke och jag gillade henne med Teddy så Deacon har inte behövts för min del. Dock så är jag ganska säker på att dom är end game.

Jag älskade Scarlettes roadtrip och ja, jag vill ha henne med Gunnar, det kändes upplagt för det då han gick gående ut ur skogen.

Juliette åhhh vad synd jag tyckte om henne, även om hon förtjänar att må lite dåligt. Att hon skulle vara gravid var jag ganska säker på eftersom Hayden är det. Nu är bara frågan vem som är pappan, jag hoppas såklart på Avery, men tror nog mer på skivbolagschefen....