One life, Two choices

Myser på krogen med niklas

Monday, April 30, 2012, kl 9:20 PM
Sitter på lipz och lever som en juni med niklas. Detta blir en grym kväll kan jag lova. Vi är ny solade och fina som få ska kanske träffa elin sen :-) :-) ha en riktigt grym kväll mina vänner :-)NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  
« SÅ JÄVLA SNYGG

HANNA W PÅ LIPZ IMORGON

Monday, April 30, 2012, kl 5:30 AM

Nu är det dags att vakna för min del och åka och jobba, maten är packad och allt är klart hoppas jag.. ska upp och ordna en stadig frukost så man klarar av morgonen, slutar klockan 4, och då kommer Niklas hem till mig, vi ska fixa oss och senare dra iväg till Lipz Hanna Widerstedt skulle tydligen dit så varför inte dra dit och kolla läget, skriver mer senare nu måste jag vakna till liv hade så bra så länge =)
Ingen kategori
 ·  
 ·  
« SÅ JÄVLA SNYGG

Nu tar jag natten

Sunday, April 29, 2012, kl 11:07 PM

Sitter hemma hos morsan, ska nämligen jobba imorgon så sover här pga att jag inte orkar gå upp i vargön klockan 4 på natten och ta bussen till trollhättan sen, då är jag smart och sover hos morsan i trollhättan så kan åka bil med henne på morgonen, + att jag inte kan försova mig när jag är här och det är ju bra, har vart en go dag för övrigt, nu väntar jag sms/samtal från Elin, får se kanske hinner somna.. vi får väl se, goooodnatt och ha en gör bra dag imorgon =)

 

imorgon blire sola med niklas innan Lipz =)


Ingen kategori
 ·  
 ·  
« SÅ JÄVLA SNYGG

Så störande

Sunday, April 29, 2012, kl 6:54 PM

Ligger på meddos golv och väntar på att sola i 20 minuter. Efter detta hoppas jag bli lite brunare :-) tycker de är grymt störande att jag bara kan ladda upp en bild när jag gör inlägg från mobilen. Hade vart sjukt mycket bättre och roligare att lägga upp fler bilder :-)

 


Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
« SÅ JÄVLA SNYGG

Mina dagar går till dig <3

Sunday, April 29, 2012, kl 4:25 PM

Sitter i trollhättan med elhami och niklas. Vi var på bike förut. De är ju bike dagarna så de kom dit massa motorcyklar. Nu är jag hemma med niklas och elhami ska äta och sen kanske en sväng på stan. Elin ska till thn så ska val möta upp henne och umgås lite förhoppningsvis. :-).

 


Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  
« SÅ JÄVLA SNYGG

Just a dream

Sunday, April 29, 2012, kl 11:02 AM

Detta får bli Dagens=)Ingen kategori
 ·  
 ·  
« SÅ JÄVLA SNYGG

Jag älskar dig

Sunday, April 29, 2012, kl 1:01 AM

Nu är det slut festat för våran del:-)Amanda är bäst:-) skriver ett till sen puss <3

 


Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
 ·  
« SÅ JÄVLA SNYGG

Partey

Saturday, April 28, 2012, kl 8:53 PM
Niklas och ricky redo för fest. Vi får se hur denna dagen slutar jag bjuder på denna bilden :-)Ingen kategori
 ·  
 ·  Mobilblogg
« SÅ JÄVLA SNYGG

Rebecca Black - Friday

Saturday, April 28, 2012, kl 11:39 AM

Hur kan denna vara typ den mest hatade låten på Youtube, tycker denna är rätt skön ändå och skulle lätt kunna spela denna i min bil hela dagarna, skiter i vad andra säger/tycker haha =)Ingen kategori
 ·  
« SÅ JÄVLA SNYGG

Redo för dagens bravader =)

Saturday, April 28, 2012, kl 10:39 AM

Godmorgon!

gårdagen blev lyckad eller ja inte misslyckad, ne men det va kul som satan igår maten vi blev bjudna på va riktigt god, efter vi käkade kolla vi mest på tv typ och såg på när Elin slingade håret, det blev fint.. senare körde jag hem Niklas. när vi kom tillbaka till Elin så käka mer utav dom där coccos kakorna så jag blir fet, haha nej då =)

Jag och Elin låg och pratade hela natten så slutade med att jag somnade där, strax ska vi ner och käka frukost och jag ska ha merr utav dom där kakorna :D

Ingen kategori
 ·  
« SÅ JÄVLA SNYGG

RickyFohlin
Vänersborg
Tjenna är inte bra på att skriva om mig själv men undrar ni något så finns ja här ;) https://www.facebook.com/rickyfohlin

Följ mig

Bloggarkiv
Statistik
min blogg